Gaston Hugo

Gaston Hugo

23
muž
Francie
Datum nar.:
26. 9. 2000
Výška:
173 cm
Váha:
68 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 95. / 58.
čtyřhra: 1071. / 161.

Našel vítězný rytmus? Shapovalov v Montpellier slaví první výhru po půlroční pauze

ATP MONTPELLIER - Bývalá světová desítka Denis Shapovalov (24) zaznamenal své první vítězství od loňského Wimbledonu. Kanadský tenista, který se na začátku sezony vrátil na kurty po půlroční pauze zaviněné zraněním levého kolena a v prvních dvou duelech neuhrál ani set, v hale v Montpellier přehrál bez ztráty servisu 6:1, 6:3 domácího Huga Gastona (23).

Thiem po 426 dnech a sérii 10 porážek vyhrál zápas na turnaji ATP

ATP BASTAD - Dominic Thiem na antuce ve švédském Bastadu zdolal 3-6 6-1 7-6 Fina Emila Ruusuvuoriho a poprvé od březnového návratu na kurty po roční pauze a následných šesti nezdarech vyhrál zápas na turnaji ATP. Ve druhém kole 28letý Rakušan vyzve nasazeného Španěla Roberta Bautistu.

Macháč v Marseille prohrál bitvu se Safiullinem a čtvrtfinále s Tsitsipasem si nezahraje

ATP MARSEILLE - Tomáš Macháč na halovém turnaji v Marseille na čtvrtfinále nedosáhl. Český daviscupový reprezentant podlehl v utkání druhého kola 7-6 4-6 6-7 Rusovi Romanu Safiullinovi a přišel o souboj se světovou čtyřkou Stefanos Tsitsipasem.

Alcaraz si jako první zajistil semifinále na Turnaji mistrů do 21 let

NEXT GEN ATP FINALS - Španěl Carlos Alcaraz na Turnaji mistrů hráčů do 21 let v Milánu neztratil set ani s druhým soupeřem a jako první si zajistil postup do semifinále. Ve druhé skupině je boj o postupová místa otevřený stále pro celé kvarteto uchazečů.

Gaston dostal premiérovou pozvánku do francouzské reprezentace

Nominaci francouzských tenistů, kteří budou ve finále Davisova poháru prvním soupeřem českého týmu ve skupině, rozšířil Hugo Gaston. Jednadvacetiletý hráč minulý týden postoupil do čtvrtfinále turnaje Masters v Paříži a následně poskočil ve světovém žebříčku o 36 míst na 67. příčku. V daviscupovém výběru je poprvé.

Korda na úvod Next Gen ATP Finals v Turíně utekl i díky odvrácení mečbolu z 0-2 na sety

NEXT GEN ATP FINALS - V Turíně odstartoval 4. ročník Next Gen ATP Finals. Na Turnaji mistrů pro hráče do 21 let potvrdili roli favoritů Španěl Carlos Alcazar i Sebastian Korda, americký mladík ale musel otáčet zápas z 0-2 na sety a také odvracet mečbol proti Hugu Gastonovi. O překvapení se postaral Argentinec Sebastián Baez, který zdolal domácího Lorenza Musettiho.

Zverev v Paříži uspěl v bitvě s Dimitrovem, Medveděv ztratil set s Kordou

ATP PAŘÍŽ - Německý tenista Alexander Zverev v Paříži vyhrál bitvu s Bulharem Grigorem Dimitrovem a potvrdil svou skvělou formu v druhé polovině sezony. Po třísetové výhře do čtvrtfinále postoupil i obhájce titulu Rus Daniil Medveděv, který otočil duel se Sebastianem Kordou. Bez boje jde dál Novak Djokovič.

Tsitsipas v Paříži po šesti gamech vzdal. Před vrcholem sezony má problémy s paží

ATP PAŘÍŽ - Řek Stefanos Tsitsipas vzdal na turnaji Masters v Paříži utkání druhého kola s Alexeiem Popyrinem. Třetí hráč světového žebříčku duel skrečoval v prvním setu za stavu 4-2 pro australského soupeře kvůli problémům s pravou paží. Vítězně naopak začali loňští finalisté Rus Daniil Medveděv a Němec Alexander Zverev.

Ruud týden po Bastadu ovládl i Gstaad a má 4. titul

ATP GSTAAD - Casper Ruud týden po triumfu v Bastadu ovládl i antuku ve švýcarském Gstaadu. Ve finále 22letý Nor přehrál 6-3 6-2 o dva roky mladšího Francouze Huga Gastona a získal čtvrtý titul na okruhu ATP. Příští týden zaútočí na hattrick v Kitzbühelu.

Kopřiva další překvapení ve Gstaadu nepřidal. Ruud ho v semifinále zastavil kanárem

ATP GSTAAD - Životní jízda Víta Kopřivy prvním turnajem ATP se zastavila až v semifinále. Český tenista na antuce ve švýcarském Gstaadu nestačil až na světovou čtrnáctku Caspera Ruuda, kterému podlehl 3-6 0-6. Šest zápasů neporažený Nor si o druhý titul během dvou týdnů zahraje s francouzským mladíkem Hugem Gastonem, jenž je ve finále poprvé.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist