Zakopalová je v Palermu ve čtvrtfinále

14. 7. 2011, 19:08
Aktuality 4
Klára Zakopalová dnes ve druhém kole zvítězila nad Chorvatkou Ani Mijačikovou 7-5, 4-6 a 6-3. Další soupeřkou čtvrté nasazené české hráčky bude turnajová sedmička Slovinka Polona Hercogová, kterou ještě nikdy neporazila.
Klára Zakopalová

Devětadvacetiletá Zakopalová má v boji o postup do semifinále příležitost vrátit o devět let mladší Hercogové předchozí čtyři porážky. Obě hráčky jsou momentálně sousedkami ve světovém žebříčku, česká tenistka figuruje na 36. pozici a Slovinka hned za ní.

Obě tenistky zaznamenaly rovněž dobré výsledky na turnajích, které probíhaly minulý týden. Hercogová si připsala první titul v kariéře, když ve finále v Bastadu porazila domácí Larssonovou. Zakopalová došla v Budapešti podruhé v sezoně do semifinále, ale stejně jako v lednu v australském Hobartu neuspěla.

Čtvrtfinálovou soupeřkou Cetkovské bude Erraniová

Italka dnes zvítězila nad Francouzkou Pauline Parmentierovou za hodinu a půl po setech 7-5 a 6-1. O postup do semifinále vyzve turnajová trojka Erraniová Češku Petru Cetkovskou. Obě hráčky se doposud na okruhu WTA nepotkaly.

Do čtvrtfinále dnes postoupila i pátá nasazená Anabel Medinaová-Garriguesová. Vítězka zdejšího turnaje z let 2005 a 2006 porazila mladou krajanku Arruabarrenovou 6-1 a 7-5.

Výsledky 14. 7. 2011 - Palermo (antuka, dotace 220.000 dolarů):

Dvouhra - 2. kolo:
Zakopalová (4-ČR) - Mijačiková (Chor.) 7:5, 4:6, 6:3,
Erraniová (3-It.) - Parmentierová (Fr.) 7:5, 6:1,
Medinaová-Garriguesová (5-Šp.) - Arruabarrenaová-Veciová (Šp.) 6:1, 7:5.

TenisPortal.cz, ČTK, Adam Bárta

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
ale predsa niečo Klára hrá finále štvorhry
Reagovat
smazaný uživatel
musím priznať že som asi veľmi palčeky nedržal ale stejne budem Kláre fandiť pri ďalších jej zápasoch
Reagovat
smazaný uživatel
Verím Kláre že postúpi ďalej budem držať palčeky
Reagovat
Jiri
Ja tez. Holka jedna sikovna jiste nerekla posledni slovo.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist