Mitu Cristina-Andreea

Mitu Cristina-Andreea

32
žena
Rumunsko
Datum nar.:
22. 9. 1991
Výška:
175 cm
Váha:
60 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 239. / 68.
čtyřhra: 207. / 69.

Úřady vyšetřují podezřelou čtyřhru na French Open. Po chybách Sizikovové přibývalo nezvyklé množství sázek

Francouzské úřady začaly vyšetřovat jeden zápas ženské čtyřhry na Roland Garros kvůli podezření ze zmanipulování a korupce. Jedná se o utkání prvního kola mezi vítěznými Rumunkami Patricií Marií Tigovou s Andreou Mituovou a rusko-americkou dvojicí Jana Sizikovová a Madison Brengleová.

Allertová první letošní titul nezískala, nestačila na Mituovou

ITF BRATISLAVA - Nejvýše nasazená Denisa Allertová na turnaji ITF s dotací 25 000 amerických dolarů v Bratislavě premiérový letošní titul nezískala. Favoritka dnešního finálového utkání nestačila na Rumunku Andreeu Mituovou. S turnajovou sedmičkou prohrála snadno 2-6 3-6.

Plíšková se Strýcovou vyhrály v rumunské Kluži čtyřhru a vybojovaly postup do semifinále Fed Cupu

České tenistky si znovu zahrají semifinále Fed Cupu. V nedělních dvouhrách sice nejprve Petra Kvitová podlehla Simoně Halepové, naději na postup ale zachránila Karolína Plíšková, která srovnala na 2-2. V závěrečné čtyřhře pak Plíšková spolu se Strýcovou přetlačily pár Mituová/Olaruová a posunuly tak český tým do semifinále ženské týmové soutěže. V něm obhájkyně titulu narazí na Švýcarky.

Siniaková zahájila sezonu vítězně, v Shenzhenu postupuje

Přesvědčivou výhrou odstartovala novou sezonu Kateřina Siniaková. Česká tenistka si v Shenzhenu poradila na úvod s Rumunkou Mituovou a po vítězství 6-3 6-3 postoupila do druhého kola.

Linec: Allertovou a Strýcovou čeká vzájemný duel. Šafářová po návratu prohrála

WTA LINEC - Prvním kolem halového turnaje v Linci prošly pouze dvě z šesti českých tenistek. Denisa Allertová vyhrála souboj s Klárou Koukalovou a o postup do čtvrtfinále si zahraje s další Češkou Barborou Strýcovou, jež zdolala rovněž ve třech setech domácí Barbaru Haasovou. Kromě Koukalové neuspěly také Lucie Hradecká, Kateřina Siniaková a Lucie Šafářová, jež se vrací po zranění a nemoci.

Allertová si na US Open vyšlápla na Suárezovou. Plíšková, Siniaková a Koukalová dohrály

US OPEN - První Češkou ve druhém kole US Open se stala překvapivě Denisa Allertová, která při své premiéře na newyorském grandslamu zaskočila světovou desítku Carlu Suárezovou-Navarrovou. První den postoupila ještě Tereza Smitková, další tři české tenistky dohrály. Prokletí grandslamových turnajů v této sezoně určitě nezlomí Karolína Plíšková, neboť v New Yorku končí hned v prvním kole po debaklu s Tatišviliovou. Kateřina Siniaková nepřekvapila proti patnácté nasazené Agnieszce Radwaňské a Klára Koukalová nedokázala ani na dvanáctý pokus postoupit do 2. kola US Open.

1. den na US Open: Do boje vstoupí šest Čechů

V New Yorku dnes odstartuje poslední grandslam sezony. O postup do 2. kola US Open bude usilovat šest českých tenistů v čele s Karolínou Plíškovou i obě světové jedničky.

Los US Open: Berdycha vyzve Fratangelo, Kvitová čeká na kvalifikantku

V New Yorku byl rozlosován poslední grandslam sezony US Open. Čeští tenisté se v prvním kole vyhnou nasazeným soupeřům, naopak hned pět Češek půjde proti papírovým favoritkám z druhé světové desítky. Tomáše Berdycha vyzve domácí Fratangelo, Lucie Šafářová bude čelit ve formě hrající Ukrajince Lesje Curenkové, Petra Kvitová s Karolínou Plíškovou čekají na soupeřky z kvalifikace.

Erraniová utekla hrobníkovi z lopaty, Schmiedlová v Bad Gasteinu prodloužila vítěznou sérii

S obrovskými problémy postoupila Sara Erraniová do čtvrtfinále turnaje v Bad Gasteinu. Nasazená jednička musela v duelu s Ukrajinkou Zaněvskou odvracet mečbol, soupeřku ale nakonec zdolala ve třech setech. O semifinále si zahraje i Anna Karolína Schmiedlová, která dnes vyhrála už sedmý zápas v řadě.

Allertová v deštivé Bukurešti zdolala domácí Dinuovou

WTA BUKUREŠŤ - Denisa Allertová na antuce v Bukurešti vyhrála svůj úvodní zápas, který byl za stavu 1-1 na sety přerušen na dvě hodiny kvůli dešti. Dvaadvacetiletá Češka zdolala domácí Cristinu Dinuovou a postoupila do 2. kola. V něm vyzve sedmou nasazenou Slovenku Annu Karolínu Schmiedlovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist