Záhlavová-Strýcová ve finále neuspěla. První titul na trávě slaví Ivanovičová

15. 6. 2014, 15:27
Aktuality 84
WTA BIRMINGHAM - Barbora Záhlavová-Strýcová ve svém prvním finále na trávě neuspěla. V Birminghamu nestačila na nejvýše nasazenou Anu Ivanovičovou, které podlehla snadno ve dvou setech. Srbka se dočkala svého už 14. titulu, ale vůbec prvního na trávě.
Profily hráčů
Ana Ivanovičová

Na antuce se letos na jaře Barboře Záhlavové-Strýcové nedařilo, z posledních čtyř podniků WTA vyhrála jen jeden zápas. Ožila však hned na prvním ze dvou přípravných předwimbledonských turnajů na trávě, na které bylo až dosud jejím maximem třetí kolo.

V Birminghamu svůj nejlepší výsledek na zeleném pažitu hned třikrát vylepšila. Nejprve zvádla tří náročné třísetové bitvy s Broadyovou, Šafářovou a Babosovou, ve svém prvním čtvrtfinále na trávě vyřadila semifinalistku loňského Wimbledonu Kirsten Flipkensovou z Belgie a po včerejší výhře nad Australankou Dellacquaovou postoupila do svého celkově čtvrtého finále. 

Ve svém prvním finále na turnaji prestižnější kategorie WTA Premier se osmadvacetiletá Češka utkala s největší favoritkou soutěže nasazenou jedničkou Anou Ivanovičovou, se kterou ve dvou vzájemných zápasech neuhrála ani set. A nezískala ho ani ve třetím duelu.

V Birminghamu sice s favorizovanou Srbkou začala brejkem, ten ale nepotvrdila a Ivanovičová se rychle dostala do tempa. Zápas vyhrála bez větších problémů 6-3 6-2.

Barbora Záhlavová-Strýcová62. hráčka světa Záhlavová-Strýcová tak druhou trofej ke svému dosud jedinému titulu z Québeku 2011 nepřidala, nicméně se může těšit na návrat do Top 50. Přiblíží se svému maximu, kterým je 39. místo.

"Jsem samozřejmě trošičku zklamaná, protože jsem ve finále nehrála nejlepší zápas týdne, ale ona byla výborná. Nedostala jsem se moc k šancím. Z prohry jsem smutnější, ale celý týden je hodně pozitivní," řekla Záhlavová-Strýcová v telefonickém rozhovoru ČTK. "Jsem strašně moc ráda, že jsem tady odehrála šest kvalitních zápasů. Na trávě hraju ráda, sedí to mé hře a baví mě to," uvedla.

Záhlavová-Strýcová byla ráda, že se v zápasech projevuje práce s koučem Jéromem Adamecem. "Děláme hodně na taktice a technických věcech, ale přenést to z tréninku do zápasů není jen tak. Tady jsem dobře servírovala i returnovala, tyhle věci jsou na trávě důležité," pochvalovala si. "Nevím, jestli hraju nejlepší tenis v životě, ale cítím se opravdu fajn, což je důležité." 

V Birminghamu si nejvíce cenila výhry v 1. kole nad Naomi Broadyovou. Britku porazila až o boji ve třech setech. "To bylo asi nejtěžší, protože jsem předtím hrála v Německu ligu na antuce a pak hned přešla na trávu. Angličanka dobře podávala, ale zvládla jsem to," řekla Záhlavová-Strýcová. Ve druhém kole porazila i krajanku a pátou nasazenou Lucii Šafářovou. "To bylo taky těžké a i toho si vážím." 

Po finále spěchala na letadlo, protože už příští týden hraje další turnaj v nizozemském Hertogenboschi. Proto si úspěch ani nestihne moc vychutnat. "V tomhle je tenis tvrdej, vyhrajete nebo prohrajete ve finále a hned míříte na další turnaj a nestihnete si to ani užít, ale tak to je," řekla. Alespoň plánovala v Amsterodamu s koučem večeři. "Někdy je fajn posedět a užít si tu práci, kterou jste odvedli. Taky je důležité někdy si vydechnout a nechat hlavu odpočinout," dodala.

Ivanovičová tento týden v Birminghamu ztratila v pěti zápasech pouhých 21 gamů. Dnes hrála ve svém jubilejním 20. finále, v němž získala svůj celkově 14. titul a vyojovala premiérovou trofej na trávě. Letos bývalá světová jednička a vítězka Roland Garros triumfovala již potřetí, v lednu vyhrála v Aucklandu a v březnu v Montterey. Na kontě má v této sezoně 37 výher, což je nejvíce ze všech tenistek.

- WTA PREMIER BIRMINGHAM -
(Velká Británie, tráva, 710.000 dolarů)
nedělní výsledky (15. 06. 2014)
• Dvouhra - finále •
Ivanovičová (1-Srb.) - Záhlavová-Strýcová (ČR) 6-3 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

84
Přidat komentář
VlS
zatím jen tři esa? Přidej
Reagovat
smazaný uživatel
No, to bude dneska jedna pecka za druhou;)
---
Riske >= Kerber
Vesnina > Peng
Radwa = Pavlju
Cornet = Jovan
Stosur > Wozniack
Garcia = Vlci oci
---
Glush < Beck
Mugur > Kerkho
Svitol > Nara
Zheng = Puig
Barth = Kirile
Koukal > Torro
Hercog < Flipkens
Reagovat
smazaný uživatel
Kláru bych neriskoval :-X
Reagovat
smazaný uživatel
Snad mne nechces rict, ze na trave Klaru sejme Torro, ikdyz bude treba Klara v stavu delirium, tak ji musi proste prehrat...;)
Ale u mne to jsou opravdu jen tipy;) zadny risk...
Reagovat
smazaný uživatel
No uz s ni prohrala na relative rychlym hardu v Tokiju.
Klara je takovy uzlicek nervu, ze se ji dost bojim. Jasne vede, zkazi jeden lehky mic a veze se cely gem nebo vice gemu.
A samozrejme, tajny zdroj tipuje Torro.
Reagovat
smazaný uživatel
A sakra Nova Hut je Nova Hut...no... co uz...
ted jen zalezi na interpretaci Lendloveho;)
Reagovat
dadaft
věřím Sloane i Aguši.
Reagovat
VlS
Kerber Alison přehrává, to by nebyl fér tip, Aga vyhraje
Sam bych to přál, ale vyhraje Alex, Alizé posvačí Bojanu

Zheng pošle Monču domů, Makiri nevěřím ani proti Moně, Polona asi Kirsten porazí
Reagovat
smazaný uživatel
"Zheng pošle Monču domů..."

Vskutku odvážný tip, když Zheng vede po přerušení 6:4, 5:2... :D :(
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, dneska super zapasy ? Ja bych to videl na par rozdilu >>>

Riske =< Kerber

Stosur < Wozniack ? Sam na trave proste neverim...
Garcia < Vlci oci ? Prijde mi, ze Garcie trava moc nevyhovuje...

Barth < Kirilenko ? Na trave se Makiri uz konecne rozehraje...
Reagovat
smazaný uživatel
Sam je v pripravnych turnajich na trave opravdu celkem slusna...
...horsi to je uz na wimbl pazitu;)
U Vlcich ocicek mam pocit, ze naopak ji hlavne nevyhovuji pripravne turnaje;) proto u mne to rovnitko
No jestli se makiri rozehraje, to vi snad jen Makiri;) Takze jsem tam dal take rovnitko;)
Reagovat
smazaný uživatel
Mno tak Sam na trave je trochu pro me neco jako Aga na antuce. Ona tam neco dokaze odehrat ale take tam dokaze prohrat prakticky s kazdou hrackou Top 50 a se spousta dalsimi mimo...
Reagovat
smazaný uživatel
Karolina nema skoro co trave nabidnout...
...to jedno kolo by Sam udelat mohla;) Jak vetsinou i udelala...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Mno nevim, mozna nema Caro moc ucinnou travnatou hru ale pohyb tam ma dobry a uz na trave zahrala dost dobrych zapasu, takze pro me je v tomto stretnuti favoritka, ikdyz se ji letos moc nedari. Uvidime :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Sám nevím, co mám od Caro dneska očekávat... Sam na trávě sice moc neumí, ale zase je aspoň rozehraná z Birminghamu. Caro bude hrát svůj první zápas na trávě a navíc to taky není její oblíbený povrch... Každopádně vím, že se Caro poctivě připravovala, tak snad to dneska zúročí a Freedom bude mít pravdu. :) Ale je to teda vážně těžký los - poslední nasazená hráčka (Caro) proti první nenasazené (Sam). Aby proti sobě hrály 16. a 17. hráčka žebříčku hned v 1. kole, to se moc často nevidí...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak myslim si, ze v te nenasazene casti jsou jeste tezsi hracky, zvlaste kvuli trave (povrchu). Treba podle me takova Kata Makarova, Pirozek a nebo treba Camila Giorgi by byly jeste tezsi los. Jinak obcas se takovehle losy stanou, treba v Madridu na turnaji Premier Mandatory mela Aga v prvnim kole uz Genie.
Reagovat
smazaný uživatel
No, Camilu Giorgi chytla zrovna Vika. Taky nic moc los na první zápas po návratu...
Reagovat
VlS
No uvidíme, co Camila na trávě předvede, já jsem jí viděl jen na tvrdejch a na antuce. Otázka je, jak je na tom Vika, ta pauza byla hodně dlouhá.
Reagovat
Frick
Tak ona i její matka je Slovenka. Jsem se hned divil tomu, že by její otec, jenž žije od 5 let ve Švajcu, byl ještě schopen naučit slovensky svou dceru, kdyby měl za manželku cizinku (pokud by to nebyla Češka, samozřejmě)
Reagovat
dadaft
událostí týdne je nepochybně návrat Azarenkové - ovšem horší soupeřku na rozehrání si těžko mohla přát - Giorgi to asi bude řezat hlava nehlava a moc si asi nezahraje.

v Den Boschi se zase rýsuje mega-QF dvou současných mladých superstar Bouchard - Muguruza.

,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,, a do toho ještě Mundial...
Reagovat
Frick
Karolína 50.
Kristýna 100.

Tomu řikám smysl pro estetiku. :-)
Reagovat
dadaft
:-)
ale třeba 30 60 by bylo lepší.
Reagovat
VlS
musíš uznat, že nej by bylo 1 a 2
Reagovat
smazaný uživatel
nebo 1 a 10 ve dvojkové soustavě :)
Reagovat
Frick
http://instagram.com/kristynapliskova
http://instagram.com/karolinapliskova

:-))
Reagovat
dadaft
mimochodem, moc krásný pohár se dá vyhrát v Birminghamu.
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Reagovat
VlS
No, pohár, spíš je to něco jiného, mísa na ovoce nebo tak něco, ale je to jedno, vypadá to docela majestátně a prach se na to bude chytat stejně jako na pohár :-)
Reagovat
smazaný uživatel
;D)
Reagovat
smazaný uživatel
dostala mne pochopitelne ta misa na ovoce...
Reagovat
aligo
Ale jo.... chlapy maji poháry jak kráva a ženský jen takový decentní misky, talíře apod. .... :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Mně by taková mísa stačila, co s pohárem, je to nepraktický a zabírá to zbytečně místo :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Mísa je na dietní salátky. pohár na chlast. Dobře to rozdělují.
Reagovat
Fandina
janekda :-)))))))))))))
Reagovat
dadaft
super Barunko.
parádní turnaj, významný postup v žebříčku, lepší nasazování....
to ujde. ))
Reagovat
VlS
Barunka hrála moc pěkně, bohužel dneska nezopakovala tři předešlé zápasy, ale Anči střílela hodně nekompromisní pecky, tak to asi nešlo. Packu má opravdu šikovnou a srdce pouličního rváče a to se mi líbí.
Reagovat
Frick
Koukám, jeden z menších turnajů hraných u nás. Bára Krejčíková je turnajovou dvojkou, tak ať se jí daří. Třeba to celé vyhrát....

Jinak z dalších ženských turnajů u nás je zajímavější už asi jen červencová Olomouc, které bude ale seříznuta dotace na půlku, tedy 50 000 USD. Pak už je psaná jen 25k Plzeň a 10k pouťák v Ostravě.
Reagovat
smazaný uživatel
Petruška hraje i čtyřhru s Kerber proti black mirza :(
Reagovat
Frick
Proč by se Karolína neměla udržet v TOP 50? Od Wimblu do konce sezóny obhajuje 282 bodů a letos (pro porovnání) jich do RG vybojovala 918...
Reagovat
Frick
Navíc ve zbytku sezóny se už vůbec nebude hrát na antuce. Resp., pokud na ní nebude chtít hrát, bude se jí moct vyhnout. Nicméně, finále v Norimberku jasně značí to, že na tomto jejím neoblíbeném povrchu je schopna něco uhrát...
Reagovat
tommr
Karolína je na hraně padesátky a za ní je spousta hráček, který jsou podle mýho názoru o něco lepší a můžou ve zbytku sezóny uhrát víc bodů. Takže by mě opravdu překvapilo kdyby se v tý padesátce udržela až do konce sezóny. Pokud by se tak ale stalo tak budu samozřejmě jen rád ... :)
Reagovat
Frick
A ty znáš obhajoby těch hráček? Navíc když se podíváš do race, tak Karolína je na senzační 26. pozici, čili výrazně nad svým postavením v rankingu...

Já naopak doufám, že TOP 50 bude Karolíně na konci sezóny málo a objeví se někde ve 4. desítce, když se bude skutečně hodně dařit, tak i v TOP 30.
Reagovat
tommr
no já si prostě myslím, že letos hrála Karolína zatím trochu nad svý možnosti a ted nespíš zase odpadne. Rád se ale budu mýlit ... :)
Reagovat
Frick
A proč? Pořád je jí "jen" 22 let. V dnešní zřejmě to "jen" k tomu číslu 22 skutečně patří, protože jen šest hráček v TOP 50 je mladších než Karolína.
Reagovat
Fandina
Bez ohledu na obhajoby bych Karolíně přála, aby se jí hodně dařilo a zase něco vyhrála, nějaký turnaj, jako vloni a na žebříčku se posouvala. Podle mě hraje pořád líp a líp, tak by se jí mohlo dařit i žebříčkově. Kájo ... pojď pojď pojď
Reagovat
Frick
Nějaký slabě obsazený 250k. Asi to Baku.
Reagovat
smazaný uživatel
Anička hrála během celého turnaje výborně a některé její výkony se daly bez přehánění označit za bezchybné (hlavně 2. kolo proti Lauren Davis). Dneska to úplně bez chyb nebylo, ale přesto Ana celkem suverénně vyhrála. :) Ana v Birminghamu mívala pomalejší začátky zápasů, což se jí stalo i dnes. Hned v prvním gemu si prohrála servis, ale hned vzápětí to napravila rebrejkem. Už po třetím gemu přišel za Aničkou na kurt Nemanja Kontič a Aně to určitě pomohlo. První sadu rozhodl čtvrtý gem, ve kterém Ana využila svůj třetí brejkbol a dostala se do vedení 3:1. Tenhle brejk už Ana nepustila. Za stavu 5:3 při vlastním servisu šla podávat na zisk 1. setu a přestože ztratila vedení 30-0, tak další dva fiftýny zvládla výborně a úspěšně zakončila úvodní sadu. Taková zajímavost byla, že tráva kolem základních čar už připomínala spíš oraniště a obě holky si během přestávek musely seškrabávat podrážky...
Reagovat
smazaný uživatel
Druhý set se rozhodoval mezi jeho třetí a pátou hrou. Ana nejprve za stavu 1:1 získala brejk a poté ho potvrdila, přestože to nebylo vůbec jednoduché. Ana totiž ve čtvrtém gemu zbytečně pokazila dvě smeče a ze stavu 40-15 byl najednou brejkbol pro Báru. Ten ovšem Anička odvrátila a když se jí při shodě konečně povedla smeč, tak si z toho trochu udělala srandu a vítězně zvedla ruce nad hlavu. :) Ana ten brejk nakonec potvrdila a v pátém gemu měla na returnu další tři brejkboly za stavu 40-0. Tyto možnosti se ale ještě využít nepodařilo (při tom třetím brejkbolu dala Ana těsný aut). Potom však po neproměněném gembolu Báry měla Ana čtvrtý brejkbol a ten už využila - 4:1 pro Anu a všechno bylo na nejlepší cestě. Už za stavu 5:1 měla Ana na returnu dva mečboly, ale na vítěznou radost si musela ještě chvilku počkat. Pak ovšem Ana v sedmém gemu dopodávala čistou hrou a mohla se zaslouženě radovat. :) Ještě musím dodat, že při vyhlášení byly obě holky moc fajn a to říkám, přestože mi Barbora jinak není příliš sympatická. Ale při tom vyhlášení mluvila Bára fakt hezky a stejně tak Anička, která je prostě zlato. :)
Průběh zápasu zde: http://www.livesport.cz/zapas/2LGJ5iDq/#prubeh-zapasu;1
Reagovat
smazaný uživatel
Jak říkám, úplně bez chyb to dneska nebylo (viz pokažené smeče), ale přesto jsem s Aničkou a jejími výkony v Birminghamu maximálně spokojený. Během celého týdne hrála skvěle, neztratila žádný set a během pěti zápasu prohrála pouhých 21 gemů, přičemž ani v jednom utkání nedovolila soupeřce uhrát více než 5 her... Zároveň se Anička díky tomuto titulu posunula na 11. místo v žebříčku a na desátou Dominiku ztrácí pouhých 85 bodů. Top 10 je opravdu blízko a já věřím, že Ana se tam brzy zařadí. O její skvělé formě v letošní sezoně asi není třeba polemizovat - 3 tituly (Auckland, Monterrey, Birmingham), jedno prohrané finále (Stuttgart) a několik dalších dobrých výsledků. Třetí titul v probíhající sezoně je prostě parádní (vzhledem k tomu, že v minulých letech to s těmi tituly nebylo úplně nejlepší) a stejně tak první titul na trávě. Sice to není její oblíbený povrch, ale Ana má ve Wimbledonu určitě šanci na velmi slušný výsledek. :)

Taky mám velkou radost, že po netradičně slabším Australian Open a betonech v první polovině sezony (hlavně Dauhá a Indian Wells) se mým favoritkám začalo dařit a poslední dobou se s těmi tituly roztrhl pytel - Monterrey (Ana), Kuala Lumpur (Donna), Stuttgart (Masha, ve finále s Anou), Madrid (Masha), Štrasburk (Monča), ITF Maribor (Katka), Roland Garros (Masha), Birmingham (Ana). :)
Reagovat
tommr
na desátou Cibulkovou ztrácí Ivanovicová 105 bodů, ale to je samozřejmě jen detail. A když uvážíme kolik Cibulková a Ivanovicová obhajujou ve Wimbledonu tak je Ivanovicová v podstatě už ted desátá ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, ale podle těchto stránek (viz odkaz) to je 85 bodů (3735-3650)... Jinak na "virtuální" pořadí se nehraje. Já chci Anu v desítce opravdu, ne jenom "v podstatě". :)
http://www.tennis4wta.com/Siralama/s1_50.html

Ještě malá oprava mého prvního příspěvku: Ana podala bezchybný výkon proti Lauren Davis ve 3. kole, nikoliv ve druhém. Sice to byl druhý zápas Any na turnaji, ale v 1. kole měla volný los... :)
Reagovat
tommr
Ivanovicová má ted 3305 bodů a za Birmingham získá 470-145=325 bodů takže celkem bude mít 3330 bodů a ne 3350 jak je uvedený v tvým zdroji. Ten rozdíl je ale tak malej, že to nehraje žádnou roli. O pořadí se stejně rozhodne ve Wimbledonu - pokud tam Ivanovicová dojde dál než Cibulková tak jí předstihne a naopak ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale v "mým" zdroji má Ana 3650 bodů, ne 3350. :D
Reagovat
tommr
správně jsem měl samozřejmě napsat "3630 bodů a ne 3650" ...
Reagovat
VlS
Monty, to máš z livetennis.eu - chlapce tam mají prakticky bez chyb, u holek tam mají dost často špatný výsledky. 3630 je správně.
Reagovat
VlS
Důvod chyby je evidentně změna bodování oproti loňsku, ale odečítají se loňský a ne letošní body. U chlapů žádný změny nejsou a proto jim to funguje. Ale co bys čekal od do ény . eu, kterou administruje francouz.
Reagovat
dadaft
no, já už sepisuju obšírnou omluvu, kterou jsem slíbil, když se dostane zpátky do desítky ----------- letos sbírá titul za titulem.
Reagovat
smazaný uživatel
To je dobře, že si to pamatuješ. :D
Reagovat
Frick
No, tohle bohužel nic moc. Finále WTA turnajů hrály Češky 6x a 5x z ních odešly poraženy (2x Klára, 2x Karolína, 1x Bára). Co se dá dělat.
Reagovat
Frick
PALEC NAHORU: Bára Záhlavová-Strýcová

Asi není o čem tady. I když (na tuto kategorii turnajů) los měla lehký, tak prostě finále turnaje Premier je určitě pro ní perfektní. Letos se žádná jiná Češka do finále turnaje této kategorie nedostala.

PALEC DOLŮ: Karolína Plíšková

Pochopitelně jsem sem mohl dát zase Lucku, ale tím bych vlastně trochu haněl Báru (ve smyslu "Lucka hrála tak blbě, že prohrála s tak slabou hráčkou jako je Bára"), takže volba nakonec padá na Karolínu. Virginie letos neuhrála skoro nic, že tam předváděla bůh co za vopičky je sice třeba špatný, ale Karolíně není už 17 a nemá se tim nechávat rozhodit. Navíc proti ní neuhrála ani set. Možná palec mohla dostat i Tereza Smitková za prohru v 1. kole kvaldy o Nottingham 3 s 1000. hráčkou rankingu, ale už zase nebudu do toho míchat tyto "spodnější turnajová patra" a tedy dnešní "Vzestupy a pády" zůstanou na turnaji v Birminghamu.

(Pochopitelně to počítám tak, že když se konkrétní turnaj rozehrává již na konci předešlého týdne, tak výsledky na něm uhrané počítám do týdne, kdy turnaj vrcholí.)
Reagovat
tommr
minulej týden si to Lucka nezasloužila, tenhle týden jo. Měl bys to brát v širším kontextu. Na FO udělala Lucka velmi dobrej výsledek a prohrála až s vynikající antukářkou což není žádná ostuda. V Birminghamu ale vyletěla už po prvním zápase s hráčkou, kterou by měla jasně porážet po velmi slabým výkonu ...
Reagovat
Frick
Ty důvody jsem tam napsal - trochu bych tím haněl Báru a když jsem byl minule trochu přísnější, tak tento týden by zase byla fair kompenzace, ne? Navíc minulý týden byl skutečně trochu nestandartní, že, takže toho na výběr skutečně moc nebylo. A zase jsem nechtěl psát, že ten palec dolů nemohu nikomu dát.
Reagovat
tommr
a víš o tom, že kompenzovat se nemá? :)
Reagovat
Frick
Hele, berte to s rezervou. :-) Ono fakt jak to mám taky počítat, že jo...

Bral jsem třeba taky do úvahy to, že Lucka trávu nerada, kdežto Karolína celkem ano (nebo ne?), takže o to více mne porážka od Razzano zklamala...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ona je Razzano dobra travarka, takze ta prohra s ni zas takova ostuda neni. Sice se tady predtim resily nejake ty opicky od ni ale to jsem ja nevidel. Zadna hracka by se chovanim souperky nemela nechat rozhodit a mela by se soustredit na svuj vlastni vykon.
Reagovat
Frick
Takže dnešní porážku brát tak, že Bářin strop je nízko? Sec jenom, Cetkovská nebo Karolína P. jsou v podobných patrech rankingu a porazit hráčku TOP 10 letos dokázaly. A tohle byla porážka z kategorie hladkých. :-(

Ale jinak samozřejmě to pro Báru je velký úspěch. i když třeba si na los nemohla stěžovat, tak akumulovaný kurz na postup do finále (součin kurzů Báru od 1. kola až do SF) byl u Tipsportu 51,24!!!
Reagovat
tommr
postoupila do třetího kola kvalifikace v Eastbourne a postup do hlavní soutěže tak má na dosah - stačí jí k tomu už jen jedno vítězství. O postup si zahraje s Lauren Davis ...
Karolína má navíc jako nasazená jednička v kvalifikaci zaručenej postup do hlavní soutěže kdyby se některá hráčka na poslední chvíli odhlásila ...
Reagovat
tommr
finále už Bára nezvládla, ale to se dalo čekat. Ivanovicová je přece jenom v jiný kategorii než Bára a letos hraje velice dobře. Kdyby do finále místo Báry postoupila Lucka tak by to nejspíš dopadlo trochu jinak ...
Bára ale nemusí smutnit - finále Premier turnaje je velikej úspěch a posun do první padesátky je v jejím případě dokonce o něco víc než na co objektivně má ...
Reagovat
smazaný uživatel
Odkdy je turnaj v Birminghamu kategorie Premier?
Reagovat
tommr
od letoška. Bára za finále získala 305 bodů což je víc než by loni získala za titul ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Takže od letošního roku. To je pro mně novinka. Ale na to, že to byl turnaj kategorie Premier, moc silné obsazení neměl, ve srovnání s turnajem Eastbourne.
Pro Báru je samozřejmě i na tomhle turnaji finálová účast velkým úspěchem.
Reagovat
tommr
Eastbourne má větší tradici. Většina top-hráček si navíc po FO potřebovala trochu odfrknout ... :)
Reagovat
Frick
To určitě. Extrémem z druhého pólu je Stuttgart, jenž je stejná kategorie, ale obrovsky našlapán. Tady byly zkrátka "levný body"
Reagovat
smazaný uživatel
S přehledem vyhraný turnaj.. :)
Reagovat
UnrealTom
nevadí finále v současný době je pro Báru úspěch
Reagovat
smazaný uživatel
ale jo... Barča to celkem zvládla. Nebyl to žádný propadák a ani kanár :D. Moc jí gratuluji. Dnes to sice nebyl ten výkon jak včera nebo proti Kirsten, ale dalo se na to dívat a bylo to famózní finále a krásné zakončení celého toho turnaje. Gratuluji také Aně. Ta hrála dnes taky velmi dobře. Chvílemi měla výpadky, ale dala to celkem s přehledem. Pěkný turnaj :) a jedeme dál
Reagovat
EllNino
Jinak gratulace Jarce Gajdošový k titulu z travičky :D ...
Reagovat
Cico93
nas zradila:(
Reagovat
EllNino
nojono ...ale tak kdybych si měl vybrat mezi svk a austrálií, nic proti vám, ale klokani by vyhráli :D
Reagovat
Cico93
Tak ano ale to asi aj keby sme porovnavali medzi vami a Australiou.
Ale to je každého vec, ja by som naše nádherne Tatry a krásnu prírodu nikdy neopustil!!!
Reagovat
EllNino
okey :D ..na Slovensku je krásně, to mužu říct :D
Reagovat
Cico93
Idemooo Anička to bude top10 onedlho!
Reagovat
tommr
nejspíš ale na úkor Cibulkový ... :)
Reagovat
Cico93
A? naj budú v top ti čo nato majú! Noo tommr len aby to nebolo na úkor Petry. Aj Eugenie tam doraz zaparkuje v 10.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist