Wimbledon rozlosován: Své soupeře znají tři Češi a deset Češek

22. 6. 2012, 12:44
Aktuality 225
V Londýně byl rozlosován 126. ročník Wimbledonu, který začne už za 3 dny. Obhájkyně titulu Petra Kvitová se v prvním kole utká s Akgul Amanmuradovovou z Uzbekinstánu a je jednou z deseti českých tenistek, které se ve dvouhře představí. Do dvouhry mužů zasáhne trio Berdych, Štěpánek a Rosol.

Dvaadvacetiletá Petra Kvitová se s 96. hráčkou dvouhry WTA Amanmuradovovou, která ve Wimbledonu prohrála čtyřikrát v 1. kole, dosud nestřetla.  "Rozhodně to není příjemná soupeřka, není to snadný los. Hraje takový chlapský tenis, takže jí to na trávě může sedět. Ale jako obhájkyně bych měla na úvod porazit každého," citoval Kvitovou, která dnes přijela do Wimbledonu, tiskový mluvčí Karel Tejkal.

Kvitová je v dolní části pavouku a ve čtvrtfinále by mohla hrát s čtyřnásobnou vítězkou Wimbledonu Serenou Williamsovou z USA,  v semifinále pak s Běloruskou Viktorií Azarenkovou.

Ve dvouhře žen se objeví deset českých hráček a nejtěžší soupeřku z nich má Barbora Záhlavová-Strýcová, které los přisoudil právě Serenu Williamsovou. Klára Zakopalová bude hrát se Slovenkou Dominikou Cibulkovou a Lucie Hradecká se pokusí překvapit na úkor osmičky Angelique Kerberové z Německa. Andreu Hlaváčkovou čeká soupeřka z Tchaj-wanu Kai-chen Chang a Ivetu Benešovou domácí Heather Watsonová.

Kromě Kvitové jsou mezi nasazený také Lucie Šafářová a Petra Cetkovská. Turnajová devatenáctka Šafářová se utká s Nizozemkou Kiki Bertensovou, třiadvacítka Cetkovská se pokusí potvrdit svou aktuálně stabilní formu proti Američance Vanie Kingové.

O své první grandslamové výhry budou usilovat sestry Plíškovy, které se do soutěže dostaly z kvalifikace. Juniorskou vítězku z roku 2010 Kristýnu čeká Slovinka Poloňa Hercogová, Karolína se při wimbledonské premiéře utká s Američankou Sloanne Stephensovou.

Los dvouhry mužů
Šestý nasazený Tomáš Berdych se utká s Ernestsem Gulbisem. S aktuálně 85. hráčem světa se střetl třikrát a dvakrát zvítězil. V případném čtvrtfinále Berdych narazí na Djokoviče. Obhájce titulu a světovou jedničku Djokoviče by už ve 3. kole mohl vyzvat Radek Štěpánek, kterého na úvod čeká Ukrajinec Sergej Stachhovskij. Třetí český tenista Lukáš Rosol si wimbledonskou premiéru odbude s chorvatským tenistou Ivanem Dodigem a v případě postupu do druhého kola by zkusil uspět proti Rafaelu Nadalovi.

Srb Novak Djokovič se střetne s bývalou světovou jedničkou Juanem Carlosem Ferrerem ze Španělska. V případném semifinále Djokovič narazí na trojku Rogera Federera ze Švýcarska, který odtssrtuje proti španělskému antukáří Albertu Ramosovi

Domácí naděje Andy Murray se utká v 1. kole s nevyzpytatelným Rusem Nikolajem Davyděnkem, kterému se však dlouhodobě nedaří a na trávě nikdy nevynikal. Rafael Nadal má za soupeře Brazilce Thomase Bellucciho a ve čtvrtfinále teoreticky Francouze Jo-Wilfrieda Tsongu, loňského semifinalistu, kterého na úvod čeká vítěz Wimbledonu z před deseti let Australan Lleyton Hewitt

Ve Wimbledonu se losuje ještě tradičně ručně - ze sametového sáčku se vytahují čísla, která patří hráčům a hráčkám. Ostatní tři grandslamové turnaje již využívají k losování počítačů.

WIMBLEDON 2012 - los dvouhry mužů

Soupeři českých tenistů v 1. kole:
Berdych (6-ČR) - Gulbis (Lot.)
Štěpánek (28-ČR) - Stachovskij (Ukr.), 
Rosol (ČR) - Dodig (Chorv.),  

Další zajímavé dvojice 1. kola:
Djokovič (1-Srb.) - Ferrero (Šp.)
Bellucci (Braz.) - Nadal (2-Šp.).
Federer (3-Švýc.) - Ramos (Šp.)
Murray (4-Brit.) - Davyděnko (Rus.) 
Tsonga (5-Fr.) - Hewitt (Austr.)
Tipsarevič (8-Srb.) - Nalbandian (Arg.) 
Del Potro (9-Arg.) - Haase (Niz.)  
Tomic (20-Austr.) - Goffin (Belg.)
Melzer (Rak.) - Wawrinka (25-Švýc.)

Případné dvojice ve 2. kole:
Roddick - Nišikori 

Kompletní los dvouhry mužů (pdf)

WIMBLEDON 2012 - los dvouhry žen

Soupeři českých tenistek v 1. kole:
Kvitová (4-ČR) - Amanmuradovová (Uzb.)   
Šafářová (19-ČR) - Bertensová (Niz.)
Cetkovská (23-ČR) - Kingová (USA)
Záhlavová-Strýcová (ČR) - S. Williamsová (6-USA)
Zakopalová (ČR) - Cibulková (13-SR)
Benešová (ČR) - Watsonová (Brit.)
Hlaváčková (ČR) - Chang (Tchaj.)
Hradecká (ČR) - Kerberová (8-Něm.)
Krist. Plíšková (ČR) - Hercogová (Slovin.)
Kar. Plíšková (ČR) - Stephensová (USA) 

Další zajímavé dvojice 1. kola:

Šarapovová (1-Rus.) - Rodionovová (Austr.),
Azarenková (2-Běl.). -  Falconiová (USA)
A. Radwaňská (3-Pol.) - Rybáriková (SR),    
Wozniacká (7-Dán.) - Paszeková (Rak.), 
Clijstersová (Belg.) - Jankovičová (18-Srb.),

Případné duely ve 2. kole:
A. Radwaňská - V. Williamsová

Kompletní los dvouhry žen (pdf)

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

225
Přidat komentář
smazaný uživatel
Freetýpku, ono toho bude asi víc, jen informace z webu Parabola k "rozumům" určitě nestačí.
Jinak se ti povedl odkaz na kvalitní článek. Víš, v čem je vtip?
V tom, že tenisoví fandové jsou natěšeni na olympijský turnaj a ve skutečnosti z něj na ČT až do čtvrtfinále uvidí skoro prd. Na olympiádě je takový přetlak sportů, že na dvou programech ČT toho moc k vidění nebude. Stejně jako z Pekingu.

Porovnej to s BBC, kde připravují 24 souběžně vysílaných olympijských kanálů !!!!!!! Famózní! Zadarmo na satelitní pozici 28 stupňů východně. Přijímáš ji?
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím jak teď v Londýně, ale předloni ve Vancoveru se na webu čtyřky daly sledovat přenosy snad ze všech soutěží.
Reagovat
smazaný uživatel
V Pekingu 2008 taky. Myslím, že na to byla dokonce nějaká speciální aplikace. Jmenovalo se to asi Videopůjčovna ČT nebo tak nějak.
Reagovat
smazaný uživatel
Srovnávat TV obraz s internetovým streamem sledovaným na PC monitoru je legrační.
Na internetu zásadně nekoukám, ztráta času. Dodám ještě, že 24 přenosů BBC bude komplet v nativním televizním HD a současně stejné přenosy pro majitele starých přijímačů půjdou na jiných frekvencích i v SD.
Reagovat
anajka
Pre mňa úžasne hodnotný zostrih, keďže som v tom čase tenis nesledovala. Násťročný Roger, pubertálne vyrážky na tvári,vlasy v cope, omnoho výraznejšie gestá a mimika, ale šikovné ručičky a cit pre hru.
Reagovat
smazaný uživatel
bydli pekne od pondelka ve Wimbledonu, kde by rad stravil cele 3 tydny. Pral bych mu to...:).
http://www.wimbledon.com/en_GB/interactive/multimedia.html
Reagovat
anajka
Dnes a zajtra vysiela Novasport zostrihy zaujímavých zápasov z predchádzajúcich rokov W.Ako prvý Roger - Pete Sampras 2001. Prekvapilo ma, že to bol jediný oficiálny zápas týchto dvoch tenistov.
Reagovat
a.magerova
Dík za info :-))
Reagovat
spaniel
Jsem celkem zvedavy na Briana Bakera, zaujal me jeho pribeh, i vysledky pred RG. Kvalifikaci hladce zvladl, jen netusim jak mu to pujde na trave.
Reagovat
Roger_Federer
vykašli se na to, ja už posilal gigina a sonju z temi srbskymi vykřiky do Srbska a oni se tady furt drži jako klište, asi to tady maji radi nebo co.
Reagovat
a.magerova
Nechte ty dva (gigin, Sonja) dýchat , tak si tady srbsky pokřikují - taky druh fandovství...
Pro nás je nejdůležitější úsměv RF po Wimb. finále :-)))
Roger_Federer: kdybys potkal v Londýně Rogera, tak ho ode mne pozdravuj - přeju, ale závidím Ti :-))
Reagovat
Sonja
Díky za zastání...
Nenazývala bych to druhem fandovství:-O...je to jen taková malá součástka, bez které se oba bez problému obejdem, ale není důvod, zvlášť když to někoho dráždí jako tyhle dva výrostky...:-)
A taky by se mi líbilo, kdyby Nolemu RF ve finále fandil:-)))
Reagovat
a.magerova
Jo věřím, že pokud bude finále Rafa vs Nole, tak případná výhra Noleho vyvolá u Rogera větší úsměv než v opačném případě i já na tom budu stejně - nejsem fanouškem Rafovy stíhací jízdy za 16 GS :-))
Ale jistě pochopíš, že pokud on se bude usmívat někde ve Švýcarsku mimo záběr TV kamer - bude mi to k ničemu, chci ho vidět usměvavého v přímém přenosu :-))
Reagovat
tito
Copak?! Vstupuješ na velmi tenký led!!!
Reagovat
a.magerova
A sakra :-/
Zasloužím trest...
Reagovat
smazaný uživatel
Píšu trochu pozdě, protože jsem od čtvrtka večer marod a včera jsem nebyl zrovna fit. Takže jenom krátce zhodnotím los...

Masha: Trochu mě děsí ta Tsvetana ve 2. kole, ale jinak dobré. Věřím, že si Masha udrží formu z Paříže.

Vika, Ana: Věřím, že se spolu potkají v osmifinále. Myslím, že je to docela dobře nalajnované. :)

Caro: No, tak ta má jako obvykle největší smůlu. Tamira je teď ve finále Eastbourne a loni byla na Wimbledonu ve čtvrtfinále, kde ji vyřadila Vika. Takže asi travní specialistka... Nebude to lehké, ale když se to povede, mohl by to pak být pro Caro povedený turnaj.

Jinak si myslím, že Serena má z těch největších favoritek asi nejvíc příznivý los. Petra taky nemá špatný los, ale ta Amanmuradova je podle mě docela nevyzpytatelná. U ní je to hlavně o servisu a ten když jí jde... Je to takový Karlovic v sukni (šortkách). :D

Tak já jdu zase zalehnout, abych byl na Wimbledon ok. :)
Reagovat
tommr
není možný, aby měly Serena i Petra obě dobrej los - jedna z nich bude mít velkou smůlu a vypadne předčasně ve čtvrtfinále ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No já to myslel právě do toho čtvrtfinále. :D Takhle daleko asi nemá cenu koukat... Podívej se na RG. Tam jsem taky čekal osmifinále Caro - Serena a nakonec tam nebyla žádná z nich. Takže do čtvrtfinále je ještě dlouhá cesta, pro Petru i Serenu... Ale jak říkám: Podle mě mají ten los až do čtvrfinále příznivý.
Reagovat
tommr
já to beru tak, že velký favoritky jako jsou Petra a Serena by měly v prvních kolech jasně porazit každou soupeřku a o kvalitě losu se u nich dá polemizovat právě až od čtvrtfinále. V praxi to ovšem vypadá trochu jinak - hlavně u Petry je to první kolo dost často kritický ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak říkám: Amanmuradova je taková nevyzpytatelná kvůli tomu podání. Klidně je možné, že Petra vyhraje třeba 7:6, 7:5. Pak se samozřejmě nedají podceňovat ani další případné soupeřky jako Pavlyuchenkova nebo Cibulková... Já to zase beru tak, že ve čtvrtfinále si nejde vybírat, protože tam už prostě slabší soupeřky nejsou. Podle mě je důležité se hlavně v těch prvních třech kolech moc nezapotit. Dobrým příkladem byly letos Vika na AO a Masha na RG. Obě dvě se v prvních třech kolech zdržely na kurtu asi pokaždé hodinu... Prostě nejlepší je mít začátek turnaje jen tak na rozehraní a pak už se těžko dá vybírat soupeřka.
Reagovat
smazaný uživatel
Nepřeháněj, letos v úvodním kole vypadla všehovšudy dvakrát. Na GS má stabilnější výsledky akorát Máša. A řeči o lehkém losu si nech, není to tak. ;-)
Reagovat
freeteepek
Odkud Broz bere rozumy:-)

http://www.parabola.cz/zpravicky/17086/bbc-ma-v-provozu-druhy-olympijsky-hd-transponder/
Reagovat
smazaný uživatel
Hezky platíte kabelovku a těšíte se na úchvatné novácké přenosy bez možnosti výběru kurtu? Čím vás nováci potěší letos? Jedou opět v sobotu vynikající motorky? :-D

Na satelitní pozici 28E jako každý rok to jde gratis na BBC, vlastní výběr bude omezen na max. 4 kurty, což je i tak mnohem komfortnější než jsou ostatní grandslamy s Eurosporty 1+2. Přenosy v SD rozlišení jsou ze satelitu Astra 2B, příjem tedy již s parabolou od 60 cm.

Dále. Celý den bude jeden kurt vysílán střídavě na nekódovaných programech BBC HD a BBC One HD !!!! V našich podmínkách byly dosud obtížně přijímatelné jen na velkou parabolu.
Po letošním přesunu na dočasný Astra 1N, který neumožňuje přesné nasměrování úzkého vysílacího svazku na britské ostrovy, je příjem těchto atraktivních programů v Čechách možný již s parabolou 80 cm (východním směrem signál klesá).
Reagovat
a.magerova
Opravdu obdivuji Tvoji neúnavnou trpělivost.
Takže beru toto Tvoje sdělení jako zapálení wimbledonského ohně ...
Hodně štěstí všem, ale tomu mému nejvíííc !!!
Reagovat
gigin
IDEMOOOO !!!! AJDEEEEE !!! AJMOOOOOOOOOOO !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Kolko máš rokov ? 15 ?
Reagovat
smazaný uživatel
Otázka bola smerovaná Idemovi.
Reagovat
Roger_Federer
jsem připravenej...v neděli večer odlítám směr Londýn, takže tvoje satelity jsou mi poněkud na houby
Reagovat
Sonja
:-D
ty jsi tu krátce, viď?
Reagovat
smazaný uživatel
Ani nie, doteraz som sa jeho priblblé detské výlevy snažil ignorovať, ale jednoducho mi to tu vadí a nie som jediný. Chlapec objavil v roku 2011 tenis, a začal fandiť všetkému, čo má srbskú visačku a ukája sa nad akože patriotizmom. Pousmiatie :)
Reagovat
gigin
Já jsem hrozně moc rád, že tě to vytáčí. To je totiž jeden z důvodů, proč si tu sem tam zahulákám. Jinak je mi 44. Ještě něco potřebuješ vědět ??
Reagovat
smazaný uživatel
No mentálne asi nie ;) Teda určite nie.
Reagovat
gigin
Přecházíš tím do roviny urážek, ty předčasně zmoudřelý chlapče ??
Reagovat
gigin
Jako řve se tu VAMOS, C´OMON ROGER, POJĎ, tak se bude řvát i IDEMO ! A budu to řvát i v padesáti, jestli se dožiju. Tak se uklidni.
Reagovat
gigin
Najdeš si někde na netu, co to je LL a už si tu honíš triko, máslo jedno .. dej mi pokoj a nevšímej si mne ..
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych spíš ocenil nějaký seznam kanálů, které budou vysílat Wimbledon...

gigin: Z toho si nic nedělej, to je tady normálka. Mně už se tu ptalo na věk asi tak pět lidí... Nechápu, co tím sledujou.
Reagovat
Sonja
Tak to jsi tu krátce...tady ti toho bude vadit mnohem víc, pokud už nevadí. Pokřiky jsou to nejmenší zlo.
A že tu o něm píšeš, jako bys ho měl z těch pár komentářů prokouklýho, to akorát ukazuje tu tvou nechutnou aroganci.

gigin: vykašli se na něj...IDEMOOOOOOOOOOOOO!!:-))))
Reagovat
smazaný uživatel
LL sú iniciály Lukáša Lacka.

A o lucky loseroch si nepotrebujem hladať na internete, ty očividne áno. Nechcel som povedať nič viac, iba že si otravný. Tenis sleduješ asi od minulého roku a tváriš sa na strašne skúseného :-))) Take milé.
Reagovat
gigin
Co ti na to říct ?? Jsi hrozně srandovní ,vševědoucí suchar :-)) Nic víc, nic míň .. :-)) Neznáš mne, tak mi dej pokoj.
Reagovat
smazaný uživatel
Suchár by ťa odignoroval. Ja si rád rýpnem ;)
Reagovat
smazaný uživatel
"jako LL se bere ten nejvýše postavený na žebříčku, který vypad ve 3.kole kvalifikace"

Chybná odpověď! Na grandslamech je to jinak. LL se losuje ze čtyř nejvýše postavených na žebříčku, co prohráli 3. kolo.
Reagovat
smazaný uživatel
Áno, už som mu to napísal do toho vlákna :)
Reagovat
smazaný uživatel
Áno, už som mu to napísal do toho vlákna :)
Reagovat
smazaný uživatel
Na staré texty je vhodné reagovat sem nahoru. Přehlednost při větším počtu příspěvků je u tohoto webu dost katastrofální.

Tvoje odpověď je lepší, protože odhlášených může být víc.
Kopie: Zo štyroch najvyššie nasadených vypadnutých hráčov v Q sa vylosuje ich poradie, v akom čakajú na odhlásenia hráčov.
Reagovat
smazaný uživatel
I tvůj text ale ještě potřebuje opravit.
Do losování jdou jen ti, co vypadli až ve 3. kole. A jde o žebříčkové postavení, oni v krajním případě vůbec nemusí být do kvalifikace nasazeni.
Reagovat
smazaný uživatel
To som nižšie doplnil :)
Reagovat
tommr
díky oběma za upřesnění - myslel jsem, že na GS je to stejný jako na ostatních turnajích ...
Reagovat
gigin
dnes narozky, 28 !! Tak vše nej, Janíčku !! :-DDD
Reagovat
Sonja
to musíš srbsky přece...jako minule Nolemu...šup šup:-))):-D
Reagovat
gigin
Radost u tvom srcu, u duši ti veselje, osmijeh na tvom licu - to su moje želje. Da kraj sebe imaš drage ti ljude i ovaj rođendan nek sretan ti bude!
PS: ima da rasturiš Rogera, ako ga sretneš u Wimbledonu
Reagovat
a.magerova
gigine mohl bys mi tu poslední větu přeložit do češtiny ?!!!
Reagovat
gigin
Ty, to je něco v tom smyslu, jakože ať se mu daří ve Wimblíku ...
Reagovat
a.magerova
tak už jsem to pochopila.
Jsi hodný - za přání štěstí Rogerovi ve Wimbledonu srdečně děkuji :-))
Reagovat
Frick
Kolik zástupců tam maj Portugalci? :-)))
Reagovat
Frick
Bylo někdy v hlavní soutěži GS 7,81% tenistek z ČR?
Reagovat
tommr
loni hrálo Wimbledon 11 našich hráček, předloni 9. Za poslední tři roky je 10 hráček taková naše norma ... :)
Reagovat
Frick
Ufff... a kolik jich bylo tedy? Odečtu Plíšky a musim přičíst tři, tak - Hlaváčková, Birnerová, Voráčová (S. Záhlavová?)
Reagovat
tommr
loni hrály ve Wimbledonu ještě Ondrášková a Sandra Záhlavová, nehrála naopak Karolína Plíšková. Jinak byla sestava stejná jako letos ... :)
Reagovat
freeteepek
Jak jsem viděl Kláru Zakopalovou dnes ve druhém setu hrát, tak se mi moc líbila. Její hra je krásná. Jenom škoda toho slabýho servisu. S lepším podáním by její výsledky byly někdě úplně jinde!
Výsledek zápasu s Kerberovou vypadá, že to Kláře moc nešlo. Ve skutečnosti tam ale bylo hodně vyrovnaných a krásných výměn. Angelique se lépe vypořádala s velmi silným a proměnlivým větrem. Hrála vzhledem k podmínkám neuvěřitelně. Rozhodně má na to zítra vyhrát svůj letos už druhý turnaj a ve Wimbledonu dojít hodně daleko.
Ve čvrtém kole Wimblu pak reálně hrozí, že se Petra Kvitová utká právě s Klárou. A ten souboj může být dost zajímavý. Petra má sice drtivý servis, ale s chybovostí, jaké dosahovala v zápase s Makarovovou, může lehce prohrát. Navíc tenhle bratrovažedný souboj dvou Češek bude ošidný na psychiku. Klára je podstatně starší, vyzrálejší a nebude pod takovým tlakem, jako Petra.
To všechno pochopitelně za předpokladu, že Klára v prvním kole porazí favorizovanou Cibulkovou, která však momentálně nehraje v optimální pohodě.
Reagovat
tommr
kdyby mělo dojít na sestrovražednej souboj dvou Češek v osmifinále tak bych asi mírně favorizoval Kláru. Sice nemá kvalitní servis, ale zdá se být momentálně v lepší formě než Petra a na Petru navíc umí zahrát - oba oficiální vzájemný zápasy vyhrála Klára ... :)
Reagovat
dadaft
jj, i přes neskutečný vítr to byl skvělý zápas...
Reagovat
VlS
Myslíš ty dva zápasy v roce 2007? To se Petra prokousával z osmé do druhé stovky rankingu nebylo jí ani 17. Klárce bylo 25 a byla někde kolem padesátky, tak to bych zrovna jako podklad pro tipování nebral moc vážně.
Reagovat
tommr
nevím odkud čerpáš ty informace, ale ten tvůj zdroj asi nebude moc hodnověrnej - Klára v době jejich vzájemnejch zápasů taky nebyla v první stovce žebříčku ...
Nicméně uznávám, že poměr sil se od tý doby výrazně změnil a tehdejší výsledky se musí brát s určitou rezervou ...
Reagovat
carolyn
A jak vidíte šance Tomáše?
Reagovat
Pe3k
Tak šanci má přesně 4,26%.
Reagovat
Fandina
Pokud Tom projde přes Noleho tak velkou
Reagovat
tommr
Tomáš je na tom co se týče losu ještě hůř než Petra. Taky má nejtěžšího možnýho soupeře ve čtvrtfinále, ale na rozdíl od Petry mu hrozí nebezpečí už od prvního kola a v osmifinále proti Gasquetovi/Almagrovi bude ve velmi obtížný situaci. Pro něj bude už sám postup do čtvrtfinále velkej úspěch ... :)
Reagovat
carolyn
někde sem psala že to vídím max. do 3.kola - čtvrtfinále, spíše se ale přikláním k tý první možnosti
Reagovat
tommr
jenže šance, že přejde přes Djokovice je skoro nulová ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
"nebezpečí od prvního kola" - myslíš Gulbise? No, tak když neporazí Ernesta, tak už nevím, koho by měl..:-/ a proč by měl být v obtížný situaci v dalších kolech, vyjma zápasu s Djokovičem by měl všechny soupeře porazit..to současný místo na žebříčku nemá pro nic za nic..já mu věřím :-)
Reagovat
Padme
Pokud by se Tomáš dostal až do čtvrtfinále, tak si myslím, že proti Djokovičovi bez šance rozhodně není. Hlavně pokud mu půjde servis.
Reagovat
tommr
Gulbis je dost nevypočítatelnej a když mu to tam začne náhodou padat může Toma klidně vyřadit. Bolleli, Petzschner, Gasquet - to jsou všechno soupeři se kterejma měl Tomáš v minulosti velký problémy. Tomáš by je vzhledem k jeho pozici samozřejmě porazit měl, ale podívej se jak ted třeba dopad s Haasem ... :)
Reagovat
Padme
Kdoví co provede Haas s Nadalem, když bude mít den jako v Halle:)
Reagovat
tommr
myslím si, že si Haas ani neškrtne, protože Nadal nebude nic vypouštět jako to udělal v Halle ... :)
Reagovat
Padme
Myslím, že ani to nevypustil. Jen tráva v Halle není pro něj.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že je skoro jedno, jakého soupeře Tom bude mít, prostě bys napsal totožný příspěvek, jen bys zaměnil jména..Gulbisovi fandím, vím, co dokáže, pokud mu to "padá", problém je, že mu to ted dlouho nepadlo, a taky jeho hlava je "nevypočitatelná"..ta ostatní jména, která zminuješ, jaký s nimi měl Tom problémy, já žádný problém nevidím..minulost je minulost.
Tommy mi udělal radost, ale to není až tak směrodatný turnaj, vypovídající o formě hráče, gs je něco jiného, z toho nedělám žádné závěry, to nesrovnávám..
Reagovat
tommr
vzájemná zápasová bilance Berdycha a Gulbisem je 2:1, s Bollelim 3:2, s Petzschnerem 3:2 a s Gasquetem dokonce 2:3. Je tudíž zcela zřejmý, že se jedná o soupeře, který Tomáš nijak jednoznačně nepřehrává a jeho vítězství není ani zdaleka předem jistý ...
Reagovat
smazaný uživatel
V noci se mi zdál sen o Marii Šarapovové.Byl jsem ve sportovní šatně,zavazoval jsem si tkaničku,když tu se z poza rohu vynořila úplně nahá Šarapovová.Ptám se jí,jestli bych jí moh šáhnout na zadek,řekla,že pouze v případě,že si zase rozvážu tkaničku.Tak jsem to udělal,natočila se ke mně zadkem a já si šáh.Chlapi ta má tak sametovej zadek!
Reagovat
freeteepek
A jak to bylo dál? Já bych se už na nic neptal a přes ten bílej sametovej zadek jí pořádně plácnul tou nezavázanou botou. Myslím, že by potom utekla tak rychle, že by jí nedohonili ani paparazzi:-) Akorát po městě by šly zvěsti, že ulicemi běhá úplně nahá Šarapovová s úplně rudym zadkem...
Reagovat
smazaný uživatel
Pak zazvonil budík,no byl jsem vzteky bez sebe
Reagovat
a.magerova
Jo to já zase u nás na náměstí potkala Rafu - byl úžasný, dobře jsme pokecali a když jsem mu na závěr řekla, že ho mám ráda, ale teda ať se nezlobí, ale že Rogera víc - on se usmál a řekl, že to chápe :-))
Jo a asi máme stejný budík - taky jsem byla na něj neskutečně vzteklá :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Krásný sen! :) Mně se zase jednou zdálo, že hladím svou oblíbenou lyžařku (Lindsey Vonn) po vlasech. Škoda, že se mi takové sny nezdají častěji... Jinak se mi spíš zdají samé hrůzy. :D
Reagovat
spaniel
Mne se jednou zdalo, ze jsem potkal Serenu. Ta chtela, abych ji pohladil po zadku, ja odmitl, vzala me pod krkem, zvedla pul metru do vzduchu a rekla, pohlad me, nebo ti narvu tenisak do krku, ty jeden mrnaveeej! Bohuzel, budik me nevysvobodil...
Reagovat
Stan_Borowitz
:-))) ... a to se smajlíkům vyhýbám jako čert kříži...
Reagovat
smazaný uživatel
:-)) Btw o sestrách Williamsových se mi zdá asi nejčastěji.A vždy se jedná o krátké přáteské setkání.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak to, že se ti zdá o Rafovi? Mně se tedy o Rogerovi nikdy nezdá :-)) a ještě, že ti ten budík včas zazvonil, bůh ví, jak by to pak dopadlo :-)
Reagovat
Padme
Isner není ve čtvrtfinále snadná překážka:( Ale nejdřív se tam musí oba dostat:) Celkově je ten los hodně zajímavý, možná se dočkáme přece jen jiného finále po 4 GS.
Reagovat
Heather_Fedex
pro me osobne odstoupeni kim az takovym prekvapenim neni. urcite se setri na wimbledon, 2 zapasy na travy by ji mohly stacit. to same predci udelala i v brisbane, ne? odstoupila a pak na australian open dosla az do semifinale. zvycejny takticky tah. uz se chce koncentrovat jen na to nejdulezitejsi
Reagovat
tommr
mě by to ani moc nepřekvapilo. Já Kim podezřívám už hodně dlouho, že ty svoje zdravotní trable záměrně zveličuje, aby nemusela hrát pro ní nezajímavý turnaje ... :)
Reagovat
carolyn
Myslím že Petra neobhájí, podle mě tak do QF a konec. Názory?
Reagovat
tommr
no vzhledem k tomu, že Petra narazí v případě postupu do čtvrtfinále na Serenu je to, že neobhájí titul skoro tutovka ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem to psal někde dole. Pro obě je to nepříjemný los. Pro Serenu není Petra lehká soupeřka a může to být vyrovnaný duel a boj. Ale taky nemusí. Uvidí se, jak si obě povedou v prvních kolech, to může trochu napovědět, ale taky nemusí. Hlavně u Sereny, ta má první týden ve Wimbledonu na rozjezd.
Když vyhraje Serena, tak nevidím překážku k titulu. U Petry si tak jistý nejsem, mohla by jí sejmout jak Azarenka, tak hlavně ve finále Sharapova.
Reagovat
carolyn
Já si právě myslím že titul by mohla vyhrát Mařka.
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, je to možný, tady jí věřím více než třeba před RG. Ona je na tom teď dobře. Herně i psychicky, zkompletovala GS, stala se opět jedničkou, může se vézt na vítězné vlně. Ale pokud do finále postoupí Serena, tak nevěřím, že se zopakuje rok 2004. Serena od návratu ještě GS nevyhrála a už musí být moc hladová, ta by už finále nepustila....
Reagovat
smazaný uživatel
Ja Petre na obhajobu stale verim. Moc bych nekoukal na to, co se ted stalo v Easbourne, a je mi fuk, co si kdo i o tom mysli. Ja ji veril v roce 2010, i minuly rok:) Tehle hracce na trave budu verit vzdy, pokud bude zdrava a myslim si, ze se do tech 8-10 let jeste par krat trefim:D

Jinak samosebou u holek se muze stat cokoliv. Minuly rok jsme meli 4 ruzne vitezky GS. Pro mne asi tou nejvetsi tutovkou muze byt, ze to tak muze byt i letos.
Cernym konem muze byt i Marion, je dost nenapadna, ale na trave, i kdyz neni uplne ve forme...dokaze divy. Minuly rok to potvrdila a vyradila Serenu, ale fakt je, ze dost se na ni vyvarila.
Rozhodne Serena a Venus travu proste miluji, takze bych se nedivil, kdyby treba Serena vyhrala.
Hodne se asi uz pripravuje Viki:)

Pro mne urcite nej favoritky na vitezstvi jsou:
1/Petra
2/Serena
3/Viktorie
4/Venus
5/Marion
6/Maria

Doufam, z to jedna z nich bude, a nejlepe hned ta prvni. Proste na trave ji vzdy verit budu, hlavne ve Wimblasu:)
Reagovat
carolyn
Hm, to jo, ale já zase si myslím že Masha vyhrála Wimbl, když jí byla myslím 17 let a ted po vyhráném RG si myslím že za tím půjde ještě víc. Doufám teda že je v pohodě a nic jí není.
Oproti Serena, poslední dobou se nijak nepředvedla ale zase tam u ní hlavně záleží taky zda je zdravá, pokud obě postoupí do finále, bude to jistě boj. Ale nějak si nemyslím že Serena postoupí až tam, možná do semi
Reagovat
smazaný uživatel
Vlk: já Petře na trávě taky dost věřím, má hru na to, aby se jí na tam vždy dařilo. Pokaždý to nemusí na vítězství vyjít, ale myslím, že do posledních kol se může stabilně dostávat a pár talířů do sbírky určitě ještě přidá.:) A to Eastbourne jí může naopak i pomoci, třeba se více hecne, nebo jen neměla den....

Carolyn: Já si myslím, že se Serena v poslední době předvedla dobře. Na AO vypadla s Makarovou, ale hrála s vymknutým kontníkem a před turnajem odehrála pouze dva ostré zápasy od USO. To je dost málo.
A antukovou sezónu před RG měla výbornou, tři turnaje - ani jedna prohra. A ten lapsus na RG se nemůže brát jako vypovídající hodnota o její formě, prostě neměla den, to se stává i těm nejlepším.....
Reagovat
smazaný uživatel
U Petry očekávám dřívější kolaps, někde mezi 1. až 3. kolem. Pokud bych si měl vsadit na jednu hráčku, řeknu Azarenku.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím s carolyn ohledně Sereny, já ji moc nevěřím, i když měla dobrou antukovou část před RG, stejně pak vypadla ..roky nezastavíš, ani u Sereny a Venus, motivaci pořád mít můžou, tráva jim svědčí, ale bylo by pro mě velkým překvapením, kdyby Serena došla až do finále.
To samé u mě s Kim, té taky nevěřím..
Reagovat
smazaný uživatel
Já Sereně stále věřím. Jako věřím stále Petře na trávě.:) Roky nezastavíš, už nevyhraje moc GS, ale nějaký ještě určitě do sbírky přidá . To, že vypadla na RG nebylo stářím. Když je zdravá a motivovaná, je stále hodně dobrá a nebezpečná. Minulý rok v červnu se vrátila a na konci léta hrála finále USO, proč by mělo teď stáří vadit?
A minulý rok ji vyřadila ve W. Bartoli po těžkém boji, kdy skoro rok nehrála a ten její souboj s Marion byl poute šestý ostrý zápas po návratu. Která hráčka by toho byla schopna, moc jich asi nebude... Tráva je rychlá, roky trochu maže. To je stejné jako u Federera. Jestli má někde šanci, tak na trávě. Pro Serenu bude největší překážkou Petra. A pro Petru Serena.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Kim nevěřím už vzhledem k tomu, že se jí na trávě nikdy nijak extra nedařilo a také, že je možná opět trochu zraněná.
U Venus je to jiné, ani to není tak stáří, jako to, že stále bojuje se Sjögrenovým syndromem a to ji vyčerpává. Někdy se může cítit skvěle, ale drůhý den to může být úplně obráceně...
Reagovat
smazaný uživatel
Já nepíšu o "stáří", ale o věku, a to je jak fyzický opotřebení, tak hlavně psychický, a ani Serena proti tomu není imunní, jak jsme se mohli přesvědčit na RG.
Kim dlouho nehrála, samá zranění, a to taky přichází s tím věkem, co by dřív byla "prkotina" ted si raději dá pauzu, aby se to dál třeba nezhoršilo. A nevím, v jaký je ted Kim kondici, hrát jsem ji neviděla..
Reagovat
smazaný uživatel
Samozřejmě, že proti tomu není imunní. To nikdo, ale nepozoruji na ní nějaké takové projevy. Jasně, po návratu je jiná, i psychicky, to je vidět.
Ale to vypadnutí na RG bych nějak neprožíval, když mohla projít šesti koly v Madridu během týdne, tak nevím, proč by nemohla projít sedmi koly během 14-ti dnů.......
Bude záležet na tom, aby prolezla prvními koly, věřila si a nebyla svázaná. A také na servisu, když to bude padat, neviděl bych takový problém.
Vezmi si třeba, v jakém věku hrála Navrátilová nebo kdy vyhrála poslední GS Steffi, bylo jí třicet, vyhrála RG a pak v srpnu ukončila kariéru.
Reagovat
smazaný uživatel
To nikdo, ale nepozoruji na ní nějaké takové projevy. Jasně, po návratu je jiná, i psychicky, to je vidět.

..není to trošku protimluv ? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nikdo není ke stáři imunní, ale nepozoruji, že by se to na ni nějak výrazně projevovalo.
Po návratu zpátky na okruh je vidět, že je oproti minulosti trochu jiná, vysvětluji si to tím, že to je vzhledem k tomu, čím vším si za tu dobu, co byla mimo, prošla. Jaký je v tom protimluv?
V té větě jsem psal, že je po návratu jiná, ale nepsal jsem, že je to vlivem stáří.:)
Reagovat
freeteepek
Pro mě je jednou z největších favoritek rovněž Petra. Hned po Sereně se Šarapovovou. Petry los není zrovna příznivý, ale stát se může cokoliv. Viz. letošní Roland Garos.
Černým koněm je pro mě Angelique Kerber. Zítřejší finalistka Eastbourne. Loňská runer-up Wimbledon vyhrála, z osmýho místa žebříčku WTA. Na této pozici je letos právě Angelique:-) Do loňska osmička nikdy GS nevyhrála. Po loňském proražení tohoto psychologického bloku se situace může zcela nepravděpodobně opakovat i letos. Je očividné, že číslo osm má v historických tabulkách co dohánět:-))
Reagovat
freeteepek
A taky si myslím, že žádná tenistka letos nevyhraje víc, než jeden GS. To je nové, avšak už zažité, pravidlo ženského tenisu:-)
Reagovat
smazaný uživatel
a muze zas nakej kreeten typu Ing Pe3k psat, ze ma Rafael stesti na los
Reagovat
Pe3k
3% na vítězství Murrayho je až moc. Fish nemá šanci dostat se QF.
Reagovat
smazaný uživatel
To asi jo no. Protože na rozdíl od Federera nemá vymetenou cestičku až do semifinále, ale co je mu to platný, když tam stejně dostane na prdel od Djokoviče.
Reagovat
Pe3k
Na Wimbledonu ne. Tam Nole Rogera neporazí :)
Reagovat
smazaný uživatel
Docela jsem na to zvědavej. Oni spolu na trávě snad ještě nehráli.
Reagovat
gigin
Jenom, aby to bylo !! Berďa je těžká překážka ....
Reagovat
smazaný uživatel
Nole je s Federerom na trave velky favorit.
Reagovat
smazaný uživatel
Perla :) Djoko a Federer snáď spolu na tráve ešte ani nehrali, a tráva je povrch, kde má Federer snáď najväčšie šance, kvôli nízkym odskokom, kde môže loptičku sjalznúť a to je to čo Djokovičovi spôsobuje problémy. Takisto sa Federer môže oprieť o servis, čo sa napríklad na RG nemohol. Nabudúce prosím porozmýšľaj, kým niečo napíšeš.
Reagovat
freeteepek
Koukám na to jako blázen! Jsem si na ní vsadil v asi deseti sázkách, že Uršulu porazí. Tohle mi dost pokazí moje kurzový propočty:-(
Reagovat
dappe
Můžeš být rád, jestli nebyla v pohodě, tak Radwa by jí porazila, navíc ona hraje výborně ted. Vůbec si o ní myslim, že se ještě dost prosadí. Pomalejší tenisový vývoj než Agnieszka, ale dost se zlepšuje a hraje pěknej, účinnej tenis.
Reagovat
freeteepek
Nemůžu si pomoct, ale ta ruská carevna má zase kliku na los. To se nedá říct o Petře, který hrozí vypadnutí už ve čtvrtfinále, jelikož tam na ní bude číhat Serena. A pokud ji porazí, pak v SF Azarenková. Je ale pravda, že takle si to Petra přála - mít Šarapovovou ve druhý polovině pavouka. Jejich střet na půdě Wimbledonu je tak momentálně dost nepravděpodobný.
Kdo může carevnu vyřadit? Že by Razzanová? Nedávno odrovnala Serenu. A Marii porazila vloni ve Fed Cupu. Nevim, jak ten zápas tehdy vypadal, ale je dost pravděpodobný, že Marie nechala svou ruskou zarputilost někde na Floridě. Výsledky ve Fed Cupu pro ni nejsou zdaleka tak důležitý, jako její výsledky na turnajích, kde jde o body do žebříčku. V podstatě jí šlo jenom o to, aby se zúčastnila a povinnosti tak učinila zadost:-(
Reagovat
tommr
Razzano se k Mashe vůbec nedostane, protože vypadne už v prvním nebo druhým kole ... :)
Já osobně jsem tipoval, že by Mashu mohla předčasně vyřadit Clijstersová, ale jak ted koukám na expres-zprávy tak ta je zase zraněná. A Serena, Azarenková a Petra jsou ve druhý polovině pavouka. Masha má v poslední době opravdu hodně štěstí na los ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Sharapova má tentokrát příznivý los. V její čtvrtině ji může akorát prověřit Pironkova, která na trávě umí a té wimbledonské obzvlášť, už dvakrát vyřadila Venus. Kim na trávě moc nevěřím, a navíc je snad zase zraněná. Kerber se zdá že má na trávě formu, ale nemyslím, že to bude stačit.
No a případnou nepřekonatelnou soupeřku do semifinále pro Mášu taky nemůžu najít:
Venus - bude už unavená,
Radwa. - nevěřím jí ani na druhé kolo
Sam - nedivil bych se, kdyby vylítla už v prvním kole
Li-Na - musela by chytit na W. nějakou vlnu
Tak snad nějaké to překvapení, třeba se rozstřílí Lucka H. nebo vidím v její půlce vítězku z min. týdne Oudin, třeba se zase chytla, a vyřadí jí, jako to bylo na USO 2009.:-)
Petra má dobrý los na první kola, do čtvrfinále by měla dojít. To samé i Serena. Tohle jsem si přesně nepřál. Obě dvě to dost prověří a každá má na to tu druhou porazit. Petra už bude rozehraná a namotivovaná a pro Serenu to je také těžký los, že bude už ve čtvrfinále čelit loňské šampionce.....
Reagovat
tommr
myslím si, že Masha má finále skoro jistý a její předčasný vypadnutí s kýmkoli by byla prvotřídní senzace ...
Druhá polovina pavouka je o hodně těžší a hůř tipovatelná. Nejspíš se ale bude rozhodovat mezi Serenou, Azarenkovou a Petrou. Petra má z nich podle mě nejmenší šance, ale třeba příjemně překvapí ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím s tebou. Může se prosadít kterákoliv z nich, ale Vice věřím z těch čtyř nejméně. Ten los je opět hodně nevyrovnaný. Sharapovou vidím také ve finále, přál jsem si jí do poloviny k Sereně. A bylo by to tak, kdyby si to S. nepodělala na RG, byla by pátá a to je teď Stosur a s Petrou se nemuseli před finále potkat....
Azarenka není v oslnivé formě, tam by ji mohla dát třeba Bartoli, ale ta se teď zase zranila. Ty přípravné turnaje jsou děs, samé zranění a skrečování. A ten vítr dneska, to je loterie jako loni. Možná dobře, že už tam Petra není. Třeba je lepší volit individuální přípravu a nic neriskovat.
To u chlapů je to rozlosování zajímavější a můžou tam nastat překvapení alespoň ve složení čtvrtfinálových dvojic.
Reagovat
tommr
u mužů byl los k naší jedničce taky krutej - Djokovic ve čtvrtfinále je pro Tomáše nejspíš konečná. Jak Petra tak Tomáš mají letos na los ve Wimbledonu trochu smůlu a oba budou rádi když se dostanou aspon do toho čtvrtfinále - cokoli navíc by byl takovej malej zázrak ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Na toho Toma jsem taky koukal, ale to čtvrfinále by dát měl. A pak se holt uvidí....
U obou vzhledem k jejich čtvrfinálovým soupeřům nebude neúspěch, když se nedostanou dál. Ale Petru fakt neodepisuju. Ale mrzí mě, že jsou v jedné čtvrtině, to mě trochu otrávilo....A Máša může být celkem vysmátá a šetřit se na finále.:) I když je to předčasné, stát se může lecos....
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovič - Berdych
Federer - Isner
Del Potro - Raonič
Fish - Nadal
Sharapova -Kerber
Venus - Kirilenko
Serena - Zakopalová
Bartoli - Ivanovič
Reagovat
smazaný uživatel
souhlasím se dvěmi ale nesouhlasím djokovič-berdych,tam bude dle mě Gssquet a Del potro Raonic taky nesouhalsím bude dle mě Karlovič-Roddick
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, Isner a Fish, ti určitě.
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych - Isner
Raonič - Nadal
Sharapova - Venus
Serena - Bartoli
A teď do mně :D
Reagovat
spaniel
Fish je ted velka zahada po tech problemech se srdcem. Nemyslim, ze neco uhraje...
Reagovat
smazaný uživatel
Na trávě se rozdíl maže a Fish,Isner budou nepříjemní jinak celkovej VÍTĚZ:ROGER
Reagovat
tommr
koukám ted na semifinále v Eastbourne a Bartoliová má nějaký zdravotní trable - tu si můžeš rovnou vyškrtnout ... :)
Reagovat
carolyn
Taky myslím že Fish nic moc nemůžeme čekat
Reagovat
smazaný uživatel
Tsonga-Hewitt 3:2 na sety
Tipsarevič-Nalbandian 2:3 na sety
Melzer-Wawrinka 1:3 na sety
Reagovat
smazaný uživatel
jankovič má dobrej los na první kolo
Reagovat
smazaný uživatel
Myslel jsem si, že už jsi v propadlišti dějin, nedávno jsme vzpomínali a bylo nám smutno. Ale legenda pokračuje !!!!
Reagovat
tommr
v prvním kole byl poměrně příznivej. Bez šance je pouze Strýcová jejíž postup přes Serenu by se rovnal zázraku. Hodně těžký soupeřky mají i Hradecká (Kerber) a Zakopalová (Cibulková). Ostaní naše mají sice taky těžký, ale hratelný soupeřky a je rozhodně v jejich silách postoupit do druhýho kola ... :)
Největší smolařkou z nasazenejch hráček je asi Jankovičová, která v prvním kole vyfasovala Clijstersovou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jelena je letos poměrně tragická, ta by se tam asi moc dlouho neohřála tak jako tak. Větší smůlu má Aguš, která v druhém kole narazí na Venus..
Reagovat
tommr
to je pravda - Jankovicová je v poslední době opravdu marná. Loni taky vypadla už v prvním kole a letos tak aspon bude mít dobrou výmluvu ... :)
Reagovat
patriks
Hradecká by mohla Kerberovou porazit, ale musela by se uvolnit, a ne bejt napnutá jako luk, jak předvedla na RG. A mimochodem to vniřní napětí je na ní krásně vidět.
Reagovat
smazaný uživatel
Belluci na trávě je slabej.
Reagovat
smazaný uživatel
Když někdo na poslední chvíli z turnaje odstoupí,jeho místo v pavouku nahradí šťastný poražený z kvalifikace. Ale zajímalo by mě,podle čeho se ten šťastný poražený určuje? Vylosuje se jeden hráč,že všech co vypadli v 3.kole kvalifikace,nebo automaticky ten nejvýše postavený na žebříčku,který došel do 3.kola kvalifikace? Nevíte prosím někdo?
Reagovat
tommr
jako LL se bere ten nejvýše postavený na žebříčku, který vypad ve 3.kole kvalifikace ...
Reagovat
smazaný uživatel
děkuji
Reagovat
smazaný uživatel
Ako lucky loser sa neberie najvyššie postavený hráč, ktorý vypadol v Q ! Zo štyroch najvyššie nasadených vypadnutých hráčov v Q sa vylosuje ich poradie, v akom čakajú na odhlásenia hráčov.

Je to tak len na grandslamoch.
Reagovat
smazaný uživatel
Samozrejme v 3.kole Q.
Reagovat
smazaný uživatel
Samozrejme v 3.kole Q.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak první tři kola by to mělo být relativně v pohodě, pak nejspíš Klára nebo Cibule, no a protože Petra není taková klikařka jako Máša, tak se Serena do toho ČF určitě probojuje. A pokud Petra Serenu zvládne (a má na to, jakkoliv to nebude jednoduché), tak se klidně můžeme dočkat reprízy loňského finále.
Reagovat
smazaný uživatel
Podívej se s kým hrála v Austrálii a Paříži...
Reagovat
smazaný uživatel
Ve srovnání s Mášou opravdu není - Máše její nejneoblíbenější soupeřku - Serenu - na obou GS někdo odstranil z cesty, Petře Mášu nikdo z cesty neodstranil. ;-)
Reagovat
patriks
Bohužel Petra na Serenu nemá, ale ani se k ní nedostane, protože vypadne v prvním kole s Amanmuradovou.
Reagovat
smazaný uživatel
Murray konečně má taky jednou těžký los a poletí hodně brzo. Tsonga po zranění může mít s Hewittem taky problémy a Vasselin ve 2. kole by případně taky mohl překvapit.
Reagovat
smazaný uživatel
Wawrinka-Melzer
Djokovič-Ferrero
Hewitt-Tsonga
Reagovat
smazaný uživatel
Andy to ma krute..Tsonga tiez..Tito hraci vobec nemusia postupit tam,kam maju..
Reagovat
ZerekSu
Tsonga má lehoučký jako Rog..
Reagovat
smazaný uživatel
Hewitt + Tomic/Fish..Nic moc
Reagovat
ZerekSu
Hewitt možná pět šest let zpátky strašák
Tomic se taky zastavil od Austrálie

oproti Murraymu, který má dva ranaře do osmifinále......
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovič-Gasquet
Federer-Isner
Roddick-Karlovič
Fish-Nadal
Reagovat
misoSK
Karlovic bude rad ked prejde cez Selu
Reagovat
misoSK
Karlovic bude rad ked prejde cez Selu
Reagovat
smazaný uživatel
Názor neberu,ale já mám ten.že Selu vyřadí a Murrayho taky a že dojde do čtvrtfinále
Reagovat
Heather_Fedex
gasquet hraje na trave tusku. na ctvrtfinale mu jednoznacne neverim
tsonga je dost sikovnej na to, aby si s lleytonem poradil.
roddick-karlovic??? to snad ani nepotrebuje komentar ;))
Reagovat
darek.vrana
Tak Gasquet tužku asi nehraje, myslím, že byl v SF Wimbledonu, ale stejně věřím Berdychovi.
Reagovat
smazaný uživatel
gasquet ted hraje tužku ale je to semifinalista wimbledonu a berdych nemá formu,uvidím e ovšem a roddick-karlovič by mohlo byt proc ne
Reagovat
darek.vrana
Berdych nemá formu? Aha...
Reagovat
smazaný uživatel
Roddick-Karlovič, no to víš že jo :D Karlovič s Murraym nemá šanci.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pánové, už toho mám dost !!!! :-)
Reagovat
Denis92
to je urcite nahoda :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to ma byt! :)
Reagovat
misoSK
mna skor zaraza, ako opat naplanovali suboj Mahut-Isner, maju vobec tito dvaja sancu sa niekedy vzajomnemu suboju vo Wimbledone este vyhnut?
Reagovat
smazaný uživatel
Pirozek vs Ekaterina/Angelika
Li vs ? Venus, ale kdo vi, tam to muze byt kdokoliv:)
Petra vs Serena
Marion vs Viki
Reagovat
tommr
ten tip na to první čtvrtfinála doufám nemyslíš vážně? Tam by cokoli jinýho než Sharapovová-Clijstersová byla šokující senzace ... :)
S ostatníma třema čtvrtfinálovejma dvojicema souhlas - tam by naopak bylo velký překvapení kdyby to bylo jinak než jak tipuješ ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
To myslim sakra vazne:) Od toho se to take nazyva tip, coz znamena, ze to tak nemusi byt, ale muze:)
Pironkove verim, ze Marii zarizne, ta vzdy nekoho zarizne z favoritek, letos to bude proste Maria:).

Take si myslim, ze Carol vyleti hned v 1.kole...
Reagovat
tommr
Pironková je na trávě nebezpečná, ale myslím si, že Maria se zaskočit nenechá. Musím ale odvolat ten můj tip na Clijstersovou - koukám, že je zase zraněná ...
Co se týče Caroliny tak by mě její vypadnutí už v prvním kole taky nepřekvapilo - Paszeková je velice nebezpečná a nebejt věčnejch zranění byla by na žebříčku hodně vysoko ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No aby nas jeste vsechny Pironkova neprekvapila.
Minuly rok se take rikalo, ze ten svuj vykon spis nezopakuje.
A zopakovala:) A da se rict, ze Petra mela nejvic za cely turnaj problem prave s ni...

No a vzhledem k tomu, ze se ted holky potkaji uz ve 2.kole,
a Pirozek jeste nebude moc unavenej.... Nooo rad si na ten zapas pockam:)
Reagovat
tommr
zápas to bude určitě zajímavej a Pironková nejspíš Mashu pořádně potrápí, ale tomu, že jí vyřadí prostě nevěřím. Masha je letos opravdu silná a po FO má navíc dost sebevědomí, takže si bude věřit i kdyby se zápas pro ní nevyvíjel příznivě a nakonec Pironkovou umlátí. Pironková může takový těžký zápasy vyhrávat jedině když soupeřka kvůli nervozitě nepředvádí svůj nejlepší tenis ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Andy má snad nejtěžší možný los. Davyděnko a potom případně asi Karlovič,Dimitrov,Raonic,Ferrer nebo Del Potro no hezký...
Reagovat
smazaný uživatel
Murray skončí ve druhym s kalrovičem
Reagovat
smazaný uživatel
Toho bych se nebál, ale Raonic bude těžší.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja KARLOVIČOVI PO FEDEREROVI A FISHOVI FANDÍM A PODLE MĚ MURRAY S NÍM VYPADNE 1:3 NA SETY
Reagovat
smazaný uživatel
Tak když Karlovičovi bude chodit celý zápas podání. Stát se to klidně může, ale myslim si, že Andy ho zvládne.
Reagovat
smazaný uživatel
Na 3 vitazne si neviem predstavit, ze by Karlovic Murrayho porazil, zobere mu set max dva, ale vyhra sotva. Zato Raonic ma o dost kvalitnejsiu medzihru nez Ivo a tam by som na prekvapenie aj veril.
Reagovat
smazaný uživatel
To je sice možný ale kdo jinej by měl Murrayho vyřadit tak brzo když ne IVO podání skvěly a ma na to zbrane kdyžto takove Blake,Bghdatis by to dokázat nemohli on ale jo
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ale Ivo ma skutocne LEN to podanie. Napr. taky spominany Baghdatis, ak ma svoj den by mal podla mna vacsie sance.
Reagovat
carolyn
Myslím že Milošek letos dojde daleko, má na to
Reagovat
smazaný uživatel
Murray na tyhle hráče právě umí, krom servisu na něj nemá Karlovič žádnou zbraň, prohozy má Andy výborné a return taky, takže se nebojím, že by vyhrál Ivo víc než 1 set.
Reagovat
Denis92
Roger musi dat semifinale ale tam to bude mat najtazsie..Murray sa do semifinale urcite nedostane..Ako to vyzera s Tsongovym zranenim?
Reagovat
smazaný uživatel
Ani nepamatuju, kdy jsem byl s losem víc spokojenej. Bude to fakt lehounký, jde jen o to, kdo dojde do SF k nám.
Reagovat
Denis92
Federer - DJokovic je jasne.. druhe tipujem Nadal-Del Potro
Reagovat
a.magerova
Nezakřiknout !!!
:-))
Reagovat
misoSK
Delpo podla mna na trave na semifinale momentalne este nema
Reagovat
carolyn
Pokud bude úplně fit, tak určitě má
Reagovat
smazaný uživatel
Federer-Djokovič, Murray-Tsonga. Finále Federer-Murray, vítz Murray. Ideál :D
Reagovat
smazaný uživatel
To bych bral.
Reagovat
smazaný uživatel
No Federer ma najlahsiu cestu do pripadneho SF. Potom asi Djokovic, prva prekazka bude asi Berdych vo stvrtfinale.

Na Nadala som zvedavy, pripadny zapas s Haasom alebo Kohlschreiberom moze byt zaujimavy ako aj stvrfinale s Tsongom, ktory na trave ma sancu.

A potom Murray...necudoval by som sa, ak by to stvrfinale ani nedal...Karlovic, Raonic, Del Potro...

Nech to uz zacne :-).

P.S. v prvych kolach Hewitt vs Tsonga, na to sa tesim.
Reagovat
tommr
Petra Kvitová dostala do čtvrtfinále nejtěžší možnou soupeřku - Serenu Williamsovou. Dalo se ale čekat, že po mimořádně příznivým losu na FO příjde naopak mimořádně těžkej los ve Wimbledonu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že nejtěžší možnou soupeřkou Petry je Petra sama. Z ostatních hráček je to momentálně Máša, i když Serena je asi druhá nejtěžší. A pozitivní je, že na Mášu může narazit až ve finále. ;-)
Reagovat
tommr
nejtěžší možná soupeřka ve čtvrtfinále kterou Petra mohla dostat byla Serena. Zdůraznuju to "možná", protože vzhledem k nasazení Petra nemohla ve čtvrtfinále dostat nikoho z trojice Sharapovová, Azarenková a Radwanská ...
Na druhou stranu má ale Petra poměrně slušnej los v prvních 4 kolech a měla by se tudíž aspon do toho čtvrtfinále dostat ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
To máš pravdu, do ČF nikoho těžšího dostat nemohla. Ale není třeba hned mít poraženeckou náladu. :-)
Reagovat
tommr
hlavně jde o to, aby poraženeckou náladu neměla Petra. Z toho co předvedla proti Makarovový v Eastbourne ale nemám moc dobrej pocit ...
Reagovat
smazaný uživatel
Proti Makarovové poraženeckou náladu neměla, naopak na konci bylo vidět, že vyhrát chce. Tam jí spíš trochu chyběla motivace, nebyla schopná se pořádně hecnout. To myslím na Wimbledonu ,a proti Sereně obzvlášť, nehrozí. ;-)
Reagovat
spaniel
Nevim o cem se dohadujete... Serena je rozhodne nejtezsi souperka na okruhu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš hraje v případném 1/4 s Djokovičem a ne s Féďou :-)
Reagovat
Pe3k
S losem vcelku spokojenost. Snad někdo Nadala a Djokovice vyřadí :) Murraymu nevěřím ani semifinále. Come on Roger!
Reagovat
smazaný uživatel
Murray skončí ve druhém kole
Reagovat
smazaný uživatel
S karlovičem
Reagovat
smazaný uživatel
Napiš to ještě stokrát, pak se ti tvůj nereálný sen možná splní.
Reagovat
gigin
Andy zabere ... nevidím to nějak tragicky :-) Klid ..
Reagovat
smazaný uživatel
Však já tomu věřím, bojím se nejvíc 4. kola.
Reagovat
gigin
Tvl já zase nejsem z Tomíka v případném QF vůbec, ale vůbec odvázanej :-O
Reagovat
smazaný uživatel
To se ti nedivím, tomu jsem se chtěl hodně vyhnout, protože na Andyho umí a na trávě by mohl mohl smáznout jako Djoka v roce 2010. Bude to zajímavé. Já jsem rád, že čtvrtfinále nemá Murray ani Tsongu ani Berdycha. Del Potro na trávě moc nenahrál ještě, takže těžko říct.
Reagovat
gigin
Tak jak říkáš ... Každopádně - IDEMOOOOOOO !!!!! :-DD
Reagovat
tito
Nandal jsem si jahody se šlehačkou a se stoickým klidem sleduji výsledky rozlosování. Trávu tak maximálně posekám. Tu přenechám Nolemu a Giginovi. Pěkně si zahrajeme.:-))) Vamooos!!!
Reagovat
gigin
Však ty jsi v bratrstvu s magerkou, ne ?? Ty stoický klide !! :-))) Nebo jak to teda máš ?? Mám v tom hokej zase. Tady se dá věřit jen a jedině Sonji !! :-))
Reagovat
tito
Se Spřízněnou z vedlejšího tábora budeme řešit až OH. Teď jsme každý sám za sebe. Respekt a tolerance. Dokud se tedy nestřetneme. S kýmkoliv. :-)))
Reagovat
gigin
Tobě se muselo stát něco hrozného :-OO :-))))))
Reagovat
tito
Neboj, jsem v pořádku. :-))) Ale klidný večer, příjemná nálada, pstroužek, růžové víno, tak plkám....Na nulovou toleranci je ještě času dost. :-DDDDD
Reagovat
gigin
Tak jo .. uklidnil jsi mne :-))) Tomu rozumím, jas :-)))
Reagovat
Mayo
sakra, musím uznať, že má sakra ťažký los...už proti Haasovi či Kohlschreiberovi to nebude jednoduché ak k tomu príde...ale najviac sa bojím v prípadnom štvrťfinále Tsongu...toho som si neželal najviac...aj Murray má ťažký los ... VAMOS RAFA
Reagovat
tito
Klid. Když chceme další GS, tak musí porazit všechny. A někdy ta horší cesta je lepší, ne? Navíc Kohli, Haas ani Tsonga na něj v tomto turnaji mít nebudou. :-)))
Reagovat
a.magerova
Takže respekt a tolerance a nenávist až ve wimbledonském finále :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovič-Murray 3:1 na sety!
Reagovat
tito
Vždyť vás máme rádi( v takovéto podobě nejvíce :-DDD ) a koneckonců co bychom byli bez vás a naopak.... Ale v případě finále budeme nelítostní!!!
Reagovat
tito
Určitě uděláš radost Giginovi- skalnímu fandovi Noleho. Nicméně tento rok bych byl radši za nostalgické finále mezi Rogerem a Rafou. Už jich moc do budoucna nebude -
( a nemyslím to ve zlém- fakt ) a bylo by pěkné si to prožít. Vy si určitě užijete na UO....:-)))
Reagovat
gigin
Prej nostalgie !! Leda tak ho ..o !! Ty jsi doblblý z magerky !! :-O
Reagovat
tito
:-)))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist