Panfil Grzegorz

Panfil Grzegorz

muž
Polsko
Datum nar.:
-
Výška:
183 cm
Váha:
76 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 238.
čtyřhra: - / 176.

Hopman Cup vyhrála poprvé Francie

Na 26. ročníku Hopman Cupu se z vítězství radují poprvé tenisté Francie. Jo-Wilfried Tsonga a Alizé Cornetová v dnešním finále porazili Poláky Agnieszku Radwaňskou a Grzegrote Panfila, když o jejich triumfu rozhodla závěrečná smíšená čtyřhra.

Hopman Cup: Poláci jsou premiérově ve finále

Polští tenisté si poprvé v historii Hopmanova poháru zahrají v Perthu na turnaji smíšených dvojic o titul. Agnieszka Radwaňská s Grzegorzem Panfilem si zajistili vítězství ve skupině A díky dnešní výhře 2:1 nad domácí Austrálií.

Poláci také díky senzační výhře Panfila nad Raonicem porazili i Kanadu!

Polští tenisté na Hopman Cupu zůstávají neporažení a mají skvěle našlápnuto k postupu do finále. Po výhře nad Itálií porazili i Kanadu, nad kterou vedou 2-0 na zápasy. Nejprve Agnieszka Radwaňská zdolala talentovanou Eugenii Bouchardovou, o druhý bod se pak nečekaně postaral až 288. hráč světa Grzegorz Panfil, který porazil světovou jedenáctku Milose Raonice.

První bod na Hopman Cupu získali Poláci

V Perthu odstartoval turnaj smíšených dvojic a první výhru si i bez zraněného Janowicze připsali Poláci, kteří trochu nečekaně porazili Italy. Agnieszka Radwaňská nejprve smetla Flavii Pennetteaovou, Grzegorz Panfil pak získal druhý bod poté, co mu vzdal Andreas Seppi.

Janowicz má zraněnou nohu, odhlásil se z Hopman Cupu

Bez svého nejlepšího tenisty nastoupí polský tým v nadcházejícím Hopman Cupu. Wimbledonský semifinalista Jerzy Janowicz se musel odhlásit kvůli zranění nohy. V debutujícím polském družstvu ho vedle páté hráčky světa Agnieszky Radwaňské zastoupí Grzegorz Panfil.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist