Levy Harel

Levy Harel

45
muž
Izrael
Datum nar.:
5. 8. 1978
Výška:
185 cm
Váha:
82 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 35.
čtyřhra: - / 71.

Češi jsou favority, ale my se soustředíme na sebe, řekl kapitán Izraelců Levy

Kapitán izraelských tenistů považuje český výběr za favorita duelu druhé divize Davisova poháru. Harel Levy ještě nemá jasno o druhém hráči dvouhry pro utkání v Ostravě Porubě a antuky se nebojí.

Harel Levy ukončil kariéru

Izraelský tenista Harel Levy se ve svých 32 letech rozhodl skončit s profesionálním tenisem. Někdejší 30. hráč světa to oznámil v neděli. "Tenis mi toho dal hodně, ale teď přišel čas věnovat se rodině," uvedl Levy.

Španělům chybí jedna výhra k postupu do finále DC

Španělští tenisté jsou jednu výhru od zopakování loňské účasti ve finále Davisova poháru. Úřadující vítězové soutěže vedou v semifinále nad Izraelem po prvním dnu 2:0.

Preview: Izrael věří v další zázrak proti oslabeným Španělům

Absence zraněných Rafaela Nadala a Fernanda Verdaska chtějí využít izraelští tenisté k senzaci a v semifinále Davisova poháru proti Španělům v Murcíi věří v možný postup. Vítěz víkendového utkání se ve finále střetne s českým, nebo chorvatským týmem.

Postup v Davis Cupu? Pro Izraelce víc než grandslamový titul

Izrael oslavuje nové tenisové hrdiny. "Senzační! Ohromující!" píšou noviny po sobotní výhře ve čtyřhře, která týmu zajistila vedení 3:0 na Ruskem a historicky první postup izraelských tenistů do semifinále Davisova poháru.

Izrael je senzačním semifinalistou. Vyřadil Rusko

DAVIS CUP - Izraelští tenisté poprvé v historii postoupili do semifinále Davisova poháru. Rozhodující třetí bod v duelu s Ruskem jim v dnešní čtyřhře v Tel Avivu zajistila dvojice Jonathan Erlich a Andy Ram, která porazila Igora Kunicyna a Marata Safina 6-3 6-4 6-7 4-6 6-4.

Izrael a Chorvatsko jsou blízko postupu do semifinále

Izraelské tenisty dělí jediná výhra od premiérové účasti v semifinále Davisova poháru. Po úvodních dvouhrách za podpory bouřlivých jedenácti tisíc diváky vedou doma v Tel Avivu nad favorizovaným Ruskem 2:0 na zápasy.

Preview: Čtvrfinále Davisova poháru

Nejen v Ostravě o tomto víkendu bojují tenisté Česka a Argentiny o postup do semifinále Davisova poháru. Američané se budou snažit poprvé porazit Chorvaty na antuce v Poreči, Izrael čeká životní zápas s Rusy a obhájci titulu ze Španělska hostí Němce.

Argentina je blízko postupu do čtvrtfinále

Tenisté Argentiny mají nakročeno k postupu do čtvrtfinále Davisova poháru. Loňští finalisté vedou v domácím prostředí nad Nizozemskem po úvodních dvouhrách 2-0 a už se pomalu mohou těšit na svého dalšího soupeře, který vzejde z duelu Česká republika - Francie.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist