Smyczek Tim

Smyczek Tim

36
muž
USA
Datum nar.:
30. 12. 1987
Výška:
175 cm
Váha:
73 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 68.
čtyřhra: - / 160.

Z 'wimbledonského finále na dvorku' k osmifinále ve Washingtonu. Bratry Zverevovy čeká první velký souboj

Alexander Zverev na cestě za obhajobou titulu z turnaje ve Washingtonu vyzve v osmifinále staršího bratra Mischu. Na elitním okruhu ATP se utkají vůbec poprvé, zatím na sebe v minulosti narazili pouze dvakrát v kvalifikacích.

Del Potro přehrál Smyczeka a čeká ho souboj s Berdychem

ATP INDIAN WELLS - Juan Martín Del Potro i svůj druhý turnaj po téměř roční pauze začal hladkou výhrou. V Indian Wells bývalý finalista smetl domácího Tima Smyczeka a postoupil do 2. kola, ve kterém si poprvé od listopadu 2013 zahraje s hráčem Top 10 - Tomášem Berdychem.

Del Potro se vrátil snadnou výhrou. Možná dokážu být zase nebezpečný, věří si

ATP DELRAY BEACH - Juan Martín Del Potro oslavil svůj návrat po téměř rok dlouhé pauze hladkým vítězstvím. V Delray Beach šampion z roku 2011 s přehledem porazil domácího Denise Kudlu a s Australanem Smithem si zahraje o čtvrtfinále.

Hernych je v Newportu po 13 měsících ve druhém kole, Štěpánek uhrál pouhé dva gamy

ATP NEWPORT - Jan Hernych na trávě v americkém Newportu navázal na úspěšně zvládnutou kvalifikaci a po výhře nad domácím Timem Smyczekem postoupil poprvé od loňského Wimbledonu do 2. kola hlavního okruhu. Naopak Radek Štěpánek při premiéře na tradičním akci skončil po debaklu s Američanem Jackem Sockem. Dohrál i nejvýše nasazený John Isner.

Veselý v Nottinghamu postupuje, zahraje si o čtvrtfinále

Hladkým vítězstvím nad Timem Smyczekem odstartoval Jiří Veselý svůj poslední přípravný turnaj na Wimbledon. Český tenista dnes porazil Američana 6-1 6-3 a díky své první letošní výhře na trávě postoupil do osmifinále.

Rosol si znovu poradil se sedmnáctiletým Zverevem, ve třetím kole vyzve Ferrera

ATP MIAMI - Lukáš Rosol potřetí v sezoně zvládl vstup do turnaje. Na Masters v Miami si poradil se sedmnáctiletým Němcem Alexanderem Zverevem a postupem do třetího kola vyrovnal své maximum z roku 2012. V boji o osmifinále vyzve sedmého nasazeného Španěla Davida Ferrera.

Dolgopolov v Delray Beach postupuje, po roce má na dosah semifinále

Ukrajinský tenista Alexandr Dolgopolov se na turnaji v Delray Beach přiblížil svému třetímu titulu v kariéře. Nejvýše nasazený zbývající hráč v pavouku si včera poradil s domácím Smyczekem a prošel do čtvrtfinále. O své první semifinále od loňského března si zahraje s dalším Američanem Donaldem Youngem.

Nadal měl namále, navzdory křečím postoupil v pěti setech

S velkými problémy postoupil Rafael Nadal do třetího kola Australian Open. Španělský tenista dnes prohrával s Američanem Smyczekem 1:2 na sety, překvapení ale navzdory zdravotním komplikacím nepřipustil a po více než čtyřech hodinách vybojoval vítězství 6-2 3-6 6-7 6-3 a 7-5. První set na turnaji ztratil i Roger Federer, který po pomalejším rozjezdu přehrál Itala Bolelliho.

Berdych postoupil, zápas s Luem ale musel otáčet

ATP TORONTO - Tomáš Berdych se ve svém úvodním zápase na turnaji Masters 1000 v Torontu zapotil. Český tenista musel otáčet vývoj utkání s Tchajwancem Yen-Hsun Luem, jehož nakonec porazil i ve třetím vzájemném duelu. O postup do čtvrtfinále si pátý hráč světa zahraje se Španělem Felicianem Lópezem.

Rekordní propadák. Američané poprvé nemají osmifinalistu na US Open

Historickou blamáží skončil letošní US Open pro americký mužský tenis. Když včera vypadl Tim Smyczek, dohrál i poslední z domácích hráčů a Američané tak vůbec poprvé v historii turnaje nemají zástupce v nejlepší šestnáctce.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist