Wozniacká úspěšně vstoupila do sezony. V Aucklandu si poradila se Siegemundovou

2. 1. 2019, 04:24
Aktuality 1
WTA AUCKLAND - Caroline Wozniacká odstartovala letošní sezonu v novozélandském Aucklandu a na úvod nezaváhala. Nasazená jednička a loňská finalistka v prvním kole přehrála lucky losera Lauru Siegemundovou z Německa. Její další soupeřkou bude kanadská kvalifikantka Bianca Andreescuová.

Caroline Wozniacká se pátým rokem po sobě rozhodla tenisovou sezonu zahájit v Aucklandu a i tentokrát vstup do novozélandského turnaje WTA zvládla. Letos si na úvod poradila 6-3 6-2 s lucky loserem Laurou Siegemundovou.

Wozniacká sice musela v úvodním gamu likvidovat dva brejkboly, nicméně od té doby měla utkání pod kontrolou. O zisku úvodní sady rozhodla brejkem ze čtvrté hry a ve druhém setu se ujala rychlého vedení 3-0.

Právě v tu chvíli přišlo jediné zaváhání světové trojky. Siegemundová dokonce měla brejkbol na srovnání skóre, ale dánská tenistka hrozbu zkušeně odvrátila a s Němkou už neztratila jediný game.

Wozniacká v lednu obhajuje velkou porci bodů za loňskou finálovou účast právě v Aucklandu a triumf na Australian Open, kde loni získala premiérový grandslamový vavřín. Další soupeřkou turnajové jedničky bude kanadská kvalifikantka Bianca Andreescuová, s níž se utká poprvé.

Z českých tenistek letos na Novém Zélandu bojuje pouze Barbora Strýcová, která včera ve třech setech vyřadila talentovanou Američanku Townsendovou.

• WTA INTERNATIONAL AUCKLAND •
Nový Zéland, tv. povrch, 250.000 dolarů
středeční výsledky (2. 1. 2019)
• Dvouhra - 1. kolo •
Wozniacká (1-Dán.) - Siegemundová (Něm.) 6-3 6-2
• Dvouhra - 2. kolo •
Su-Wei Hsieh (3-Tchaj-wan) - Puigová (Portor.) 6-1 7-6(3)
Sorribesová (Šp.) - Flipkensová (7-Belg.) 6-4 1-6 6-1
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist