Stoppini Andrea

Stoppini Andrea

44
muž
Itálie
Datum nar.:
29. 2. 1980
Výška:
191 cm
Váha:
79 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 161.
čtyřhra: - / 188.

Štěpánek je v San Jose ve čtvrtfinále

ATP SAN JOSE - Čest český tenistů drží v tomto týdnu alespoň Radek Štěpánek. Ten se po dnešní výhře nad Guccionem stal prvním čtvrtfinalistou turnaje v San Jose a dál pokračuje v cestě za zopakováním loňského finále.

Berdych prošel do druhého kola, Minář dohrál

AUSTRALIAN OPEN MUŽI - Za necelé dvě hodiny zvládl Tomáš Berdych postoupit do druhého kola Australian Open. V úvodním zápase si poradil s Američanem Gineprim ve třech setech. Vstup do turnaje nepokazili ani obhájce titulu Novak Djokovič a druhý hráč světa Roger Federer.

1. den na Australian Open: Představí se pět Čechů i Federer

V první hrací den úvodního grandslamu sezony se na kurtech objeví celkem pět českých tenistů, trojnásobný vítěz Federer, obhájce titulu Djokovič nebo ženská světová jednička Jelena Jankovičová.

Roddick a Del Potro v LA nezaváhali, Moya dohrál

ATP LOS ANGELES - Nejvýše nasazený tenista Andy Roddick zvládl svůj úvodní zápas na turnaji v Los Angeles, když nezaváhal s Dušanem Vemičem. Postoupil i třetí nasazený Del Potro, naopak turnajová sedmička Carlos Moya skončila na raketě domácího kvalifikanta Amera Deliče.

Preview: Del Potro - Stoppini

O postup do čtvrtfinále turnaje v Los Angeles se dnes utká devatenáctiletý Argentinec Del Potro s o téměř 9 let starším Italem Andreou Stoppinim. I přes velký věkový rozdíl má za sebou více úspěchů Jihoameričan. Těch posledních dosáhl v uplynulých týdnech.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist