Tatishvili Anna

Tatishvili Anna

34
žena
USA
Datum nar.:
3. 2. 1990
Výška:
171 cm
Váha:
kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 50.
čtyřhra: - / 60.

Byla v Top 50, deklasovala Plíškovou. Dnes Tatišviliová s tenisem skončila

Anna Tatišviliová ve 30 letech ukončila kariéru. Gruzínská rodačka s americkým občanstvím za poslední dva a půl roku odehrála jen tři zápasy a dnes oznámila, že vzdává boj s častými zraněními a na profesionální okruh se už nevrátí.

Tatishviliová se odvolala proti odebrané odměně z Paříže

Americká tenistka Anna Tatishviliová se odvolala proti odebrání prémie 46.000 eur (1,2 milionu korun) z French Open. Mezinárodní tenisová federace gruzínské rodačce vzala odměnu náležející účastníkům prvního kola po její hladké pařížské porážce 0-6 1-6 s Marií Sakkariovou z Řecka.

Tatishviliová se po roce o půl vrátila na kurty a dostala pokutu za neprofesionální výkon

Americká tenistka gruzínského původu Anna Tatishviliová přišla o celou finanční odměnu za účast v prvním kole Roland Garros. Mezinárodní federace ITF ji potrestala stejně vysokou pokutou 46.000 eur (1,2 milionu korun) za "výkon neodpovídající profesionálním zvyklostem". Tatishviliová vypadla v Paříži v prvním kole po porážce 0-6 1-6 s Řekyní Marií Sakkariovou, které podlehla za 55 minuty.

Québec: Martincová neobhájí semifinále, Krejčíková nevyužila mečboly. Postoupily Hradecká a Šafářová

WTA QUÉBEC - Česká tenistka Barbora Krejčíková neproměnila v prvním kole turnaje v Québecu tři mečboly a prohrála 6-1 5-7 4-6 se Švýcarkou Viktorijí Golubicovou. Slibně rozehraný zápas nedotáhla ani Tereza Martincová, jež podlehla 7-5 4-6 3-6 Američance Sofii Keninové. Do druhého kola postoupily jen dvě Lucie: nejvýše nasazená Šafářová po drtivé výhře nad Tatišviliovou a Hradecká, která uspěla v souboji bývalých deblových partnerek s Andreou Hlaváčkovou.

Karolína Plíšková pomstila sestru, je ve čtvrtfinále

Karolína Plíšková zvládla v Nottinghamu i svůj druhý zápas a postoupila do čtvrtfinále. Turnajová jednička dnes porazila 6-1 6-3 naturalizovanou Američanku Tatišviliovou, která v úvodním kole vyřadila její sestru Kristýnu.

Karolína Plíšková otočila v Nottinghamu zápas. Ve 2. kole může pomstít Kristýnu

Turnaj v Nottinghamu neuvidí souboj sester Plíškových. Zatímco Karolína dnes v úvodním kole obrátila utkání s Lotyškou Sevastovovou a připsala si první výhru po více než měsíci, Kristýna vypadla s Gruzínkou Tatišviliovou. Karolína Plíšková ji bude moci pomstít už ve 2. kole, ve kterém se utká s Gruzínkou.

Hlaváčková čtvrtfinále v Québecu neobhájila, podlehla Beckové

WTA QUEBEC - Andrea Hlaváčková na halovém turnaji v kanadském Québecu loňské čtvrtfinále nezopakovala. Českou tenistku do něj nepustila favorizovaná Němka Annika Becková, jež vyhrála ve dvou setech.

Allertová si na US Open vyšlápla na Suárezovou. Plíšková, Siniaková a Koukalová dohrály

US OPEN - První Češkou ve druhém kole US Open se stala překvapivě Denisa Allertová, která při své premiéře na newyorském grandslamu zaskočila světovou desítku Carlu Suárezovou-Navarrovou. První den postoupila ještě Tereza Smitková, další tři české tenistky dohrály. Prokletí grandslamových turnajů v této sezoně určitě nezlomí Karolína Plíšková, neboť v New Yorku končí hned v prvním kole po debaklu s Tatišviliovou. Kateřina Siniaková nepřekvapila proti patnácté nasazené Agnieszce Radwaňské a Klára Koukalová nedokázala ani na dvanáctý pokus postoupit do 2. kola US Open.

1. den na US Open: Do boje vstoupí šest Čechů

V New Yorku dnes odstartuje poslední grandslam sezony. O postup do 2. kola US Open bude usilovat šest českých tenistů v čele s Karolínou Plíškovou i obě světové jedničky.

ITF Midland: Vaidišová otočila zápas s Tatišviliovou, ve čtvrtfinále je překvapivě i Vaňková

ITF MIDLAND - Nicole Vaidišová prodloužila svou neporazitelnost už na pět utkání. Česká tenistka si dnes na turnaji ITF v Midlandu připsala nejcennější skalp od zářiového comebacku, když porazila Annu Tatišviliovou a postoupila do čtvrtfinále. V něm je i Kateřina Vaňková, jež překvapila výhrou nad Karatančevovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist