Lammer Michael

Lammer Michael

42
muž
Švýcarsko
Datum nar.:
25. 3. 1982
Výška:
185 cm
Váha:
80 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 150.
čtyřhra: - / 213.

Švýcarský tým opustil Marti. Naštvalo ho, že nebude hrát

Nejenže úřadujícím daviscupovým šampionům ze Švýcarska chybějí nejlepší hráči, atmosféru v týmu navíc těsně před začátkem prvního kola v Belgii přiostřil vnitřní spor. Yann Marti je ze současného výběru nejlépe žebříčkově postaveným tenistou, nedostal ale důvěru pro zápasy, a proto se rozhodl odjet z Lutychu domů.

Preview: Finále Davis Cupu Francie - Švýcarsko

Na fotbalovém stadionu v Lille se o tomto víkendu rozhodne o vítězích letošního Davisova poháru. Na antuce se ve finálovém duelu střetnou devítinásobní šampioni Francouzi se Švýcary, kteří v čele s Rogerem Federerem touží po premiérovém triumfu.

Davis Cup: Švýcarská nominace na finále bez překvapení. Nechybí Federer ani Wawrinka

Švýcarští tenisté nastoupí k daviscupovému finále ve Francii s očekávanou sestavou, kterou povede Roger Federer. Druhý hráč světa se za tři týdny v Lille pokusí vybojovat poslední velkou trofej, která mu ve sbírce chybí. V týmu s Federerem figurují Stan Wawrinka, Marco Chiudinelli a Michael Lammer. Sestavu dnes oznámil kapitán Severin Lüthi.

Federer poslal Švýcary podruhé v historii do finále Davisova poháru

Tenisté Švýcarska postoupili podruhé v historii do finále Davisova poháru. Přes Itálii je do něj poslal Roger Federer, který dnes nezaváhal v souboji týmových jedniček s Fabiem Fogninim. O premiérový zisk 'salátové mísy' si Švýcaři zahrají v polovině listopadu ve Francii.

Blog ze Stromovky: Parádní den Čechů, Veselý i Rosol postoupili do finále

Dnešní den byl v pražské Stromovce zasvěcen semifinálovým duelům, po kterých pak následovalo i finále čtyřhry. Všechny tři zápasy přitom dopadly pro české fanoušky nejlépe, jak mohly! Jiří Veselý i Lukáš Rosol svá utkání zvládli a postoupili do finále. Veselý pak s Jebavým vyhrál i finále čtyřhry a na Spartě si tak zítra zahraje o 'double'. Přečtěte si sobotní blog z pražské Stromovky.

O titul z pražské Stromovky si zahrají Veselý s Rosolem

CHALLENGER PRAHA - Do finále challengeru v Praze se dostali oba nejvýše nasazená čeští tenisté. Jiří Veselý dnes na antuce ve Stromovce porazil Číňana Ze Zhanga a vyhrál tak už devátý zápas v řadě bez ztráty setu, Lukáš Rosol pak bez potíží otočil duel se Švýcarem Lammerem.

V českém týmu panuje dobrá nálada. Švýcaři věří v postup

Bez komplikací a v dobré náladě pokračují čeští tenisté v přípravě na první kolo Davisova poháru. Od pondělního odpoledne už s obhájci titulu trénuje i jednička Tomáš Berdych a zlepšuje se stav Lukáše Rosola.

Davis Cup: Vítěznou sestavu doplní Veselý

Trojici šampionů z loňského ročníku Davis Cupu Tomáše Berdycha, Radka Štěpánka a Lukáše Rosola nominoval kapitán Jaroslav Navrátil k zápasu prvního kola ve Švýcarsku. Čtvrtým mužem sestavy na utkání, které se bude hrát od 1. do 3. února v Ženevě, je Jiří Veselý.

Davis Cup: Federer proti Česku nenastoupí

Dva týdny před zahájením nového ročníku Davis Cupu české šance na postup do čtvrtfinále výrazně vzrostly. Švýcarský tým oznámil nominaci pro únorový duel s výběrem kapitána Navrátila, ve které chybí světová dvojka Roger Federer.

Federer nechybí v nominaci Švýcarů, 1. kolo si zahraje po osmi letech

Roger Federer po osmi letech nechybí v nominaci Švýcarů na zápas 1. kola Davisova poháru. Šestnáctinásobný grandslamový šampion pomůže své zemi v boji o postup do čtvrtfinále přes Američany, které Švýcarsko hostí na domácí půdě ve Fribourgu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist