Gonzalez Santiago

Gonzalez Santiago

41
muž
Mexiko
Datum nar.:
24. 2. 1983
Výška:
191 cm
Váha:
92 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 155.
čtyřhra: 12. / 7.

Čtyřhru mužů na Masters v Miami nečekaně vyhráli González a Roger-Vasselin

ATP MIAMI - Čtyřhru mužů v Miami vyhráli nenasazení Santiago González a Edouard Roger-Vasselin. Mexicko-francouzský pár ve finále zdolal 7-6 7-5 americko-francouzské duo Austin Krajicek a Nicolas Mahut a získal druhý společný titul. 40letý González vyhrál turnaj Masters 1000 poprvé v kariéře, o necelý rok mladší Roger-Vasselin podruhé.

Bratři Bryanovi ukončili osm měsíců dlouhé čekání na titul

ATP HOUSTON - Bob a Mike Bryanovi ve finále antukového turnaje v Houstonu zdolali 4-6 6-3 10-8 pár Victor Estrella a Santiago González a získali první titul od loňského srpna. V Texasu vyhráli celkově již pošesté v kariéře.

Smíšenou čtyřhru v New Yorku vyhráli Indka Mirzaová a Brazilec Soares

Vítězi smíšené čtyřhry na US Open se stali Sania Mirzaová a Bruno Saores, kteří v dnešním finále zdolali americko-mexickou dvojici Abigail Spearsová a Santiago González. Indka v mixu vybojovala celkově třetí titul, Brazilec slaví zisk druhé trofeje.

Hlaváčková má první titul z mixu! Na US Open vyhrála s Bělorusem Mirným

US OPEN - Andrea Hlaváčková své první finále ve smíšené čtyřhře proměnila v titul a po předloňském triumfu na French Open ve čtyřhře žen slaví druhé grandslamové vítězství. Dnes s Bělorusem Maxem Mirným vyhrála US Open, když ve finále porazili americko-mexickou dvojici Spearsová/González.

Hlaváčková má druhý grandslamový titul na dosah, je ve finále mixu

Jediná výhra dělí Andreu Hlaváčkovou od zisku druhé grandslamové trofeje v její kariéře. Česká tenistka a Bělorus Max Mirnyj porazili na US Open francouzsko-kanadský pár Mladenovicová/Nestor a postoupili do finále. V něm je čekají nenasazení Abigail Spearsová a Santiago Gonzalez.

Wawrinka ukončil v Oeiras dvouleté čekání na titul

Švýcar Stanislas Wawrinka ukončil v Oeiras dvouleté čekání na titul. V dnešním finále porazil v souboji dvou nejvýše nasazených hráčů turnajovou jedničku Španěla Davida Ferrera 6-1 a 6-4.

První letošní titul z Paříže mají Indové Bhúpathí s Mirzaovou

FRENCH OPEN - První trofej z letošního Roland Garros míří zásluhou Sanii Mirzaové a Maheshe Bhúpatého do Indie. Ti ve finále porazili polsko-mexické duo Jansová-Ignaciková/Gonzalez a vyhráli druhý společný grandslam. Bhúpathí v den 38. narozenin získal už 8. titul v mixu.

J. C. Ferrerovi a Simonovi se nedařilo ani v rozpáleném Acapulku. Končí i Nalbandian

ATP ACAPULCO - Juan Carlos Ferrero se první letošní výhry na okruhu ATP nedočkal ani na rozpálených antukových kurtech v Acapulku. V Mexiku potvrdil své trápení na jihoamerických antukách také Francouz Gilles Simon, vinou vyčerpání z horka vzdal Mónaco a další Argentinec Nalbandian nestačil na Giralda.

Bratři Bryanové ve finále překvapivě prohráli

Nejlepší deblový pár světa Bob a Mike Bryanové našel ve finále tenisového turnaje v Barceloně překvapivé přemožitele. Američtí bratři, kteří vyhráli předchozí turnaje v Houstonu a Monte Carlu a zaokrouhlili počet společných titulů na 70, dnes podlehli mexicko-americké dvojici Santiago González a Scott Lipsky 7-5 2-6 10-12.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist