Vaněk Jiří

Vaněk Jiří

46
muž
Česká republika
Datum nar.:
24. 4. 1978
Výška:
185 cm
Váha:
86 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 77.
čtyřhra: - / 94.

Kvitová se bude vdávat! Trenérovi Vaňkovi řekla "ano" ve Wimbledonu

Dvojnásobná wimbledonská vítězka Petra Kvitová se provdá za svého trenéra Jiřího Vaňka. Dvaatřicetiletá česká tenistka to oznámila na sociálních sítích a prozradila, že ji kouč požádal o ruku v All England Clubu, kde vybojovala oba své grandslamové tituly.

Zkusíme Petru dostat do 'bubliny' a probudit v ní zabijácký instinkt, plánuje trenér Vaněk

Trenér Jiří Vaněk se pokusí před finále grandslamového Australian Open dostal Petru Kvitovou do její tradiční 'bubliny', stavu maximálního soustředění, aby se v ní probudil zabijácký instinkt. Zároveň se spolu s kondičním koučem Davidem Vydrou snaží hráčku udržovat mimo kurt co nejvíce v dobré náladě. Osmadvacetiletou Kvitovou čeká v sobotním boji o titul a post světové jedničky v Melbourne Japonka Naomi Ósakaová, loňská vítězka US Open.

Konec úspěšného tandemu. Plíšková se rozešla s Vaňkem

Byla poslední z české špičky, která v tomto roce neukončila spolupráci s trenérem. Po úspěšné sezoně, během níž si zahrála finále US Open a vystoupala na post světové pětky, však došlo i na ženskou jedničku Karolínu Plíškovou, jež se rozešla s Jiřím Vaňkem. Informaci přinesly listy MF Dnes, Lidové noviny a Sport.

Vaněk: Karolína je dobře připravená

Trenér Jiří Vaněk před cestou na Turnaj mistryň tvrdil, že Karolína Plíšková už potřebuje v Singapuru jen tenisově vyladit. A přesně v tom duchu se nesl jejich dnešní hodinový trénink, poslední před pondělním úvodním utkání v Bílé skupině proti Španělce Garbiňe Muguruzaové.

Vaněk: Karolína se nepodělá z nikoho

Za nejúžasnější zápas své svěřenkyně označil trenér Jiří Vaněk vítězství Karolíny Plíškové nad Serenou Williamsovou v semifinále US Open. Po výhře 6-2 7-6 je čtyřiadvacetiletá česká hráčka poprvé v grandslamovém finále.

Nejlepší roky má před sebou, věří trenér Plíškové

Dva roky stoupala Karolína Plíšková tenisovým nebem jako kometa. Letos se podle trenéra Jiřího Vaňka musí mezi elitou zabydlet a to nejlepší by mohla mít teprve před sebou. Musí se chvíli zastavit a pak zase odrazit, říká Vaněk.

Trenér Vaněk učí nebojácnou Plíškovou nerozbíjet rakety a pokoře

Za pomoci trenéra Jiřího Vaňka už Karolína Plíšková téměř pronikla do elitní světové desítky, a to ani ne po roce jejich spolupráce. Sám bývalý hráč Vaněk na aktuálně dvanácté hráčce světa oceňuje od dětství skvěle založené údery, díky kterým má jeden z nejlepších servisů na okruhu.

Čechům se v Bratislavě nedařilo. Končí i Hlaváčková a Kristýna Plíšková

ITF BRATISLAVA - Šest českých tenistů vstoupilo tento týden do společného turnaje mužů a žen v Bratislavě, žádný z nich ale díru do světa na podnicích nižší kategorie neudělal. Nejdál - do čtvrtfinále - se dostaly Andrea Hlaváčková a Kristýna Plíšková.

Vaněk se v Bratislavě loučí s tenisem

Dvaatřicetiletý Jiří Vaněk odehrál poslední zápas své kariéry, během které vyhrál 11 challengerů a v žebříčku se vyšplhal na 74. místo. Domažlický rodák se s tenisem loučí v Bratislavě, kde dnes v zápase 1. kola podlehl domácímu Hrbatému.

Jiří Vaněk: Končím!

Patnáct let hrál profesionální tenis, v říjnu 2000 byl 74. hráčem světa. Teď se Jiří Vaněk (32) rozhodl, že končí. "Nějakou ligu bych příští rok ještě rád odehrál, ale listopadový challenger v Bratislavě, to bude tečka za kariérou," říká. Důvod jeho rozhodnutí je prozaický: vyhřezlá plotýnka a přetrvávající trable se zády.

15. 10. 2010 Téma 0 komentářů

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist