Johansson Joachim

Johansson Joachim

41
muž
Švédsko
Datum nar.:
1. 7. 1982
Výška:
198 cm
Váha:
90 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 9.
čtyřhra: - / 108.

Raonic vyzrál na bombarďáka Johanssona, sám mu nastřílel 16 es

ATP STOCKHOLM - Joachim Johansson patřil před zhruba sedmi osmi lety k nejlépe podávajícím hráčům na okruhu, Milos Raonic k ním patří v současnosti. Včera změřili síly ve Stockholmu, kde potvrdil své ambice zahrát si na Turnaji mistrů dvaadvacetiletý Kanaďan. Na domácího hráče poslal 16 es a po servisu ztratil jen 12 fiftýnů.

Stockholm: Vítězný Johanssonův comeback po dvou a půl letech

ATP STOCKHOLM - Ve Stockholmu se po dvou a půl letech na kurty vrátil obávaný bombarďák Joachim Johansson. A jednatřicetiletému Švédovi se daří, neboť včetně kvalifikace vyhrál už čtyři zápasy a neztratil v nich set, ani podání. V boji o čtvrtfinále vyzve Kanaďana Raonice.

Joachim Johansson končí s tenisem nadobro

Švédský tenista Joachim Johansson se po krátkém návratu na kurty rozhodl definitivně ukončit kariéru. Bývalý devátý hráč světa, který od návratu v říjnu 2008 odehrál jen necelou desítku turnajů, jako důvod svého rozhodnutí uvedl ztrátu motivace.

Srbové se bez Djokoviče trápí proti Indii

DAVIS CUP - Novak Djokovič věřil, že si i bez něj Srbové i bez problémů poradí s týmem Indie a rozhodl se odpočívat. Obhájci titulu však mají v Bělehradu trable: jediný bod dnes získal až po pětisetové bitvě Troicki.

Kapitán Argentinců: Musíme být stoprocentně efektivní

I bez Del Potra a Monaka můžeme překvapit, říká kapitán argentinského daviscupového týmu Tito Vazdquez před duelem ve Švédsku. Domácí tenisté se mohou spolehnout na světovou sedmičku Söderlinga, Argentinci však vidí šanci proti švédské dvojce a ve čtyřhře.

Hernych ve Stockholmu skončil na raketě Monaka

ATP STOCKHOLM - Jediný český tenista, jenž tento týden zasáhl do turnajů ATP, už dohrál. Jan Hernych ve Stockholmu nestačil na Argentince Juana Monaka.

Berdych postoupil, čeká ho Söderling

Tomáš Berdych se znovu přiblížil k tomu, aby se stal prvním vítězem nového turnaje v Kuala Lumpuru. Český tenista si v dnešním čtvrtfinále poradil s Němcem Simonem Greulem po setech 6-3 4-6 a 6-3. O finále si zahraje se třetím nasazeným Robinem Söderlingem.

Berdych v Kuala Lumpuru nezaváhal

Třísetovým vítězstvím nad Igorem Kunicynem vstoupil český tenista Tomáš Berdych do turnaje v Kuala Lumpuru, který má letos svou premiéru. Šestý nasazený hráč porazil ruského soupeře 6-1 3-6 a 6-2.

Nalbandian ani další favorité ve Švédsku nezaváhali

ATP STOCKHOLM - Největší favorité tenisového turnaje ve Stockholmu dnes nezaváhali a zajistili si postup do čtvrtfinále. Nejvýše nasazený Argentinec David Nalbandian porazil po setech 6-3 6-2 domácího Joachima Johanssona, který se na kurty vrátil po osmiměsíční přestávce.

Joachim Johansson se vrací k tenisu

Bývalý devátý hráč světového žebříčku Joachim Johansson se po osmi měsících vrací k tenisu. Téměř dvoumetrový Švéd ukončil letos v únoru po sérii operací ramene kariéru. Ode dneška se chystá startovat na turnaji ve Stockholmu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist