Výhra nad Venus mě posune, doufá Plíšková

6. 9. 2016, 14:12
Aktuality 145
Za důležitý moment ve své kariéře označila Karolína Plíšková včerejší vítězství nad Venus Williamsovou, které českou tenistku posunulo do čtvrtfinále US Open. "Prošla jsem si asi úplně vším," komentovala Plíšková průběh utkání s Američankou, kterou po velkém boji porazila ve třech setech.
Karolína Plíšková (© USTA)

Plíšková zdolala sedminásobnou grandslamovou vítězku v dramatickém duelu, v němž odvrátila mečbol a měla proti sobě zaplněný dvorec Arthura Asheho. Turnajová desítka v prvním setu jasně prohrávala, pak snížila, ale o sadu přišla. Ve druhém setu otočila z 1-3 na 6-4 a v napínavé rozhodující sadě neudržela vedení 4-2. Za stavu 4-5 odvrátila mečbol, pak sama tři promarnila.

Když už se zdálo, že ve zkrácené hře čtvrtý mečbol proměnila, Jestřábí oko ukázalo aut. Až pátý mečbol využila. "Bylo toho hodně a byl to velký zážitek," řekla.

"Tohle byl důležitý zápas v mé kariéře. Tím, že to bylo na grandslamu, v Americe proti Američance na centru, tak si myslím, že mi to hodně dá. Dalo by mi to asi, i kdybych prohrála, akorát bych to zjistila až časem. Takhle se to bere líp všechno. Doufám, že mě to posune. Vezmu si z toho to dobrý," řekla Plíšková.

V chladných útrobách stadionu Arthura Asheho chodila po utkání jen v tričku. "Ještě jsem rozhicovaná," smála se česká jednička a trpělivě odpovídala na smršť otázek, které dostávala. Ze zvýšené pozornosti si ale nic nedělala. "Už jsem si zvykla, začátky už mám za sebou. A to k tomu patří, zvlášť když před 23 tisíci lidmi porazím jejich holku, která tu vyhrála všechno, tak je jasné, že o mě zájem bude," řekla.

Venus měla na své straně diváky, Plíšková servis
Nejtěžším momentem si prošla v závěru zápasu. Za stavu 6-5 vedla při svém servisu 40:0 a měla tři mečboly, ale pak prohrála pět míčů v řadě. "Nedala jsem ani jeden první servis a ona jinak zahrála výborně. Neudělala jsem extra chybu. Potom jsem se cítila trošku dole, ale naštěstí jsem měla před sebou tie-break," uvedla.

Ještě předtím suverénně odvrátila mečbol. Prohrávala ve třetím setu 4-5 a 30:40 a publikum šílelo, jelikož už vidělo Williamsovou ve čtvrtfinále. Plíšková se v tu chvíli cítila v kotli poněkud osaměle. "Trošku," přitakala. "Alespoň jsem ale měla na své straně svůj servis a zahrála jsem skvěle. Věděla jsem, že do té výměny musím dát všechno. Věděla jsem, že musím podávat do jejího forhendu a nedat jí ani malou šanci být agresivní. A povedlo se," popsala, jak se udržela v zápase.

Stále dokola v poslední době slýchala, že je jedinou hráčkou ze světové dvacítky, která si na grandslamu ještě nezahrála čtvrtfinále. Teď už to neplatí. "A doufám, že už se o tom přestane debatovat," řekla svěřenkyně kouče Jiřího Vaňka.

Když měla tiskovou konferenci, ještě neznala jméno příští soupeřky. Očekávalo se, že by měla hrát s Agnieszkou Radwaňskou, proti níž ještě nezískala set. "Půjdu v pohodě a chci hrát nejlepší tenis, co umím. Když to dokážu, tak určitě šanci mám," věřila Plíšková.

Hrát ale nakonec bude s Anou Konjuhovou, osmnáctiletou Chorvatkou s tvrdými údery. I na ni však platí slova české tenistky: "Ve čtvrtfinále grandslamu není lehký soupeř. Když budu hrát jako proti Venus, tak šanci určitě mám."

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

145
Přidat komentář
tommr
zajímavej článek z webu USO, kterej by neměl zapadnout bez povšimnutí:
http://www.usopen.org/en_US/news/articles/2016-09-07/pliskova_perseveres_pushes_through.html?chip=10
Reagovat
brixner
Lucka vytlačila hnědáka ze stáje a jede dál!
Hodná holka!
Asi lepek, no...
:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Hadam to bude dobry zapas!Uvidime,nepredbieham
Reagovat
smazaný uživatel
to vypadá,že sezonu dojezdí s Pálou. V Riu i na US open jí svědčil
Reagovat
smazaný uživatel
Drama v mixu u konce,tak tam ty šnekožroutky hezky vyprašte
Reagovat
tommr
už má po dnešní porážce Vinciový jistotu, že už jí nikdo na USO nepředstihne a skončí nejhůř na 7.místě což je její dosavadní kariérní maximum. A když se jí zítra proti Konjuhový zadaří tak si ho může ještě dál vylepšit ... :)
Reagovat
Fandina
Angel jede. Nestačila jsem se divit, jak si Vinci v pohodě povodila, hlavně v druhém setu to byla jízda. Tak uvidíme, jestli dojde k sesazení jedničky i v reálu, když už virtuálně tomu tak je.
Reagovat
VlS
Za to v prvním se pěkně trápila a furt ne a ne jí dojít, že Bobinu neupinká.
Reagovat
Fandina
To je fakt, do stavu 5:5 v prvním to vypadalo na výhru Vinci.
Reagovat
blixa
Angie je nějak čím dál víc vyrýsovaná, co vy na to svaloví odborníci ? Nezdá se vám ? Že by změna přípravy, která se pozitivně projevuje i na hře ?
Reagovat
tommr
ta změna její postavy k lepšímu je viditelná už dlouho a byl to základ k jejímu hernímu a výsledkovýmu zlepšení ...
Reagovat
blixa
Jako jo, jen jsem si říkal jestli se mi to nezdá, ale dneska mi to přišlo už zatraceně zřetelný.
Reagovat
FulnekUltras
stejně poctivé svalstvo jako např. Sam - nevyžadující žádné rukávkové kamufláže...
Reagovat
Fandina
Rukávy jsou ozdoba, ty kamufláži.
Reagovat
sprchon
Evidentně jí Stober sedí lépe než třeba Petře. :) Ještě než ho najala, tak měla možná nejlepší fyzičku na okruhu. Teď už to jen piluje k dokonalosti a výsledky jsou parádní.
Reagovat
blixa
No kondici měla vždycky výtečnou, to má pořád ale ta horní půlka těla, hotovej Arnold :D
Reagovat
sprchon
Souhlasil bych, ale raději si počkám na vyjádření Jabadua. :D
Reagovat
VlS
ale dnes jsem ti fandil a jsem rád, že jsi Bobině tu její pinká ou ve druhým řádně otrávila. Gratulace k SF.
Reagovat
smazaný uživatel
A.Kerber prevzala v druhom sete iniciativu a R.Vinci ocividne rezignovane/zatial!/ pada!A na zaciatku to bol velmi vyrovny zapas!
Reagovat
smazaný uživatel
R.Vinci vs A.Kerber
Reagovat
smazaný uživatel
Na Péťu by se dívalo lépe,jak tam Bobině práší růžky
Reagovat
Fandina
Tak tak, když ty Peti winery píší a nejsou z toho UE, tak je to radost pohledět.
Reagovat
tommr
dneska po relativně snadné výhře nad mladejma Američankama postoupil tým Bucie už do semifinále. Soupeřky byly ale dneska tak slabý, že jim k tomu stačil jen (na jejich poměry) podprůměrnej výkon. V dalším kole proti (předpokládám) Ruskám už budou muset pořádně zabrat. S tím dnešním výkonem by Rusky určitě nepřehrály ... :)
Postup do semifinále GS se samozřejmě promítne i do žebříčku. Lucka se posunula na 23.místo a k návratu do první dvacítky jí chybí už jen jedna výhra ... :)
Reagovat
Frick
Lucka přibere tak, že si toho všimne jen ona sama a už vylučuje z jídelníčku kde co a teď se na protější straně objeví Taylor T. To je prostě k naštvání...
Reagovat
brixner
Lucka se zas posrala? Ne?! Jo?! Nemá nějaké zažívací potíže?
Reagovat
PetaM
Kdo umí žrát - umí. Kdo neumí - blije.
Reagovat
brixner
No, podle médií se v Riu posrala! Blití by asi nazvali dávením, né?
Reagovat
dunphy
Ty jsi nějak závislý na dementním komentování? :D
Reagovat
misa
iqe si dal přestávku, tak Frick zahájil ofenzívu na zisk 1. místa :)
Reagovat
EllNino
no ještě horší by bylo, kdyby ses na druhý straně objevil ty :)) ...
Reagovat
misa
Nevymýšlej zase nějaké kraviny.
Reagovat
Frick
Byla jsem po těžké bakteriální infekci a reaktivní artritídě. V těle kupa různých antibiotik a dalších léčiv, váha plus pět kilo od normálu. Byla jsem unavená, nevydržela jsem dlouho trénovat a trápila jsem se. Jak zpět? A co nejrychleji? Po poradě s lékaři jsem nasadila dietu bez lepku a bez laktózy. Prvnotní plán zněl: jeden měsíc jako detox těla. Kromě toho jsem vysadila i pár jiných potravin, třeba všechno maso kromě krůtího a mořských plodů. Žádná rajčata, žádné papriky.

http://www.tenisovysvet.cz/article/detail/508--blog-lucie-safarove-stastna-a-fit-1-dil-ruzne-cesty
Reagovat
misa
To znám, ale postavu T. nemusíš pořád rozebírat.
Reagovat
VlS
Navrhuji, aby to jel přednést Taylor osobně. To ještě neviděl tátu a dva bráchy. To by byla výroba hnědý barvy i do plechovek :-)
Reagovat
misa
:-))
Reagovat
brixner
Fricku, tohle všechno jsi podstoupil??? No, jsi držák!! Ale stejně si myslím, že sis pak narval bachor a nakonec se posral, to je úplně normální stav!
Reagovat
misa
US Open! Příště asi Makarova/Vesnina, což budou mnohem těžší soupeřky. Lucii dělá v poslední době debl velkou radost: nejdříve medaile z Ria a teď boj o finále grandslamu.
Reagovat
PetaM
Je to super. Mohly by tam vyhrát. Ať má Beth radost i před domácím publikem :)
Reagovat
smazaný uživatel
Bucie v laufu..., inspirativni;) Come On! Holky;)
Chtelo by to zavrsit turnaj titulem, ...z US holky jeste pohar nemaji...ale pssst, nezakriknout a drzet Miso vsechny pesti, ktere mame i nemame k dispozici.
Betka je proste pro Lucii tim pravym lekem pro zivot na kurtu. Jeste aby se poradne sebral Rob, ten mel snad jeste vetsi krizi nez ta Anicka Ivanovic;D)
Reagovat
misa
Teď nevím, jestli se má hrát už zítra nebo až ve čtvrtek, protože v ten čtvrtek bych zápas neviděl.
Reagovat
tommr
finále Lucky proti Báře - mj. dvou medailistek z Ria - by bylo hodně zajímavý ... :)
Reagovat
Dobry-den
Semifinále GS ve čtyřhře už je pro Češky (s jejich zahraničními partnerkami) nějakou dobu takový denní chléb. Nic, co by se muselo nějak extra oslavovat. I ta radost po výhře byla taková skromnější.
I tak gratuluji.
Reagovat
brixner
Dobrý den.
Reagovat
Dobry-den
Na shledanou.
Reagovat
Frick
S bohem!
Reagovat
tommr
tak dneska měly tak slabý soupeřky, že výhra byla povinností ... :)
Reagovat
Fandina
je v semifinále. Gratulka.

A Šafinka tam měla sestru dvě neteře, koukám, že v rodině mají samé holky.
Reagovat
vrabejka
C`mon Angie!
Reagovat
vrabejka
Ja jsem věděl že americké duo v čele se 150 kilovou Townsend nebude mít proti Bucii šanci :)
Reagovat
Frick
Hilary by o ní řekla, že je to velice půvabná dáma, zatímco Trumpík by ji nazval tlustym prasetem. Proto bych volil Trumpa.
Reagovat
PetaM
Hovado volí hovado :D
Reagovat
EllNino
řeklo tlustý prase :D ...fakt suď nejdřív sebe :D viděl jse tě a teda rozhodně nejsi nejubenější :D
Reagovat
EllNino
baví mě, jak na to nereaguješ, odně mě to baví :D
Reagovat
EllNino
ty dobře víš, že něco vím, a bojíš se, žejo ? :D protože jinak by tu tvá pověst asi utrpěla :D
Reagovat
blixa
Z toho je patrné, jakej seš mimořádnej kretén !
Reagovat
Frick
Řiká člověk, co permanentně pomlouval celkem šíhlou Viku?

I když teď budeš řikat, že to bylo proroctví, bo teď ten batoh mít bude.
Reagovat
smazaný uživatel
V jistých ohledech si opravdu nemáte co vyčítat...
Reagovat
brixner
Ha, svědomí je tady...;-)
Reagovat
blixa
Já jsem Viku nepomlouval, já jsem si dělal prdel z Montyho ;-) Jen tupec by nepochopil.
Reagovat
smazaný uživatel
Ať je Taylor, jaká je, umí si ze sebe udělat srandu...
https://twitter.com/TaylorTownsend/status/535506654436274176

Navíc v obličeji není vůbec ošklivá, ba naopak.
https://twitter.com/TaylorTownsend/status/544957649402732544
Reagovat
Frick
Ubohá oslíkova páteř.
Reagovat
dunphy
Holka tak děsně sympatická, mladá, šikovná a takovej lůzr jako ty tu do ní bude furt rýt a nepřestane a nepřestane jak dementní kolovrátek...
Reagovat
brixner
Jakej Taylor furt? Co to je zač? To je tenista?
Reagovat
smazaný uživatel
"Fricku, co po tobě přišlo, lejno je."
Reagovat
Frick
Proč jí nezaberou, jak se tam cpe o přestávce big macem?
Reagovat
PetaM
Protože se tam necpe Big macem?
Reagovat
EllNino
hele že zrovna ty mluvíš o něčí váze, tvoje postava taky není zrovna ideální :D
Reagovat
Frick
Snad jí Lucka uteče, kdyby jí chtěla ze vzteku sníst.
Reagovat
PetaM
Sníst? A co? Ty kosti? No to by si pochutnala teda. Kdepak, Taylor je na masíčko a to na Lucce nenajde :D
Reagovat
blixa
No dovol ?! Lucka je pěkně osvalená ! Jen milovník bůčku by si nepřišel na své ;-)
Reagovat
PetaM
To jsou vypracované kosti :D :D
Reagovat
Frick
Dyť je samej sval.
Reagovat
PetaM
To je spíše nalepaná kůže na kostech :D :D
Reagovat
misa
Lucinka má dobré masíčko, hned bych ochutnal :)
Reagovat
Frick
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-svet/347295/sokujici-zpoved-kanibala-otec-chutnal-jako-veprove-jen-byl-trochu-slanejsi.html

Si počteš.
Reagovat
Dobry-den
Holky už rozehrály své čtvrtfinále ve čtyřhře a mají neskutečně snadné soupeřky Mohamedovou a Metráčkovou, které vůbec nikdo nezná, tak snad je nepodcení a hladce zvítězí ;-)
Reagovat
EllNino
mluv za sebe s tím, že je nikd nezná ...a Babos a Svedovu neporazily náhodou :)
Reagovat
Dobry-den
A ty je znáš? Tomu fakt nevěřím.
Reagovat
EllNino
No Muhammad moc ne, ale Taylor Townsend je celkem známá :) a to nejen pro svůj vzhled :)
Reagovat
makro99
Dobry-den má evidentně pravdu, pže ten slavnější pár už vede 5:0...
Reagovat
PetaM
Včera vedl ten slavnější pár (Babos/Shvedova) 6:0 ... A stejně to pak ve třech prohrál.
Reagovat
makro99
hráčky z maďarska a kazachstánu přece nemůžeš srovnávat s tradiční americko-českou školou? 6:1 3:0.
Reagovat
PetaM
Ale jsou úspěšné. Na škole nezáleží.
Reagovat
Fandina
Myslím, že Shvedová trénovala i v Česku.
Reagovat
Dobry-den
Aha. Teď jsem si všiml, že už byla i ve stovce ve dvouhře. To mě celkem překvapilo :-)
Reagovat
makro99
ne ne, máš pravdu, není známá a ElNino si ji spletl s Luksikou Kumkhum...
Reagovat
Dobry-den
Tak určitě, Luksika je od jistého zápasu nesmrtelnou legendou ;-)
Reagovat
EllNino
nespletl :D Taylor je sympaťačka :D
Reagovat
makro99
však to Luksika taky... a exotický touch mají taky obě :)
Reagovat
Fandina
O Townsend se toho už napsaly hory, jen tady na TP je zmiňovaná v hodně článcích, třeba když vyhrála juniorskou AO, nebo potom, když se o ní mluvilo, že by měla zhubnout atd..
http://www.tenisportal.cz/zpravy/patnactileta-townsendova-ovladla-divci-souteze-na-australian-open-9469/
Reagovat
blixa
Tak Muhammad je taky docela známá, i když ta spíš pro svůj, celkem zajímavý, vzhled ;-)
Reagovat
makro99
"Je to tady, šelma se probudila. Plíšková musí vyhrát pět grandslamů, tvrdí Wilander" :)
a pro legendu i její fanclub ještě subtitulek:
"Wilander: Může dokázat víc než Kvitová"
https://sport.aktualne.cz/tenis/je-to-tady-selma-se-probudila-pliskova-musi-vyhrat-pet-grand/r~06536e40741911e6bff10025900fea04/
Reagovat
FulnekUltras
to se ve Wimblu 2011 o Petře říkalo taky
Reagovat
gigin
To se říkalo, říká a bude říkat o různých hráčkách :)
Reagovat
Fandina
Kájo, výhra tě už posunula, minimálně v překonání výsledků na GS, tak pokračuj dál a posune tě ještě dál. Držím palce, k titulu chybí ještě tři výhry. Pojď!!!
Reagovat
tommr
v singlovým žebříčku se Karolína posunula na 7.místo což je její kariérní maximum a v Race je dokonce už šestá. V Race má ovšem jen minimální náskok před triem nejbližších pronásledovatelek (Cibulková, CSN, Keys) a tak doufám, že si na USO ještě trochu polepší ... :)
Karolína si kromě toho vede skvěle i v deblu kde je v oficiálním žebříčku na 13.místě a v Race jsou spolu s Goergesovou na 7.místě ... :)
Všechno tudíž nasvědčuje tomu, že si Karolína zahraje letos jak na singlovým tak na deblovým TM. A kdyby jí to náhodou přece jen nevyšlo tak účast na ET už má jistou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
to je boj s větrným mlýnem když hodně, ale opravdu hodně fučí.
Reagovat
Fandina
Musíš se hodně a hodně učit.
Reagovat
FulnekUltras
boj se zahnívající přicmrndavačskou maloburžoazií je mnohem zajímavější... ;)))
Reagovat
janek_da
Plíšková - rodačka z Plzně

https://en.wikipedia.org/wiki/Sylvia_Plischke
Reagovat
blixa
Trapáci ! Nevědí že Kája je zloun !!! A to navíc zloun rodačka, což je obzvláště krutý a nebezpečný druh zlounů !!! ;-)
Reagovat
blixa
Ale tohle je nějaká Sylvička, to bude jinej zloun ;-)
Reagovat
EllNino
z Káji se pomalu stává americká specialistka, semifinále z Indian Wells, titul ze Cincinnati, teď (minimálně) čtvrtfinále z US Open :) Jen to Miami to kazí :))
Reagovat
FulnekUltras
hlavně aby to nepokazila zítra Konjuh ;)
Reagovat
lars
Miami CF 2015
Reagovat
EllNino
myslím za letošek
Reagovat
janek_da
z FB WTA

"Match of the Tournament? Match of the Year?"
https://www.facebook.com/WTA/photos/a.137404931101.134647.26081741101/10155124867091102/?type=3&theater

A názor iqeho?
* A no tak dobře, tak se překonám a gratuluju k ČF. Ovšem to učůrávání blahem je stejně celkem úsměvné. :-)

* Když porovnám ten fatastickej zápas Petry s Andělou a tu hrůzu, co předváděla Karolína dneska.
Reagovat
gigin
Vidíš a Fandina ho obdivuje. Se ani nedivím. Nebo obdivuje jsem možná přehnal, přinejmenším mu ty jeho sračky toleruje.
Reagovat
blixa
To jsou mateřský pudy .... on je takový robátko .. :D
Reagovat
gigin
Taky mi to tak přijde.
Reagovat
Fandina
Líbí se mi, jak vás točí.
Reagovat
blixa
Ne, baví ;-) :D
Reagovat
Fandina
To taky.
Reagovat
smazaný uživatel
nooo a jde to s nami od desiti k peti;D)

...jak ty dva machry toho fandinu s iqeckem jeste zmixujes s frickem, fulnekem, brixnerem, jabadu, kvitovkou, svetovou.dvojkou a jeste je Dobry-den na verse ten-Istek tak je to supa jak prase, ze v predstave - jak bys do sebe flakl crack, tak proti tomu je to je prd supa...
...pak uz jen staci aby se ukazal nejakej novej nick jak POPICI. tommr zhodnotil vykony, Renel chytl tu svou melancholii stesku jak mu Sharapova chybi, monty zacvrlikal na twitteru a mas k tomu jeste famozni delirium...
...a lidi su blbi a furt budou fetovat...staci, jak se prihlasi na TP...a budou pravidelne cist prispevky...podle me takovy matros nesezenou ani v Kolumbii...

Toz tak ogare...;)
https://www.youtube.com/watch?v=HeYg7tO57O4
Reagovat
Fandina
Nediv se, kdo by četl tvoje příspěvky o ničem.
Reagovat
smazaný uživatel
Toz ja se uz nicemu nedivim, ...jen komentuji, co vidim.
...tak furt lepsi psat o nicem, nez byt exhibicionistou a hrat si na babicku.
Reagovat
Fandina
Tak si na nic nehraj a máš pokoj.
Reagovat
EllNino
třeba já :)
Reagovat
gigin
Tak Vuk má jedny z nejtenisovějších příspěvků tady.
Reagovat
aape
souhlas
Reagovat
smazaný uživatel
Tak abych byl k sobe odvazne uprimny bracho, tak opravdu nejaky ten posledni a opravdu ciste tenisovy prispevek jsem psal asi nekde nekolik mesicu zpatky, kdyz jsem se zamyslel nad hrou Karoliny...kdyz se trapila uderove nekde snad jeste pred Madridem, kdyz ji nefungovalo krokovani, coz se ji proste obcas stava, ze se tam nekde asi vnitrne sekne...
jsem uz nejak ztratil silu a inspiraci...
...me celkem sila opustila i na popsani tak zajimaveho BH Broady, ktery opravdu je zajimvy..., nebot uder konci jednou rukou, ikdyz ne vzdy...a byla by inspiracka se do toho polozit, ale potom ja stejne nevim, kde s tim prispevkem jako jit, kde ho polozit...a tak pisu uz taky sr*cky;D))) stejne jak hra Andyho na jeho nejslabsim GS v NY...;)

giginku bejvavalo...
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky, a dokonce moc rád.
Reagovat
misa
To je fakt. Kdo by četl ty tvoje příspěvky o ničem?
Reagovat
Fandina
Přece ty.
Reagovat
ta-dah
treba ja jsem Vlkovy prispevky vzdycky rada cetla, ctu a cist budu. V tom mam docista jasno. Zbylo mi uz jen cist, sila cokoli napsat mne opustila, pac hvezdam TP, ktere Vlk vyse zminuje, se proste konkurovat neda i proto, ze dojizdak z jejich elixiru uuuplne paralyzuje...
Reagovat
gigin
Já se v tom vůbec nevyznám :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
bracho bud v pohode, ja taky ne ;D)))
Reagovat
blixa
Já jsem to vzdal už dávno. Někdy je lepší nevědět ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=hsWyL9nf1d4
Reagovat
horska.kraslice
Diskuse na TP přináší čím dál tím víc rozsáhlejší a překvapivější informace, a to nejen o tenise. Stává se bezmála zrcadlem dnešní doby. :-)))
Reagovat
Krisboy
Výhra tě Karolíno určitě nějak posune. Jde jen o to, jestli nahoru nebo dolů. Samozřejmě doufám, že nahoru. GS prokletí je prolomeno, věřím, že v Top10 se zabydlíš na delší dobu (tím myslím řádově roky, ne týdny). Ale tu Anu by to ještě fakt chtělo porazit. ČF je sice hezký, ale zase žádnej super úspěch pro hráčku tvého kalibru!
Reagovat
bIbec
Anči Ivanovič už zabalila tuhle sezónu.
Reagovat
Krisboy
Ta už zabalila kariéru, myslím...
Reagovat
janek_da
According to Danish media, Piotr says Caroline Wozniacki could be retiring at the end of 2016 or 2017.
Reagovat
Krisboy
WTF? Vždyť je jí pětadvacet nebo kolik!
Reagovat
blixa
26. Tak každá není Serena nebo Venus, aby lítala po kurtech ještě po pětatřicítce ;-)
Reagovat
janek_da
Třeba ji přesvědčil ten italský plakát o blijících hodinách #fertilityday
Reagovat
smazaný uživatel
Dokazu si predstavit, ze Piotr ma pro Carolajnu uz pripraveny dalsi skvely marketingovy plan...jeho zlata slepice mu uz asi nesnasi tolik zlaych vajec, nakonec se potaci v zebriku uz mimo top50, coz asi neni pro nej prijemne, jestli jde o nejake marketingove smlouvy...
Jen doufam, ze v ramci toho planu nebude Carolajna neco jako zpevacka, to by byla fakt supa.

Jestli se to potvrdi, ze konci tak obecne tenisove me chybet nejak nebude, ale skoda to trochu je, jak by to zapichla, lepe receno, jakby ji Piotr ukoncil karieru uz ted.
Bonmoty typu, - behas daleko za Montrealem, tak se nehraje BH, tak se hraje BH, drzis to spatne atd... - me chybet celkem budou, to zase jo;)
Reagovat
smazaný uživatel
Nějaká blbost, ne?
https://twitter.com/WTA_insider/status/771090406524198913
Reagovat
bIbec
to je taktika Piotra. Caro samozřejmě chce hrát dál, ale chce tímto tvrzením obměkčit Serenu, kdyby se třeba Caro dostala do finále, aby ji nechala vyhrát.

Piotr je velký stratég.
Reagovat
bIbec
víš jak, Serena si řekne tvl Caro už příští rok nebude hrát, tak já jí ten US Open nechám.
Reagovat
George_Renel
Žádná blbost. To jen pokračuje destrukce tvých oblíbenkyň. Ta tvoje deka je holt příliš těžká. ;-b
Reagovat
smazaný uživatel
Ten odkaz jsi otevřel?
Reagovat
George_Renel
Víš dobře, že tvé odkazy zásadně neotvírám.
Ale mj příspěvek, pravda, by měl lepší místo pod článkem o Piotrovi.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže ani nevíš, na co reaguješ...
Reagovat
George_Renel
Ty se považuješ za věc? :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist