Moore Tara

Moore Tara

31
žena
Velká Británie
Datum nar.:
6. 8. 1992
Výška:
163 cm
Váha:
65 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 145.
čtyřhra: - / 77.

Mooreová vědomě nedopovala. Za pozitivní test mohlo kontaminované maso, oznámila ITIA

Britka Tara Mooreová byla zbavena obvinění z dopingu. Mezinárodní agentura pro integritu tenisu (ITIA) dnes informovala o tom, že za pozitivní nález mohlo kontaminované maso.

Mooreová měla v Bogotě pozitivní test na doping

Po porážce ve finále čtyřhry na dubnovém turnaji WTA v Bogotě měla britská tenistka Tara Mooreová pozitivní test na doping a má dočasně zastavenou činnost. V těle měla zakázané látky nandrolon a boldenon.

Linda Fruhvirtová na WTA v Clevelandu vyhrála souboj lucky loserů. Postoupila i Siniaková

WTA CLEVELAND - Linda Fruhvirtová potřetí v kariéře startuje na turnaji WTA a podruhé odstartovala vítězně. Na betonu v americkém Clevelandu 16letá Češka porazila v souboji dvou šťastných poražených z kvalifikace Britku Taru Moorerovou. O čtvrtfinále si v Ohiu zahraje také Kateřina Siniaková, jež vyřadila domácí nasazenou osmičku Shelby Rogersovou.

Mooreová ani Kiicková nesouhlasí s Thiemem. Nemáš žádné právo soudit ostatní, pokud je osobně neznáš. Vůbec nevíš, o čem mluvíš

O pár dní starém vyjádření Dominica Thiema na adresu žebříčkově níže postavených tenistů se stále mluví. Nejlepší rakouský tenista tvrdí, že nikdo z nich rozhodně nebojuje o přežití a odmítl jim finančně pomoci. Navíc se domnívá, že ne všichni tenisu dávají maximum. Tenistky Tara Mooreová a Allie Kiicková jsou ale jiného názoru. "Nemá žádné právo soudit morálku ostatních, pokud je nezná osobně," napsala Mooreová. "Vůbec neví, o čem mluví," reagovala Kiicková.

Největší obrat v historii? Britka Mooreová na ITF otočila zápas z 0-6 0-5 30-40

Taře Mooreové sice v žebříčku WTA patří až 479. příčka, nicméně bývalá 145. hráčka světa se zapsala do tenisové historie. Šestadvacetiletá Britka totiž na menším domácím podniku ITF v utkání prvního kola s Jessikou Ponchetovou prohrávala už 0-6 0-5 30-40, přesto dokázala zvítězit a postarala se o pravděpodobně největší obrat v tenisových dějinách.

Allertová v Číně pokračuje na vítězné vlně, v Shenzhenu smetla Mooreovou

ITF SHENZHEN - Denisa Allertová tři dny po triumfu v Zhuhai vstoupila výhrou i do dalšího čínského turnaje ITF 60k v Shenzhenu. V prvním kole česká tenistka ztratila jen tři gamy s Britkou Tarou Mooreovou.

Hradecká na Tchaj-wanu prošla kvalifikací, Krejčíková neuspěla

WTA TAIPEI - Lucie Hradecká si na Tchaj-wanu zahraje poprvé v sezoně v hlavní soutěži turnaje WTA. V Taipei prošla dvoukolovou kvalifikací, když v dnešním rozhodujícím zápase porazila Britku Taru Mooreovou. Naopak poslední krok nedokázala udělat Barbora Krejčíková.

Benešovou vyřadila mladá Britka, Hlaváčkové pomohla skreč

Poloviční úspěšnost měly dnes na turnaji v Birminghamu české tenistky. První travnatý podnik sezony na okruhu WTA vůbec nevyšel Ivetě Benešové, která vypadla v úvodním kole po prohře se soupeřkou ze čtvrté stovky světového žebříčku. Lépe si dnes ve Velké Británii vedla vedla Andrea Hlaváčková, které skreč Michaelly Krajicekové pomohla k postupu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist