Kustova Daria

Kustova Daria

37
žena
Bělorusko
Datum nar.:
29. 5. 1986
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 117.
čtyřhra: - / 66.

Hradecká zvládla úvod Strabag Open i v teplácích, čeká ji Plíšková

ITF PRAHA - Dnes již antukové kurty na Štvanici déšť neskrápěl, navzdory slunečním paprskům se ale hrálo znovu za velmi chladného počasí. Situaci nepodcenila nejvýše nasazená Lucie Hradecká, jež ke svému úvodnímu vystoupení teplácích. Domácí favoritka porazila Bělorusku Kustovovou a s Karolínou Plíškovou si zahraje o čtvrtfinále.

Největší favoritky v Taškentu padly. Amanmuradová finále nezopakuje

Už dvakrát byla uzbecká tenistka Akgul Amanmuradová ve finále domácího turnaje v Taškentu, na titul z něj ale stále čeká. Naprázdno vyšla i letos: druhá nasazená hráčka dnes v boji o semifinále podlehla Rusce Alle Kudrjavcevové 6-7 a 3-6. Před branami semifinále zůstala i turnajová jednička Rumunka Dulgheruová.

Do Brna zamíří pět tenistek z druhé stovky žebříčku

Pět tenistek z druhé stovky světového žebříčku se v příštím týdnu v Brně představí v třetím ročníku mezinárodního turnaje Strabag Cup 2010 s dotací 25.000 dolarů. Nejvýše nasazenými hráčkami budou Darja Kustovová z Běloruska a Slovenka Kristýna Kučová.

Češky dál vítězí. Postoupily Hradecká a Zakopalová

Českým tenistkám Lucii Hradecké a Kláře Zakopalové se daří v jejich generálkách na Roland Garros. Obě hráčky jsou už ve čtvrtfinále: Hradecká, která ve čtvrtek oslaví 24. narozeniny, se mezi nejlepších osm kvalifikovala ve Štrasburku, Zakopalová uspěla ve druhém kole ve Varšavě, kde nadělila 'kanára' 15. hráčce světa Jie Zheng.

Češkám se na turnajích WTA dařilo

WTA VARŠAVA / ŠTRASBURK - Tenistky Klára Zakopalová a Lucie Hradecká zahájily vítězně své generálky na grandslamové Roland Garros, ačkoli dnes shodně prohrály první set. Bývalá česká jednička Zakopalová postoupila do druhého kola ve Varšavě, Hradecká ve Štrasburku.

Benešová v Latině zničila všechny soupeřky

Ve své suverénní představení proměnila česká tenistka Iveta Benešová turnaj kategorie ITF v italské Latině, kde se hrálo o celkové dotace ve výši 50.000 dolarů. Pětadvacetiletá Benešová totiž v průběhu celého týdne ztratila dohromady pouhých 12 gamů a získala svůj čtvrtý titul kategorie ITF.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist