Výkon Šarapovové ideální nebyl

17. 3. 2008, 09:57
Aktuality 0
Maria Šarapovová se ve 3. kole turnaje v Indian Wells utkala s Řekyní Eleni Daniiliduovou, jenž vyřadila Češku Zakopalovou. I v šestém vzájemném střetnutí se očekávalo, že dvacetiletá Ruska postoupí bez sebemenších potíží. Její výkon však měl k dokonalosti daleko.
Maria Šarapovová

Vítězka Australian Open Šarapovová se na postup do osmifinále nečekaně natrápila. Ale ikdyž se svou hrou spokojena není, stále je nejvěší favoritkou na zisk titulu. Výhra nad Řekyní Daniiliduovou byla letos už šestnáctou v řadě. "Z mé strany to byl hodně neurovnaný výkon. K míčkům jsem se špatně stavila a můj pohyb také nebyl ideální. Eleni často měnila rytmus hry, na což jsem pozdě reagovala," nebyla Šarapovová spokojena se svým herním projevem.

"Zlepšení přišlo až v závěru druhého setu. Začala jsem se lépe pohybovat a tím jsem měla i více času se na údery připravit," vzhlíží Maria s optimismem k osmifinálovému zápasu, ve kterém narazí na Ukrajinku Alonu Bondarenkovou, jenž je také letošní vítězkou Australian Open, ovšem ve čtyřhře. Bondarenková si v Indian Wells poradila s Bulharkou Piroňkovou a včera i s Amelií Mauresmovou.

"Ještě nikdy jsem s ní nehrála a ani ji neviděla v televizi," řekla na adresu o tři roky starší Ukrajinky pátá hráčka světa. "Když s někým hraju poprvé, myslím, že nejlepší je na soupeřku zkoušet různé varianty hry," dodala Šarapovová.

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist