Wozniacká je v Indian Wells už potřetí ve finále, vyzve Šarapovovou

16. 3. 2013, 05:59
Aktuality 61
WTA INDIAN WELLS - Caroline Wozniacká v Indian Wells postoupila potřetí za poslední čtyři roky do finále. Letos se do něj dánská tenistka dostala po otočeném zápase s Němkou Kerberovou. Svůj nejlepší turnaj této sezony může vyšperkovat titulem, o který se utká s Marií Šarapovovou. Ta si zahraje o první titul od loňského French Open.
Caroline Wozniacká

Caroline Wozniacká na začátku loňské sezony přišla o post světové jedničky a dokonce i na chvíli vypadla z Top 10. Koncem roku ale získala dva tituly (v Soulu a v Moskvě), vrátila se mezi deset nejlepších tenistek světa a nyní potvrzuje nárůst formy v oblíbeném Indian Wells.

V semifinále se dvaadvacetiletá Dánka utkala se čtvrtou nasazenou Němkou Angelique Kerberovou, které ze čtvrtfinále postoupily bez boje; Wozniacké vzdala obhájkyně titulu Azarenková a Kerberovou dál pustila Australanka Stosurová.

Pětadvacetiletá Kerberová loni vyhrála všechny tři vzájemné zápasy a lépe začala také v Kalifornii. Vedla už 6-2 a 2-0, jenže ji začaly trápit bolesti zad a Wozniacká se do zápasu vrátila. Dánská tenistka soupeřce dělala problémy vysokými míči, dokázala však i dobře zaútočit a zahrát skvělé winnery. Velmi důležitý game uhrála ve druhém setu za stavu 3-3, kdy odvrátila celkem pět brejkbolů a dějství nakonec vyhrála. V rozhodujícím setu Wozniacká celkem třikrát neudržela náskok brejku a přišla i o náskok 4-1, na brejk z 12. gamu už však Kerberová neměla možnost zareagovat.

"Ve třetím setu jsem vedla 4-1 a mohla jsem to ukončit, ale ona (Kerberová) je velká bojovnice. Hrála jsem příliš krátké míče a ona byla všude," komentovala Wozniacká vypjatý závěr zápasu, ve kterém obě tenistky ztratily po sedmi servisech. 

Wozniacká v Indian Wells postoupila do finále už potřetí za poslední čtyři roky; v sezoně 2010 v něm prohrála s Jelenou Jankovičovou, v roce 2011 triumfovala a loni skončila už v osmifinále na raketě Any Ivanovičové. Letos si rodačka z Odense zahraje o titul poprvé. "Je to zvláštní. Hraju tu moc ráda," dodala aktuálně 10. hráčka světa.

Ve finále Wozniacká vyzve světovou trojku Marii Šarapovovou, se kterouve vzájemné bilanci prohrává 2-6, naposledy ji ale dokázala porazit předloni právě v Indian Wells.

Ruská tenistka v semifinále porazila bez ztráty podání 6-4 6-3 krajanku Marii Kirilenkovou a stejně jako Wozniacká se letos do finále dostala poprvé. Ukončit v něm může tři čtvrtě roku dlouhé čekání na titul, který získala naposledy na loňském Roland Garros. Na tvrdém povrchu se z posledního vítězství radovala v létě 2011 v Cincinnati.

"Známe se už od dětství, takže se nemáme na kurtu čím překvapit. Proti někomu takovému se vždycky hraje špatně. V druhém setu jsem začala lépe podávat, což mi zajistilo pár snadných fiftýnů. Ona skvěle vracela míče, takže jsem musela být ještě agresivnější než obvykle," uvedla Šarapovová. 

Pětadvacetiletá Šarapovová si finále v Indian Wells zahraje potřetí: v roce 2006 triumfovala, loni v něm prohrála s Běloruskou Azarenkovou, kterou díky letošnímu postupu do finále vystřídá na postu světové dvojky.

- WTA PREMIER MANDATORY INDIAN WELLS -
(USA / Kalifornie, tv. povrch, 5.030.408 dolarů)
páteční výsledky (15. 03. 2013)

Dvouhra - semifinále:
Wozniacká (9-Dán.) - Kerberová (4-Něm.) 2-6 6-4 7-5
Šarapovová (2-Rus.) - Kirilenková (12-Rus.) 6-4 6-3

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

61
Přidat komentář
smazaný uživatel
ale že ty holky dají pinkat od 12 v největším vedru, klidně to mohli posunout až od 4...dva západy na den...
Reagovat
smazaný uživatel
se rozhodne nenudim. Jako predkrm mam hokej Tri-Spa a potom budu mit zlaty hreb vecera Tomase. Tak Tome pojd, ted nebo nikdy!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak strucne, rychle, a nazdar:)

Karolina > Marus
Moonballing Marus ve finale polozi:) Ale sledovat nebudu, to je jas...bojkot Marus trva...nakonec jiny tip ani nema smysl...

Rebel Tom = Rafa
Treba to vyjde, nebo aspon jeden set...vcera jsem tak pekne otevrel DelPa a nakonec to vyslo.

Jinak na Djokera take tipovat nema smysl...takze osobne si preji prekvapeni, i kdyz asi uplne nepadne, ale kdo vi, treba se zopakuje ta Londynska trava...v kazdem pripade u mne je Djoker stale nej fav. na vyhru v turnaji...

Tak, zase nekdy pri nejakem tom turnaji...:)
...mno, uz aby se to presunulo do Evropy...:)
Reagovat
Mayo
ja umrem, Wozniacka a finále :D to už je ako zle na tom ten ženský tenis
Reagovat
tommr
průběžnej stav žebříčku WTA před zítřejším finálovým zápasem Wozniacki-Sharapova (čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru, hvězdička znamená, že hráčka ještě může v IW získat další body):
...
4. Radwanska (+2245 bodů)
5. Li (+730 bodů)
6. Kerber (+250 bodů)
7. Errani (+10 bodů)
------------------------------
8. Kvitová 5150 bodů
------------------------------
9. Wozniacki (-1020 bodů) *
10. Stosur (-1145 bodů)
11. Bartoli (-1995 bodů)
12. Petrova (-2100 bodů)
...

nečekaný odstoupení Azarenkový Petře hodně zkomplikovalo situaci - Wozniacký to otevřelo cestu do finále dokořán a Caro toho dokázala dokonale využít ...
Pokud si chce Petra udržet dostatečnej náskok před Wozniackou tak musí doufat, že Sharapová nepřipustí v finále senzaci. Sharapová má naštěstí dostatečnou motivaci - zisk titulu by jí zase o kousek přiblížil postu světový jedničky ...
Reagovat
smazaný uživatel
tak preskocit Petru ted jeste stejne nemuze...takze bych to zatim tak nehrotil...zachvili je Miami, a kdo vi jak tam vsechny zase budou pinkat...:)

Se to jeste 100x zmeni:D)))

Treba takova Aga je ted v utlumu...takze jak vyleti nekde na zac. turnaje...tak se zase priblizi k Petre, a zaroven ta toho nemusi uhrat az tolik...

Ze ty mas z te Karoliny nejaky trauma:)))
Reagovat
tommr
tak je pravda, že po IW se Caro ještě před Petru dostat nemůže - maximálně se jí může přiblížit na 720 bodů. S tak malou ztrátou ale bude pro Petru představovat největší potenciální hrozbu na dalších turnajích ...
A máš částečně pravdu i v tom, že mám z Caro sice ne trauma, ale určitě velký obavy. Caro sice není tak talentovaná jako Petra, ale je mnohem ctižádostivější, cílevědomější a bojovnější a já se proto obávám, že se díky tomu před Petru zase dostane ...
Reagovat
smazaný uživatel
Blázínek tommr. Ty tvoje věčný starosti o výsledky "cizích" tenistů s ohledem na ohrožení "našich" tenistů jsou totálně směšný. Takhle se fandí? Kolik jsi těmi plky zase ztratil času?
Reagovat
Fandina
Broz ... tommr porovnává Petru s ostatními, není to porovnávání našich a cizích tenistů. To samé dělá s Tomášem. Zase se všemi ostatními.
Reagovat
tommr
nejdřív jí odstoupí Azarenková, pak se ozvou záda Kerberový a nedivil bych se ani kdyby se do třetice všeho dobrýho ve finále zranila Sharapovová a Caro v IW slavně vyhrála. Zdá se, že štěstí z let 2010-2011, který jí přechodně vyneslo na tenisovej trůn se zase začíná vracet ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi taky štěstí. Já už jsem hodně napsal ve svém příspěvku, proč se teď Caro daří... Jestli měla Angelique nějaké problémy se zády, tak mě to samozřejmě mrzí. To ale nic nemění na tom, že byla hodně dobrou soupeřkou a Caro ten zápas musela vybojovat. A co se týče toho odstoupení Viky, tak mě to moc mrzí, ale někdy se to prostě stává. Vždyť Angie postoupila do semifinále úplně stejným způsobem kvůli zranění Sam... Jdi si radši přepočítávat žebříček, ať se tady zase můžeš strachovat, kolik bodů Caro stáhla na Petru. :D
Reagovat
tommr
už se stalo. Wozniacká je ted pro Petru konkurentka číslo 1. Doufám, že jí ve finále zastaví Sharapová, protože jinak by to už pro Petru bylo hodně nebezpečný ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, ty už asi jiný nebudeš... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Caro může Petře lízat nohy. Body nebody.
Reagovat
tommr
jenže dokazovat to musí Petra hlavně na kurtu. Tentokrát jí to hrubě nevyšlo a Wozniacká jí jasně předčila (i když s notnou dávkou štěstí, ale to k tomu taky patří) ... :)
Reagovat
VlS
já se z tebe fakt picnu. Peťa uhrála svůj nejlepší výsledek na Iw a ty napíšeš, ž e jí to hrubě nevyšlo. Ty jsi opravdu asi chorej
Reagovat
tommr
chorej si bohužel spíš ty. Nevím proč máš neustále potřebu na mě reagovat bud přitroublejma poznámkama nebo dokonce sprostejma nadávkama. Já si tě normálně vůbec nevšímám, zkus to dělat taky tak...
Jinak ještě k tý tvý inteligentní poznámce: šlo mi o srovnání výsledků Caro a Petry v IW kde Petra s Caro jasně prohrála. Každej průměrně inteligentní člověk by to snad moh pochopit. Tvoje pomýlená a zcela neadekvátní reakce jen ukazuje kam asi tak patříš ty ...
Reagovat
smazaný uživatel
Mily tommre, mimo si ty. Naprosto NIKDY neberes v potaz okolnosti!!! ZKus videt i jiny veci nez to, kolik bodu kdo nahral. A urazet Petru v tom, ze Caro je mnohem bojovnejsi, cilevedomejsi a ja nevim co jeste, to uz vazne prehanis a jsi fakt padly na hlavu, nezlob se na me. Nerikam, ze Caro takova neni, ale rikat, ze Petra je mnohem min, je fakt na diagnozu.
Proboha uz se vzpamatuj.....
Reagovat
tommr
no u tebe je diagnóza jasná: FFK. Takže polemizovat s tebou asi nemá moc cenu. Zvlášt když mě nejdřív obviníš z urážky vůči Petře ačkoli o pár řádků dál uznáš, že je to vlastně pravda. Ale nesmí se to prostě říkat nahlas, že ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty seš komik :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim, co znamena ta zkratka a taky nevim, kde jsem jako mela uznat, ze je to pravda.
Jinak o mych nazorech nevis nic, protoze jsem sem cca 9 mesicu nic nepsala a ted jen sporadicky ;), takze me laskave nerad do jakehosi klubu a nic mi nepodsouvej.
Reagovat
smazaný uživatel
A nauc se cist, ja jsem nikdy na zadnym radku nerekla, ze je to pravda...
Reagovat
Fandina
a kdo je podle tebe členem FFK, nic ve zlém ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Podle tommra je FFK každý, kdo Petru nekritizuje..
Reagovat
smazaný uživatel
a co to teda znamena konkretne? :)
Reagovat
smazaný uživatel
No, tommr tim padem bude FKK ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Caro má 20 titulů. Jak je na tom naše slavná Petra, které se podařila (navíc s častými výpadky v prvních kolech) jedna sezona? Nezaostává náhodou? A kolik týdnů byla jedničkou?
Reagovat
smazaný uživatel
a) žebříček je jen pomocná statistika
b) kolik GS a TM že to Caro vyhrála?
Reagovat
smazaný uživatel
Tady se to nějak rozjelo... :D

quesh: Žebříček není žádná pomocná statistika. Žebříček ukazuje, kdo je jak dobrý za poslední rok v součtu všech výsledků. Caro byla v tomto ohledu 67 týdnů nejlepší na světě, což je velký úspěch, který se povede jen malému procentu tenistek. Já chápu, že se zastáváš Petry, ale trošku úcty ke Caroline by neškodilo. :) Jinak máš pravdu, že Petra vyhrála po jednom GS a TM, což se Caroline zatím nepovedlo. Ale co se týče počtu finále, tak jsou na tom obě dvě stejně. Rozdíl je ten, že Petra dvakrát vyhrála (Wimbledon 2011, TM 2011) a Caro dvakrát prohrála (US Open 2009, TM 2010). Když to trochu zjednoduším, tak je to vlastně rozdíl dvou zápasů... Ale ne, já samozřejmě respektuju úspěchy Petry a uznávám, že je v tomto ohledu lepší. Tak ty prosím respektuj úspěchy Caroline. :)

To bych si nikdy nemyslel, že se tady Broz ještě někdy bude zastávat Caroline. Přitom ještě na konci února ji tady zesměšňoval, když prohrála v 1. kole KL a vůbec ho nezajímalo, že Caro v tom zápase nebyla fit... No a teď Caro postoupila do finále IW, tak je mu zase dobrá.
Reagovat
smazaný uživatel
Já Caro respektuji.
Žebříček je pomocná statistika, že ani post jedničky automaticky neznamená zisk titulu mistryně světa a hráčky roku.
Reagovat
Fandina
Co se týká Petry a Caro, asi se najdou vždycky ti, pro které bude styl Petry víc než styl Caro a to bude pro ně směrodatné, žebříček a tituly se mění a vyvíjejí, to bude k porovnání, až skončí kariéru. Zítra držím palce Caro, sice si moc nedovedu představit jak by mohla Márii přehrát, ale titul bych jí přála. Ostatně její styl všechno doběhnout a určitý smysl pro vhodné zakončení je to, co jí právě zajistilo místo jedničky i velký počet titulů. Která s tenistek tohle může říci. Petřin styl se mi líbí víc a když zdraví dovolí, zase budou úspěchy.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky to preju Caro, protoze ma neco do sebe. Ale Masa si to asi vyrve :(.
Reagovat
smazaný uživatel
Mistryně světa v tenise? To taky existuje? :D No jestli to náhodou nevíš, tak holky na postu jedničky taky dostávají trofeje. V prvním případě dostává trofej ta hráčka, která se nově stane jedničkou. No a zadruhé dostává trofej tenistka, která jako jednička zakončuje rok... Pokud narážíš na WTA Awards, kde na konci sezony vyhodnocujou Hráčku roku, tak máš pravdu. Tam to dělají hlavně podle počtu GS (popř. TM nebo OH), takže to zpravidla vyhrává hráčka, která v tom daném roce byla nejčastěji grandslamovou vítězkou... No ale stejně jako pozice jedničky nezaručuje cenu na WTA Awards, tak ocenění Hráčka roku nezaručuje post jedničky. Pak je otázka, co je víc. Já osobně upřednostňuju hráčku, která je první v žebříčku, protože tam se odráží nejenom grandslamy, ale všechny turnaje... Každopádně, obojí je cenné. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, titul mistr/yně světa existuje, uděluje ho ITF. Myslím, že ty žebříček preferuješ spíš kvůli svým děvčatům, protože v tom jsou přeci jen úspějnější. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak to jo. Já už myslel, že se koná nějaké mistrovství světa v tenise a že jsem o něco přišel. :D Těch ocenění je víc, já se v tom všem nevyznám. WTA má svoje, ITF má svoje...

Teď je v žebříčku první Serena a pořád preferuju žebříček. :) Co se týká "mých" děvčat, tak jedničkou už byly všechny, grandslamové vítězky jsou tři (Caro byla ve finále) a TM vyhrála pouze Masha (Caro a Vika byly ve finále, Ana v semifinále). Takže máš pravdu, že v žebříčku jsou úspěšnější, ale ani na těch největších turnajích si nevedou špatně... Každopádně to není ten důvod, proč upřednostňuju žebříček. :)
Reagovat
Fandina
Ty máš velkou výhodu, když fandíš čtyřem a všechny byly někdy jedničkou. Ale zase to není ono. Přece jenom, jedna je jedna, ta víc přilne k srdci ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, ale když já mám rád všechny čtyři. :) Ovšem taky jsou sporty, ve kterých mám jenom jednu favoritku nebo jeden oblíbený tým... Ale přece jenom, tenistek je hodně. :)
Reagovat
Fandina
Já vím, že to jde mít jich rád víc. Ale jen mě to tak napadlo, že když je jedna tak je to mnohem hlubší ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Už ti tatínek konečně koupil HD přijímač? Pořád místo televize "sleduješ" sekající se fleky z internetu? To musí být zážitek :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zápasy jsem neviděl, protože v horší časy se to ani hrát nemohlo... Finále by se snad mělo hrát v příznivější čas, takže na to se velmi rád podívám. :) Co se týká semifinálových zápasů, kouknul jsem aspoň na jejich průběh a highlighty...

Caro - Angelique: V 1. setu z pohledu Caroline asi moc šancí nebylo. Druhý set rozhodl brejk, který Caro získala za stavu 5:4. No a ve třetím to měla Caro velmi dobře rozehrané, ale nakonec z toho bylo drama. Ovšem Caro to zvládla, takže mám velkou radost! :) V highlightech mě zaujala hlavně jedna situace, která jednoznačně dokazuje, že si Caro věřila i za nepříznivého stavu. Za stavu 2:6, 1:2 a shoda dala opravdu parádní kraťas. Tím si vynutila brejkbol, který poté proměnila a srovnala na 2:2. Je jasné, že kdyby si nevěřila, tak by se k takovému úderu neodhodlala. Dole dávám odkaz na highlighty a ta zmiňovaná výměna je někde v čase 1:08... Třetí set byl skvěle rozehraný, ale Angie se nevzdala a nakonec z toho bylo drama. Přesto Caro dotáhla ten zápas do vítězného konce. To jsou možná právě ty zápasy, které jí loni chyběly. Caro potřebuje vyhrávat vyrovnané zápasy a taky je vyhrávat umí. S její skvělou kondicí není až tak důležité, jaký čas na kurtu stráví. Ale prostě ten zápas potřebuje urvat, i když se v něm třeba chvíli nedaří. Proti Angelique to byl asi přesně tenhle případ a já jsem moc rád, že to Caro zvládla. Ona tvrdě pracuje, věří si a díky tomu dokáže otáčet zápasy. Už ve 2. kole proti Alizé to bylo drama. S Nadiou pak otočila první set a teď proti Angie předvedla obrat po nevydařeném prvním setu... Moc to Caroline přeju, protože si to zaslouží. Jak říkám: Caro pořád tvrdě pracuje a teď to zase přináší výsledky. Kromě toho nešťastného turnaje v Malajsii, kde Caro nebyla úplně fit, dokázala na posledních třech velkých turnajích (Dauhá, Dubaj, IW) uhrát velmi slušné výsledky. Navíc ty výsledky mají vzestupnou tendenci. :)

http://www.wtatennis.com/videos/article/3111087/title/indian-wells-wozniacki-vs-kerber
Reagovat
smazaný uživatel
Masha - Makiri: Tak mě Masha vyslyšela a chytla začátek. :) Za stavu 2:1 získala brejk a to nakonec rozhodlo první set. Byl to jediný brejk v 1. setu, přestože brejkboly byly k vidění v šesti gemech z deseti... Jak už vedle psal haitik, Masha ve 2. setu výborně podávala. Ze čtyř gemů na podání ztratila jeden jediný fiftýn! Je to dobře vidět i v highlightech (odkaz dole), kde jsou nějaká její esa z druhého setu... Druhý set se nakonec zlomil za stavu 3:3, když Masha získala brejk poté, co proměnila brejkbol prasátkem. Pak neměla problém ten brejk potvrdit a následně ukončit zápas při podání Makiri... Když nepočítám 2. kolo proti Francesce, tak to byl asi nejlepší výkon Mashy na turnaji. Mám velkou radost, že se jí to povedlo! :)

http://www.wtatennis.com/videos/article/3111123/title/indian-wells-sharapova-vs-kirilenko

Věřím, že finále přinese pěkný tenis a zajímavý zápas. Každopádně, bude to krásné finále bez ohledu na hru... Favoritkou zápasu je Masha, ovšem pro mě jsou favoritky obě. :) Navíc Masha a Caro jsou podle mě nejlépe oblékané hráčky na tomto turnaji. Tedy ještě spolu s Aničkou, která měla krásné světle modré šaty. Bohužel, Ana skončila už ve 3. kole... Tak tohle finále beru jako takovou kompenzaci. :)
Reagovat
dadaft
ha, tak tys to neviděl?
dovol tedy pár slov > začátek zápasu patřil jednoznačně Kerberové - hrála agresivně, nesmírně přesně a sázela tam winnery z forhendu i z bekhendu jako na běžícím páse - pro Caro velice těžká situace...
za stavu 0:3 přišel na kurt Piotr........ - a byl opravdu dobrý (v průběhu zápasu několikrát) - řekl Caro, že hraje velmi dobře, což byla pravda, i když to výsledkově tak nevypadalo, a dále provedl velmi stručnou a přitom přesnou analýzu a dal dobré rady (v prvním setu se to ovšem neprojevilo, ale jak říkám, Angie řádila jako černá ruka a zkrátka nebylo kudy...)
tenhle zápas podle mě odkoučoval Piotr špičkově.
ve druhém setu hrála Caroline velice útočný tenis. ano ano monty, velice útočný tenis - rozběhávala Angie, přípravnými údery si otevírala kurt a nebála se zakončovat (tj. místo aby to např. "bezpečně" pinkla křížem, šla do "konečného" bekhendu po lajně atd.)
sedmý gem tohoto setu byl strhující, winer střídal winer, Caroline v něm po boji a mnoha shodách uhájila svůj servis - od té doby už v zápase ani jednou neprohrávala a Angie pouze dotahovala. podle mě zlomová hra. hlavně z hlediska psychiky.
Reagovat
dadaft
____________________________________________________________
pozn. pod čarou 1 - v tomhle zápase bylo k vidění několik super-kopcovitých výměn. v ženském tenise (a u některých hráček víc) se někdy stává, že hráčka pod velkým tlakem zvedne míček k nebesům :-)) a když to trefí kousek od základní čáry, soupeřka s tím má problém (hlavně s hodně kolmým a vysokým odskokem), a míček třikrát čtyřikrát letí přes síť dost vysoko, než to hráčky ukrotí a začne se hrát normálně (včera jich samozřejmě taky několik bylo)................
....... ale byly v tomhle zápase 3 výměny, kdy se to hráčky "ukrotit" prostě nepokoušely a byla to nepokrytá kopcovaná jak z grotesky. tohle byly jediné kaňky na jinak skvělém zápase (a jediné chvíle, kdy publikum nespokojeně bučelo). nakonec soudím, že se v nich projevilo mentální selhání Angeliky - - - takový její svérázný ironický škleb, když zjistila, že se Caroline nevzdá a že ji zápas začíná proklouzávat mezi prsty. řekl bych, že je taková povaha...

poznámka pod čarou 2 - když už jsem se zastavil u publika - utkání před velmi solidně zaplněnou arénou a s vynikající atmosférou.
včera to podtrhlo zamrznutí obrazu po jestřábu, kdy několik výměn bylo pouze slyšet, ne vidět - - - a bylo slyšet, jak publikum reaguje na jejich průběh a po posledním odskoku byl slyšet ten tenisově typický výbuch...........
..... i v přestávkách mezi fiftýny to v hledišti vyloženě žilo.....

dobrý mač.
Reagovat
smazaný uživatel
Díky moc za komentáře. :) Jinak tohle nebyl první zápas v IW, kdy zamrzlo jestřábí oko a diváci doma u obrazovek nic neviděli...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Caro...pokud budeš hrát jako místama proti Kerber- útočně a zároveň skvěle bránit jako vždycky, tak si myslím, že šance tam je a není úplně zanedbatelná:-)...
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, teď se lísáš a v noci jsi tady psala, že "ty kopce Caro jsou k zblití". :D

Ale neber to ve zlém... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No za těmi kopci si stojím:-/
Reagovat
VlS
ty Himaláje jsou opravdu k zblití, akorát největší expert na ně je Angie
Reagovat
Fandina
Himaláje :-)) tedy byly úžasné. A začínala s nimi Angel, s těmi třebi výměnami, které byly navíc opravdu dlouhé, až si diváci mysleli, že se jedná o exibici a holky si dělají legraci. Nevím, proč to Angel hrála, ale faktem je, že jí to Caro opravdu věrně a trpělivě vracela a nakonec většinou rozhodla. Iniciátorkou ale byla Angel.
Reagovat
Madrileno
chudak Monty, ten pri tomhle slozeni finale nebude vedet, jestli se divat, nebo ukajet :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No rozhodně se budu dívat! :) Musím si užít, že jsou moje favoritky ve finále... Ale je fakt, že to pro mě bude trochu těžké a budu rozpolcený. Obě holky mám moc rád a oběma to moc přeju. Vyhrát může jenom jedna, ale tak už to prostě chodí... Stejně se moc těším! :)
Reagovat
Madrileno
Ja vim, Monty. Uprimne receno, tve rozbory zapasu jsou vazne super, vsechna cest. Jen se zkus nekdy byt vice nad veci a neutralni, to fanouskovstvi to dost srazi.
Reagovat
smazaný uživatel
Ono je právě těžké být neutrální, když má člověk někoho rád... Ale díky za pochvalu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Finálové složení tak jak jsem chtěla :)) A ve finále budu přát Karolínce...chtěla bych ji vidět zase v první osmičce..:) Tam ona podle mě patří..;)
Reagovat
smazaný uživatel
Skvěle CARO! Bohužel jsem nevstanul, byl jsem too tired, ale finále už si ujít nenechám, ať už bude jakékoliv.
Reagovat
smazaný uživatel
Come on Masha moja krasna:)))))))))))
Reagovat
dadaft
konkrétnosti nechám na montym, ale zápas Wozniacki - Kerber byl až na pár podivných výměn skvělý.
winner stíhal winner.
Reagovat
smazaný uživatel
Moc konkrétností přidat nemůžu, protože jsem to neviděl. Přesto jsem se docela slušně rozepsal... Aby taky ne, když jsou dvě moje favoritky ve finále. :) Jak říkám, to semifinále se hrálo v hodně blbé časy. Ale na druhou stranu, tentokrát jsem byl docela klidný. Něco mi říkalo, že obě holky ještě uvidím ve finále, takže jsem šel v pohodě spát. :)
Reagovat
Malda
Nevím asi se toho těžko dočkáme. Každopádně držím palce Karolínce aby tu "uječenou ječnu" porazila.
Reagovat
rubens
Kdy už konečně bude nějaký finále bez řvaní...
Reagovat
Titan
No vidíš, Karolan, tohle ti bude muset stačit. Když už ti Azarenka vymetla cestičku, tak si alespoň ty body zadarmo užij. Na to, abys vyhrála totiž nemáš...;-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist