Zítra jdou do prodeje vstupenky na letošní Laver Cup

7. 2. 2019, 11:40
Aktuality 2
Vstupenky na třetí ročník exhibičního Laver Cupu budou v prodeji již zítra od 10:00 středoevropského času. Největším lákadlem letošního ročníku, jenž se od 20. do 22. září uskuteční ve švýcarské Ženevě, je účast Rogera Federera a Rafaela Nadala, kteří budou reprezentovat evropský tým.
Profily hráčů

Lístky si mohou tenisoví příznivci pořídit od zítra, nejlevnější vstupenku si bude možné koupit za zhruba 5 700 kč. Očekává se obrovský zájem, jelikož v Praze i loni v Chicagu bylo vyprodáno.

"Těšíme se, až v pátek 8. února spustíme prodej vstupenek," uvedl ředitel soutěže Steve Zacks. "Letošní ročník bude opět fantastický, atmosféra bude neuvěřitelná," dodal. Aréna v kongresovém centru Palexpo má kapacitu 17 tisíc míst.

V týmu Evropy i zbytku světa bude znovu figurovat šest nejlepších hráčů, kapitány budou i do třetice Björn Borg a John McEnroe. Tradičně se bude hrát na černém kurtu.

Roger Federer a Rafael Nadal možná opět nastoupí bok po boku ve čtyřhře. Premiéru si odbyli právě v rámci premiérového ročníku Laver Cupu předloni v pražské O2 areně. Obě hrající legendy potvrdili účast i v Ženevě.

"S Rogerem Federerem a Rafaelem Nadalem, kteří patří mezi nejlepší hráče všech dob, je jasné, že nás čeká další výjimečný zážitek. Už se všichni těšíme do Ženevy," řekl Zacks.

Vstupenky bude možné objednat zde.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
anajka
Ako som už v utorok pod niektorým článkom písala, pre zaregistrovaných sa predávali lístky v utorok ako multipack na všetky tri dni.
Kúpila som o niečo menej výhodnejšie ako som mala v Prahe, ale zato boli raz tak drahé. :)
Tak verím, že to bude stáť za to.
Reagovat
Fandina
A malé OT, ale k vstupenkám, dneska už jsou vyprodané i na FED všechny. V sobotu byly na sobotu, před dvěma dny permanentky a dnes už nejsou ani zbytky nedělních.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist