Kvitová je po pěti letech ve finále grandslamu! O třetí titul a post jedničky se utká s Ósakaovou

24. 1. 2019, 03:45
Aktuality 289
AUSTRALIAN OPEN - Petra Kvitová v Melbourne ani v šestém letošním vystoupení neztratila set a svou neporazitelnost prodloužila na 11 utkání. V semifinále si poradila s překvapením letošního ročníku Američankou Daniellou Collinsovou a poprvé postoupila do finále Australian Open. O třetí grandslamový titul se dvojnásobná wimbledonská šampionka utká s Japonkou Naomi Ósakaovou, vítězka se pak poprvé stane i světovou jedničkou.
Petra Kvitová (© AFP)

Petra Kvitová nepůsobila na první letošní akci v Brisbane vůbec přesvědčivě. Po vydřeném vítězství nad dnešní soupeřkou Collinsovou prohrála už ve druhém kole s Estonkou Kontaveitovou. Na další generálce v Sydney ovšem bez ztráty setu postoupila až do finále, v něm v tie-breaku rozhodující sady zdolala domácí Bartyovou a získala 26. titul.

Ve výborných výkonech pokračuje na Australian Open. Na úvodním grandslamu sezony nedala šanci Slovence Rybárikové, Rumunce Beguové, Švýcarce Bencicové, sedmnáctileté Američance Anisimovové ani domácí Bartyové a dnes si po nervózním začátku podruhé v letošní sezoně poradila se senzací letošního ročníku Danielle Rose Collinsovou. Američanku tentokrát za 94 minut přehrála 7-6(2) 6-0 a natáhla svou neporazitelnost na 11 zápasů.

Už na začátku utkání panovalo v Melbourne 36 stupňů Celsia, na kurtu mohlo být okolo 50 stupňů. Obě aktérky měly v nesnesitelném vedru problém trefovat první servis, samotnému zápasu zkrátka dnešní klimatické podmínky vůbec neprospívaly.

Kvitová se snažila výměny zakončovat co nejrychleji, což vedlo k velkému počtu nevynucených chyb. V pátém gamu Collinsové pomohla dvojchybou a několika chybami a Američanka slavila brejk. V následující hře potřebovala Češka celkem pět brejkbolů, aby dokázala skóre srovnat. Za stavu 4-4 bylo utkání přerušeno, jelikož kvůli neúnosnému horku museli pořadatelé v Rod Laver Areně zatáhnout střechu.

"Když oznámili, že zavírají střechu, byla jsem šťastnější než diváci. I kdyby se hrálo bez střechy, bojovala bych, ale takhle to bylo lepší," uvedla osmadvacetiletá Češka.

Za stavu 15-30 Kvitové pomohla páska a česká favoritka podání uhájila. Stejně jako zkraje roku v Brisbane musel o vítězce úvodního dějství rozhodnout tie-break. A Kvitová konečně našla return a zkrácenou hru ovládla jasně 7-2. "V prvním setu jsem byla svázaná nervozitou. Až v tie-breaku jsem se uvolnila a jsem ráda, že to přišlo," usmívala se Kvitová.

Po nervózním prvním setu se Kvitová uklidnila a začala nacházet formu z předchozích zápasů. Svou soupeřku zasypávala vítěznými míči, přestala kazit a Collinsové za půl hodiny nadělila "kanára".

Kvitová se dnes prezentovala 30 vítěznými míčy a 27 nevynucenými chybami (Collinsová 9-16), do pozitivních čísel se dostala díky skvělé druhé sadě. Servis dnes ztratila jen jednou a využila 4 z 10 brejkbolů.

"Postup do finále pro mě znamená všechno. Moc jsem si přála být zase v grandslamovém finále a jsem nesmírně šťastná," řekla Kvitová.

Collinsová po porážce ocenila českou hráčku. "Je to velká šampionka a můžu se od ní hodně učit. Hrála nebojácně a zaslouží si uznání," řekla Američanka.

Kvitová tak vylepšila své melbournské maximum, kterým bylo prohrané semifinále z roku 2012 s Marií Šarapovovou, po němž přišla o možnost usednout na tenisový trůn. Ve finále grandslamu je potřetí v kariéře a poprvé mimo Wimbledon, který vyhrála v letech 2011 a 2014. Ve své "druhé kariéře" (po prosincovém přepadení v roce 2016) poprvé.

Loni sice ovládla pět turnajů na okruhu WTA, ovšem na grandslamech se jí vůbec nedařilo, dohromady posbírala jen čtyři výhry. Ve finálových bojích má Kvitová naprosto fantastickou bilanci 26-7, navíc už osmkrát za sebou ve finále neprohrála. "Chci si finále užít. Nemůžu říct, jak to dopadne, ale finále mám ráda," řekla Kvitová.

Šampionka bude světovou jedničkou
Kvitová bude v sobotu od 9:30 SEČ bojovat nejen o třetí grandslamový vavřín, ale také o premiérový posun do čela světového žebříčku. V přímém souboji se o něj utká s vítězkou loňského US Open Naomi Ósakaovou, s níž dosud nehrála. Jednadvaetiletá Japonka v druhém semifinále zabránila historicky prvnímu českému finále, když zdolala ve třech setech Karolínu Plíškovou.

"Obě jsou skvělé. Hrají výborně odzadu a Karolína dobře servíruje. Ale nevím, jestli se budu koukat," uvedla krátce po svém postupu Kvitová, která je první českou finalistkou Australian Open. Za dob Československa hrála finále jako poslední Jana Novotná (1991) a dvakrát se radovala Hana Mandlíková, naposledy před dlouhými 32 lety.

Poražená finalistka si v Melbourne 'vydělá' 2,05 milionu australských dolarů, vítězka bude brát dvojnásobek, v přepočtu 65,8 milionu korun.

• AUSTRALIAN OPEN 2019 •
Austrálie / Melbourne, tv. povrch, 62,500.000 australských dolarů
čtvrteční výsledky (24. 01. 2019)
• Dvouhra žen - semifinále •
Kvitová (8-ČR) - Collinsová (USA) 7-6(2) 6-0
Ósakaová (4-Jap.) - Kar. Plíšková (7-ČR) 6-2 4-6 6-4
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

289
Přidat komentář
patriks
tak to je docela slušná kopie Sereny - je vidět že Sascha Bajin buduje Serenu2. Box Karolíny měl trička AceQueen - myslím že by si je zase měli sundat, Karolíny podání se krčí někde daleko vzadu za Naomininým (viz. ten počet es). Razance úderů Karolíny - většinou pomalu plachtící vysoký míček oproti razantním nechytatelným winnerům Naomi. Prostě úplná Serena.
Reagovat
FulnekUltras
žlutohnědá
Reagovat
Michaelus
má super barvu
Reagovat
Aresko123
Dufam ze Osaka jasne výhra. Ak nie tak úplne zanevrem na ženský tenis pretože to už by bolo fakt moc. Som si istý ze Kvitova bude mať po zapase zase milión vyhovoriek prečo prehrala, asi aj prvý krát po 12 dňoch sa jej bude zle dýchať. Lebo doteraz sa jej tu na AO už roky dychalo zle preto padala v prvých kolach. Ale je pravda ze Austrália už ma iný vzduch a dychanie je ok. Haha Osaka musia lebo mi inak pokazis aobotnajsie ráno.
Reagovat
FulnekUltras
Nech tvoj eurovod vyschne na veky... ;-)
Reagovat
ttopi
Běž do hajzlu čoboláku. Pouhá závist. Cibulková vyletěla brzy. Alespoň se zas může vyfotit v kožichu viď?
Reagovat
brixner
A prej:
"Postavila se k tomu jako chlap!"
No muhehehehe :-))
Vím, jsem asi trapnej...
Ale znám pár lidí ze západních zemí, i z USA a vypozoroval jsem jedno - oni mají sice smysl pro humor, ale jaksi jiný a nemají mnoho dvojsmyslů, skoro by se dalo říct, že takoví amíci jsou skoro až zabedněnci. Tu citovanou narážku na Kongovou tu asi pochopili všichni, že? Ale dalo by se něco podobného napsat třeba o Petře? Prostě příklad - Petra měla těžké zranění, poprala se s tím, nefňukala a někdo by řekl totéž:"Postavila se k tomu jako chlap!"
No a teď mi řekněte, jak by to vyznělo! Jako urážka? Nebo kompliment?
Chci jen poukázat na krásu našeho jazyka a smyslu pro humor, který je v porovnání s ostatním světem opravdu hóóódně specifický!
Jen taková úvaha...
Reagovat
kada.tom
už teď se těším na sobotu, finále Petry s Naomi bude ozdobou turnaje, tuším třísetovou bitvu :-)

každopádně jsem moc rád, že obě SF dopadla tak, jak dopadla :-)
a v sobotu povinně fandit Petře! :-)
Reagovat
misa
patří velká gratulace za neuvěřitelný návrat po incidentu, o kterém se myslelo, že ukončí její kariéru. Možná si celkově srovnala hlavu a v sobotu zabojuje o výjimečný titul...

V posledním gs. finále jsem Petře velmi fandil, a i když tuhle krásnou dobu už odvál čas, tak si její boj o světovou jedničku určitě nenechám ujít.
Reagovat
FulnekUltras
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/brecela-bolesti-do-ruky-proudila-elektrina-co-musela-snest-petra-kvitova-cestou-na-vrchol-64868?dop-ab-variant=7&seq-no=1&source=hp
Reagovat
misa
Na jedné fotce jsem viděl její převrácený prst visící na kousku kůže a od té doby jsem se na to už nepodíval. Tohle bylo opravdu hnusné.
Reagovat
jirkaS
a podle některých masochystú si to udělsla sama :-(
Reagovat
tommr
víc než z Collinsový jsem měl obavy z toho horka, ale v Austrálii mají naštěstí střechu a Extreme Heat Policy což zápas rozhodlo. Po zatažení střechy byla Petra podle očekávání suverénní ...

Radost z postupu Petry mi kalí vyřazení Karolíny. Český finále by byla senzace a pro Petru by to znamenalo na 99% titul. S Osakaovou to bude mít těžký a jako favoritku jí po dnešku nevidím ...
Reagovat
Jan
Karolína nehrála agresivně, nešla si po tom, jak říkají ti, co to viděli. Hrála opatrně a to rozhodlo. Chápu, že když chce postoupit, hraje opatrně aby to nezkazila, co se dá dělat. Možná kdyby byla odpočatější, nebála by se víc riskovat a hrát agresivně, což na Naomi platilo, když to zkusila. Zřejmě v tom má ještě rezervy. Některé zápasy pinkala, viz i zápas s Giorgiovou, tam to ještě stačilo, tady už ne. Petra najede robocop mód a není co řešit. V tom je úžasná. Karolína má stejný potenciál, ale musí se zbavit toho, že někdy to vypadá jakoby se jí nechtělo hrát. Nejhorší byl ten zápas ve čtvrtfinále se Šarapovou na RG jestli to bylo loni ? Kdyby hrála jak proti Sereně v okamžicích, kdy jí to šlo, tak by měla šanci postoupit. Ta únava mohla hrát roli.
Reagovat
Bastian
Takže ty to hodnotíš aniž si to viděl?
Reagovat
Jan
To se nesmí ?
Reagovat
vrabejka
Ohromna gratulace Petře!!! S Collins to zvladla paradne tak easy sem to nečekal. Ve finále ji věřím. Škoda že nebude české finale chyběl kousek. Ale aspon nebudu mit dilema komu fandit. Kaja bojovala ale Naomi ukázala jaká je šampiónka a odehrala asi svůj nejlepší zápas v kariéře. Ve 3.setu rozhodlo par míčů a ty vyzněly pro Naomi.
Ale super turnaj pro Kaju. Věřím že ten GS jednou vyhraje a nedopadne jak Berdych.
Moc se těším na finále!!!!
Reagovat
milik254
Asi vsadím ve finále proti Petře, ať mám radost z peněz, nebo z výhry Petry
Reagovat
mahycek
Fandino, paráda, volala mě manželka před půlhodinou, ať si
pustím Tv, že Markéta může vyhrát. já tomu ani nevěřil,
tak jsem si psal u PC písničky, no a teď, to byl závěr !!
Výborný den dnes, Petra a Markéta. Super.
Reagovat
Fandina
Jj, já to měla puštěné od začátku a bylo to super.
Reagovat
EllNino
Nádhera :)
Reagovat
mahycek
Podařilo se, mladé Markétě, to je paráda !!! To byl nervák.
Reagovat
Jan
škoda, že už nezávodí Gabriela Koukalová. To by bylo duo :)
Reagovat
Nola
radsej som tichucko, po Angie moja naj hracka, pamatne finale vo W 2011, strojcek na zuby... velmi som jej fandila proti Mashe....
Reagovat
FulnekUltras
;-)
Reagovat
mahycek
S prominutím do TP, ale Markéta Davidová . Jeď do cíle,
utíkej !!!!
Reagovat
EllNino
v cíli už je docela dlouho :D
Reagovat
Fandina
OT k biatlonu Markéta Davidová vede ve sprintu, asi polovina je v cíli.
Reagovat
Jan
finále Petra umí, snad to vyjde. Když bude v robocop módu, nebude takové vedro, bude odpočatá ...
Reagovat
drabona
Jsem rád, že to Petra zvládla. Navíc si myslím, že Collins přesně takovou lekci potřebovala.
Teď ještě ve finále nemyslet na to, že můžu být světovou jedničkou a je to naše. A když to nedopadne, jsem přesvědčen, že to stejně letos přijde, stačí si zachovat pozitivní hlavu.
Reagovat
FulnekUltras
přesně - tenis během roku poskytuje spoustu možností - takže v sobotu to pro jistotu urvem ;-)
Reagovat
Jabadu
Jinak ... Petra poslala Collins na dovolenou. Co bychom jí tak doporučili? ... Hmm ... co třeba Kanárské ostrovy?
Reagovat
ludmilaosfka
:DDD
Reagovat
Aussie
Karolína po celý zápas tak trochu zaostávala. Naomi byla vždycky o ten chlup lepší. Nejsem si jist, jestli na ni v sobotu Petra stačí. Doufám, že ano, nesmí ale hrát tak jako v prvním setu s Collins.
Reagovat
Jan
Tam mohlo hrát roli vedro. Kdoví, jak by zápas dopadl, kdyby nezatáhli střechu.
Reagovat
Jan
Možná Petře pomohli jak Djokovičovi na USO 2012, že ji chtěli ve finále.
Reagovat
PetaM
Určitě lepší zajímavý boj o světovou jedničku ve finále mezi 2 sympatickými holkami, než 7 rozhněvaných žen v jedné Collins :D
Reagovat
ludmilaosfka
Vše bylo podle pravidel, takže netřeba spekulovat. Každopádně Collins se zatahování střechy moc nelíbilo, jenže taky nevím, co se jí vlastně líbilo. Hodně protivná baba.
Reagovat
Jan
Než zatáhli střechu, hrála Collinsová dobře. Petře to v každém případě pomohlo. Bez zatažené střechy by možná prohrála, kdoví. Nelíbí se mi takové zásahy, které pomáhají jednomu hráči. Podobně jako na USO 2012. I když bylo horko, tak to asi zatáhli oprávněně. Kdoví jestli by zatáhli střechu, kdyby tam nebyla Petra.
Reagovat
bIbec
a proč by na to měla mít vliv Petra? Proč by zrovna Petře měli pořadatelé pomáhat?
Reagovat
EllNino
zrovna kvůli Petře střechu opravdu nezatáhli, je tam prostě heat rule, že když je teplota moc vysoká, tak se zatáhne střecha, mělli ji zatáhnutou i na 2. zápas, až na mužské semifinále ji odkryli, ale to už slunce nezasahovalo na kurt ...
Reagovat
PetaM
Když je něco proti Petře, tak všichni křičí: "Obě měly stejné podmínky!", když ale něco udělají a Petře to pomůže, tak je to najednou: "Nefér! Pomohlo to Petře!" :D :D :D
Reagovat
bIbec
mmm, to né. Obecně to tak určitě neplatí. Spíš hlavně tady si diskutující brání svoji oblíbenkyni, takže bych i řekl, že je to přesně naopak jak píšeš. Ale tak to u oblíbenkyň chodí, že je omlouváme, přičemž jiným bychom stejnou věc neomluvili. Takoví jsme všichni. Je to přirozené.

Každopádně tady bych o nějakém spiknutí na pomoc Petře asi neuvažoval. Proč taky.
Reagovat
bIbec
respektive obecně to platí, ale né tady na TP. Tady mají Petru (skoro) právě ti "všichni" rádi.
Reagovat
PetaM
A tak někdy mi to tak přijde, ona je ta Petra taková nejdiskutovanější :D :D Jako Collins si klidně může říkat, že jí ta zatažená střecha vadila, ale i jí se určitě ulevilo, že z ní nakonec nebyla vařená slepice :D

A ono se to každopádně udělalo i kvůli divákům, kteří často kolabují. Tolik stupňů je opravdu hodně. Já i při 35 °C radši nic nedělám nebo se schovávám ve vodě :D :D A chudáci ti, kteří při tom musí hrát tenis :D Mně stačí hrát v létě při 30 °C a jsem mrtvý po rozehrávce pomalu :D :D
Reagovat
bIbec
jasně. Vem si že si koupíš drahej lístek, těšíš se na to jak blázen a pak se ti prostě z toho vedra dělá šoufl a zážitek je tatam. Je to dobré pro všechny a já sem rozhodně pro.
On někdo může mít tendenci vidět jenom ty hráče, že oni maj vlastně tu fyzičku a měli by něco přece vydržet, ale na ty diváky se zapomíná. A taky na chudáky děcka sběrače a tak.
Reagovat
FulnekUltras
přesně tak
Reagovat
Fandina
Přesně, Courier při rozhovoru na kurtu řekl, že divákům se ulevilo, při zatažení střechy.

A také na Eurosportu ukazovali a komentovali tabulku, která zahrnuje teplotu, vlhkost, vítr a já nevím, co ještě, když to je tak zatahují střechu.

A Lehečka a možná i ostatní zápasy byly staženy a nehrálo se nejmíň dvě hodny a on to pak dohrával pod zataženou střechou.
Reagovat
George_Renel
Ty jsi fakt dobrý mimoň nebo jsi to vůbec neviděl.
Jinak bys totiž musel vidět jak to bylo vysvětleno, že existuje koeficient 5 ukazatelů, které se kontinuálně sledují a vyhodnocují a pokud dosáhne určité hodnoty, zápas se přeruší a zatahuje se střecha.
Odpadá pak případná desetiminutová přestávka před 3. setem.
Stačí???
Reagovat
Jan
Ne neviděl jsem to.
Reagovat
EllNino
tak se příště ujisti a zbytečně nepiš nesmysly
Reagovat
George_Renel
Alespoň teď vidíš, jak jednoduché je udělat ze sebe vola.
Reagovat
Pavlis
Petra nijak neměla vliv na zatažení střechy. Jsou tam v Austrálii extrémní pařáky, musí se samozřejmě brát ohled na zdraví publika, na důchodce. Podmínky byly tak jako tak pro obě hráčky stejné. Ať už na slunci nebo pod střechou. Petra je sice astmatička, které vyhovuje max. 30 stupňů, slunce jí zabraňuje výtečně podávat a další věci. Ale já tenis nevymyslel, začal se nějak někdy hrát. Takže, Danille, buď v klidu a měj nějakou pokoru. Ale hrála si poměrně slušně.
Reagovat
smazaný uživatel
FINALE SNOV!
Reagovat
svetova.dvojka
Kvituji s povděkem...
Reagovat
Fandina
super a samozřejmě gratulka. Mám moc velkou radost, jen jsem trochu zklamaná, že finále nebude s Kájou, takže jsem si ani pořádně tu radost s Petrou neužila. Každopádně, v prvním setu jsem se trochu bála, nebyla to jízda, jako v prvncíh kolech, ale TB a druhý set byly už naprosto v pohodě. Takže nádhera a věřím, doufám, že Petruška bude pokračovat takhle i ve finále. A samozřejmě gratulace veliká. A přeji jedničku, i když je jasné, že hůř než druhá po AO nebude. Peti pojď.
Reagovat
Pe3k
Petře to upřímně přeju, Plíškove nikoliv, tudíž jsem spokojen.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tak. Já to přeju oběma. Osaka si zaslouží regulérní výhru ve finále GS.
Reagovat
marekv
Tak ona už regul?rně vyhrála. Že se soupeřka neovládla a dělala tam hysterický scény, za to Naomi nemůže...
Reagovat
LukasH
Tak to bychom měli. Na Naomi aktuálně bude platit jen mod robocop, do kterýho se Petra musí dostat. Žádný pinkání, prostě ukončovat.
Karolínina profesorská hra na tohle nestačila. Měla to fakt těžký. Po Sereně Naomi. Americkou pipku by porazila...ale tak to je...
Titul strašně přeju Petře. Je v poslední části svoji kariéry, dostat se pro ni do finále opravdu není denní chléb a bylo by to nádherný po tom, co prožila. Naomi je mladá, má to před sebou a podle hry to určitě není její poslední finále.
Reagovat
bIbec
já bych to asi řekl takhle. Pokud Petra prohraje, bude to zřejmě jedna ze dvou nejsmutnějších porážek její kariéry (ta první je ta prohra s Mášou na AO 2012).
Pokud vyhraje, bude to naprostý vrchol její kariéry.

proto MUSÍ VYHRÁT PŘES TO NEJEDE VLAK A POKUD PROHRAJE TAK BUDU STRAŠNĚ SMUTNEJ A NASRANEJ =)
Reagovat
bIbec
tuhle šanci musí chytit za pačesy. Dost možná poslední.
Reagovat
tommr
mám to úplně stejně ... :)
Reagovat
EllNino
já si prostě myslím, že ta Naomi tady zase nehraje nějak nadpozemsky ... prostě Karolína jí dala až moc nahraných míčů, a pak to vypadá, že ji přestřílela, jenže Petra má větší tlak než Karolína, umí převzít iniciativu, což Karolíně není vlastní, jde si za tím, navíc ve finále, druhý servis Nomi je slabina, šance přijdou, není to prostě Serena v top formě, není ... je hratelná :)
Reagovat
George_Renel
Já bych také řekl, že Naomi dělaly problém i nízké ploché údery, které jsou Petře vlastní. Ty dnes od Naomi často končily v síti.
Reagovat
EllNino
jakmile Karolíne převzala iniciativu výměny, Naomi měla problémy, mluvím o konci 2. a začátku 3. setu, pak od toho upustila ... škoda, měla na ni
Reagovat
FulnekUltras
Přesto věřím, že ten nejkrásnější úsměv na světě uvidíme od Peti v sobotu ještě jednou.
Reagovat
Mayo
Petra absolútny beast mode (: tak ešte Karolína
Reagovat
Game.Set.Match
Collins sa môže pobrať do káčerova za Donaldom. Peťa je neskutočná!
Reagovat
janek_da
Pobavilo video ze zapasu, co je nahore. Clovek by podle neho tipl, ze 2.set vyhrala Collins.
Reagovat
ttopi
Nemáte taky pocit, že Petra se po tom zranění vrátila s větší pokorou, pohodou, zkrátka s lepší hlavou? To by si Žondra pak zasloužil spíš finanční odměnu :D
Reagovat
Dobry-den
Ha ha ha, fakt vtipný.
Reagovat
ttopi
No když si vzpomeneš, jaké byly prognózy směrem k tenisu (Petra měla být údajně ráda, že vůbec bude hrát) :D
Reagovat
enka
Collins je namachrovanej.nesympatickej americkej puchejř! Typickej produkt vysokého školství USA. Ještěže jí Petra vyprovodila kanárem tu nafouklou držku.
Reagovat
Jimbo
Zcela totální souhlas.
Reagovat
historik
super řečeno
Reagovat
FulnekUltras
druhý set byl až na jednu klasickou minelu na síti dokonalý
Reagovat
misoSK
Celkom rada o sebe vyhlasuje, aké mala ťažké začiatky kariéry a ako ju to naučilo pokore, no mám pocit, že tú pokoru stráca priamo úmerne s rastúcou výkonnosťou a stáva sa z nej typická Američanka. Sebavedomie siahajúce z Melbournu až na Nový Zéland, ale rešpektu pomenej. Útočiť na rozhodcu za to, že mu prístroj hlási dotyk pásky pri servise, je celkom hlúpe. Holt, Ramos má na tieto Američanky šťastie.
Reagovat
enka
přesně,zkouší to jako Serena.Je to odporné stvoření.
Reagovat
FulnekUltras
bylo, naštěstí už jen bylo... ;-)
Reagovat
aligo
Už tam chybělo jen obvinění ze sexismu a rasismu.... přece jenom je Ramos trochu tmavší než ona...
Reagovat
misoSK
To buďme radi, že nerozhodoval Bernardes :D
Reagovat
aligo
No tak to jednoznačně
Reagovat
mahycek
Moc to Petře přeji, je to zadostiučinění, čím vším si
prošla. Je to velice silný příběh a moc bych jí přál,
aby to zakončila fantastickým vyvrcholením.
Co na to říká asi ten ha.zl, co ji přepadnul a ještě
k tomu lže ten zmetek za.ranej !!!
Reagovat
Jabadu
V sobotu, léta Páně 26. ledna 2019 započne v prostocviku zvaném lawn tennis útok na špicu hitparády.
A Petra bude u toho!
:-)
Reagovat
FulnekUltras
Pironka - Hejkal - Mařa
Teta - Šafi - Evža
Cvalík - Ludra - ?????
Reagovat
Kozoroh
https://mobile.twitter.com/Telicka/status/1088300535713800193
Reagovat
tommr
taky bys nemusel dělat PR takový svini jako je Telička ...
Reagovat
marsden
Skvele Peto!!
Ja se bal. Rozhodl 1 set, pak parada. Collins - nesympaticka, namachrovana peecha, ktera si jeste vloni sbirala sama micky na ITF se spatnym zazrakem dostava do semi AO. Vitej v clubu kamosek Bouchard a Puig. Vic o tobe nechci slyset.
Peta super gratulace. Je dobre, ze pred finale si trochu uspiníla ruce s touhle mrchou.
Ted jeste jeden!!
Reagovat
FerrariF50
jj no, Bouchard byla nejnamachrovanější slepice, jak říkala že si jde pro výhru a nic jinýho ji nezajímá a nos nahoru na max. a od tý doby šla ke dnu :-D Puig ani nevim kdo je.
Reagovat
FulnekUltras
fósatá indiánka z harému Hoňtyho ;-)
Reagovat
EllNino
vítězka OH v Riu -_- Ježiš, taková neznalost :D
Reagovat
smazaný uživatel
marsden+Ferrari - ignor :-)
Reagovat
FerrariF50
nj, už jsem si prohlédl její profil, měl bych ji asi znát, ale evidentně mě vůbec nezajímá :)
Reagovat
EllNino
evidentně no
Reagovat
FulnekUltras
kolega už ji spolehlivě przní v zákulisí ;-)))
Reagovat
misoSK
Puigová mi nepríde vôbec namachrovaná, nie je okolo nej žiadny rozruch, žiadne škandály.
Reagovat
hippos
tak ty vubec nevis kdo je Collins a proc jeste loni si sama podavala micky...tyhle kecy obcasnych fanousku tenisu, kteri se vzdycky vyroji po nejakym ceskym uspechu
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě jeden zápas, Petro.
(A pak klidně měsíc klid.)
Reagovat
Pavlis
Co tento turnaj Petra předvádí, to je prostě fenomenální! Dnes nakonec ztratila o jednu hru více, než bylo její maximum ke čtvrtfinále, ale i tak super suverénní výkon. Trochu ji zpomalil v rytmu oddych na zatažení střechy, za což ale může být Kvítí vlastně ráda, načež se rozjela znovu a ve zkrácené hře šla do trháku. Bezkonkurenční výkon ve druhém setu byl poznamenám mizerným servisem Američanky, Petra k tomu stále excelentní ve výměnách.

Obecně to tedy nyní Petra Kvitová vše dobře vyladila. Je zdravá, zocelená, klidná, má natrénováno, hýří sebevědomím a je šťastná. To jsou ty nejzákladnější předpoklady k úspěchu. A taky touha vyhrávat velké zápasy. Na webu i v Deníku Sport byl rozhovor s jejím mentálním koučem. Petra pořádně zapracovala na své psychice, aby se vyvarovala loňského nezdaru na turnajích velké čtyřky. Zároveň jsem se dozvěděl to, že mysl člověka hodně ovlivňuje i horko venku. To tedy pořadatelé vyřešili nejlepším možným způsobem.

Neprohrát cestou do finále ani set, to je vskutku jev nevídaný. Gratuluji ti Petro k dalšímu životnímu úspěchu. Užij si jej, co to jde. Nesmírně si vážím toho, co si doposud v lednu 2019 zatím dokázala.
Reagovat
tommr
zatažení střechy naopak rozhodilo soupeřku, která do tý doby nebezpečně kousala ...
Reagovat
aape
Petro, díky, velká gratulace, a hodně štěstí ve finále!!!
Reagovat
EllNino
Díky bohu za střechu :) Petra se v 1. setu hledala, nehrála dobře a Daneielle to tam vcelku padalo ... naštěstí zatáhli střechu, od stavu 2:1 v TB, kdy Petra trefila skvělý bekhend, se rozjela a soupeřka už jen sbírala míčky :) Paráda, 3. GS finále, jiné než ve Wimbledonu, nádhera :) Petra finále umí, to víme, nechá tam vše :)

Jinak Dani je teda fracek :D Výměny rakety uprostřed gemů, řvaní, pěstičky, průpovídky ... ale nějaký způsobem je mi sympatická :)) Ani nevím proč :D

Tak a Karolíno, nepohnoj to, prosím!
Reagovat
FulnekUltras
Dani by teď měla být v šatně blixovi plně k dispozici... ;-)))
Reagovat
janek_da
Az se vyhraje, bude hodne neprijemna hracka. Nemam rad ty typy, ktere dovedou hrat haluze (chce dat kros a da pekne po lajne).
"Libila se" mi jedno jeji povzbuzovani po zkazenem mici od Petry. Vyslapla si do kurtu, zatnula pest i kricela neco na Petru.
Reagovat
aape
Collins mi tak nějak připomíná Carol Wozniacki
Reagovat
historik
docela trefný:-)
Reagovat
FulnekUltras
Ať si tohle slovo anglosasové dobře zapamatují. Díky, Peti.
Reagovat
FulnekUltras
a s pokorou až do konce... tuhle hodnotu ještě nikdo ze světa nevymazal, i když to tak někdy zdánlivě vypadá
Reagovat
George_Renel
Duo Sydney Melbourne by mi znělo daleko lépe než duo Petrohrad Dauhá .-).
Reagovat
smazaný uživatel
Bože, to je úleva! Velká gratulace!
Reagovat
Michaelus
"Rodačka z ruského Petrohradu"

ehm, těsně vedle
Reagovat
Dobry-den
není Petrohrad jako Petrohrad
Reagovat
aligo
By mě zajímalo kde to vzali
Reagovat
Michaelus
prostě vidí v bio Petrohrad, tak to střílejí. Žurnalistika spíchlá ryhlou jehlou
Reagovat
historik
česká novinařina = chronická nekvalita, jen opisování z různých pochybných zdrojů
Reagovat
Andrew89
je tam!! bohyne moje. Jsem tak rad!! gratulace
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tam !!!!!!! 50% splněno, teď ještě Plíšková, pak
fantazie.
Reagovat
Nancy_z
Jsem šťastná za Petru, jiné finále než Wimbledon, v sobotu si pojď pro trofej!
Reagovat
FulnekUltras
a nenech ji tam ležet !!!!! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to byla naprostá lahůdka ten druhý set. Jí vypráskala jak malýho hada :-D Ale podle mě Collins není žádný zázrak. Krom hry od základní čáry neumí vlastně nic mi přijde.
Reagovat
FerrariF50
Proč jsem Anonym a nejen já koukám :)
Reagovat
Fandina
teď nejsi :-)
Reagovat
FerrariF50
:-D
Reagovat
Oin
Já mám devět kanárů :-)
Reagovat
vendulkabendulka
Teď ještě Karolína, prosím. A ve finále bych si přála dlouhou třísetovou řež až na dno sil.
Reagovat
FulnekUltras
počasí bude už po studené frontě každopádně o 10°C příjemnější
Reagovat
FulnekUltras
dokonce snad o patnáct
Reagovat
George_Renel
A první krůček k vysněnému finále je hotov. A stačil k němu vlastně jen jeden vydařený super bekhend v TB.
Tak teď ještě ten druhý, Karolíno. :-D
Jak jsem psal před týdnem. Dojít do QF a je možné všechno.
Reagovat
Jabadu
Poklekněmež a vzdejme hold své panovnici.
Reagovat
Dobry-den
Paráda! Díky za tu střechu ;-)
Reagovat
Fandina
Nádherný druhý set. Gratulka. Ale v prvním to tedy bolelo.
Reagovat
blax
Tak to vypadá na podobnou facku namistrované pipce jako proti Bouchard ve Wimbledonu.
Reagovat
Jabadu
A z vršku se právě urval vagón, narvaný železnými ingoty.
:-)
Reagovat
FulnekUltras
;-)))))
Reagovat
vendulkabendulka
Bara Krejcikova je ve finale mixu. Hezkypěkně!
Reagovat
smazaný uživatel
Už mlčím. Je to Tvoje, Bumbrlíčku...
Reagovat
FulnekUltras
dodatečně podepisuji ;-)
Reagovat
Jabadu
Kurs na Petru: 1, 001
:-)
Reagovat
Fandina
:-))
Reagovat
historik
dej jí kanára
Reagovat
smazaný uživatel
Petra jak si vždycky utírá ty holoubky z nosu pěkně do tý sukně ne :D
Reagovat
HayashiM
Collins vypadá, že už to přišla jen odchodit...
Reagovat
HayashiM
místy
Reagovat
Jabadu
Jen klid.
Reagovat
smazaný uživatel
Válec už je dobře namazán.
Reagovat
smazaný uživatel
super! vydrž.
Reagovat
FulnekUltras
Nádhera, Peťulko. Ten lob byl naprostá fantazie.

Pumpuj tu ludru, co se do ní vejde.

POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJĎ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
FerrariF50
Bomba, jen jí nalož co se dá :)
Reagovat
Dobry-den
EXHIBICE
Reagovat
smazaný uživatel
Svět je zase v pořádku!!:)
Reagovat
mahycek
Asi má Ramos spadeno na americké tenistky. Tak, trochu
legrace. Collinsová, má ale fakt nosánek nahoře.
Bravo Petro, doraž ji.
Reagovat
Jabadu
Zničit krtka!
Reagovat
vendulkabendulka
V čem spočívá výhoda zavřené střechy pro některé hráče (např Petra)? Vím, že se ji v halách daří a taky teď je jasné, že menší horko je pro ni výhoda, platí to ale vždycky?
Reagovat
EllNino
konstantní podmínky, žádný sluníčko, vítr, vlhkost, prostě taková pohodička :)
Reagovat
Fandina
Ono asi spíš jde o to, že tam nepere slunce, nesvítí do očí a nemění se trochu teplota, když jde ze stínu na sluníčko. Je tam stálejší klima. Pamatuji na rok 2011, kdy Petra třeba vypadla brzy na USO, ale v hale byla ve hře nejlepší.
Reagovat
Jabadu
Tak například v hale nefouká. A to Petřině chrurgické hře vyhovuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, ještě vítr. Pamatuji na SF Berdi před x lety, kdy hrál na USO při hrozném větu tuším s Andym a nebyla zatažená střecha a to mu vzhledem k jeho stavění na podání neprospělo, nebo tam snad ta střecha tenkrát nebyla. Další zápas měl hrát Nole a ten se nehrál, nebo pod střechou, už nevím.
Reagovat
HayashiM
Jj, 2012, Berdych měl tenkrát formu jako hrom :(
Reagovat
Fandina
:-)
Reagovat
blax
Jojo, střecha ještě nebyla. Lítaly jim i tašky a věci po kurtu. Berdych měl formu jako hrom a normálně by ten zápas vyhrál. Ale ten vítr prostě ničil jeho vysoké nadhozy míčků. Mluvilo se tenkrát o tom, že organizátoři chtěli tehdy vysněné finále Djokovic - Andy, a proto se Berdychův zápas hrál a Novakův ne.
Reagovat
EllNino
nn nebyla střecha a ten druhej zápas se přesunul kvůli větru na další den
Reagovat
Fandina
jj píšu, že tam asi nebyla
Reagovat
Jan
Djokovič hrál semifinále s Ferrerem, prohrával, zápas přerušili a druhý den Djokovič Ferrera porazil. Berdych hrál s Andym za neregulérních podmínek a nechali to.
Reagovat
smazaný uživatel
no tak na slunci bylo asi tak 60 stupňů...a Kvitová prostě takový vedro nemá ráda...teď evidentněji hraje konzistentněji, jak v minulých kolech...
Reagovat
smazaný uživatel
V hale jsou stálé podmínky. Nemění se zásadně teplota, vítr, slunce do očí, světlo obecně, poprchávání na antuce... Míčky létají stále stejnou rychlostí. Ne třeba jako v zápase Roger - Tsitsipas, kdy na začátku bylo 30 stupňů a míčky létaly rychly a postupně to padlo na 20 stupňů a míčky létaly pomaleji. A tyhle stálé podmínky někteří hráči milují.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejde jen o vedro. V hale neoslňuje, nefouká vítr... Petra snad vždycky hrála uvnitř lépe než venku.
Reagovat
bIbec
nestyďte se za svoji identitu Anonymové.
Reagovat
FulnekUltras
překročená absorpční kapacita TP ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tomu všemu co píšete rozumím, ale stabilnější podmínky jsou výhodou pro obě hráčky. Je to tedy o tom, že Petřina hra je závislejší na "sterilním prostředí"?
Reagovat
blax
Uričtě. Někteří hráči milují sterilní podmínky a konstantní stav na kurtu. Jako třeba Roger nebo Petra. Někteří to nesnáší, jako třeba Rafa.
Reagovat
vendulkabendulka
Jasně. Díky všem za reakce.
Reagovat
bIbec
Je to takový paradox. Extrémní vedro nakonec může Petře pomoct. Za normálního vedra by se střecha nezatáhla :-)
Reagovat
HayashiM
Normální vedro tam asi zůstane pořád :)
Reagovat
Carloss
dobře. collins je rozhozená, ted to využít.
Reagovat
GaelM
To musel Ramos telefonovat, aby si někdo všiml, že mu to nefunguje? :D
Reagovat
GaelM
To musel Ramos telefonovat, aby si někdo všiml, že mu to nefunguje? :D
Reagovat
FerrariF50
Jo jen znič tu namyšlenou američanku s nosánkem nahoru.
Reagovat
historik
kdybych nevěděl, kdo to je, hned bych podle těch výrazů a mluvy s empirem poznal, že jde o Američanku
Reagovat
HayashiM
...tyhle vztekající se američanky v závěrečných kolech...

No rozmohl se nám tu takový nešvar no :D
Reagovat
rybicka
:-)
Reagovat
blax
Jojo, Serena, Venus, Coco... prostě blbky. Zlatá Keys
Reagovat
Ereinion
přesně...
Reagovat
Jabadu
Collins je teď pěkně mimo. To je šance!
Reagovat
Ereinion
Ta Collins je sympatanda :D
Reagovat
FulnekUltras
jednou zezadu a dost ;-)
Reagovat
Jabadu
Kurde, ten rozhodčí tam má nějakou vlastní talkshow?
Reagovat
Blondie
:D :D :D
Reagovat
FulnekUltras
A teď ukaž, Peti, kdo tady šéfuje. Vzteklý ušák = dobrý ušák.

POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJĎ DO NÍ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Andrew89
ti Collinsku nemuzu vystat. spratek. odchazela se slzickama...myslim ze ted odejde psychicky a dostane na prdel...doufsm v to
Reagovat
HayashiM
Snad to není ten typ, kterého to ještě nakopne.
Reagovat
Ereinion
Paráda...skvělej tiebreak, Kvitová fakt umí přepnout na vyšší level...
Reagovat
Frick
To jsem ani nevěděl, že nepropouští denní světlo.

Ale divný, dívat se na GS zápas hraný v 15h místního pod světlama.
Reagovat
GaelM
Uff, teď Petra ukázala zkušenosti. To byl TB hodný šampionky. Teprve teď začínám věřit v úspěch, jinak to teda zatím vypadalo všelijak. Ta střecha snad pomůže...
Reagovat
Nancy_z
Jedeš!
Reagovat
FerrariF50
Jooooooooo :-D Je to tááám :)
Reagovat
Michaelus
JEEEEEEEEEEEDEEEEEEEEEEEEEEEMEEEEEEEEEEEEEEEEE
Reagovat
HayashiM
O co se Collinsová hádala při tom stavu 5:1?
Reagovat
aligo
O bod
Reagovat
Michaelus
trefila dobrý servis i přes hlášení rozhodčího, které bylo ale až po úderu Petry - tohle mělo jít za ní
Reagovat
HayashiM
Ah, jsem nepochopil, že to bylo dobré. Díky.
Reagovat
Empe
Chtěla bod, ne nový první servis.
Reagovat
R01316
Collins umpirovi tvrdila, ze Petra odehrala balon pred tim, nez byl zahlaseny Collinsove out. Empire ji tvrdil opak
Reagovat
smazaný uživatel
Joooo! Pojď!!
Reagovat
Dobry-den
Tiebreak odehrála Petra famózně!
Reagovat
Jabadu
U mě dobrý.
:-)
Reagovat
aligo
Snad půjde Petřina hra s přibývajícím časem a klesající teplotou nahoru
Reagovat
Jabadu
Teplota tam asi moc neklesne, ale alespoň nepraží.
Reagovat
aligo
Když se zasáhne střecha je s tím ruku v ruce i klimatizace
Reagovat
Jabadu
Takhle by to šlo. 5:1!
Reagovat
Jabadu
Nicol Kidman je s námi!
:-)
Reagovat
historik
už jsem ji viděl několikrát a Collins mi teda není zrovna sympatická
Reagovat
FulnekUltras
POOOOOOOOOOOOOOOOOOJĎ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Jabadu
Nevím, jestli jí při současném děsivém returnu budou zkušenosti v TB něco platné.
Reagovat
bIbec
teď to chce pevné nervy. Collins rozhodně není horší hráčkou.
Reagovat
FulnekUltras
Skvěle, Peti. Další gem už Danielle nevydérží...

Poooooooooooooojď do ní teď až na doraz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
petrulinka
Já se dívám na kluky v akci ????
Reagovat
Blondie
Pripada mi, ze ma i uplne jiny vyraz nez v ty dny. Co to drtila :(
Reagovat
Jabadu
6:5. Teď nebo navždy!
Reagovat
Carloss
tenis je to hroznej. to vedro to asi dost ovlivnilo.
Reagovat
mahycek
Bože, co to je ?
Reagovat
FerrariF50
Taky z toho teda zatím nemám dobrý pocit.
Reagovat
Ereinion
No tak evidentně Petře zartím to vedro nevyhovuje...snad to nějak urve
Reagovat
aligo
Zatím opravdu strašný zápas... obe hrají hrozně
Reagovat
petrulinka
To je pravda, Petra zatím vůbec neumí střepat nervozitu
Reagovat
smazaný uživatel
Takovej zapas musel přijít! Peťa to musí urvat. Ty podmínky jsou nelidský!
Reagovat
bIbec
kdyby se hrálo hned se zataženou střechou, tak by to vypadalo asi jinak. Teď si zase hráčky zvykají na nové podmínky.
Reagovat
bIbec
snad půjde kvalita s přibývajícím časem nahoru.
Reagovat
vendulkabendulka
Tenis naprd, Petra nervózní jak prvnička.. tohle nedopadne.
Reagovat
Blondie
Taky mam ten dojem :(
Reagovat
Carloss
return zatím neposlouchá.
Reagovat
Fandina
Lehečka s Navem odešli z kurtuza stavu 1:1 na sety a 2:2 na game.
Reagovat
petrulinka
Jako kvůli vedru?
Reagovat
Fandina
je tam cedulka že přerušeno kvůli vedru
Reagovat
FulnekUltras
5:4, teď ji máš na returnu. Poooooooooooojď !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
bIbec
ještě že míček přeskočil pásku.
Reagovat
Roger_Federer
Tohle by melo pomoct PK.
Reagovat
George_Renel
Snad to Petru nevyvede z rytmu na podání.
Reagovat
Fandina
To by bylo blbé teď před koncem setu.
Reagovat
FulnekUltras
a střecha se bude zatahovat - dobré rozhodnutí při rovnovážném stavu, kdy Petra měla před sebou servis proti slunci
Reagovat
aligo
Hala by mohla být pro petru lepší
Reagovat
FulnekUltras
věřme... aspoň se omezí vliv světla, pařák to hned moc nesníží
Reagovat
Michaelus
JAK se Collins nasrala :DD
Reagovat
Andrew89
jo no:D protoze vi, ze by mela takhle vyhodu
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je z Floridy. Jí ty podmínky vyhovujou!
Reagovat
aligo
Zavření střechy! Super á diváci mají obrovskou radost
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně!!
Reagovat
Jabadu
Zatáhněte střechu a pusťte klimu, vy hovada!
Reagovat
EllNino
Bude zataženo!
Reagovat
Dobry-den
YES!
Reagovat
Carloss
zatahují střechu, hurááááá.
Reagovat
Blondie
Vubec to nevidim dobre :(
Reagovat
Michaelus
Pamatuju si sebe jak měl hrát tenis na dovolené v Egyptě taky v 38. Po pár gemech jsem byl vyřízený a měl jsem skoro mžitky před očima
Reagovat
rysan
Tak ono je to hodně o tom, co komu vyhovuje. Já za sebe neznám lepší podmínky na tenis, když je tak 35 stupňů :) I když je fakt, že když jsme jednou hráli ve Španělsku, když bylo víc jak 40 na betonu, takže to topilo od země tak, že regulérně pálili šlapky na nohách i přes boty, to už bylo asi moc no :D
Reagovat
Andrew89
je tam pekny vedro...38 ve stinu. Pojd Peti..at nejsi smazena Petra.
Reagovat
Andrew89
collins je pekne na facku...doufam ze ji petra ted vyfackuje
Reagovat
FulnekUltras
pojď dál už zase v klidu, holčičko NAŠE...
Reagovat
aligo
Ale ta to bral a dost ne středu... Patra jede lajny a to podle mě nebude tolik Collinsové vyhovovat.... Doufám že se nemýlím...
Reagovat
FulnekUltras
navíc Collins má taky nervy a sluníčko ji oslňuje zrovna tak
Reagovat
Jabadu
A přepínáme do módu RoboCop.
Reagovat
mahycek
Moc podrobně WTA nesleduji, ale kde se ta Collinsová vzala ?
Myslín na GS tak daleko. Přece není možné, aby byla ve
finále ??? Ale, servis a údery má parádní, věřím , že
Petra je lvice a zabojuje, jako teď.
Reagovat
petrulinka
Ona prý dlouho hrála nějakou tu školní ligu v Americe, kde byla nejlepší, v roce 2016 dostudovala, a pak se dala na profi dráhu
Reagovat
Fandina
Asi něco podobného jako Isner, ten také studoval a mezi profesionály začal hrát až ve 22 letech.
Reagovat
FulnekUltras
POOOOOOOOOOOOOOOOOOJĎ teď do ní, Peti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Blondie
Je mi jasne, ze bude Peta jeste bojovat a zapas zacina, ale zda se mi, ze Peti dneska nema ten vrazedny rytmus...
Reagovat
aligo
Dej ji čas, najde ho
Reagovat
petrulinka
Bohužel zatím hodně chybuje
Reagovat
FulnekUltras
soupeřka též
Reagovat
aligo
Docela se divím že nezatahli střechu pri tom horku
Reagovat
FulnekUltras
bude to dnes hodně o chybách - podmínky jsou pekelné - nebude rozhodovat ani tak servis, jako mentální síla
Reagovat
Michaelus
Už teď bych té Collins natáhnul :D
Reagovat
Jabadu
Tak zatím Petra hraje po stadionu a Collins vypadá dost v pohodě. No, věřme, že bude lépe.
Reagovat
Dobry-den
A jéje. Ztracený servis.
Reagovat
petrulinka
Mně přijde, že Petra zatím vůbec nehraje to, co umí. Je to z její strany dost nervózní.
Reagovat
petrulinka
Já na to nemám nervy, spát taky nemůžu, bo neusnu, co s tím?
Reagovat
Carloss
zatím nervozni od Petry.
Reagovat
smazaný uživatel
Hodně nervózní, to není dobrý!
Reagovat
FulnekUltras
Pojď teď do ní, lásko...
Reagovat
Jabadu
Ukaž nám všem, že jsi byla VYVOLENA!
A nebuď nervózní. My jsme zde všichni na stráži a všechnu nervozitu bereme na sebe.
Krleš!
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Bez prvního podání to bude těžký!
Reagovat
vendulkabendulka
38 degrees C expected at 4:00 PM
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem zase tak strašně nervózní!!
Reagovat
petrulinka
Já ani nemluvím, nevím, jestli jsem raději neměla dál sp?t
Reagovat
Roger_Federer
Pocasim se posrali..
Reagovat
FulnekUltras
vzduch 36°C, 30% - a Lvice v ráži. Teď už není nad čím spekulovat. Pro tyhle zápasy jsi byla stvořena. A to, co máš v sobě, Ti nevezme nikdo a nic. Užij si to a hodně štěstí, holčičko NAŠE...
Reagovat
Jan
+1
Reagovat
smazaný uživatel
Střecha je otevřená :((
Reagovat
Dobry-den
Chudery holky. V takové výhni se nedá ani dýchat, natož hrát tenis :-(
Reagovat
petrulinka
Tak s tím se dalo počítat
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist