Cash Pat

Cash Pat

58
muž
Austrálie
Datum nar.:
27. 5. 1965
Výška:
184 cm
Váha:
83 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 589.
čtyřhra: - / 160.

Federer není ani druhý nejlepší v historii, tvrdí wimbledonský vítěz

Roger Federer vyhrál 103 titulů a stále může překonat rekord Jimmyho Connorse, má nejvíce grandslamových trofejí a nejvíce týdnů strávených na postu světové jedničky. Přesto není podle wimbledonského šampiona Pata Cashe nejlepším hráčem všech dob. Bývalý australský tenista má dokonce před švýcarskou tenisovou ikonou dvě jména. Proč?

Pat Cash: Federer sice pravidla neporušil, ale podváděl

Pat Cash v médiích osočil Rogera Federera z podvádění. Dle slov bývalého australského tenisty sice Švýcar žádná pravidla neporušil, nicméně jeho pauza na ošetření před rozhodující sadou nebyla férová. Federer, jenž letos v Melbourne získal rekordní 18. grandslamový titul, si nepochopitelnou kritiku rozhodně líbit nenechal.

Světový den tenisu: Berdych v Hongkongu prohrál s Hewittem

Necelé dva dny po finálové bitvě v Dubaji se tenista Tomáš Berdych představil na exhibici v Hongkongu proti Lleytonu Hewittovi z Austrálie a bývalé světové jedničce podlehl 4-6 5-7. V rámci Světového dnu tenisu, jenž dnes nabídne podívanou fanouškům také v Londýně a New Yorku, hráli Berdych s Hewittem na novém hongkongském velodromu.

Lendl si zopakuje wimbledonské finále s Cashem

Vyhrál všechny velké tituly, až na ten z Wimbledonu. Jedním ze dvou hráčů, kteří Ivana Lendla připravili ve finále slavného turnaje o titul, byl Pat Cash, a právě s ním se osminásobný grandslamový vítěz utká na jaře příštího roku v Londýně znovu. Jejich zápas v hale Earl's Court bude součástí exhibiční akce World Tennis Day, na které se představí i někdejší velcí rivalové Andre Agassi a Pete Sampras.

Berdychovi se nelíbí tresty za prostoje mezi výměnami

Českému tenistovi Tomáši Berdychovi se nelíbí, že rozhodčí začali v nové sezoně postihovat hráče za překročení povoleného časového limitu při podání. Světová jednička Novak Djokovič naopak s postojem sudích souhlasí, přestože patří k tenistům, kteří si mezi výměnami dávají na čas.

Prostějovský challenger oživí "klokani" Cash a Philippoussis

Česká dvojka Radek Štěpánek i trojka Lukáš Rosol by se mohli představit na letošním challengeru Czech Open. Na prostějovské antuce se oba od 4. do 9. června objeví v případě, že nepostoupí na French Open do druhého týdne. Už jistá je účast dvou bývalých hvězd, které obstarají tradiční exhibici před sobotním finále.

Bahrámí bavil diváky v Praze. Podával jako kulomet

Štvanický areál dnes rozehřály mezi kapkami deště skvělé tenisové kousky. Legendy světového tenisu pod taktovkou íránského rodáka Mansúra Bahrámího rozesmály a pobavily diváky.

Zatáhněte střechu, vtipkoval Cash před exhibicí v Praze

Ani krajně nepříznivé počasí nepřipravilo o dobrou náladu legendární tenisty Australana Pata Cashe, Francouze Henriho Leconta a íránského rodáka Mansúra Bahrámího, když se dnes sešli v deštivé Praze, kde v neděli před finále ženského ECM Prague Open sehrají exhibici. Pomrkávali po sobě a nechali se slyšet, že je vlastně nádherný anglický den.

Rusedski je prvním finalistou, druhý vzejde z duelu Samprase s Piolinem

Ve skupině B na Masters veteránů se o postupujícím do finále rozhodne až v posledním zápase, jelikož Švéd Edberg dnes po setech 1-6 7-6 10-6 zdolal Forgeta. Teď ovšem musí čekat na zaváhání Grega Rusedskiho.

Forget má naději na finále, Cash a McEnroe jsou ze hry venku

Na turnaji veteránů v Londýně se dnes ve skupině B hrálo o udržení naděje na postup do nedělního finále. Tu si zachoval Guy Forget, naopak poražený Pat Cash je už ze hry venku. Finále si v Royal Albert Hall nezahraje ani John McEnroe, který dnes podlehl Piolinovi.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist