Bachinger Matthias

Bachinger Matthias

37
muž
Německo
Datum nar.:
2. 4. 1987
Výška:
188 cm
Váha:
86 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 85.
čtyřhra: - / 151.

Kližan v Kitzbühelu prohrál tříhodinovou bitvu s Bachingerem a titul neobhájí

ATP KITZBÜHEL - Martin Kližan své letošní trápení neukončí ani v Kitzbühelu, kde loni triumfoval. Už třetí těsnou porážku během tří týdnů mu na antuce v Rakousku připravil Němec Matthias Bachinger, který zvítězil po tříhodinovém boji ve třech tie-breacích.

Veselý v Heilbronnu prohrál s Bachingerem a neobhájí loňské finále

CHALLENGER HEILBRONN - Jiří Veselý skončil na antukovém challengeru v německém Hailbronnu v osmifinále. Čtvrtý nasazený Čech v něm prohrál s domácím Matthiasem Bachingerem, neobhájí loňské finále a vypadne z Top 100.

Humbert si v Marseille vyšlápl na Čoriče a je poprvé ve čtvrtfinále

ATP MARSEILLE - Ugo Humbert na domácí halové akci v Marseille porazil světovou třináctku Chorvata Bornu Čoriče, připsal si první skalp hráče Top 50 a poprvé postoupil do čtvrtfinále turnaje ATP. V něm se dvacetiletý Francouz utká se zkušeným Němcem Matthiasem Bachingerem.

Bývalý šampion Berdych v Montpellier začal obratem proti Bachingerovi, Veselý se odhlásil

ATP MONTPELLIER - Tomáš Berdych vstoupil do halového turnaje ve francouzském Montpellier výhrou nad německým kvalifikantem Matthiasem Bachingerem, proti kterému musel otáčet nepříznivý vývoj. Ve druhém kole se český šampion z roku 2012 střetne s domácím Benoitem Pairem. Druhý český zástupce Jiří Veselý se dnes ze soutěže odhlásil.

Baghdatis znepříjemnil Nadalovi start na trávě, vzdoroval mu přes dvě a půl hodiny

ATP STUTTGART - Rafael Nadal se na výhru ve svém prvním letošním zápase na trávě nadřel. Nejvýše nasazený Španěl v německém Stuttgartu zdolal Kypřana Marcose Baghdatise až po bezmála dvou a čtvrt hodinách boje 7-6 6-7 6-2. Ve čtvrtfinále se utká s Tomicem.

Hernych v Prostějově smetl Golubjova, Mertl prohrál

CHALLENGER PROSTĚJOV - S poloviční úspěšností vstoupily do challengeru v Prostějově domácí tenisté. Nejprve neuspěl Jan Mertl, radost českým fanouškům pak udělal Jan Hernych, který smetl Golubjova.

Federer porazil Fallu i poosmé, vstup do Roland Garros zvládl 12. rok v řadě

FRENCH OPEN - Roger Federer už podvanácté v řadě zvládl vstup do French Open. Dnes švýcarský šampion z roku 2009 porazil 6-3 6-3 6-4 Kolumbijce Alejandra Fallu, s nímž si poradil i v osmém vzájemném duelu, z toho třetím na pařížské antuce.

Finále ve Stockholmu obstarají poslední vítězové Berdych a Dimitrov

ATP STOCKHOLM - Ve finále halového turnaje ve Stockholmu na sebe narazí podle očekávání oba nejvýše nasazení hráči a vítězové posledních dvou ročníků. Tomáš Berdych dnes zvládl náročný duel s Němcem Bachingerem, obhájce titulu Grigor Dimitrov si poradil s Australanem Tomicem.

Berdych neměl problémy ani s Copilem, Dimitrov se na výhru nadřel

ATP STOCKHOLM - Tomáš Berdych ve Stockholmu, kde předloni triumfoval, znovu zvládl roli velkého favorita. Dnes smetl Rumuna Copila a v sobotu se do třetice utká s úspěšným kvalifikantem o postup do finále. O to si zahraje také obhájce titulu Grigor Dimitrov, který se na výhru nad Američanem Sockem nadřel o poznání více.

Berdych ve Stockholmu nezaváhal, Browna porazil bez ztráty podání

ATP STOCKHOLM - Tomáš Berdych zvládl svůj úvodní zápas na halovém turnaji ve Stockholmu bez prohraného servisu. Předloňský šampion porazil Němce Dustina Browna a postoupil do čtvrtfinále, v němž si zahraje s dalším kvalifikantem Rumunem Copilem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist