Zvonarevová v Pattayi nezaváhala, zahraje si o čtvrtfinále

9. 2. 2015, 16:14
Aktuality 2
Ruská tenistka Věra Zvonarevová úspěšně zvládla vstup i do svého třetího letošního turnaje. Bývalá světová dvojka dnes v Pattayi porazila bez ztráty setu Číňanku Qiang Wang a postoupila do osmifinále.
Věra Zvonarevová

Věra Zvonarevová potřebovala na postup do osmifinále v Pattayi pouhých 63 minut. Její soupeřka Qiang Wang, vítězka loňských Asijských her, ztratila pět podání v řadě a od stavu 2-3 prohrála šest her po sobě. Za stavu 0-3 ve druhé sadě si poprvé udržela servis, ruská tenistka už si ale náskok pohlídala a zvítězila dvakrát 6-2.

Zvonarevová, zdejší vítězka z let 2009 a 2010, tak udělala další malý krok na své cestě zpátky mezi tenisovou elitu. Někdejší druhá hráčka světa, která je momentálně až na 189. místě, musela kvůli zdravotním problémům vynechat druhou polovinu sezony 2012, celou následující a téměř celou loňskou.

O čtvrtfinále si Zvonarevová zahraje s vítězkou duelu mezi Shuai Zhang a Donnou Vekičovou.

Ve druhém kole je po dnešku také sedmá nasazená Portoričanka Mónica Puigová, která dokázala na úvod porazit Stefanii Vögeleovou. Švýcarská tenistka začala po prohraném úvodním dějství zápas otáčet, za stavu 5-4 ale nedokázala druhý set dopodávat a sadu následně ztratila v tie-breaku.

Výsledky - Pattaya (tvrdý povrch, dotace 250.000 dolarů):
Dvouhra - 1. kolo:
Puigová (7-Portor.) - Vögeleová (Švýc.) 6:2, 7:6 (7:4)
Zvonarevová (Rus.) - Wang (Čína) 6:2, 6:2
Oprandiová (Švýc.) - Vesninová (Rus.) 6:3, 6:3
Rodinová (Rus.) - Putincevová (Kaz.) 7:6 (7:2), 6:4

Komentáře

2
Přidat komentář
Cico93
je Frajerka.P:)
Reagovat
smazaný uživatel
Aj ja jej fandím. :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist