Rodionova Arina

Rodionova Arina

34
žena
Austrálie
Datum nar.:
15. 12. 1989
Výška:
168 cm
Váha:
60 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 108. / 97.
čtyřhra: 269. / 41.

Linda Fruhvirtová prohrála bitvu s Rodionovovou a své největší semifinále si nezahraje

ITF W80 LES FRANQUESES DEL VALLÉS - Linda Fruhvirtová si na turnaji ITF ve Španělsku své největší semifinále nezahraje. Šestnáctiletá Češka dnes po téměř dvouapůlhodinovém boji podlehla 2-6 6-2 4-6 nasazené sedmičce a 160. hráčce světa Arině Rodionovové z Austrálie.

26 winnerů za necelou hodinu. Ostapenková v Petrohradu smetla Badosaovou

WTA PETROHRAD - V ruském Petrohradu odstartoval třemi zápasy halový turnaj WTA 500. Suverénně začala Lotyška Jelena Ostapenková, které během 52 minut hry zasypala Španělku Badosaovou 26 winnery. Do druhého kola postoupily také domácí Věra Zvonarevová a Běloruska Aliaksandra Sasnovičová. Ve čtyřhře uspěla Renata Voráčová s Japonkou Makotou Ninomijaovou, byť musely odvracet mečbol.

Rodionovová se zastala Thiema. Nechte už Dominica být, finanční krize je úkol pro ITF

Dominic Thiem nedávno odmítl přispět do fondu pro žebříčkově níže postavené hráče, kteří se mohli během koronavirové přestávky ocitnout ve finanční tísni. Na nejlepšího rakouského tenistu se strhla vlna kritiky, ale jsou i tací, kteří nevydělávají tolik jako elita a trojnásobného grandslamového finalisty se zastali. Dobrým příkladem je Arina Rodionovová.

Vondroušová je po zranění v ráži! Rodionovovou zničila dvěma kanáry a jde na Bartyovou

WTA ADELAIDE - Markéta Vondroušová je po půlroční pauze zaviněné zraněním zápěstí v ráži. V Adelaide ztratila v prvních dvou zápasech dohromady pouze tři gamy, dnes domácí Arinu Rodionovovou zdemolovala nejdrtivějším možným rozdílem 6-0 6-0. Ve čtvrtfinále vyzve v repríze finále loňského Roland Garros světovou jedničku Ashleigh Bartyovou (h2h 0-3).

Qiang Wang a Jastremská v Tiajinu suverénně prošly do druhého kola

WTA TIANJIN - Qiang Wang se po neúspěšných obhajobách semifinále ve Wuhanu a Pekingu účastní dalšího domácího podniku v Tianjinu a úvodní kolo s přehledem zvládla, když si poradila 6-3 6-4 s kvalifikantkou Arinou Rodionovovou. Vstup do turnaje vyšel i Dajaně Jastremské, která nedala šanci domácí Lin Zhu. Prvním kolem prošly všechny nasazené hráčky.

Poslední dvě šampionky Stephensová a Curenková jsou v Acapulku ve čtvrtfinále

WTA ACAPULCO - Vítězky posledních dvou ročníků turnaje WTA International v Acapulku Sloane Stephensová a Lesja Curenková prodloužily svou neporazitelnost v Mexiku na sedm utkání. Letos nejvýše nasazená Američanka po přerušení série osmi porážek přežila ve druhém kole mečbol proti Nizozemce Rusové, Ukrajinka Curenková si poradila hladce ve dvou setech s Australankou Arinou Rodinonovovou.

Bouzková v Burnie skončila v semifinále na raketě Muhammadové

ITF BURNIE - Osmnáctiletá Češka Marie Bouzková skončila na svém prvním turnaji v Austrálii v semifinále. Na podniku ITF 60k v Burnie ji bez problémů zastavila čtvrtá nasazená Američanka Asia Muhammadová.

Rodionovová den po svatbě divokou kartu na Australian Open nevybojovala. Slaví Inglisová

Australskou kvalifikaci o divokou kartu na Australian Open vyhráli Maddison Inglisová a James Duckworth. Sedmnáctiletá Inglisová ve finále porazila Arinu Rodionovovou, jež nastoupila den po své svatbě. Duckworth k rozhodujícímu zápasu nemusel vůbec nastoupit, jeho soupeř Benjamin Mitchell totiž odletěl za svou partnerkou k porodu.

Arina Rodionovová postoupila do finále australské kvalifikace a spěchala na vlastní svatbu

Arina Rodionovová v Melbourne porazila Storm Sandersovou a postoupila do finále australské kvalifikace o divokou kartu na Australian Open. Mnohem důležitější životní situace ale na australskou tenistku ruského původu teprve čekala, jen o pár hodin později se totiž vdala.

Arina Rodionovová v sobotu stihne svatbu i duel o divokou kartu na Australian Open

Australskou tenistku Arinu Rodionovovou čeká v sobotu nabitý program, nakonec ale stihne naplánovanou svatbu i zápas kvalifikačního turnaje o divokou kartu na Australian Open, v němž nečekaně postoupila do semifinále. Termínovou kolizi zvládne díky pochopení tenisových funkcionářů a soupeřky.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist