Kuwata Hiroko

Kuwata Hiroko

33
žena
Japonsko
Datum nar.:
18. 12. 1990
Výška:
159 cm
Váha:
55 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 517. / 150.
čtyřhra: 450. / 112.

Bouzková překvapivě podlehla Kuwataové a v Monterrey se nekvalifikuje

WTA MONTERREY - Marie Bouzková loňské body za úspěšně absolvovanou tříkolovou kvalifikaci na turnaji WTA v mexickém Monterrey neobhájí. Dvacetiletá Češka letos už ve svém úvodním duelu neudržela vedení proti Japonce Hiroko Kuwataové, které ve třech setech podlehla.

České naděje řádily v Perthu. Ve čtvrtfinále jsou Krejčíková, Bouzková i Vondroušová

ITF PERTH - Tři české tenistky startují na turnaji ITF s dotací 25.000 dolarů v australském Perthu a všechny postoupily už do čtvrtfinále. Barbora Krejčíková, Marie Bouzková i Markéta Vondroušová ve druhém kole vyřadily nasazené soupeřky a neztratily přitom ani set.

Hlaváčková ukončila sérii 16 nezdarů v kvalifikacích. V Tianjinu si zahraje s Hradeckou

WTA TIANJIN - Andrea Hlaváčková a Lucie Hradecká v prvním kole turnaje v Tianjinu svedou vzájemný souboj. Obě Češky v Číně prošly dvoukolovou kvalifikací, třicetiletá Hlaváčková v ní ukončila šňůru šestnácti nezdarů v řadě.

Allertová v Taškentu nezaváhala a zahraje si o první letošní čtvrtfinále

WTA TAŠKENT - Denisa Allertová v uzbeckém Taškentu využila výhodnějšího přelosování pavouka a po potvrzení role favoritky proti Japonce Hiroko Kuwataové si zahraje o první letošní čtvrtfinále.

Štěpánek, Krejčíková a Kristýna Plíšková jsou v Melbourne ve 3. kole kvalifikace

AUSTRALIAN OPEN - Do závěrečného třetího kola kvalifikace Australian Open postoupili tři čeští zástupci. Mezi muži se daří zkušenému Radku Štěpánkovi, mezi ženami pak Kristýně Plíškové a dvacetileté Barboře Krejčíkové.

Vaidišová v Tianjinu prošla kvalifikací turnaje WTA

WTA TIANJIN - Nicole Vaidišová si potřetí od loňského comebacku zahraje hlavní soutěž turnaje WTA. V čínském Tianjinu prošla tříkolovou kvalifikací, když v závěrečném zápase zdolala 6-1 5-7 6-4 Japonku Hiroki Kuwataovou.

Ve Washingtonu se dařilo Ruskám, Pavljučenkovová je po půl roce ve čtvrtfinále

WTA WASHINGTON - Tři nasazené Rusky postoupily do čtvrtfinále turnaje ve Washingtonu. Mezi osmičku nejlepších se dostala po půl roce i Anastasia Pavljučenkovová, kterou nyní čeká souboj s krajankou Makarovovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist