Robredo Tommy

Robredo Tommy

41
muž
Španělsko
Datum nar.:
1. 5. 1982
Výška:
180 cm
Váha:
75 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 5.
čtyřhra: - / 16.

39letý Španěl Robredo v Barceloně odehrál poslední zápas kariéry

ATP BARCELONA - Bývalá světová pětka Tommy Robredo se na turnaji v rodné Barceloně rozloučil s kariérou. 39letý Španěl svůj poslední zápas s krajanem Bernabé Zapatou prohrál v prvním kole jednoznačně 1-6 1-6.

Munar začal sezonu triumfem na challengeru v Antalye

CHALLENGER ANTALYA - Vítězem antukového challengeru v turecké Antalye se stal nejvýše nasazený Jaume Munar. Třiadvacetiletý Španěl dnes nejprve deklasoval 6-0 6-1 zkušeného krajana Tommyho Robreda a v následném finále si poradil 6-7 6-2 6-2 s italským mladíkem Lorenzem Musettim.

Na challenger do Ostravy se chystají Robredo, Gulbis, Troicki či Hyeon Chung

Dřívější pátý hráč světa Tommy Robredo nebo světová desítka Ernests Gulbis budou v příštím týdnu startovat na challengeru Ostrava Open 2020 na antuce v ostravských Komenského sadech. Navzdory koronavirové krizi má letošní ročník rekordní dotaci 156 tisíc dolarů.

Veselý a Pavlásek v Prostějově postoupili do druhého kola

Do osmifinále challengeru v Prostějově prošli dva domácí tenisté. Jiří Veselý porazil Dmitrije Popka z Kazachstánu 6-4 6-0, Adam Pavlásek pak zdolal krajana Petra Michneva 6-4 2-6 6-2. V souboji dvou držitelů divokých karet neuspěl Patrik Rikl, které nestačil na nejvýše nasazeného Slováka Martina Kližana.

Fratangelo v Indian Wells smetl Tomice a vyzve Bedycha

ATP INDIAN WELLS - Tomáš Berdych vstoupí do turnaje v Indian Wells duelem s domácím Bjornem Fratangelem. Třiadvacetiletý Američan si na úvod připsal svou teprve druhou výhru na akcích Masters 1000, když smetl Bernarda Tomice a poprvé od loňského srpna postoupil na okruhu ATP do 2. kola. Naopak Australan zaznamenal pátou porážku v řadě.

Trojnásobný šampion Ferrer v Buenos Aires nezvládl první letošní zápas na antuce

ATP BUENOS AIRES - David Ferrer znovu potvrdil dlouhodobý pokles formy. Zkušenému Španělovi se nepovedl ani první letošní zápas na oblíbené antuce, když v Buenos Aires trojnásobný šampion nestačil na domácího Carlose Berlocqa.

Robredo se po operaci lokte vrací na kurty

Po operaci lokte a půlroční rehabilitaci se v Metách vrátí na okruh ATP Tommy Robredo. Čtyřiatřicetiletý Španěl právě halový turnaj Moselle Open, jenž dnes začne, v roce 2007 vyhrál. Majitel celkem 12 titulů si zahrál naposledy mezi elitou v únoru v Dubaji a dostal výprask od jedničky Novaka Djokoviče.

Ferrer si chce odpočinout. V Indian Wells hrát nebude

Kromě Rogera Federera bude na prvním letošním turnaji Masters 1000 v Indian Wells chybět i osmý hráč světa David Ferrer, který se odhlásil kvůli únavě. Pořadatelům prestižní akce v Kalifornii, která začíná ve středu 9. března, se už omluvili i Marcos Baghdatis a Tommy Robredo.

Djokovič v prvním zápase po třech týdnech smetl Robreda

ATP DUBAJ - Novak Djokovič od triumfu na Australian Open tři týdny nehrál, krátká pauza ale z jeho formy nic neubrala. Nejlepší tenista současnosti dnes vstoupil suverénní výhrou do turnaje v Dubaji, když smetl Španěla Tommyho Robreda a oplatil mu porážku z posledního vzájemné střetnutí.

Verdasco vyhrál bitvu s Nadalem! Murray nedal šanci Zverevovi

Rafael Nadal teprve podruhé v kariéře prohrál svůj úvodní zápas na grandslamovém turnaji. Dnes na Australian Open podlehl v pětisetové bitvě krajanu Fernandu Verdaskovi, kterému se tak povedla odveta za sedm let staré semifinále. Naopak bravurně zvládl svůj vstup do turnaje Andy Murray, který nedal šanci osmnáctiletému Němci Alexanderu Zverevovi.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist