Životní jízda Krejčíkové: V Dubaji je ve svém největším finále a s Muguruzaovou si zahraje o první titul!

12. 3. 2021, 16:30
Aktuality 167
WTA DUBAJ - Barbora Krejčíková na turnaji WTA 1000 v Dubaji pokračuje v životní jízdě. Dnes 25letá Češka přehrála i Švýcarku Jil Teichmannovou a bez ztráty setu postoupila do svého teprve druhého a dosud největšího finále, kterým si zajistila debut v Top 50. O první titul a rovnou z takto prestižní akce si zahraje poprvé se Španělkou Garbiñe Muguruzaovou.
Barbora Krejčíková (© j48tennis.net)

Barbora Krejčíková během loňského přerušení sezony kvalitně potrénovala, získala cenné zkušenosti na přípravných akcích po boku Petry Kvitové, Barbory Strýcové či Karolíny Muchové a od srpnového restartu sezony na všech třinácti akcích vyhrála minimálně jeden zápas.

Na French Open se poprvé dostala do osmifinále grandslamu, v Linci si podruhé zahrála semifinále na okruhu WTA a tento týden prožívá životní turnaj v Dubaji. Na podniku WTA 1000, který je nejvyšší kategorií po grandslamech, v pěti zápasech neztratila ani set a postoupila do finále. 

Pětadvacetiletá rodačka z Ivančic si ve Spojených arabských emirátech připsala proti Marii Sakkariové druhý skalp hráčky Top 30, dále vyřadila grandslamové šampionky Rusku Světlanu Kuzněcovovou a Lotyšku Jelenu Ostapenkovou, deklasovala ruskou teenagerku Anastasii Potapovovou a v dnešním semifinále, které si zahrála teprve potřetí v kariéře, si poradila i s Jil Teichmannovou

O dva roky mladší Švýcarku porazila 7-5 6-2 a uspěla tak i ve druhém vzájemném střetnutí. V prvním setu přitom musela za stavu 4-5 odvracet dva setboly, ale pokaždé si pomohl skvělým forhendem. V dalším gamu donutila levou rukou hrající soupeřku chybovat a získala brejk na 6-5. Set pak uzavřela esem.

"První set byl zlomový. Chvilku mi trvalo, než jsem si zvykla, že mi podávala na tělo nebo vysoko do forhendu. Ale ve výměnách jsem přesně věděla, co čekat," komentovala Krejčíková.

Ve druhém setu šla česká tenistka do breku na 2-1, následně však poprvé přišla o podání. Nicméně zároveň i naposledy, od té doby získala čtyři hry v řadě. V závěru při vlastním podání na ni sice trošku dolehla nervozita a při prvních dvou mečbolech chybovala, ale třetí si připravila výborným forhendem a po hodině a tři čtvrtě se radovala z postupu.


"Ty první dva mečboly jsem zahrála pasivně a pak se přinutila hrát agresivně," zhodnotila koncovku zápasu. Vypadala klidně a po utkání říkala, že má tuhle vlastnost po otci. Přiznala ale, že až tak klidná zase nebyla. "To ne, ale snažím si to moc nepřipouštět. Ne vždy to jde, ale poslední dobou jsem hodně pracovala, abych se v tom zlepšila," vysvětlovala.

Do finále se Krejčíková dostala podruhé v kariéře, to první na menším antukovém turnaji v Norimberku 2017 prohrála s Nizozemkou Kiki Bertensovou.

"Je to ohromné. Jsem plná emocí a hlavou mi letí spousta věcí. Já budu hrát o velký titul!" radovala se Krejčíková v rozhovoru na kurtu. "Jsem pyšná, jak jsem to zvládla, protože jsem nehrála nejlépe. Ale odvrátila jsem v koncovce prvního setu dva setboly a od druhého setu jsem se dostala do rytmu," doplnila na tiskové konferenci.

Krejčíková si dnes definitivně zajistila premiéru v Top 50 světového žebříčku. Jistý má posun na 37. místo, případný triumf by ji vynesl dokonce ještě o devět pozic výše.




O premiérový titul a hned na takto velké akci si zahraje se světovou šestnáctkou a dvojnásobnou grandslamovou šampionkou Garbiñe Muguruzaovou. Pokud by bývalou světovou jedničku v prvním vzájemném duelu zaskočila, získala by svůj nejcennější skalp.

"Už se nemůžu dočkat. Už je to legenda. Bude to čest proti ní hrát a velká zkušenost," řekla Krejčíková. Při utkání si bude představovat, že na druhé straně nestojí španělská hvězda. "Že tam bude někdo jiný, koho porážím, s kým se mi hraje dobře. Půjdu tam a toho někoho zkusím porazit."

Věřila, že dokáže přes emoce rychle usnout. "Posledních pár dnů spím hodně dobře. Přijdu na pokoj a během pěti vteřin jsme mrtvá," usmála se již třetí česká finalistka letošních turnajů WTA. Petra Kvitová minulý týden triumfovala v Dauhá po výhře nad Muguruzaovou a Marie Bouzková prohrála v únoru ve finále Phillip Island Trophy v Melbourne.

Sedmadvacetiletá Muguruzaová měla dnešní semifinále s Elise Mertensovou až do stavu 6-4 5-3 pod kontrolou, ale v následujících dvou gamech nevyužila ani jeden ze čtyř mečbolů a její soupeřka měla možnost si na podání vynutit rozhodující dějství. To však Muguruzaová nedopustila a po využití až sedmého mečbolu zvítězila 6-4 7-6.

Muguruzaová svou fantastickou letošní bilanci upravila na 17-4 a potřetí v sezoně postoupila do finále, na svůj celkově 8. titul však už skoro dva roky čeká. Letos neuspěla ve finále Yarra Valley Classic v Melbourne proti Ashleigh Bartyové ani před týdnem v Dauhá proti Petře Kvitové. V Dubaji je ve finále poprvé, předchozí dvě semifinále (2015 a 2018) prohrála.

 

 

• WTA 1000 DUBAJ •
SAE, tv. povrch, 1.835.490 dolarů
páteční výsledky (12. 03. 2021)
• Dvouhra - semifinále •
Krejčíková (ČR) - Teichmannová (Švýc.) 7-5 6-2
Muguruzaová (9-Šp.) - Mertensová (10-Belg.) 6-4 7-6(5)
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

167
Přidat komentář
drabona
se nemusí v současné formě nikohosmile obávat, navíc si může říct, co není dnes může být zítra.Gratuluji.
Reagovat
SydneyOpen
by se mohla stát teprve 3 Češkou v tomto století která vyhraje turnaj kategorie Premier 5/Mantadory nebo Tier I
Reagovat
SydneyOpen
3.
Reagovat
Frick
Už je třetí Češkou, co se na P5/Mandatory dostala do finále. Lucce a Maky se to povedlo "jen" na GS
Reagovat
TOPtennis
A 1. na světě a v historii bez trenéra ve finále
Reagovat
TOPtennis
A ještě bez ztráty setu smilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
a ještě jako neníže postavená hráčkasmile
Reagovat
Blondie
Mám radost smile
Reagovat
Mantra
Zesinalasmile
Reagovat
Blondie
Proč?
Reagovat
EllNino
Je to krásné a připomíná mi to Aravane Rezai v Madridu 2010 (i když ta už předtím byla v širší špičce) nebo Martinez Sanchez ve stejném roce v Římě :)

Přál bych jí titul, ale bude to hrozně těžké, Mugu je prostě teď na vlně, nicméně ve finále dvakrát nezáří, s Petrou to vyloženě nezvládla ... byla by to pecka :)
Reagovat
tommr
přetahovaná v žebříčku pokračuje. Momentální stav:

...
38. Krejčíková 1756
...
46. Bouzková 1580
...

Obě naše hráčky už mají jistou top-50 ... smile

Bára by se v případě vítězství ve finále Dubaje posunula na 28. místo což by jí mj. garantovalo nasazení na GS ...

Marie by se v případě postupu do finále v Guadalajaře posunula na 43.místo a v případě zisku titulu na 39.místo ...
Reagovat
Petr_Fisk
Nasazení na GS ...to už by bylo z říše naplněných snů.
Reagovat
FulnekUltras
díky za info smile
Reagovat
Nenela
ty si vedes svoji osobni statistiku? nebo odkud ty udaje beres? Na LIve WTA Ranking je to jinak
Reagovat
tommr
už jsem to tu vysvětloval včera. Mají tam spoustu chyb. Konkrétně Báře přičetli o 12 bodů víc (neodečetli jí poslední započítaný výsledek 13 bodů ale jen 1 bod za lonskou Dubaj) a Marii naopak přičetli jen 15 bodů místo 81 (zatím získala 110 bodů a odečte se jí poslední započítávaný výsledek 29 bodů) ...
Reagovat
Nenela
Jasny, chapu, ze maji chyby. Mne ale zajimalo, jestli si vedes svoji osobni statistiku smile
Reagovat
tommr
vedu, ale jen v omezeném rozsahu tj. sleduju hráčky ze širší světový špičky (zhruba top-50) a samozřejmě všechny naše top hráčky ...
Reagovat
lvicek
No ale abys mohl dobre sledovat poradi, tak to musis sledovat opravdu vsechny a radne to kontrolovat, protoze jinak se ti to za chvili rozpadne, ne? Na to bych teda vazne nemela vydrz...
Reagovat
tommr
mě úplně stačí sledovat jen širší špičku. U těch níže postavených holt musím přebírat údaje od (polo)oficiálních zdrojů ...
Reagovat
vladka
smilesmilesmilesupeeeer! Gratuluju!
Reagovat
lvicek
Velka gratulace Bare! A zitra at se toho neboji a sebere kotatku klubicko ;).
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Koťátko hraje proti Češkám nerado a snad se to zítra potvrdí.
Reagovat
SydneyOpen
Bára by ji to mohla zítra pěkně znechutit smile
Reagovat
Petr_Fisk
Co si tak proklikávám portály, tak v drtivé většině všichni předpokládají, že Mugu Báru smete z kurtu, ale jen aby se ještě hodně nedivili...smile
V každém případě by asi Elise byla pro Báru nepříjemnější soupeřka.
Reagovat
tommr
jj aby se všichni ještě moc nedivili. Bára je momentálně v lepší formě než Petra a všichni víme jak si Petra s Muguruzou poradila ... smile
Reagovat
Petr_Fisk
Hodně to bude o tom, jak Bára ustojí hlavou velké finále.
Ale už zažila finalový humbuk v deblech na GS a současně mám pocit, že hraje pro Janu tam nahoře.
To by jí mohlo dodat nečekanou sílu...smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Elise by asi byla nepříjemnější. Je všestranná a houževnatá. Nicméně, koťátko má teď nabroušené drápky, zadarmo smetanu nedá.
Reagovat
Petr_Fisk
To je a současně nemá problém nečekaně v zápase zkolabovat a hrát o několik levelů hůř, než je její skutečný potenciál.
Ostatně kdyby to tak nebylo, tak by se teď "neplácala" kolem 15. místa ve WTA.
Reagovat
tommr
už jde ale nahoru a začíná ohrožovat i postavení Petry. Bára jí proto musí přistřihnout křidýlka i z tohoto důvodu ... smile
Reagovat
Petr_Fisk
Mně se líbilo, jak řekla, že se nemůže zápasu dočkat.
To je výborné výchozí nastavení do zápasu...smile
Reagovat
tommr
jj není třeba se zbytečně stresovat. Bára může zítra jen získat ... smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Vrací se po dlouhém výpadku, ale zkraty má, to rozhodně. Dělá DF na BP apod. V hlavě holt není úplně silná - někdy překvapí, ale jindy upadá do melancholie...
Reagovat
lvicek
Mne by teda uprimne zajimalo, jestli hracky samotne koukaj na to, ze ktere zeme jejich protivnice jsou ;). Spis bych rekla, ze moc ne, ale jestli to bude fungovat, tak se zlobit nebudu :D.
Reagovat
tommr
já bych řek, že určitý povědomí o tom asi mají. Třeba taková Petra má s Američankama velmi špatnou bilanci, ale naopak se jí daří proti krajankám ... smile
Reagovat
SydneyOpen
ale zase má Petra lepší bilanci s Ruskami, alespoň myslím smile ale s Němkami, nebo Italkami taky je výrazně v plusu
Reagovat
tommr
to je ovšem dáno tím, že Petra je v plusu proti většině hráček ...
Jen u těch Američanek je to extrémně špatný obzvláště pokud se hraje v Americe ...
Reagovat
FulnekUltras
o to větší škoda, že před čtyřmi lety nemohla odletět do Tampy
Reagovat
Petr_Fisk
Zase si poprvé zahrála Markéta a nevedla si vůbec špatně.
Reagovat
FulnekUltras
což historicky nehraje žádnou roli
Reagovat
Petr_Fisk
U Petry to bude vůči Češkám silou její osobnosti, ale třeba u Mugu bych řekl, že to spíš na vědomé úrovni nevnímá.
Reagovat
lvicek
No, hlavne to bude tim, ze s nima z velky casti hrala, kdyz ona byla stabilne v top 10 a vsechny ostatni nase hracky byly a dost niz ;). Proste a jednoduse na ni nemely. Jako par vyjimek tam je a nekdy mozna trochu ten kousek hlodani v hlave pomohl (treba nejake tesne prohry Lucky Safarovy v jeji nejlepsi forme), ale jinak proste nemela v CR konkurenci. A Karolina, jak vime, se ji vyhyba jak cert krizi :D.
Reagovat
Petr_Fisk
A zase to teď hrozilo a nevyšlo...smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Možná na to nekoukají, ale je to magiesmile
Reagovat
tommr
hlavně v případě rumunskejch čarodějnic ... smile
Reagovat
Petr_Fisk
Rumunky to je "noční můra" jak z hororového filmu.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
ale možná se jim to začíná pomalu vracet. Jó zpětný odraz je sviňa.
Reagovat
Vaslab
V žebříčku WTA Race je Bára momentálně na skvělém 11. místě. smile
V případě výhry ve finále by se posunula dokonce na 4. místo.
Reagovat
turista
Bára vyhrát může.Muguruza není žádný mentální gigant.
Reagovat
blixa
Tak hlavně že tu máme takového mentálního titána jako jsi ty, aby nám to vysvětlil smilesmile
Reagovat
turista
Ty jsi zase nějakej žlučovitej.
Reagovat
turista
Pokusil jsi se o legraci ale vyznělo to žlučovite.
Reagovat
Fransoas
Přes zdánlivě jasný výsledek ve druhém setu to byl poměrně těžký zápas. O to větší je gratulace do největšího finále v kariéře. Určitě to pro ni je velké povzbuzení nejenenom do finále,ale i do dalších zápasů.
Reagovat
smazaný uživatel
Největší napětí byl gem poslední.
Reagovat
Petr_Fisk
Ale měla tam ještě polštář.
Reagovat
tmora
........Garbine Muguruza?.......She is "you know" a great "you know" player, "you know", but "you know" I can?t "you know" wait "you know" for tomorrow "you know".....smilesmilesmile
Reagovat
Petr_Fisk
Je unavená, v emocích a s rouškou....nepodstatný detail.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Já tam teda slyšel spíš l mean...
Reagovat
Ela-fon-isi
smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
ve finále nejníže postavená hráčka v historii turnajesmilesmile Jil doslova položila na lopatkysmile
Reagovat
smazaný uživatel
Loni v Ostravě takésmile
Reagovat
tommr
v Ostravě to bylo jednoznačnější. Dneska si musela Bára hrábnout na dno aby houževnatou soupeřku udolala ... smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Třeba to tak rádasmile
Reagovat
zfloyd
Nervy stříkaly , ale ustála to , teď se musí učit vítězit bez nervů
moc hezkýsmilesmilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
To už umí z deblasmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jen jsem si říkal, že by z debla mohla mít lepší return. Tak třeba časem...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale co, přetlačila jí.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
No o tom žádná, já jen, že v deblu je podání a příjem de facto alfa a omega hry.
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
tommr
jenže k tomu returnu se dostane jen v polovině případů a navíc jsou deblistky na podání většinou slabší než singlistky ...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
jak deblistky nevím, ale deblisti určitě ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Muguruza se už klepesmile
Reagovat
Fandina
Krejče. Viděla jsem jen konec, ale Bára s přehledem. Vzpomínám, když začínala a jako juniorku jsem ji viděla na Spartě. Jevila se mi tenisově silnější než Katka s kterou tenkrát zářily v juniorkách a vyhrávaly juniorské GS. Pak stála na místě a teď na jednou toto. Líbí se mi, že hraje často výměny a dobře podává. Hezky se na její hru dívá. Gratulace a když zítra porazí Mugu, bude to super, ale i tak, finále nádhera.
Reagovat
Fandina
najednou
Reagovat
smazaný uživatel
Hezky hrála. A co ta naše Kája?
Reagovat
Fandina
Plíšče nevím, ale něco jsem zaslechla, že ji trápí zápěstí nebo předloktí. To by pak vysvtlovalalo, že například už nedává toli es.
Reagovat
Fandina
vysvětlovalo tolik
Reagovat
FulnekUltras
to nemusíš hlásit ty ostřikovače
Reagovat
Fandina
nerozumíš tomu
Reagovat
FulnekUltras
to přece vidím, ne? smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
a stírají?smile
Reagovat
FulnekUltras
na to úplně stačí somálský inženýr králík
Reagovat
Fandina
stříkají
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
FulnekUltras
tak to už je jasné
Reagovat
smazaný uživatel
nerozumí
Reagovat
smazaný uživatel
no ono to asi bude dlouhodobější záležitost-zdraví sportovní výkon limituje
Reagovat
aape
Báro, velká gratulace k finále, good luck smile
Reagovat
smazaný uživatel
Ten poslední gem. Dobře to dopadlo.smile
Reagovat
Petr_Fisk
Bára skvěle a zítra proti Mugu to může být super zápas.
A teď ještě zbývá ..."You know"...smile
Reagovat
annah
Tak to byla paráda! Rybníkářová mě ale stejně překvapila. Jak tu WTA moc nesleduju, tak jsem ji viděla poprvé v akci. Pálila do toho pěkně.
Reagovat
tommr
je to velice nebezpečná hráčka. Dneska jí to naštěstí šlo jen do závěru prvního setu a pak trochu odpadla ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ten poslední gem(hru) jsem měl taky obavy.
Reagovat
smazaný uživatel
Pálila o sto šest.smile
Reagovat
FulnekUltras
naša myška zvítězila

a vůbec není hotový,
že koťátko ju uloví

smilesmilesmile
Reagovat
zfloyd
smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně. Finále je finále. Co by za něj trémistka Kája dala.smile
Reagovat
Jan
víme o tom kulový smile
Reagovat
Krisboy
A co nevíme, zjistíme na Aeronetu, že?
Reagovat
Jan
Tebe ten Aeronet žere smile
Reagovat
SydneyOpen
Velký úspěch, velká gratulace smilesmile
Reagovat
milik254
Akorát že vůbec. Žádné Premier 5, ale normální tisícovka
Reagovat
SydneyOpen
já jim na tu tisícovku, kašlu udělali z toho bordel. Vítězka z Dubaje dostane 900 bodů, ne 1000 takže Premier 5 smilesmile
Reagovat
tommr
jj sice to přejmenovali, ale body zůstaly stejný. Takže se dá dokonce říct že je to klamavá reklama ... smile
Reagovat
lvicek
Ja fakt nechapu, jak nekoho pricetnyho napadlo pojmenovat turnaj, za ktery se dostane 900 bodu, jako WTA 1000. To fakt totalne muselo nekomu preskocit... Jako v cem je problem to pojmenovat WTA 900?
Reagovat
Petr_Fisk
To je nuda.
O čem bychom pak diskutovali...smile
Reagovat
Jon61
Od Báry sebevědomý výkon.
Reagovat
FulnekUltras
poď si za tym jak v lužánkách
Reagovat
Petr_Fisk
Tak proto Ty máš takové asociace s tím fotbalem...smile
Reagovat
FulnekUltras
fotbal býval ZA Lužánkami smile
Reagovat
Alien
Báro, do toho! Báro, do toho!
Reagovat
SydneyOpen
uuf 4:2 tenhle gem by byla sakra škoda ztratit
Reagovat
smazaný uživatel
4:2 velmi důležitésmile
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
SydneyOpen
furt ty zbytečný chyby, hlavně z forehandu, teď Bára potřebuje potvrdit brejk
Reagovat
Petr_Fisk
Těch UE bude hlavně z forehandu už hodně.
Reagovat
zfloyd
hra je vyrovnaná rozhodne hlava , která bude mít lepší nervy a bude se méně bát vítězství ta vyhraje
Reagovat
Petr_Fisk
Není vyrovnaná.
Bára má set a brejk.
Reagovat
FulnekUltras
tohle ale není fotbal
Reagovat
Petr_Fisk
5:2
Reagovat
FulnekUltras
???
Reagovat
Mik
A kdo je ten Dominik Podsednik?
Reagovat
tommr
ted je to docela divočina: jeden brejkbol za druhým na obou stranách. Líp z toho vyšla Bára který stačí zápas dopodávat ... smile
Reagovat
tommr
a bohužel to hned při svým prvním servisu nezvládla ... smile
Reagovat
com
stejne si proti Mugu ani neškrtne smile ale finale v Dubaji je pro ni i tak dost dobry smile
Reagovat
tommr
no já si naopak myslím, že proti Muguruze by měla Bára docela slušnou šanci. Těžší bude se do toho finále dostat ... smile
Reagovat
com
s hrackama zebrickove pod sebou prohrava jen vyjimecne.. posledni tri prohry - Bartyovka, Osaka a Kvitova mluvi za vse.. pochybuju, ze by se to zrovna Krejcikove taky povedlo smilesmile
Reagovat
tommr
Bára nebude mít co ztratit a mohla by hrát uvolněně. Muguruza bude naopak pod tlakem a mohla by znervoznět. Já Báře docela věřím. A když prohraje tak se nic nestane - už samo finále je pro ní neskutečnej úspěch ... smile
Reagovat
Petr_Fisk
Já Ti to zítra připomenu to "škrtání"...smile
Reagovat
Petr_Fisk
To bude asi divočina až do konce.
Reagovat
Petr_Fisk
Zdá se, že se Bára srovnala a hraje svoji hru. Ale Jil je dobrá "běhna", to se musí nechat...smile
Reagovat
smazaný uživatel
Bára ví jak na ní. Dobře to dopadnesmile
Reagovat
tommr
já bych si nebyl tak jistej ... smile
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
tommr
dobrej odhad ... smile
Reagovat
smazaný uživatel
Až na poslední hru.
Reagovat
tommr
to byly sice zbytečný nervy, ale nakonec to Bára přece jen ustála. A i kdyby jí to nevyšlo tak by měla ještě jeden pokus na dopodávání ... smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
fantazie a velká paráda!smilesmilesmile Jana má určitě taky radost.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
tohle patří nahoru, ale už je to jednou tady...
Reagovat
FulnekUltras
ta tam brousí všude vůkol
zítra však má jinej úkol

držet se už radši dále,
páč nechcem nervy nenadálé
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smilesmile
Reagovat
SydneyOpen
Parádní závěr 1.setu smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Alien
Zdá se mi to, anebo je ta hráčka v žlutobílém jaksi rozdováděná - zrychlená?
Reagovat
smazaný uživatel
zdá
Reagovat
tommr
Teichmannová má neuvěřitelnej pohyb. Doběhne skoro všechno a dokonce dokáže klouzat na hardu jako kdyby byla na antuce ... smile
Reagovat
turista
Prostě jako Djokovič.
Reagovat
tommr
hodně nečekanej závěr prvního setu. Bára přežila dva setboly soupeřky a pak sama udeřila ... smile
Reagovat
smazaný uživatel
A užívá si to. První setsmile
Reagovat
aape
Bára dnes nějak bez jiskry, naopak JT působí jako na spídu, trochu zvláštní neženská gesta
Reagovat
vladka
Mohl by už být odklizen "komantátor" Baumbruk? Jeho mrtvý non komenty jsou na vypínání zvuku
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.dubaisports.ae/
Reagovat
vladka
díky
Reagovat
Nenela
Dneska to Bare tak nejde, dela uplne stupidni chaby, pripravi si krasne finalni uder, ktery pak zkazi
Reagovat
Petr_Fisk
Je trošku zbrklá, asi na ni doléhá tíha okamžiku...smile
Reagovat
aape
Vypadá unaveně trochu
Reagovat
tommr
Teichmannová je bohužel v životní formě. To co dokáže vrátit je až neuvěřitelný ... smile
Reagovat
Nenela
Jsem rada, ze jsem ji tady tady trosku "pomluvila". Hned se pak chytla smile
Reagovat
SydneyOpen
hrozné chyby dělá Bára na returnu smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Skoda jich. Zbytečně odevzdává jeden gem na returnu za druhým. Možná už mohla dva prolomit...
Reagovat
Michaelus
Je celkem vtipný, že jediný, kdo dokázal Teichmannce sebrat podání, byla chorá Petra, která stála skoro celý zápas na místě smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Sebrala jí i celý setsmile Ale tak vnoučatům o tom asi vyprávět nebudesmile
Reagovat
Michaelus
Nesebrala :D
Reagovat
Petr_Fisk
smile
Reagovat
tommr
asi naráží na to, že Teichmannová vyhrála jen 1:0 ... smile
Reagovat
Petr_Fisk
Až tak rafinovaně?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist