Li Na

Li Na

42
žena
Čína
Datum nar.:
26. 2. 1982
Výška:
172 cm
Váha:
65 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 2.
čtyřhra: - / 54.

Do Síně slávy budou uvedeni Na Li, Pierceová a Kafelnikov

Dvojnásobná grandslamová vítězka Na Li byla jako první hráčka z Asie zvolena do tenisové Síně slávy. Společně s první čínskou globální hvězdou budou do elitní společnosti uvedeni další dvojnásobní grandslamoví šampioni Mary Pierceová z Francie a Rus Jevgenij Kafelnikov.

Přijměte Na Li do Síně slávy, hlasovali fanoušci

Dvojnásobná grandslamová vítězka Na Li získala nejvíce podpory od fanoušků při hlasování o přijetí do tenisové Síně slávy. Čínská hvězda díky tomu zvýšila své šance, že se stane první asijskou členkou této prestižní společnosti.

Na Li může být první asijskou členkou tenisové Síně slávy

Bývalá čínská tenistka Na Li se může stát první asijskou členkou Síně slávy v Newportu. Dvojnásobná grandslamová vítězka je jedním z osmi kandidátů pro uvedení v roce 2019.

Na Li: Roland Garros ve dvou slovech? Náročné a romantické!

Vítězka z roku 2011 Na Li letos poprvé od ukončení kariéry navštívila Roland Garros. Šťastná a uvolněná novopečená maminka se tak znovu vrátila na místa, kde byla v minulosti tolik úspěšná. Jak vzpomíná na výhru v Paříži a jak si užívá mateřství? Odpovědi nabízí následující rozhovor.

Na Li je matkou, narodila se jí dcera Alisa

Číňanka Na Li je matkou. V Číně se jí dnes narodila první dcera, kterou spolu s partnerem pojmenovali Alisa. Je to ten nejkrásnější okamžik v mém životě, miluji svou dceru, napsala dvojnásobná grandslamová šampionka.

Hongkongský režisér natočí film o životě Číňanky Na Li

Životní příběh čínské tenistky Na Li vstoupí na filmová plátna. Téma si vybral hongkongský režisér Peter Ho-Sun Chan, který hodlá film o cestě na vrchol a boji o nezávislost inspirovaný autobiografií 'Na Li: Můj život' začít natáčet koncem letošního roku. Premiéru by měl mít v příštím roce.

Djokovič dostal sportovního Oscara za rok 2014. Na Li získala výjimečné ocenění

Wimbledonský šampion Srb Novak Djokovič a etiopská běžkyně Genzebe Dibabaová, která během dvou týdnů vytvořila tři světové rekordy na různých tratích, jsou držiteli ceny Laureus pro nejlepší sportovce světa za rok 2014. Trofeje označované za sportovního Oscara se dnes předávaly v Šanghaji.

Manžel dal "eso", Na Li čeká dítě

Dvojnásobná grandslamová vítězka Na Li očekává svého prvního potomka. Bývalá světová dvojka, která loni ukončila kariéru, oznámila své těhotenství v rámci prvního dne Australian Open.

Na Li: Rok 2015 bude střetem mladší a starší generace

Minulý rok v Melbourne získala svůj druhý grandslamový titul, v záři ale kvůli problémům s koleny ukončila kariéru. Řeč je o Číňance Na Li. Přečtěte si, jak historicky nejlepší asijská tenistka vidí sezonu 2015. Světová špička se zatím drží, ale postupně přichází mladší generace, říká bývalá světová dvojka.

WTA v roce 2014, část I. Na Li získala v Melbourne druhý grandslamový titul, Kvitová vyhořela

Jednoznačně nejlépe vstoupila do sezony 2014 Na Li, která nejprve obhájila titul v domácím Shenzhenu a následně v Melbourne vybojovala svůj druhý grandslamový titul. Ve finále Australian Open porazila Číňanka Dominiku Cibulkovou, která se stala první Slovenkou, jež se probojovala do finále grandslamu. Vstup do sezony naopak vůbec nevyšel české jedničce Petře Kvitové.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist