Inglot Dominic

Inglot Dominic

38
muž
Velká Británie
Datum nar.:
6. 3. 1986
Výška:
198 cm
Váha:
94 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 561.
čtyřhra: - / 18.

Hlaváčková s Rogerem-Vasselinem jsou po roce v semifinále mixu. Postup vybojovali v těžkých podmínkách

FRENCH OPEN - Andrea Hlaváčková postoupila stejně jako loni spolu s Francouzem Edouardem Rogerem-Vasselinem do semifinále smíšené čtyřhry Roland Garros. Ve čtvrtfinále stihli těsně před deštěm porazit slovinsko-britskou dvojici Andreja Klepačová a Dominic Inglot 7-6 6-3.

Francouzi postoupili přes Brity do semifinále Davis Cupu. O finále si zahrají se Srby

Tenisté Francie si jako první tým zajistili postup do semifinále Davisova poháru. Rozhodující třetí bod pro devítinásobné šampiony vybojovali v duelu s Velkou Británií ve čtyřhře Julien Benneteau a Nicolas Mahut, kteří před domácími fanoušky v Rouenu porazili pár Jamie Murray, Dominic Inglot 7-6 5-7 7-5 7-5. O finále si francouzští tenisté zahrají s týmem Srbska, který v domácím Bělehradu přehrál výběr Španělska.

Britové a Belgičané nominovali na finále Davis Cupu

Britské tenisty povede ve finále Davisova poháru proti Belgii podle očekávání Andy Murray. Vedle druhého hráče světového žebříčku nechybí v nominaci ani jeho bratr Jamie, s nímž ve čtvrtfinále i v semifinále bodoval ve čtyřhře. Kapitán Leon Smith dál do týmu jmenoval Kylea Edmunda, Jamese Warda a Dominica Inglota. Belgii budou reprezentovat stejně jako v předchozích kolech David Goffin, Steve Darcis, Ruben Bemelmans a Kimmer Coppejans.

Herbert s Mahutem a Murray s Peersem jsou letos podruhé ve finále

Deblové finále mužů si na letošním US Open zahrají francouzští finalisté letošního Australian Open Pierre-Hugues Herbert a Nicolas Mahut a finalisté Wimbledonu Brit Jamie Murray s Australanem Johnem Peersem. Celé kvarteto bude usilovat o první grandslamový titul ze čtyřhry mužů.

Australané řešili složitou nominaci na semifinále. Tomic hrát bude, Kyrgios nikoliv

Australský tenis se v poslední době může pochlubit řadou velmi talentovaných tenistů. Ale má s nimi i dost starostí. Před nominací na semifinále Davis Cupu se hodně mluvilo o tom, zda se v sestavě objeví dva nejlepší Australané v aktuálním světovém žebříčku. Bernard Tomic se nakonec se svazem domluvil, naopak prostořeký Nick Kyrgios po vzájemné dohodě na britských ostrovech hrát nebude. Ještě nedávno to přitom vypadalo opačně.

Srbsko s Djokovičem a Francouzi už slaví postup do čtvrtfinále

Lídr světového žebříčku Novak Djokovič dovedl srbské tenisty do čtvrtfinále Davisova poháru, druhým postupujícím už po čtyřhře je Francie. Srbové poslali do baráže Chorvaty, loňští finalisté Francouzi vedou 3:0 v Německu. Zbývající zápasy včetně ostravského souboje Čechů s Australany se rozhodnou až v neděli.

Premiérový ročník turnaje v Düsseldorfu vyhrál Mónaco

Argentinec Juan Mónaco ovládl generálku na grandslamový Roland Garros v Düsseldorfu. Třetí nasazený hráč porazil v dnešním finále premiérového ročníku turnaje Fina Jarkka Nieminena a získal svůj první titul v sezoně.

Šok ve čtyřhře: Dvojnásobní obhájci Nestor se Zimojinčem končí!

WIMBLEDON MUŽI - Daniel Nestor a Nenad Zmonjič ve Wimbledonu na tituly z let 2008 a 2009 nenavážou. Světové jedničky ve Wimbledonu prohráli poprvé po 15 vítězstvích, když si na ně vyšlápli domácí tenisté Chris Eaton a Dominic Inglot.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist