Záhlavová přes druhé kolo neprošla. Bammerová se rozloučila s tenisem

14. 7. 2011, 18:56
Aktuality 1
WTA BAD GASTEIN - Sandra Záhlavová dnes se Španělkou Martinezovou prohrála za hodinu a půl 4-6 a 2-6. Ve čtvrtfinále si tak nezahraje. V Rakousku po prohře s Meusburgerovou ukončila napodruhé kariéru Sybille Bammerová.
Sandra Záhlavová

Rodačka z Plzně porazila v prvním kole krajanku Lucii Hradeckou. Dnes s Martinezovou Sanchezovou prohrála poměrně hladce ve dvou setech, když pouze v první sadě vzala soupeřce podání, nicméně sama svůj servis dvakrát neudržela. Martinezová se ve čtvrtfinále utká s domácí Meusburgerovou.

Záhlavová, 121. tenistka světa, prošla do druhého kola naposled v dubnu na antuce v Marbelle. Do třetího kola se letos ani jednou nedostala. Minulý týden prohrála 25letá tenistka v úvodním zápase v Budapešti 0-6, 1-6 s Aljonou Bondarenkovou.

Bammerová ukončila kariéru

Sybille Bammerová prohrála poslední zápas své kariéry proti další Rakušance Yvonne Meusburgerové. Ve druhém kole prohrála aktuálně až 148. tenistka světa hladce 2-6, 1-6. V úvodním utkání v Bad Gasteinu vyřadila Simonu Halepovou. Už proti Rumunce byla blízko vyřazení, když odvracela mečbol. Navíc musela otáčet nepříznivý stav 4-6, 2-4. Nakonec ale Halepovou po téměř třech hodinách udolala.

31letá Bammerová ukončila kariéru už po prohře v prvním kole ve Wimbledonu, ale poté se rozhodla zahrát si ještě před domácími diváky v Rakousku. „Hrála jsem zde spíš pro zábavu,“ řekla Bammerová po úvodním kole, ve kterém dle svých slov ani výhru neočekávala.

Rodačka z Lince byla jednou z mála matek na okruhu, její dcera Tina se narodila v roce 2001. Rakouská tenistka dosáhla v roce 2007 na 19. příčku žebříčku WTA. Zaznamenala také dva tituly - v Praze a v Pattaya City. Na US Open 2008 prošla až do čtvrtfinále.

Výsledky 14. 7. 2011 - Bad Gastein (antuka, dotace 220.000 dolarů):
Dvouhra - 2. kolo:
Mayrová-Achleitnerová (Rak.) - Martičová (Chor.) 6:1, 6:4,
Jevtimovová (Bul.) - Hofmanová (Rak.) 3:6, 6:4, 6:3,
Martínezová-Sánchezová (Šp.) - Záhlavová (ČR) 6:4, 6:2,
Meusburgerová - Bammerová (obě Rak.) 6:2, 6:1.

Čtyřhra - čtvrtfinále:
Birnerová, Hradecká (ČR)
- Jansová, Rosolská (4-Pol.) 5:7, 7:5, 10:8.
TenisPortal.cz, Adam Bárta

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
vcera otocka proti halepove a dnes ji deklasuje meusburgerova.. wta to je parodie na tenis
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist