Změna: Světový pohár družstev zřejmě bude

12. 1. 2011, 13:53
Aktuality 0
Tradiční Světový pohár družstev v Düsseldorfu se letos zřejmě přece jen uskuteční. Jak v úterý napsaly některé düsseldorfské deníky, podařilo se turnaj zachránit díky dvěma sponzorům, kteří zacelí mezeru v rozpočtu ve výši 1,4 milionu eur. Organizátoři zatím tyto zprávy nepotvrdili.
Světový pohár družstev

Pořadatelé turnaje, jenž se na antukových dvorcích v Düsseldorfu koná od roku 1978, přišli o velkou část v rozpočtu po vypršení smlouvy s pojišťovací společností ARAG. Proto před měsícem oznámili, že se Světový pohár v roce 2011 neuskuteční. Přesto zůstala tato tradiční generálka na Roland Garros v kalendáři ATP, letos má termín 15. až 21. května.

K tradičním účastníkům turnaje patří i čeští tenisté. Československo v letech 1981 a 1987 v Düsseldorfu vyhrálo, reprezentanti samostatné České republiky hráli pětkrát finále, naposledy před čtyřmi lety.

pva, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist