Z českého duelu sešlo. Štěpánek nestačil na Pospisila a Berdycha nevyzve

7. 8. 2013, 19:36
Aktuality 229
ATP MONTREAL - Radek Štěpánek v Montrealu na cennou výhru nad Almagrem nenavázal. Český tenista v zápase 2. kola nestačil na domácího Vaska Pospisila a připravil se tak o osmifinálový souboj s krajanem Tomášem Berdychem, který do turnaje Masters 1000 vstoupil výhrou nad Ukrajincem Dolgopolovem.
Radek Štěpánek

Ve včerejším prvním kole si Radek Štěpánek poradil s favorizovaným, nicméně oblíbeným soupeřem Nicolasám Almagrem. Den po skalpu světové čtrnáctky ale český tenista nestačil na 71. hráče světa Vaska Pospisila.

Čtyřiatřicetiletý rodák z Karviné, který je o 20 míst před Pospisilem, byl od začátku utkání slabším hráčem na kurtu. O 11 let mladší Kanaďan s českými kořeny v úvodním setu dvakrát sebral Štěpánkovi servis a při svém podání nedopustil ani jeden brejkbol. Ve druhé sadě sice dvakrát podání ztratil, ale český tenista neodvrátil žádný ze tří brejkbolů a s turnajem ve dvouhře se rozloučil. 

Štěpánek tak na Rogers Cupu neobhájí 3. kolo z loňského Toronta, těšit se však může ještě na boje ve čtyřhře. Do té zasáhne s indickým parťákem Leanderem Paesem. 

Kdyby dnes Štěpánek nezaváhal, mohl si zítra počtvrté na okruhu ATP zahrát s kolegou z daviscupové reprezentace Tomášem Berdychem. Šestý hráč světa si ve svém úvodním utkání na turnaji poradil po setech 6-3 6-4 s Ukrajincem Alexanderem Dolgopolovem.

Pátý nasazený Berdych měl v utkání se soupeřem ze čtvrté desítky světového žebříčku potíže jen v úvodu. V prvním setu prohrával 1-3, ale pak získal pět her za sebou i celý set. Ve druhém český tenista odvrátil všech pět brejkbolů a naopak jediný svůj zužitkoval, takže Dolgopolova porazil i ve třetím vzájemném zápase.

Pospisil v Montrealu potvrzuje svou životní formu. Poté, co si v polovině července v Bogotě zahrál poprvé v semifinále klání ATP, vyhrál minulý týden challenger ve Vancouveru a nyní si zahraje poprvé ve 3. kole turnaje Masters 1000. S Berdychem se dosud neutkal.

Murray i Nadal nezaváhali, Ferrer skončil
Poprvé od triumfu ve Wimbledonu se do turnajového kolotoče vrátil Andy Murray a v Montrealu své úvodní vystoupení zvládl. Druhý nasazený Brit si poradil se Španělem Marcelem Granollersem, který před týdnem triumfoval na antuce v Kitzbühelu a v prvním kole vyřadil Bulhara Dimitrova.

Murray se však rozjetého soupeře, kterému vzdal letos v Římě, nezalekl a po zisku čtyř gamů v řadě vedl 4-1. Druhý brejk sice nepotvrdil, úvodní sadu si však pohlídal. Ve druhém setu měl druhý hráč světa přeci jen více práce, stebol za stavu 3-5 však odvrátil, v závěru utkání získal sedm míčků po sobě a zvítězil 6-4 7-6.



V třetím kole se třináct zápasů neporažený Murray utká s Ernestsem Gulbisem, kterého přehrál ve všech pěti vzájemných soubojích. Už tři roky však spolu nehráli. Lotyšský tenista postoupil po výhře nad ve formě hrajícím Italem Fabiem Fogninim.

Také Rafael Nadal první zápas od Wimbledonu, kde překvapivě vypadl už v prvním kole, bez problémů zvládl. V Montrealu čtvrtý nasazený Španěl porazil za 72 minut 6-2 6-0 Američana Jesse Levina, když vyrovnané byly pouze první dva gamy, které trvaly 16 minut.

"Neodehrál jsem perfektní zápas, ale hrál jsem dobře. Podmínky dnes byly dost těžké, ale udělal jsem správně věci proto, abych se dostal do dalšího kola," komentoval své vystoupení Nadal, kterého prý vyvrátil spekulace, že by měl mít znovu vážné problémy s koleny.

"Jsem v pořádku, koleno mě nijak neobtěžuje. Posledních pár dní jsem trénoval bez omezení. To je to nejdůležitější," uvedl sedmadvacetiletý Španěl, kterého v boji o čtvrtfinále vyzve Jerzy Janowicz. Polský tenista zdolal i díky 18 esům domácího Franka Dancevice.



Že se mu na Rogers Cupu nedaří, potvrdil David Ferrer i letos. Španělský tenista ještě nikdy na kanadském Masters nevyhrál víc jak jeden zápas a tento rok skončil už po svém úvodním vystoupení. V prvním zápase, ve kteém hrál jako třetí hráč světa, prohrál hladce 2-6 4-6 s Rusem Alexem Bogomolovem, jemuž v žebříčku patří až 83. místo.

Po Ferrerovi se s turnajem v Montrealu rozloučil málem i Juan Martín Del Potro. Argentinec, jenž v neděli triumfoval ve Washingtonu, v duelu s Ivanem Dodigem prohrával ve třetí setu už 1-4 a byl dva brejky dole, nakonec však Chorvata zdolal 6-4 4-6 7-5 a před US Open vyhrál i šesté utkání.

Tommy Haas v Montrealu mohl zaútočit na návrat do Top 10, v zápase 2. kola však kvůli zranění pravého ramena vzdal za stavu 0-5 v první setu souboj s Australanem Marinkem Matosevicem a turnaj pro pětatřicetiletého německého veterána skončil.

- ATP MASTERS 1000 MONTREAL -
(Kanada, tv. povrch, 3.496.085 dolarů)
středeční výsledky (07. 08. 2013)

Dvouhra - 2. kolo:
Berdych (5-ČR) - Dolgopolov (Ukr.) 6-3 6-4 
Pospisil (Kan.) - Štěpánek (ČR) 6-2 6-4
A. Murray (2-Brit.) - Granollers (Šp.) 6-4 7-6(2)
Bogomolov (Rus.) - Ferrer (3-(Šp.) 6-2 6-4
Nadal (4-Šp.) - Levine (Kan.) 6-2 6-0
Del Potro (6-Arg.) - Dodig (Chorv.) 6-4 4-6 7-5
Paire (Fr.) - Wawrinka (8-Švýc.) 6-2 7-6(2)
Matosevic (Austr.) - Haas (10-Něm.) 5-0 skreč H.
Raonic (11-Kan.) - Južnyj (Rus.) 6-4 6-4
Gulbis (Lot.) - Fognini (13-It.) 6-3 1-6 6-1
Janowicz (15-Pol.) - Dancevic (Kan.) 7-6(5) 3-6 6-4
Istomin (Uzb.) - Peliwo (Kan.) 6-3 3-6 6-3
Davyděnko (Rus.) - Andújar (Šp.) 6-1 4-6 6-3


Čtyřhra - 1. kolo:

Berdych/Llodra (ČR/Fr.) - Kližan/Tipsarevič (SR/Srb.) 6-2 6-3

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

229
Přidat komentář
smazaný uživatel
Kámo,

gratulace veliká. Myslitel vyhrál koukám.
Naopak můj JJ to podělal. Kdy se vyhrabu z těch sraček. Dal jsem i Pospu, tak to asi nakonec taky projede.
Reagovat
gigin
Díky moc, fakt su rád jak cyp!! Ale jako Pospa ti jede, tak co naplákáš..
Reagovat
smazaný uživatel
Montreal ide v slapajach Wimbledonu

jedno prekvapenie za druhym
Murray
Isner
Haas
Ferrer
a Tomas tiez neni asi OK
Reagovat
smazaný uživatel
Gulbis
uz mi je z teba zle

nevyspitatelny huj je to nic viac
jak moze byt dakto tak nevyspitatelny

sak od neho absolutne nevies co mas cakat
ATP by si nanho mali posvietit toto neni normalne

Viem budete tu pisat ze mam na mysli doping a tak ale

Doping Nedoping
toto je uz chore

Murray tiez ako Wimbledonsky vitaz by si mal vstiput do svedomia a prestat prehravat s takymi blbcami
Reagovat
Mayo
čičo čičo :D
Reagovat
smazaný uživatel
sak on je schpony porazit Djoka a prehrat s dajakym amaterom

zle mi je z neho
Reagovat
Heather_Fedex
to je cely ernie....hecne se jen kdyz hraje proti tem uplne top. hracum
ale cico, zrovna u andyho nebo ernesta nehrozi, ze by sazeli na svoje zapasy, to. nnmaji za potreby ;)
Reagovat
Mayo
Andriš na tých masters nehrá nejako oslnivo ... narozdiel od tých zvyšných 3...skôr na 3 víťazné mu ide karta môj bezvýznamný názor
Reagovat
J.M.
No zase těch zbytečných chyb, které Ernests nasázel... Jinak mohl vyhrát hladčeji. Tak snad to bude v příštím zápase lepší.
Reagovat
gigin
Ernestek 22/22, Můra 12/19, žádná hrůza s těma chybama....
Reagovat
J.M.
Úplná hrůza ne, ale na lepší soupeře to nemusí stačit...:-) Ne, ale sám Ernests teď v rozhovoru po zápase mluví hodně střízlivě a říká, že nehrál nejlepší tenis a měl problém se do toho úderového rytmu dostat. Ale dobré je, že postupem zápasu se trochu zlepšoval.
Reagovat
gigin
Tak jo, on s tím FH má furt trable, jako by se bál, ať se nevyhodí. Hodně to krotí. Ale pak do toho švácne a je to pecka no, když to vyjde :DDD BH super, tak nevidím problém, včetně zkrácení a tak. A díky za info z rozhovoru :))) Kuwa já su tak rád!! :DDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Na lepší hráče, však kolik jich je lepších? Maximálně 2 :-)
Reagovat
Mayo
to je blb ten Murray...tak a trofej môžu dať rovno Srbovi
Reagovat
MarcelPersch
chtel si rict Rafovi :P

Dnes jsem byl na 90% presvedceny, ze ho Gulba klepne.
Reagovat
Mayo
neviem či ho Rafa dokáže poraziť ak k sebe prídu
Reagovat
gigin
Viděls ten mač, že tak blbě kecáš?
Reagovat
Mayo
videl som ten mač
Reagovat
gigin
Tak proč je Andy blb? Jakože prohrál? A co bys chtěl s takovou hrou? Jakože by s ní někam došel? Mimochodem Gulba hrál velice dobře.
Reagovat
Mayo
však hral zle veru a Gulbis dobre...šak on trápil aj Nadala v oboch zápasoch čo hrali...je to zaslúžený postup to je jasné
Reagovat
Reti64
Jen těžko to rozdejchávám... Dost jsem věřil, že Jerzy vyhraje. Rafa navíc nehrál moc dobře a měl zjevně prohrát ve dvou setech. V podstatě nebylo co řešit, navzdory tomu, že ani Jerzy nehrál svůj nejlepší tenis. Po dvou otřesných zápasech sice dnes hrál trochu lépe, ale takhle to podělat, to je fakt dost unikum... Příště už totiž Rafa bude lepší a bude to mnohem obtížnější ho porazit, takové šance se přece musí umět využít!! No jo, no, tenisový život běží dál, Jerzy se musí víc otrkat a taky poučit ze zbytečných a hloupých chyb, čekají další turnaje, Cincinnati a hlavně USO. Doufám, že to tedy nepodělá i Nole a celý turnaj vyhraje:-))
W/UE: 1.set Rafa 11/13 - Jerzy 18/25. 2.set Rafa 7/5 - Jerzy 10/15
Celkem: Rafa 18/18 - Jerzy 28/40.
Reagovat
Mayo
Rafa je síce tam ale výkon katastrofa...akonáhle hrá proti servismanom, tak je hotový...vďaka bohu za výhru ale
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že problém Rafu so servismanmi je tak trochu mýtus, ktoré výsledky absolútne nepotvrdzujú..Okrem otrepaného proti zranenému Nadalovi hrajúceho Rosola si fakt nespomeniem na jedného, ktorý by ho na GS, či Masters vyradil..Áno, sú tu mená ako Soderling, Tsonga, Delpo, či Ljubicic, no tí vsetci predsa vyhrali aj s inými hráčmi so spicky..Roger je napríklad proti servismanom herne presvedčivejší, no výsledkovo je to prakticky rovnaké..
Reagovat
smazaný uživatel
*zo
Reagovat
tito
Výkon bych jako katastrofu nehodnotil. První 2 hry na příjmu nic, ale pak již četl celkem slušně, problém byl jen s bekhendovým returnem a s chybami z nerozehranosti. V kontextu tak dlouhé pauzy slušné. A zápas- zvláště tedy první set- se mi líbil. Žádné velké pinkání od BL, oba si šli pro vítězné údery. Teď již jde jen o získání větší jistoty, a odehrát před USO co nejvíce.
Reagovat
Mayo
Forehand...Rafa väčšinou servismanov poráža ja viem ale proste vždy je to strašne vytrápené no...ale viem dôležitý je výsledok
Reagovat
smazaný uživatel
Set, v ktorom je hráč na prahu prehry a dokáže ho otočiť je ten najlepší balzam na psychiku. Okamžite sa to prejavilo aj herne a v druhom sete to už bolo viac menej na úrovni. Po ľahkom súperovi tak prišiel aj skalp ťažkého, skvelý úvod amerického leta.
Reagovat
Sonja
tak gratulace k osmifinále, Jerzy. Na víc si prostě na tomhle turnaji neměl. Nebyly to přesvědčivé výkony ani v předešlých dvou zápasech, ale tam jsi to ještě zvládl vybojovat...dneska už ne.
1.servis nechodil, výhoda brejku v každym setu ztracená...takhle se proti top hráči vyhrát nedá.
Troufnu si říct, že jediná pozitiva dnes: hra na síti a několik povedených dropshotů...
Reagovat
Sonja
Smozřejmě gratulace Nadalovi k výhře.
Reagovat
J.M.
No, jak se dalo čekat, Jerzy je teď z formy, po zranění, ale ten zápas ukázal, že až se dá do zdravotně kupy, pořádně se rozehraje a přestane vyrábět ty šílené chyby a dvojchyby, tak na Rafu na tvrdém povrchu určitě bude mít.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nebudu koukat živě na Andyho a mrknu až na záznam na Fandovi o půl 11, budou nervy nevědět výsledek :D
Reagovat
gigin
Pošlu ti ho smskou, šuldo.. ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
To zkus cype, nebo nebude jednička :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tieto contra dropshoty Rafa nehrával vždy.

Veľmi pekný úder.
Reagovat
tito
ještě párkrát a znechutit mu je.
Reagovat
Reti64
Dobrý Jerzy, to se stává, hraješ s ním poprvé. Popojedem, máš na něj!!:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Janowicz break
Reagovat
Sonja
Panebože.............. takhle si to sám podělat.................
Reagovat
smazaný uživatel
coo sam jak sam Rafa si to vybojoval
:DDDDDDDD
Reagovat
Sonja
Prd, Jerzy mu to daroval...takhle si podělal set i proti Rogerovi v Římě- v nejnevhodnější chvíli tragické rozhodnutí zahrát tragický dropshot....
Reagovat
smazaný uživatel
To je relatívne. Jerzy si svoje príležitosti premarnil sám, no Rafa tiež..A netreba zabúdať, že Rafa to urobil ako prvý pri dvoch setballoch..
Reagovat
smazaný uživatel
moja mila
sledujes tenis dlho tak musis vediet

ze sa hra do poslednej lopticky a nic neni iste

uz boli vela zapasy ked hrac s matchbalmi prehral nakonec
Reagovat
tito
Nevím jak jindy, ale po dnešním prvním setu si zalouží Jerzy přezdívku Mr. Stopball. Řekl bych, že převážný počet w dal takto. A k tomu, jak si to sám podělal- to samé se dá říci o Rafovi. Podělal lehký return za stavu 15:30 3:4, o příjem později měl 3 setboly. Uvidíme dále.
Reagovat
Sonja
I když on si to podělal už úplně na začátku, když si po vyhranym losu vybral příjem... věčně musel dotahovat, když udělal brejk, ještě ho musel potvrdit...kdo si dobrovolně vybere takhle blbou pozici?:-O
Po aktivně odvrácených setballech brejk- promrhaný...vedení v TB 5-2- promrhané... Achjo.
Reagovat
Sonja
Jo, jemu se dařily...než se měl lámat chleba, pak to totálně podělal. Jinak na returnu dnes oba mizerní (Jerzy víc)
Reagovat
tito
už ne
Reagovat
Sonja
Hm, já na 2.set nekoukám, nemám na to nervy...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale no Sonja..Veď o nič nejde..Toto je len modelovaný prípravný zápas pred NY..;)
Reagovat
Sonja
Neporučím si, prostě se rozčiluju, když vidím, že na to má a sám si to podělává... tak raději nekoukám.
Reagovat
smazaný uživatel
Teraz tam Rafa behal ako rovnobežka :)..
Reagovat
smazaný uživatel
Toto Rafaelko potreboval

radost
neskutocna
Reagovat
Denis92
Tak po tom co mu Janowicz daroval moznost TB,tak mu ho o chvilu daroval aj cely
Reagovat
smazaný uživatel
Na také prasa by mal byť paragraf.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa zbytečné chyby v TB, může ho to stát set, který dávno měl mít v kapse, nerozehranost ja na něm vidět.
Reagovat
smazaný uživatel
Wow! Parádní TB, promrhané vedení 5:2, DF za stavu 5:5 a pak prasátko proti setbolu.
Reagovat
smazaný uživatel
Super, po docela nudném setu ten závěr stál za to, Rafa je pánes.
Reagovat
smazaný uživatel
Set v ktorom obaja gentlemensky odmietli zvíťaziť pred TB. Bolo to dobré rozhodnutie, divák si ten TB zaslúžil.

Každopádne, Jerzy tými dropshotmi robí Rafovi pernamentne napriek, zaujímavý hráčik veru.
Reagovat
tito
Vamos!!! Mentální titan.
Reagovat
Denis92
krasne mu ten break Janowicz vratil..
Reagovat
smazaný uživatel
Apropos, z dlho očakávaného zápasu je to zatiaľ nanajvýš priemerný zápas. Okrem kvalitného prvého gemu, samé mdlo.
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem měl rozepsané, že ti to vyšlo.
Reagovat
smazaný uživatel
A zakřikl jsem to. Ukázalo se staré známe a otřepané: "Nedáš, dostaneš."
Reagovat
tito
nedáš, dostaneš. A v nejméně vhodnou chvíli. První set je asi v háji.
Reagovat
smazaný uživatel
Kto povedal, že "Nedáš-Dostaneš", platí len vo futbale?..

Tie setbally boli hrateľné, je vidieť, že sa Rafa po dlhšej odmlke stále trochu hľadá. Ak to dnes nevýjde, bude to na škodu veci, lebo potrebuje čo najviac zápasov..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jdem na to, snad bude křupan lepší než poslední dva zápasy a pěkně Rafovi prožene faldy.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky mu přeju, hlavně aby vydržel...:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Krutý žreb pre Rafu, holt musí sa s tým popasovať..Otvorený a pre diváka atraktívny zápas.
Reagovat
tito
jojo, už úvodní gamy zajímavé, hlavně neztratit podání, Jerzy své získává poměrně snadno.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, veľmi ľahko..Ešte spolu nikdy nehrali, snáď sa časom ten servis naučí lepšie čítať. Navyše v kútiku duše dúfam, že jeden gem Jerzy pôjde len cez druhý servis, najlepšie desiaty v poradí :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jerzy se snaží, sympatický:)
Reagovat
Reti64
Tak atˇ je to dnes lepší Jerzy!:-))
Reagovat
Mayo
no do rite ten JMDP má smolu fakt
Reagovat
Sonja
Viděl ho někdo proti Dodigovi? Prý má problémy se zády a nemůže kvůli tomu pořádně podávat, chytá se za ně atp...?
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, bohužel. Za chrbát se chytal už ve Washingtonu a dokonce komentátor prohodil něco, že to má chronický, či co. Včera se nechal 2x ošetřovat a potom masírovat. Jestli to má nějak zásadní vliv na hru, nevím, ale podle mě nehrál na svoje možnosti nic moc a podání mu opravdu nešlo. To vítěžství bylo tak trochu vydřený a dnešek proto už nevidím moc růžově (ale moc ráda bych se pletla), i když mu budu držet palce ze všech sil.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Sonja
Chudák:-(...
Reagovat
Sonja
...a zároveň machr, když přes ty problémy dokázal vyhrát Washington a teď v rozhodujícím setu otočit z doublebreaku...
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, Tommy skreč, Delpo záda, tak ještě že Tomáš nemívá moc zdravotní problémy ..
Reagovat
Sonja
Nezakřikni to:-(:-D
Tomáš má hodně dobrou šanci na semifinále...Sice by ve čtvrtfinále mohl narazit na Davyděnka, což zrovna není jeho nejoblíbenější soupeř, ale měl by ho dát. A v semíčku pak Můra? Delpo? Já bych teda hrozně ráda viděla Tomáš x Juan:-)), i když Delpa přes Miloše nepotlačím:-(:-D (ale kdyby ho porazil, tak mu určitě budu fandit do semifinále)
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš má dobrou kondičku, takže určitě bude zdravej jako lusk :)) Delpo určitě Miloše dá, pokud záda nebudou zlobit. A Tomáš vs Delpo, to je zase dilema, když se sejdou oba mí koníci :))) Tomík samozřejmě Nr.1 :))
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš-Adny a odplata za Madrid :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ani já nejsem úplně v okeji. Po 5-6 setech začínám cítít levou kyčli. Asi bych měl rehabilitovat s Maruškou. No uvidíme, snad to pude.

Já jenom abys nebyla překvapena, kdybych skrečl.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak myslím, že je vůbec úspěch, že tu levou kyčel vůbec cítíš ne? :)))) Jen jsem nějak nezahlédla tvoje jméno na okruhu, ale to bude určitě moje chyba :)) Maruška tě jistě ráda zrehabilituje, nacpe tě bonbonama, její pesan tě olíže a Dimitrov poradí, jak zlepšit pohyb... protě happy family :))) Ale tvůj skreč mě bude mrzet, s tím vůbec nepočítám :))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, jestli Dimitrov je ten ideální rádce :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Možná dá janekdovi spíš do huby myslíš? :)))) Tak Dimitrov umí i dobře padat, takže ty jeho rady by nemusely bejt špatný :)))
Reagovat
smazaný uživatel
To zase jo, i ty konto a přítelkyně stojí za hřích :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak za hřích stojí tak možná Dimitrov, i když .. :)) Hlavně aby byl janekda byl v pořádku, kyčel to je sfiňa a bylo by škoda, kdyby taková tenisová naděje brzo zhasla :)))))
Reagovat
smazaný uživatel
No ja bzch si tak jistej nebzl...jestli by DelPo hral jako proti Dodigovi, tak by asi mozna i dostal klepec, protoze prorazit Milose je tezsi nez Ivana.

Kazdopadne bych chtel Semi Tom x Andy nebo Tom x DelPo. Ale spise Tom x DelPo, protoze uz spolu pres rok nehrali.
Reagovat
gigin
Vsadíš na něj?
Reagovat
smazaný uživatel
Koho? Ernýho? Je to za 4.6. To mi přijde málo. Jak se tady píše, Gulba má dobré PR. Je přeceňovaný. Za 10 bych do toho šel :D

Já jsem po včerejšku řádně rozezlen na Levina, Powidla a Dodiga. Dneska si radši sám prohraju :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
I když vlastně JJ láká.
Reagovat
gigin
Jak chceš. Tvá věc, to je jas. Perlička ze včerejška. Fučalo jak cyp a Ernie si nemohl nadhodit balonek na servu. Lahyani mu dal warning. Tak Ernestek podal spodem a pink, game na 4-1 :DDD Pak se tomu prej všichni tři u umpiru smáli jako cypové :DDDDDDDD Pak nějak prej trefil Fognu servem, Fogna zaklel po italsky, Lahyani tomu roumněl - warning :DDD No a pak Ernestek zesral serv, šel v klidu k plotu a rozšvácal raketu. V klidu si šel pro druhou, Lahyani zase warning. Lidi v hledišti se smáli a Ernestek na ně - Co jako? :DDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkné :DDDDD
Jak píšu, dobré PR

Taky jsem vlka překvapil servem ze spodu. Není to proti pravidlům servírovat za pochodu k lajně, když už je soupeř na místě, ne?

Třeba Er rozhycuje i skotáka k nějaké akci :DD
Reagovat
gigin
Hele to nevím, to podání za chůze. To by ti určo řekl rfever, nebo J.M.
No Můra je taky šváclá, tak by nějaké představení mohlo bejt :)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Když Niši porazí feťáka, bude v top ten :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Měl bys vědět, že jedinej, kdo nezobe, je Tomáš :)))))) Jinak jsem dneska zvědavá, jak si poradí tvůj kůň s talentem z horní dolní :)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Nebojím se ho :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ty ne, ale Andy určitě :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ten už tím tuplem nemá proč, když s ním v životě neprohrál, ani v nejlepší sezoně Gulbise v Cincinnati, kde přijel Murray unavený z Toronta po finále :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Všechno je jednou poprvé :)) A sám víš, co dokážou "nefavoriti" sehrát za zápasy a Andy se dokáže rozhodit :)) No, každopádně by to bylo hodně zajímavý a protože jsou mi oba ukradení, tak snad tomu cvrčkovi budu fandit :))))))
Reagovat
Reti64
http://live-tennis.eu/

14.Jerzy!!:-)) Powodzenia!
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulka Delpovi, i když dokoukat už bylo nad moje síly, ale Dodig sympaťák :)) Doufám, že Váša nehodlá s Tomem předvádět to co včera :))
Reagovat
gigin
Prosím tě, fakt dnes přerušíte na Fandině přenosy z Montrealu filmem Jerry Maguire? Jako zrovna má hrát Gulba x Můra :(((
Reagovat
smazaný uživatel
ano, přerušíme, právě proto, že se jedná o fandu, což není sportovní kanál. Ale Murrayho s Gulbisem dáme na 90% se záznamu od 22:30, protože je to podle nás atraktivnější, než Bogo s Davyděnkem živě..
Reagovat
gigin
Děkuji za odpověď a info :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak's to včera myslel s tím, že Granollers bude světovou jedničkou? Formu celkem má to jo, ale na jedničku?
Reagovat
smazaný uživatel
Nic takového jsem nepsal :-))
Reagovat
smazaný uživatel
nějak takhle si psal: Uvidíme hrát wimbledonského vítěze a budoucí svět. jedničku.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, to vše v jednom :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Jo ták.

Mám blok vidět Andyho jedničkou, takže jsem automaticky myslel, že píšeš o Granollersovi. :)
Reagovat
smazaný uživatel
:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Co sa stalo Haasovi?
:((((((((((
Reagovat
Sonja
Vraj zranění ramene.
Reagovat
smazaný uživatel
Už ve WSH ho měl zatejpované.
Reagovat
smazaný uživatel
tak 35 rocny tenista by uz mal vediet ze ked je zraneny tak nema hrat

ale to vie asi len Rafa:DDDDDDDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, to vie len Rafa, který cítí koleno v Miami, ale hraje pak dalších 5 antukových turnajů, aby pak víc jak půl roku doma seděl na řiti. Zrovna ten tak ví, co má dělat, když se i přes bolest sere na každý antukový turnaj a zbytečně to zatěžuje. A nedá si říct prostě. Zas musel do té Barceloyn jet zbytečně letos, antuka ho zmohla a na trávu nebyl vůbec připravený.
Reagovat
Sonja
Ale koukám, že Tommy ještě nezrušil debla s Melzerem...nebo je ten debl aspoň napsanej na tp furt.
Reagovat
smazaný uživatel
ze ta huba neboli

odriekol olympiadu
a asi dobre vie ze na antuke to koleno neciti tak radsej pojde na antuku
a co ze odriekol Miami
sak to pisem ze radsej odrieknut ako ist a skrecovat
Reagovat
smazaný uživatel
O odřeknutí Miami nci nepíšu. Ale o tom, že podle jeho vlastních slov cítil koleno už v Miami, tzedy v březnu a místo toho hrál tři měsíce každý týden antukový turnaj, aby pak půl roku nemohl hrát. Absolutně se nestará o svoje kolena, podle mě si dost může za své problémy i sám svým přístupem.
Reagovat
smazaný uživatel
A OH odřekl, protože už byl definitivně out, protože hrál každý týden turnaj, během měsíce 5 antukových turnajů, to je šílená porce.
Reagovat
J.M.
Ale zase, až se vždycky zdevastuje na antuce a dorazí na trávě, si pak může zbytek roku stěžovat na to, jak "betonové kurty" ničí hráčům zdraví, a lobovat za jejich vymýcení.
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda Dodiga. Hraje tak dobrý tenis ... 2 Brejky v třetím setu, vede 3:0, podává na vítězství...
Reagovat
Matti
Ani nemluv a ja ho nejistil. Dobře mi tak.
Reagovat
Sonja
Gratulka Milošovi a Aničce:-)) Dokonce oba ve dvou setech, to je fajn...
Tak dneska Jerzy (první zápas na CC, to si teda odpočnul:-/), Miloš (ten to bude mít proti Delpovi extra těžký a jestli vyhraje, bude to překvapení), Nole (Istomina hlavně nepodcenit, viděla jsem ho chvíli, jak hrál proti Jankovi a byl skvělej- snad to byla výjimka:-D)...IDEMO!:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Noo Ferrer s tym si teda prehrat nemusel

neuveritelne
Bogomolov
sak medzi nim a Davidom je velky velky rozdiel
a aha jake jednoduche
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, Bogomolov si šňupnul a už to jelo :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
too tvrdis ty

ale len nehovor ze ta to neprekvapilo
Reagovat
smazaný uživatel
Samozřejmě, že překvapilo, není jediný fanda tenisu, kterého by to nepřekvapilo, ale už vidím zas ty tvoje sračky a chce se mi smát, ta narážka tam zas je.
Reagovat
smazaný uživatel
neee skor predany zapas

snupani som nemyslel
:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
A co třeba to, že Ferrer v Montrealu v životě neuhrál víc než zápas? Nesedí mu povrch, vzduch, co ty víš. Neoblíbený turnaj prostě.
Reagovat
smazaný uživatel
Wow, Murray s Flemingem porazili Zimonjiče s Benneteauem v deblu, pěkný skalp :-))
Reagovat
Sonja
Murray chce vyhrát aspoň v deblu.
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, on totiž v singlu nikdy nic nevyhrál a nevyhraje.
Reagovat
Sonja
Já mluvila jen o Montrealu... dneska ho klepne Gulbis. Ale když on Gulbise, taky dobrý.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš toho podobného kudrnáče, který má 100x větší sebevědomí, menší talent a plnou hubu řečí? Ten, se kterým má bilanci 5:0 jo?

Nemyslím si :-)) Navíc, pokud bude vítr jako včera, tak máme ideální podmínky.
Reagovat
Sonja
Pro mě to je win-win situace, takže já jsem v klidu:-)
Ale aby ses nedivil...Můra prý včera nikterak přesvědčivá nebyla.
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, což je hrozně zvláštní, když měsíc nehrál zápas a dva týdny po Wimbledonu nezval raketu do ruky :-)
Reagovat
Sonja
Já neříkám, že je to zvláštní, jen že kvůli tomu třeba dnes dostane naloženo. Kapišto?
Reagovat
smazaný uživatel
No a třeba proto nedostane, protože se orzehrál a ke konci už hrál dobře v klíčových momentech. Pokdu má dostat naloženo, tka maximálně s Del Potrem nebo Berdychem před finále.
Reagovat
gigin
Nebude kvůli tomu kolenu hrát ani v Cincy.
Reagovat
Heather_Fedex
nevis, jestli bude hrat rf v cincy?
Reagovat
gigin
To fakt netuším. Zavolaj mu a zeptaj sa ho. Zrovna mu možeš aj popřát :)
Reagovat
Heather_Fedex
tak mi dej na nej cislo ;)
Reagovat
gigin
Včera byla zase prcka :))) (tomasinho díky moc)

http://www.tennisnow.com/News/Gulbis-Earns-Blustery-Win-Over-Fognini-in-Montreal.aspx
Reagovat
Frick
O kolik míst žebříčku se tak půrměru připravovala kvůli tomu svýmu podání. Bejt o fous lepší, tak by třeba dala loni Šarapku na RG, letos Na-Li ve Wimbledonu...
Reagovat
Heather_Fedex
boze, to si muze rict prakticky kazda hracka, ze byt o fous lepsi tak.... bla bla bla :)
Reagovat
smazaný uživatel
No Juane! A to sem si myslela, že se budu nervovat u Petry :-) Nakonec to teda urval na poslední chvíli, když Dodig nedokázal dopodávat na vítězství), ale obávám se, jestli se tak trochu neodrovnal, zvlášť jestli má problémy se zádama :-(
Reagovat
Frick
Dobře, že to dal. Ten Taloš vypadá velmi hratelně - ročník 92, 256. na ATP. Pak by případně mohl hrát s Rumunem Ungurem. I ten by měl bejt hratelnej, ve finále teoreticky Gimeno-Traver, jenž nakoukl do padesátky.

Nicméně může se přihlásit únava, samozřejmě - nicméně, jak už jsem řekl - toho Taloše dát určitě, pak už by případnej výpadek nebyl žádná katastrofa...
Reagovat
Reti64
Miloš stejný výsledek jako Anička:-) Gratuluju!
Reagovat
Mayo
samé ikony majú teraz narodky, včera Sid the Kid, dnes RF
Reagovat
Sonja
A kdy máš ty, ikono?
Reagovat
Mayo
já až v březnu (:
Reagovat
smazaný uživatel
Další ikona za měsíc :-))
Reagovat
Reti64
Snad alespoň Anička bude v klidu...:-))
Reagovat
gigin
všechno nejlepší k tvým narozeninám!!!
Reagovat
smazaný uživatel
přidávám se :)
Všechno nejlepší, králi tenisu !!
(v mé hlavě to znělo líp :D)
Reagovat
smazaný uživatel
taky vsechno nejlepsí ... a jen tak Nolemu ten poslední titul co mu chybí ze Cincinnati nedavej ;)
Reagovat
gigin
No já si myslím, že on letos o tom nebude nějak extra rozhodovat...
Reagovat
Heather_Fedex
pridavam se ke gratulantum... hodne zdravi, stesti a pozehnanych zapasu!
a nevzdavej se!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
... to se ještě uvidí ... pokud nebude mít zdravotní problémy ... tak to určitě vyhraje :P
Reagovat
Mayo
pánes (:
Reagovat
Sonja
Ne, bez zdravotních problémů to vyhraje Nadal, experte.
Reagovat
gigin
Určitě. Kdo jinej.
Reagovat
Roger_Federer
Všem diky za přani..:)
Reagovat
Mayo
no Janowicz proti Rafovi merda ... nič easy
Reagovat
Sonja
Jerzyyyyyyyyyyyyyyy!!!
Nakonec to urval...a to hrál většinu zápasu hrozně. Taky se musí nechat, že Dancevic hrál skvělě- nad svoje možnosti. Ta Kanada dělá s domácími hráči divy.
Reagovat
Sonja
Ale obrovská škoda, že se tak vysiluje...oba zápasy dlouhej tříseťák, už dneska na něm byla patrná únava, tak co teprve ve 3.kole...:-/
Reagovat
Reti64
Jerzymu moc a moc gratuluju k výhře, ale z výkonu jsem dost rozpačitý. Některé situace řešil hodně špatně, o chybách ani nemluvě...Jo, Frank hrál na svoje poměry výborně. S Nadalem to musí ale být o 1000% lepší:-))
W/UE: 3.set: Jerzy 19/8 - Frank 12/5
Celkem: Jerzy 54/51 - Frank 32/22.
Reagovat
Sonja
Tak tak, proti Nadalovi to musí bejt úplně jinej Jerzy...hlavně to chce vyšší procento 1.servisu, dnes to byla bída (nejspíš kvůli únavě:-/). Tak doufám, že si pořádně odpočine, načerpá síly a vyhecuje se... Nepochybuju, že má na to, Nadala na hardu porazit.
Reagovat
Reti64
No to si piš, že má!!:-)
Reagovat
Mayo
týmto dňom pre mňa turnaj MOntreal končí bohužel
Reagovat
MarcelPersch
Co se deje? Rafa prece v klidu.
Reagovat
Mayo
nova bude vysielať golf
Reagovat
smazaný uživatel
To je vtip ne???? Esi ne tak bude oficiální to o čem se spekuluje, že Nova je nejdementnějším kanálem pod sluncetem.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne opravdu, Montreal bude na Fandovi...
Reagovat
gigin
Bude to na Fandině. Klid. Jako HD v pytli, ale co už.
Reagovat
smazaný uživatel
tak to se omlouvám a beru zpět. :)
Reagovat
smazaný uživatel
nooa radsej Tiger Woods

to je King
Reagovat
Sonja
Že ty si musíš vždycky všechno komplikovat...2.set snad bude víc v pohodě:-/
Reagovat
Sonja
To je snad vtip...... Příšerný výkon, ploužení se po kurtu... 2.set Dancevicovi daroval na zlatym podnose (dvoj)chybami.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď jsem to přepla, protože mi zatím nikdo nehraje a zajímavý teda :) Hrál Jerzy tak blbě a soupeř tak dobře? .))
Reagovat
smazaný uživatel
A publikum má extázi :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš s LLodrou na streamu nejsou že? :(
Reagovat
Reti64
Nejsou, ani žádný jiný debl.
Reagovat
Mayo
vamos RAFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Reagovat
gigin
Jj, napínavý mač. Nedivím se, že se ti ulevilo a zahulákáš si tu...
Reagovat
Mayo
tak už prehral s bársjakým 150-tým hráčom sveta, takže treba sa tešiť z každej výhry
Reagovat
Reti64
Jerzy pojď, 3:1, zatím v pohodě, žádný nervy:-))
Reagovat
Reti64
Jerzy zatím bohužel dost špatný. V desátém gamu, který prohrál, dal tři dvojchyby. Takhle by to zjevně nešlo:-)
1.set: W/UE Jerzy 23/23 - Frank 12/13.
Reagovat
Reti64
2.set W/UE: Jerzy 12/20 - Frank 8/4
Hrůza:-(
Reagovat
Fandina
super. Jen tak dál! Držím palce ... pojd pojd pojď!
Reagovat
Sonja
Gratulka, Tomáši:-)
Reagovat
smazaný uživatel
čekala jsem teda větší drama.. ale zase proč si tady pak rvát vlasy :))
Reagovat
Sonja
Rvi si je u Haasa, teče ti s Matosevicem 0-5:-DD
Reagovat
smazaný uživatel
No neblbni, a já si říkám, že si v klidu počkám na Klárku, že se nic neděje.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Tomášovi, Tommy asi skrečoval? :-( škoda
Reagovat
Sonja
Jo, skreč...
Reagovat
smazaný uživatel
Taky koukám.. co se dá dělat..:(
Reagovat
smazaný uživatel
To je priserna cast pavouka, Tommy skrec, Wawros pryc :-( Tam si nekdo namlsa nejakyma bodama nadplan.
Reagovat
Fandina
Rafa má dneska nějaké krátké a hodně úzké kalhoty, jinak žluté triko čelenka super, kraťasy mu sluší.
Reagovat
nitrotaj
Hlavně hraje hodně útočně, ještě to pálit z BH a bude to vono!
Reagovat
Mayo
Fandina...tiež som si všimol netradične krátke kraťase :D
Reagovat
tmora
Moc nerozumím podle jakého scénáře Nova tak chaoticky přesouva přenosy pro českého diváka. No Tomáše Berdycha pravděpodobně uz v přenosu neuvidime. Ufffff
Reagovat
gigin
Oni si nemůžou vybírat mače. Jenom na Wimblíku.
Reagovat
smazaný uživatel
Bože, to je přetahovaná o podání, Tomáš smeč do autu.. bože.
Reagovat
smazaný uživatel
sorry, patří dolů..
Reagovat
gigin
Paráda!! Můru v klidu klepneš, to je jas! Jsi velký hráč a myslitel!! :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Výkon po měsíci hrůza, spousta chyb, přes 40 jich bylo, ale klíčové momenty zvládnuté výborně, hlavně fungoval forhend do bekhendového rohu, to je dobré znamení.
Reagovat
smazaný uživatel
gratulka :)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky :-) Moc mě potěšil i Paire, jsem nčekal, že vyhraje.
Reagovat
EllNino
Radek Štěpánek v Montrealu den po cenném skalpu Španěla Almagra nestačil na domácího outsidera Vaska Pospisila. Český tenista s Kanaďanem, který si včera vyšlápl na Isnera, v zápase 2. kola prohrál hladce 2-6 4-6. ....na outsidera jo ? :D ...který je o 20 míst níž, než Raek a hrál doma :D
Reagovat
Bob
Dobre Vašku!!! :)))
Reagovat
slacker
Spatne Vasku
Reagovat
Bob
Dobře Vašku! :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Tome, jedeme, aspoň si to tady sama užiju :))
Reagovat
smazaný uživatel
:-D
Tome do toho!
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem si říkala, který narušitel to je :)))) Ztratil podání, trubka.
Reagovat
smazaný uživatel
hm :-( Já už se budu zdráhat něco psát během zápasů, páč se to hned obrátí přesně opačně než chci:-( Ale Tomáš to dá, jenom trochu drámo na začátek, abysme se nenudili, taková příprava před tím, než nám později pocuchá nervy Petra :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Na Petru se člověk nemůže připravit :))) hlavně aby mu šlo první podání, snižil na 3:2 :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vida, dvojchyba a je srovnáno..:)
Reagovat
smazaný uživatel
No a je to tady, brejček:-) a teď hezky potvrdit a potom už převálcovat
Reagovat
smazaný uživatel
Jak tam zabírají Ester - akorát nevím, co dělá pořád s tou pusou :)
Tak Tomík 4:3, zatím kdovíjaký tenis, ale hlavní je výsledek :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Tomáš na Novasport, 1. set je doma, huráá. Ale Dolgopolov žádná sláva..
Reagovat
Sonja
Z 1-3 na 6-3...výborný:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak omyl, na Novasport bude nějaký Nadal, toho ani neznám :)))
Reagovat
smazaný uživatel
To byl teda vypocenej gam...1:1
Reagovat
smazaný uživatel
Tak 4:2, doufám, že žádný drama už se konat nebude :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hurá, je to tam, Tomáši gratulka, i když Dolgopolov kromě pár momentů nehrál až tak úžasně. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tomas si ten zapas pohlidal docela v pohode ale zadny extra vykon to nebyl. Snad proti Vaskovi bude hrat lip.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist