Příliš hlučný večírek. Tomice zatkla v Miami policie

16. 7. 2015, 22:02
Aktuality 16
Za policejního doprovodu opustil hotel v Miami Beach Bernard Tomic. Australský tenista byl zatčen v hotelu poté, co ve svém apartmá uspořádal hlučný večírek. Tomic se podle policejní zprávy choval agresivně k ochrance a následně se dostal do konfliktu s policií.
Profily hráčů
Bernard Tomic

Hlasitá hudba z Tomicova večírku v luxusním hotelu South Beach rušila sousedy, kteří zavolali ochranku. Jejím členům 25. hráč světa údajně zabouchl dveře před nosem, takže přišla na řadu policie.

Strážci zákona vyzvali účastníky večírku k ukončení party a odchodu, čehož uposlechli všichni kromě Tomice. Problémový hráč, který má konflikty s vlastní tenisovou asociací a nedávno byl vyřazen z daviscupového týmu, odmítl pokoj opustit. Proto byl zatčen a převezen na nedalekou policejní stanici. Později byl Tomic propuštěn na kauci 2000 dolarů.

Potíže s otcem a synem Tomicovými:
Tomic se popral, musela zasahovat policie
Tomic si může oddychnout, dostal pokutu a podmínku
Tomicův otec dostal osm měsíců, vězení se vyhne
VIDEO: Vyveďte otce, prosí Tomic rozhodčího
pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

16
Přidat komentář
Kozoroh
Jeden z největších promarněných talentů v současném mužském tenise. Sice na sebe upoutává pozornost fandů a médií, ale nikoliv svým tenisem, ale excesy...
Reagovat
kada.tom
Leo Mayer má na hlavě jěžka ... docela změna ... :-)
Reagovat
kada.tom
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/11221475_991008764264811_2054182478574222673_n.png?oh=05d4749a86ccfd8345ac092486b6a061&oe=561503B3

a Leo vyhrál, takže paráda :-)
snad Argentina půjde do SF :-)
Reagovat
turista
Výborně Španělsko! Španělská druhá garnitura drtí juniory Ruska. Generace Safina, Davyděnka, Turzunova a Južného prakticky skončila tak jsou Rusové v háji. Španělé mohou vyhrát i bez Nadala, Ferrera nebo Almagra. Robredo a Andújar jsou setsakra dobří.
Reagovat
Mayo
výborne Kazachstán (:
Reagovat
Roger_Federer
Co to je? ty Australske hvezdy se rozhodly potopit australsky DC tym.??
Reagovat
slacker
Solidarita s Tomicem
Reagovat
smazaný uživatel
Ty vole, co dělají ti Australani? :O
Reagovat
darek.vrana
Kazaši v DC jsou prostě silní. Mají fakt nějaké kouzlo.
Reagovat
lars
spis maji bohate premie za uspech :))
Reagovat
smazaný uživatel
Oni to navíc ani nejsou Kazaši. Jsou to Rus a Ukrajinec naverbovaní za zajímavé odměny do služeb Kazachstánu, který by si jinak příliš neškrtl (ale ono to podobně není zrovna "žhavé" s australskostí hráčů za Austrálii - oba čerstvě prohravší hráči se tam sice už narodili, ale jejich rodiče pocházejí odjinud, povětšinou z Řecka). Golubjev je také Rus, nejspíš i Popko. V první tisícovce žebříčku není snad jediný etnický Kazach (v ženském tenisu je to trochu jiné, tam je dokonce Zarina Dijas na 33. místě).
Reagovat
blixa
No jo, jenže Zarina díky tomu, že tenisově vyrostla u nás. Kazaška samozřejmě je.
Reagovat
smazaný uživatel
Že tenisově vyrostla u nás, samozřejmě nepopírám :-)
Reagovat
darek.vrana
To určitě jo. Ale musí to být fakt ranec, když hrajou jak o život.
Reagovat
turista
Vyvážejí svoji příležitost doslova na hnůj.
Reagovat
smazaný uživatel
klaun
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist