Michnev Petr

Michnev Petr

34
muž
Česká republika
Datum nar.:
3. 8. 1989
Výška:
188 cm
Váha:
82 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 1550. / 229.
čtyřhra: 1658. / 385.

V Prostějově do hlavní soutěže prošli Michnev, Staněk, Vlkovská a Viďmanová

V Prostějově dnes pokračoval další ze série exhibičních turnajů v rámci projektu O trofej solidarity a naděje ČTS by Moneta. Na programu bylo druhé i závěrečné kolo kvalifikace. Do hlavní soutěže se v mužské části turnaje probojovali Petr Michnev a Robin Staněk, ženskou část zkompletovaly Veronika Vlkovská s Darjou Viďmanovou.

Prostějov vládne dál. Tenisovou extraligu vyhrál podesáté v řadě

TENISOVÁ EXTRALIGA - TK Agrofert Prostějov vyhrál podesáté v řadě a popatnácté v historii Tenisovou extraligu smíšených družstev. Ve finále si hanácký klub poradil stejně jako loni s pražskou Spartou, kterou porazil 5-1. O body se dnes v říčanské hale podělili Karolína Plíšková, Lucie Šafářová, Jiří Veselý a Slováci Jozef Kovalík a Norbert a Gomboš.

Šátral, Šafránek a Hradecká prošli prvním kolem kvalifikace US Open

US OPEN - Osm z deseti Čechů včera vstoupilo do kvalifikace US Open, tři prvním ze tří kol prošli. Naději na start v hlavní soutěži posledního grandslamu sezony si udrželi Jan Šátral, Václav Šafránek a Lucie Hradecká.

Kvalifikace US Open rozlosována. Do bojů o hlavní soutěž zasáhne deset Čechů

V pondělí byla rozlosována kvalifikace závěrečného grandslamového podniku sezony US Open. Kvalifikačním sítem se v newyorském Flushing Meadows pokusí projít celkem deset českých zástupců, šest žen a čtyři muži. Letošní kvalifikace se bude od předchozích ročníků nepatrně lišit. Právě v kvalifikaci US Open si totiž hráči i trenéři vyzkouší plánované změny pravidel.

V Liberci dnes dohráli Rosol i Michnev

CHALLENGER LIBEREC - Českým tenistům se na domácím challengeru v Liberci nedaří. Do čtvrtfinále zatím nepostoupil žádný z nich, druhé kolo dnes bylo konečným pro Lukáše Rosola i Petra Michneva.

Veselý a Pavlásek v Prostějově postoupili do druhého kola

Do osmifinále challengeru v Prostějově prošli dva domácí tenisté. Jiří Veselý porazil Dmitrije Popka z Kazachstánu 6-4 6-0, Adam Pavlásek pak zdolal krajana Petra Michneva 6-4 2-6 6-2. V souboji dvou držitelů divokých karet neuspěl Patrik Rikl, které nestačil na nejvýše nasazeného Slováka Martina Kližana.

Michnev v řeckém Irakliu vybojoval druhý letošní titul

FUTURES IRAKLIO - Sedmadvacetiletý Petr Michnev slaví za poslední měsíc na turnajích série Futures již druhý titul. V řeckém Irakliu v dnešním finále v premiérovém vzájemném duelu porazil o sedm let mladšího Benjamina Bonziho z Francie 6-2 7-5 a beze ztráty setu si jako nasazená jednička dokráčel pro celkově osmý kariérní triumf.

Poloviční česká úspěšnost na Futurech. Tituly berou Šafránek a Michnev

Českým tenistům se tento týden na turnajích série Futures náramně dařilo. Do finále se probojovali hned čtyři a dva z nich si domů po dnešních finálových bojích odvezou titul. Václav Šafránek potvrdil v Antalyi roli nasazené jedničky, v italském Sondriu triumfoval Petr Michnev. Na titul nedosáhli Vít Kopřiva a Zdeněk Kolář.

Michnev ve Wroclawi svůj životní výsledek nevylepšil

CHALLENGER WROCLAW - Petr Michnev si sice životní turnaj neprodloužil, i přesto může challengerový podnik v polské Wroclawi opustit se vztyčenou hlavou. Český tenista totiž v polské hale dosáhl na životní úspěch, když se na challengeru poprvé v kariéře probojoval do čtvrtfinále. V něm ale nestačil 6-7 2-6 na čtvrtého nasazeného Quentina Halyse.

Michnev na Futures v pražských Říčanech získal pátý letošní titul

FUTURES ŘÍČANY - Petr Michnev si v pražských Říčanech došel pro svůj šestý titul z turnajů Futures. Letos zvítězil popáté, z toho už potřetí po finálové výhře nad Nizozemcem Nielsem Lootsmou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist