Woodbridge a Woodford budou v tenisové Síni slávy

1. 3. 2010, 19:57
Aktuality 0
Slavní australští deblisté Todd Woodbridge a Mark Woodford budou přijati do Síně slávy Mezinárodní tenisové federace. Spolu s nimi se dostanou mezi legendy také Gigi Fernándezová a Nataša Zverevová.
Profily hráčů
Mark Woodforde Todd Woddbridge

Populární "Woodies" spolu získali rekordních 64 titulů, z toho jedenáct grandslamů. Woodbridge a Woodford, kteří spolu přestali hrát v roce 2000, se už dříve dočkali ocenění také v podobě bronzových soch v Melbourne Parku vedle dalších velikánů australského tenisu. 

Portoričanka Fernándezová a Běloruska Zverevová získaly společně 38 titulů, z toho 14 na grandslamech, což je řadí mezi nejúspěšnější páry historie. Fernándezová ukončila kariéru v roce 1997, Zverevová o šest let později a nyní je kapitánkou běloruského fedcupového týmu.

Do Síně slávy byli zvoleni také někdejší australský hráč Owen Davidson, průkopník tenisu vozíčkářů Brad Parks a zesnulý bývalý prezident britské tenisové asociace Derek Hardwick.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist