Za divoký večírek vyvázne Tomic bez trestu

1. 10. 2015, 15:37
Aktuality 0
Australskému tenistovi Bernardu Tomicovi už nehrozí trestní postih za hlučný večírek v hotelu v Miami. Dvaadvacetiletý hráč byl v červenci obviněn poté, co se choval agresivně k ochrance a následně se dostal do konfliktu s policií. Tomicův právník dnes uvedl, že policisté obvinění stáhli.
Profily hráčů
Bernard Tomic

Důvodem byly podle něj nesrovnalosti ve výpovědích hotelové ochranky a policie. "Věděli jsme, že by ten případ u soudu neobstál. Nakonec se mi povedlo prokázat, že Bernand neporušil žádný zákon a že neudělal nic, za co by měl být zatčen. Spravedlnosti bylo učiněno za dost," řekl Tomicův právník Chad Piotrowski.

Jednadvacátý tenista světového žebříčku uspořádal před dvěma měsíci v apartmá luxusního hotelu v Miami Beach hlučný večírek. Ostatní hosté na něj zavolali ochranku, které údajně Australan zabouchl dveře před nosem. Agresivně se prý choval poté i k policistům, odmítl uposlechnout jejich pokynů k opuštění pokoje a byl zatčen.

Zlobivé dítě australského tenisu Tomic se nedostal do problémů se zákonem poprvé. Talentovaný hráč, který má i konflikty s národním tenisovým svazem, byl v roce 2012 vyšetřován po rvačce s kamarádem na oslavě svých dvacátých narozenin. O rok později přišel o řidičský průkaz, poté co byl několikrát přistižen při rychlé jízdě.

pva, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist