Isner John

Isner John

39
muž
USA
Datum nar.:
26. 4. 1985
Výška:
208 cm
Váha:
108 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 307. / 8.
čtyřhra: - / 14.

Karlovič oficiálně ukončil kariéru. Na kontě má druhý nejvyšší počet es a pozitivní bilanci s Djokovičem

Chorvatský tenista Ivo Karlovič (44) oficiálně ukončil kariéru. Čtyřiačtyřicetiletý 211 centimetrů vysoký dlouhán, který se na okruhu ATP naposledy představil před dvěma a půl lety, to oznámil na sociální síti X.

Isner, Sock, Strýcová, Ymer a další hráči, kteří řekli sbohem tenisu v roce 2023

Tenisová sezóna na okruhu ATP i WTA skončila a mnoho hráčů se už připravuje na tu následující. Někteří tenisté se však rozhodli, že v profesionální kariéře už nebudou pokračovat. Poslední sezónu letos prožili Američané John Isner a Jack Sock, Španěl Feliciano López, bývalá světová dvojka Anett Kontaveitová či wimbledonská vítězka v ženské čtyřhře Barbora Strýcová.

Pořádně hořký konec kariéry. Isner na domácím US Open nedotáhl vedení dvou setů a nevyužil mečbol

John Isner (38) se rozhodl na letošním US Open ukončit kariéru a rozlučka s domácími fanoušky mu pořádně zhořkla. Vítěz 16 turnajů ATP a bývalý osmý hráč světa totiž ve druhém kole nedotáhl náskok 2:0 na sety, v rozhodující sadě neproměnil mečbol na returnu a s krajanem Michaelem Mmohem (25) prohrál 6:3, 6:4, 6:7, 4:6, 6:7. Mladší z Američanů zabojuje o své premiérové grandslamové osmifinále proti Jackovi Draperovi (21).

Trefil nejrychlejší servis i nejvíce es v historii. US Open je můj poslední turnaj, oznámil Isner

Král nechytatelných servisů John Isner ukončí na blížícím se US Open tenisovou kariéru. Osmatřicetiletý Američan je profesionálem od roku 2007 a na ATP Tour získal šestnáct titulů, ten nejvýznamnější v Miami ve své nejúspěšnější sezoně 2018.

Trápící se Auger-Aliassime po obratu porazil Berrettiniho a přestřihl šňůru čtyř porážek

ATP CINCINNATI - Světová čtrnáctka Félix Auger-Aliassime (23) si podruhé a opět na Masters 1000 v Cincinnati poradil s Matteem Berrettinim (27). V úvodním kole kanadský čtvrtfinalista posledních dvou ročníků zvítězil po obratu 4:6, 6:2, 6:3, ukončil sérii čtyř porážek a připsal si teprve druhé vítězství od konce března. Ve druhém kole narazí na Francouze Adriana Mannarina, s nímž je poprvé přihlášen do čtyřhry.

Tsitsipas porazil Isnera pošesté v řadě, bývalý šampion Norrie v Los Cabos dohrál

ATP LOS CABOS - Stefanos Tsitsipas (24) bez potíží zvládl svou premiéru na turnaji ATP 250 v mexickém Los Cabos. Nejvýše nasazený Řek přehrál hodinu po půlnoci hladce bez ztráty podání 6:2, 6:4 amerického veterána Johna Isnera (38), se kterým vyhrál již šestý vzájemný souboj v řadě. Ve čtvrtfinále se střetne s Chilanem Nicolasem Jarrym, s nímž prohrál dva ze tří duelů. Vstup do soutěže naopak překvapivě nezvládl předloňský šampion a loňský finalista Brit Cameron Norrie (27).

Djokovič na 66. grandslamu v řadě zvládl první kolo. Ve Wimbledonu v něm uspěl i poosmnácté

WIMBLEDON - Novak Djokovič (36) ve Wimbledonu i poosmnácté v kariéře a na 66. grandslamu v řadě zvládl svůj úvodní zápas. Letos čtyřnásobný obhájce titulu odstartoval výhrou 6:3, 6:3, 7:6 nad argentinským antukářem Pedrem Cachínem (28) a úspěšně vykročil za ziskem 24. grandslamové trofeje a osmým triumfem na trávě v All England Clubu.

Macháč si v Houstonu 'vyčekal' premiérové čtvrtfinále. V něm pak utrpěl debakl

ATP HOUSTON - Tomáš Macháč se na antuce v Houstonu dočkal po dvoudenním marném čekání zápasu druhého kola a po výhře 6-4 6-4 nad domácí nasazenou sedmičkou Marcosem Gironem postoupil poprvé do čtvrtfinále turnaje ATP. Radost si ale dlouho neužil, po pár hodinách odpočinku v něm utrpěl debakl 2-6 1-6 se zkušeným Němcem Yannickem Hanfmannem.

V Miami dohráli bývalí šampioni Murray a Isner i znovu zraněný Monfils

ATP MIAMI - V Miami odstartoval druhý letošní podnik Masters 1000 a hned úvodním den se ze soutěže poroučeli bývalí šampioni Brit Andy Murray a domácí John Isner. Další zranění zastavilo Francouze Gaëla Monfilse, který se nedávno vrátil na kurty po dlouhé pauze.

Lehečka v Indian Wells odvrátil setboly a slaví první výhru na akci Masters 1000

ATP INDIAN WELLS - Jiří Lehečka v Indian Wells porazil i díky odvrácení dvou setbolů Francouze Arthura Rinderknecha a na druhý pokus si připsal premiérovou výhru na turnajích Masters 1000. Ve druhém kole se utká s šestým nasazeným Andrejem Rubljovem, kterého nedávno zdolal v Dauhá.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist