Wozniacká před US Open potvrdila vztah s McIlroyem

26. 8. 2011, 16:33
Aktuality 0
Světová tenisová jednička Caroline Wozniacká bude mít na blížícím se US Open velkou motivaci k tomu, aby konečně získala svůj první grandslamový titul. Vyrovnala by se tak svému partnerovi Rorymu McIlroyovi, jenž dobyl golfové US Open v červnu.
Profily hráčů
Caroline Wozniacká a Rory McIlroy

Zpráva o tom, že dvě mladé sportovní superhvězdy spolu chodí, byla už několik týdnů veřejným tajemstvím. Už zhruba měsíc byli vídáni po svém boku, oba svůj vztah oficiálně potvrdili až nyní na turnaji v americkém New Havenu, kde dvaadvacetiletý severoirský golfista svou o rok mladší dánskou přítelkyni doprovází. 

"Máme toho spoustu společného. Samozřejmě, každý děláme jiný sport, ale jsme v podobné situaci a můžeme mluvit o věcech, o kterých nejspíš spousta našich vrstevníků mluvit nemůže. Je příjemné mít někoho, kdo rozumí tomu, čím procházíte," uvedl McIlroy.

Možnost získat tipy a zkušenosti od svého partnera si pochvalovala i Wozniacká, jež na rozdíl od McIlroye na grandslamový titul stále čeká. "Myslím, že si můžeme poradit, pokud přesně nevíme, co si s nějakou záležitostí počít. Je fajn slyšet něčí názor," řekla světová jednička.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist