Berankis Ricardas

Berankis Ricardas

33
muž
Litva
Datum nar.:
21. 6. 1990
Výška:
175 cm
Váha:
77 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 329. / 50.
čtyřhra: 774. / 69.

Nadal zdolal ve čtyřech setech i Berankise a 307. výhrou na grandslamech překonal Navrátilovou

WIMBLEDON - Rafael Nadal ve Wimbledonu porazil 6-4 6-4 4-6 6-3 Litevce Ričardase Berankise a připsal si 307. výhru na grandslamových turnajích, čímž se v historické tabulce posunul na 4. místo před Martinu Navrátilovou. Vzájemný souboj ve třetím kole si zajistili Stefanos Tsitsipas s Nickem Kyrgiosem.

Forejtek v Lille poprvé do finále challengeru nepostoupil

CHALLENGER LILLE - 21letý Jonáš Forejtek první challengerové finále nevybojoval. V hale ve francouzském Lille v semifinále podlehl 4-6 4-6 nejvýše nasazenému Litevci Ričardasi Berankisovi.

Forejtek v hale v Lille porazil Džazírího a podruhé postoupil do semifinále challengeru

CHALLENGER LILLE - Jonáš Forejtek v hale ve francouzském Lille porazil 7-6 6-1 Tunisana Maleka Džazírího a podruhé v kariéře postoupil do semifinále challengeru. O premiérové finále si 21letý Čech zahraje s nejvýše nasazeným Litevcem Ričardasem Berankisem (h2h 0-0).

Nadal zahájil sezonu v Melbourne vítězstvím nad Berankisem

ATP MELBOURNE - Rafael Nadal úspěšně vstoupil do letošní sezony. Dvacetinásobný grandslamový šampion ve svém prvním soutěžním utkání od loňského srpna přehrál 6-2 7-5 kvalifikanta Ričardase Berankise. Ve čtvrtfinále nasazenou jedničku vyzve domácí Alexej Popyrin, či 27 zápasů neporažený Tallon Griekspoor.

Djokovič a Nadal znovu neztratili ani set a jsou ve čtvrtém kole

FRENCH OPEN - Novak Djokovič a Rafael Nadal pokračují v bezproblémové cestě za úspěchem na French Open. Srbský tenista si ve třetím kole poradil s Ričardasem Berankisem a do osmifinále postoupil 16. sezonu sobě, čímž překonal Nadal. Španěl nezaváhal s Cameronem Norriem a vyhrál tak 103. zápas na pařížské antuce. Tolikrát na jednom grandslamu nikdo nevyhrál.

Dvojnásobný šampion Zverev v Mnichově začal výhrou nad Berankisem

ATP MNICHOV - Dvojnásobný šampion a letos nasazená jednička Alexander Zverev vstoupil do domácího klání v Mnichově dvousetovou výhrou nad Litevcem Ričardasem Berankisem. Nezaváhal ani druhý nasazený Nor Casper Ruud, který přehrál zkušeného Uruguayce Pabla Cuevase.

Pouille si v Marbelle připsal již šestou letošní porážku, Pella v Cagliari trápení neukončil

ATP MARBELLA A CAGLIARI - Lucas Pouille se po zranění lokte stále nemůže dostat do formy. Bývalý desátý hráč světa na novém antukovém podniku v Marbelle v prvním kole prohrál téměř tříhodinovou bitvu s Ričardasem Berankisem a letošní bilanci si zhoršil na 3-6. Guido Pella už od loňského Australian Open čeká na dvě vítězství v řadě a ty se mu nepodařilo ukořistit ani na novém antukovém turnaji v Cagliari, nasazený Argentinec na úvod prohrál s Jegorem Gerasimovem.

Veselý v Melbourne snadno přehrál Berankise, následné čtvrtfinále po prvním setu vzdal

ATP MELBOURNE 2 - Jiří Veselý včera na generálce v Melbourne odvrátil dva mečboly nasazeného Caspera Ruuda a v dnešním osmifinále bez ztráty podání přehrál Ričardase Berankise. Nejlepší Čech v žebříčku na turnajích ATP v hlavní soutěži porazil tři soupeře po sobě poprvé od loňského února, kdy v Puné získal titul. První semifinále od loňského triumfu na indické půdě ale nevybojoval, když po prvním setu vzdal Félixi Augeru-Aliassimemu.

Djokovič je v Paříži stále suverénní. Po Ymerovi povolil jen pět her i Berankisovi

FRENCH OPEN - Novak Djokovič na French Open pokračuje v suverénních výkonech. Po Mikaelovi Ymerovi povolil pouhých pět her také Ričardasovi Berankisovi a svou fenomenální letošní bilanci upravil na 33-1. Dalším soupeřem světové jedničky a vítěze ročníku 2016 bude lucky loser Daniel Galán.

New York: Vítězný návrat limitovaného Djokoviče, Murrayho skalp Zvereva či debakl Thiema

ATP NEW YORK - Novak Djokovič se po restartu sezony vrátil vítězně. První hráč světa na Masters v New Yorku porazil navzdory ztuhlému krku Litevce Ričardase Berankise, byť musel celkem třikrát dohánět manko brejku. Do osmifinále postoupil také Brit Andy Murray, který zdolal světovou sedmičku Alexandera Zvereva. Dalším vyřazeným hráčem Top 10 je nečekaně Dominic Thiem, který utrpěl debakl se Srbem Filipem Krajinovičem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist