Zverev: Test na Covid mám negativní. Hrajeme tu v zimě a jsem prostě nachlazený

6. 10. 2020, 08:37
Aktuality 9
Německý tenista Alexander Zverev měl negativní výsledek testu na koronavirus. Finalista US Open vypadl v neděli ve 4. kola Roland Garros ve čtyřech setech s Italem Jannikem Sinnerem a po zápase si stěžoval na zvýšenou teplotu a obtíže s dýcháním, což patří mezi symptomy Covidu-19.
Profily hráčů
Alexander Zverev (© AFP)

Televizní stanici Eurosport včera Zverev potvrdil, že koronavirus nemá. "Dnes jsem dostal výsledek, je negativní," řekl hamburský rodák. "Už je mi lépe, jsem prostě nachlazený. Dva týdny hrajeme v osmi stupních a za mrholení," postěžoval si na podzimní počasí, v kterém tenisté aktuálně kvůli posunutému kalendáři hrají.

"Je normální, že tělo je unavené. Také jsem neměl od US Open pořádnou pauzu. Tohle je moje typické nachlazení, už to znám. Pobolívá mě v krku, mám plný nos a někdy večer zvýšenou teplotu. Nyní jsem měl 37,6," řekl Zverev.

Organizátoři Roland Garros v neděli tvrdili, že třiadvacetiletý německý tenista byl testován naposledy v úterý. Zároveň uvedli, že Zverev s turnajovými lékaři svůj zdravotní stav nekonzultoval, i když vykazoval symptomy Covidu-19. Sedmý hráč světového žebříčku namítl, že to nebyla jeho povinnost.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

9
Přidat komentář
PetaM
Překvapivě ze světa nevymizely ostatní nemoci. Myslel jsem, že Covid vládne světu ... A přitom jen teplotka bez Covidu. Zvláštní ...
Reagovat
FulnekUltras
;-)
Reagovat
FulnekUltras
Pryč už s celou testovací i vakcínovou diktaturou. smilesmilesmile
Reagovat
peek
To je pozitivní, že jsi negativní. Ale nesmíš být negativní až moc...
Reagovat
paddy
To je letos podruhé co si myslel, že má covid smile
Reagovat
Gracias_Mendoza
Poprvé si to myslel před AO, když předtím dovolenkoval v Číně se svou nyní už ex?
Reagovat
smazaný uživatel
37.6...No chudatenko moje, snad uz ma nohy v teple, nech z toho nakoniec nie je rakovina.

Strašna princezná, nastastie ten USO nevyhral.
Reagovat
Herbert_Hoover
Musím se ho trochu zastat, měl jsem "jen" o 0.5 víc a cítil jsem se subjektivně mizerně..to jsem ani nehrál tenis na světové úrovni...ono je to fakt ošidné.
Reagovat
smazaný uživatel
38.1 a 37.6 je velký rozdiel.

Lekári dokonca vravia, ze 37.4 sa nepovazuje za teplotu.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist