Zraněná Serena vynechá Hopmanův pohár

8. 12. 2008, 13:07
Aktuality 2
Druhá hráčka světa Serena Williamsová se kvůli zranění odhlásila z Hopmanova poháru, který letos s Mardym Fishem vyhrála. Pořadatelé tradičního turnaje smíšených tenisových družstev dnes oznámili, že se vítězka US Open nestihne zotavit ze zranění stehenního svalu, které si přivodila na Turnaji mistryň.
Serena Williamsová

Mladší ze sester Williamsových navzdory přetrvávajícím zdravotním problémům stále plánuje účast na grandslamovém Australian Open, které začne 19. ledna. Na Hopmanově poháru, který bude od 3. ledna jednou z prvních akcí nové tenisové sezony, ji po boku Jamese Blakea nahradí Meghann Shaughnessyová.

"Jsme zklamaní, že to Serena nestihne," řekl ředitel turnaje Paul McNamee, který zároveň oznámil zajímavé složení ruského týmu. Bývalý první hráč světa Marat Safin organizátorům totiž potvrdil, že bude hrát se svou sestrou Dinarou.

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
skoda
Reagovat
skott
No tak to je velka skoda, zapas Blake/Serena vs Safinovi mohl byt nejvetsi tahak Hopman Cupu.Meghan Shaughnessy neni o moc jistejsi nahrada vzhledem k jejim zdravvotnim problemum. btw zraneni stehenniho svalu nebyl duvod odhlaseni z turnaje mistryn.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist