Nišikori pod zataženou střechou vyřadil Murrayho a s Wawrinkou si zahraje o finále

7. 9. 2016, 19:55
Aktuality 571
US OPEN - Kei Nišikori na US Open udolal po čtyřhodinové bitvě druhého nasazeného Brita Andyho Murrayho a podruhé v kariéře postoupil do semifinále grandslamu. O zopakování předloňského finále ve Flushing Meadows si zahraje se Švýcarem Stanem Wawrinkou.
Kei Nišikori

Andy Murray vyhrál 26 z posledních 27 zápasů, na US Open ztratil ve čtyřech duelech jen jeden set. A skvěle vstoupil i do čtvrtfinále proti Keii Nišikorimu. Vedl 6-1 a 3-2 s brejkem v zádech, ale pak poprvé přišel o servis a vzápětí začalo pršet. Pořadatelé zatáhli nad kurtem Arthura Ashe střechu a podmínky se změnily. 

Míčky létaly pomaleji, na stadionu byl větší hluk a britskému favoritovi nesedělo. Přesto se dostal do vedení 2-1 na sety, jenže na začátku čtvrté sady se nechal rozhodit. Za stavu 1-1 na gamy měl brejkbol, ale během výměny se z reproduktorů ozval hlasitý zvuk a rozhodčí nechala výměnu opakovat. Murraymu se to nelíbilo, šanci na brejk promarnil a dohadoval se se supervisorem. Nic nezmohl, naopak ztratil sedm gamů v řadě a v rozhodujícím setu prohrával 0-2.

Murray ztrátu smazal, dotáhl i manko 2-4 a otočil na 5-4. Ale stále nebyl ve své kůži. Naopak Nišikori působil koncentrovaně a nakonec po 3 hodinách a 57 minutách zvítězil 1-6 6-4 4-6 6-1 7-5. V devátém vzájemném duelu uspěl teprve podruhé.



"Chvíli před tou dešťovou přestávkou jsem se začínal cítit lépe. Do té chvíle jsem hodně chyboval," komentoval Nišikori. "Po tom zatažení střechy jsem trochu změnil strategii jinak. Na začátku zápasu jsem hrál asi až moc rychle, ale pak jsem do své hry zařadil nové údery a to mi pomohlo. Pátý set byl hodně těžký, byla tam spousta brejků a stálo mě to hodně úsilí," dodal.

"Klíčový byl druhý set, v němž jsem ztratil výhodu brejku," řekl Murray ze klomu zápasu, na zatažení střechy se vymlouvat nechtěl. "To že jsme pak hráli pod střechou, změnilo vlastnosti kurtu a oba jsme se tomu museli přizpůsobit. Jemu se to povedlo líp, mě už tolik ne," dodal.

Devětadvacetiletý Murray v New Yorku zaznamenal svůj nejhorší letošní výsledek na grandslamu, neboť na Australian Open a Roland Garros prohrál finále s Djokovičem, ve Wimbledonu pak získal třetí grandslamový titul. Přišel tak o šanci stát se teprve čtvrtým hráčem v open éře (po Rodu Laverovi, Rogeru Federerovi a Novaku Djokovičovi), který si zahrál finále na všech čtyřech grandslamech během jedné sezony.

Navíc poprvé od dubna a sérii sedmi turnajů bude Murray chybět ve finále. Od svého triumfu na US Open v roce 2012 nedošel v New Yorku už počtvrté v řadě dál, než do čtvrtfinále.

Šetadvacetiletý Nišikori prošel do semifinále grandslamového turnaje teprve podruhé v kariéře. Poprvé se mu to povedlo předloni právě na US Open, kdy prohrál až ve finále s Marinem Čiličem. 

O postup do finále a vyrovnání svého nejlepšího výsledku si japonský tenista zahraje se třetím nasazeným Stanem Wawrinkou. S o pět let starším Švýcarem prohrává ve vzájemné bilanci 2-3, ale jednu ze dvou výher zaznamenal předloni právě v New Yorku po pětisetovém maratónu.

Wawrinka v posledním čtvrtfinálovém duelu New Yorku udolal 7-6 4-6 6-3 6-2 argentinského šampiona z roku 2009 Juana Martína Del Potra a oplatil mu porážky ze čtyř předchozích vzájemných duelů včetně toho loňského ve Wimbledonu. Do semifinále US Open postoupil potřetí za poslední čtyři sezony, ve finále však vítěz Australian Open 2014 a Roland Garros 2015 ještě nebyl.



Zápas se hrál skoro do půl druhé v noci a provázela ho skvělá atmosféra. Diváci podporovali oba tenisty, více však 'tlačili' Del Potra, který se po vleklých problémech se zápěstími vrací do skvělé formy. Před posledním gamem fanoušci skandovali Argentincovo jméno a zatímco Wawrinka musel čekat, než začne podávat, Del Potro si otíral slzy z očí. "Na to nikdy nezapomenu," prohlsáil bývalý čtvrtý hráč světa, jenž na letošní olympiádě vyřadil Djokoviče a nakonec získal stříbrnou medaili.

"Atmosféra byla šílená. Byl to fyzicky i psychicky vypjatý zápas," řekl Wawrinka, který měl hlavně v prvních dvou setech potíže udržet s dvoumetrovým Del Potrem tempo. "Snažil jsem se prodloužit výměny, abych se dostal více do hry. Trvalo to dlouho, než se zrodila nějaká výhoda."

• US OPEN 2016 •
USA / New York, tv. povrch, 18.162.048 dolarů
středeční výsledky mužů (07. 09. 2016)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Nišikori (6-Jap.) - Murray (2-Bit.) 1-6 6-4 4-6 6-1 7-5
Wawrinka (3-Švýc.) - Del Potro (Arg.) 7-6(5) 4-6 6-3 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

571
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Roger_Federer
Fandina je bezesporu bezesporu stary dement, latku zdaleka nepodlezam...:)
Reagovat
Fandina
Jsem starý dement a zlo, proti kterému se musí bojovat. Pojď!!!
Reagovat
brixner
Marej má už asi přetenisováno...
Reagovat
smazaný uživatel
Kazdy, kto hrával, hrá alebo sa chystá hrat v roku 2017, nech si vo fantasy chate zvolí jeden z troch navrhov na novy koncept...Nebuďte leniví a hlasujte..:)
Reagovat
a.magerova
Je tam doufám návrh na to, aby ten kdo vyletí v prvním kole nedostával mínusové body, protože to je letitý hnus velebnosti... :-/
Reagovat
a.magerova
Jo aha tak nic... jen kosmetika....
Reagovat
gigin
jinak škoda, že pořád žijeme v tak netolerantní době, chudák Stan se oženil, aby to zakryl, pak dokonce ještě se dohodl s Donnou (což ho asi stálo řádnej balík + jí zničil vztah s Kokkim), aby to zesílil, protože ví, že kdyby se přiznal, že je gay, tak by ztratil spoustu příznivců, smutná doba ????
Reagovat
a.magerova
Ve sportu snad... ale v kultuře naopak platí: "Když jsi gej, je ti hej."
Reagovat
PetaM
Četl jsem v "kuřbě" ... Jdu spát.
Reagovat
a.magerova
A sám....
Reagovat
PetaM
Se psem :D

Ne, nejsem zoofil Friceku.
Reagovat
a.magerova
Jaká rasa?

A neboj, mezidruhové techtle mechtle není moje hobby ani v hovoru ani v myšlenkách.
Reagovat
PetaM
Bígl, trikolor :)
Reagovat
a.magerova
Jéééžiš, tak to upřímnou soustrast... ti jsou nevychovatelní... :-P
Reagovat
PetaM
Stačí pevná ruka a hlavně se nebát. Taťka si ho vychoval neuvěřitelně :D Pořád slyším, jak Bígl neumí poslouchat a tak ... Můj naštěstí poslouchá na slovo ... Ale já bych ho asi takhle vychovat nezvládnul :D

Já jsem si ho rozmazlil, je to takový ňuník, že poslouchá i mě :D Taťku ze strachu, mě z lásky :D :D
Reagovat
a.magerova
Tak to je fajn... :-))
Reagovat
Mayo
Ahojte,

poďme si tipnúť cestu Novaka Djokoviča k titulu:

ja: Noje 3-0 Gael , finále: Noje 3-1 Stan

- samozrejme všetko bude záležať na Nojeho zápästí bolavom, pokiaľ ho bude bolieť až príliš, tak možno stratí ešte 1 set
Reagovat
smazaný uživatel
Gael vyhrá prvý set, ale v ďalšom priebehu zápasu sa mu ozve zranenie po páde hodín, ktoré rozbil v prvom kole a z hry bude musieť odstúpiť.

Vo finále sa Nole stretne so Stanom, ale na zápas sa dostaví aj jeho exmanželka, ktorá sa na neho krivo pozrie a zraní ho pohľadom. Nole sa stane NY šampiňónom.
Reagovat
PetaM
Nole - Gael, 1:0

Nole - Stan, 3:2
Reagovat
Marduch
https://www.youtube.com/watch?v=fruVh8gAOZ0
Jestli bude to druhý semíčko probíhat opět nějak takhle, tak to s Nishim vidím ve finále tak na set, max. půldruhýho.
PS: Onehdá to byl fakt krásnej mač, zejména první set typický StAnimal ;)
Reagovat
gigin
14.03.2013 02:04
Vojtiik
Švýcarská tragikomedie, na Rogiho se snad ani neda divat... Gaywrinka zkazil co mohl, tolik nalitých míčů, neskutečné, frauderer se zas podělal v hlavě a nebyl schopny dopodavat zapas, zmar od servisu az po razanci uderu... pokud nejak postoupi do ČF tak to asi pustím proti nemu a nechtel bych videt co by s nim dneska udelal berdych.
Reagovat
stefankelner
Jediný homoš si tu Ty!
Reagovat
gigin
Tak tvl to je stará známá věc. Mutademus mi to nahlásil už v roce 2011 snad. Ty budeš trošku pomalejší že jo.
Reagovat
spaniel
Tomu se říká entrée. Mohl jsi rovnou napsat "dobrý den, jsem bIb"
Reagovat
gigin
Jinak stefankelnere považuju tě za jednoho z nejlepších diskutérů tady. O to víc mě mrzí, že ses nechal tak snadno strhnout davem navážejícím se do mé osoby.
Reagovat
Roger_Federer
davem...on s Fandina.
Reagovat
Fandina
a tvoje babička
Reagovat
Roger_Federer
Jsi rok od roku ubozejsi, padas az na dno.
Nejsi ani vtipna, ani nemas uroven a nadhled.
Nato kolik mas let, chovas se a vystupujes jako retardovana.
Reagovat
Fandina
ale jdi ty brepto, jdi si povídat se svojí babičkou a nestarej se o mě
Reagovat
SubOptikT
https://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/808821-diote-rval-nervak-murray-zbytecne-vylevy-vzteku-ho-prisly-draho-ani-lendl-nepomohl.html#hp-sez
Reagovat
SubOptikT
Místo diote musí být ldiote s malým i
Reagovat
Fandina
mně to vzalo tak jak je to nahoře
Reagovat
SubOptikT
Tak ok. Tenisportál mi ldiota vzít nechtěl.
Reagovat
janek_da
Toho, že Ondřej Námořníček vzal život malému tvorečkovi jsem si nevšiml. Ondra měl den blbec.
Reagovat
SubOptikT
Nad jeho síly byl Superfly Kei a odskákal to butterfly, no ...
Reagovat
spaniel
To spíš motýl měl den blbec...
Reagovat
SubOptikT
No chudák Emanuel
Reagovat
smazaný uživatel
někdo někdy o dramatu na TP film, bude to trhák!
Reagovat
smazaný uživatel
Obávam sa, že postavu Petríčka by hodnoverne nezahral žiady herec a celý kasting by bol v prdeli.
Reagovat
Roger_Federer
Krobot, po flasce vodky.
Tebe by dala Tatana Vilhelmova.
Reagovat
Pe3k
Krobot je borec, já se klidně zahraju sám :)
Btw. Trolhand už mnou nebuď tak posedlý, pošlu ti svojí fotku i s podpisem, jesi chceš :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, si také moje tamagoči :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, si také moje tamagoči :)
Reagovat
Vojtiik
to jsem vymyslel asi nekdy, kdyz jsem mu fandil a hral jako srac... tak jsem trochu vylepsil jmeno, ale jinak mam standu prece rad!

ale mrzi me, ze se z tech mych komolenin uchytil jen gaywrinka a trollhand a ne treba zm.rderer, kor na zdejsim portalu :)
Reagovat
spaniel
Tak se podívejme:
- Gaywrinka je trapné
- trollhand je moje
- zm*derer se uchytit nemohlo, jedině na tebe, ale ty si nezasloužíš koncovku erer
Reagovat
Vojtiik
trollhand jsem o nem psal jeste kdyz jsi sosal mliko ;)
Reagovat
spaniel
Jistě Gyaiiiku :D
Reagovat
Vojtiik
mas zarazene prdy, nebo proc jsi tak prudny zlato?
Reagovat
spaniel
Protože si zasloužíš.
Reagovat
smazaný uživatel
Trollhand som prvýkrát zachytil naozaj u Vojtiika a je to náhodou celkom milé. Oceňujem dôvtip.
Reagovat
smazaný uživatel
Gaywrinka je naopak úplne mimo, v podstate sa to vôbec nepodobá originálnemu tvaru, ani mi Stan v ničom nepripomína homosexuálu, dodnes nechápem, prečo sa toho niekto chytil.
Reagovat
spaniel
Prave, pusobi presne naopak. Vlastne nevim, jestli je nekdo vic vzdaleny od gaye.
Reagovat
Roger_Federer
Rafa?:)
Reagovat
spaniel
? víc vzdálený.
Reagovat
Roger_Federer
Ne, synonomum gaye.:)
Reagovat
Marduch
Jeden originál ale se v top10 podle kvalitního zdroje vyskytuje. Tak kdo potom? Určitě ne Bedřich, DjOkovič, Murrnay, asi ne Nishi a čilič, Rafa a Roger spíš taky ne, Dominica nakoukanýho moc nemám a nakonec Rao....???
Reagovat
a.magerova
Roger tutově NE, říkal mi ten zdroj... ;-)
Reagovat
spaniel
Já četl spekulace jen o Rafovi (ne tady)
Reagovat
smazaný uživatel
O Nishim by som si nebol stopercentné istý. Raonic detto. Rodžério je pre mna tiež otaznik.

Tie Rafove fotky z vane s 10 ďalšími chlapmi sú naozaj vtipné a túto nálepku si pýta. Ale ak by bol gej, ktorý sa to snaží tajiť, pochybujem, že by si tieto fotky vešal na vlastný FB.
Reagovat
spaniel
Spíš jde o videa a fotky, která nesdílel on.
Reagovat
smazaný uživatel
Nole. A teď vůbec nenarážím na tu aférku s tou Indkou. Ale celkově.
Reagovat
Pe3k
Nole je děfkař jak prase, ten vůbec. Richard nebo Nadal, možná Pico.
Reagovat
smazaný uživatel
šak já s tím Nolem reaguju na španiela, kdo má nejdál k homosexuálovi.
Reagovat
Vojtiik
mate pravdu, gaywrinka byl v emocich, nepasuje to na nj a musim se mu omluvit!
Reagovat
Pe3k
Babrinka, nebo WoWrinka.
CheatDal, Hafík, Rafík, Gejík :D, GaotDal, Býček...velká 4 těch přezdívek má mnoho...
Reagovat
stefankelner
Sám Ste si dali prihriate máme, a to že odkopol starú raketu je len dobre, od vtedy hra líp!
Reagovat
PetaM
"Wawrinka v posledním čtvrtfinálovém duelu New Yorku udolal 7-6 4-6 6-3 6-2 argentinského šampiona z roku 2009 Juana Martína Del Potra a oplatil mu porážky ze čtyř předchozích vzájemných duelů včetně toho loňského ve Wimbledonu. "

Juan ho ve Wimbledonu porazil letos :) Ale na tom nesejde, hlavně, že to byl Wimbledon :D
Reagovat
smazaný uživatel
človeče, neblázni. Hlavu hore ! Pri svojom favoritovi by si mal byť vždy v dobrom i zlom. Dnes je zamračené a zajtra o5 vyjde slniečko. Slnko svieti vždy rovnako na všetkých. Však si sa učil fyziku. :)

Čo majú povedať Nadalovci? Koľko výsmechu a osočovania padne na jeho hlavu a samo aj na jeho fans. A predsa vždy dúfam, že sa niečo napraví a zas mi urobí radosť, aj keď bude len taká malá.
Teš sa z maličkostí, pretože z nich sa skladá život. Neboj, prídu.
Reagovat
Vojtiik
tom nepsal, ze prestava fandit... spis uz si tady s nama nechce povidat a vylevat si sve fanouskovske srdce:)
Reagovat
smazaný uživatel
Však ja nepíšem, že mu nebude fandiť, ale mohol by ho medzi neprajníkmi obhajovať. Neva, on sám vie čo a ako.
Reagovat
janek_da
Je to škoda. Navíc díky tomovi jsem se naučil další typ fandění. Nadávat svojemu favoritovi, co hraje za sračky. A hned to pomohlo.
Kdybych věděl ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ja som tu tiež po vlaňajšom kolapse Rafu s Fabiom napísala, že je cocot. :D No a v tomto roku sa zdvihol, aj keď to stále nie je ono. čo už
Reagovat
Krisboy
No nevím, já si na kurtě nadávám pořád a zlepšení v nedohlednu :D
Reagovat
smazaný uživatel
No úplne sa zdvihol. Sezóna 2016 je v podstate takým jeho comebackom :)

Sezónu vždy píšu a budú písať Granslamy.

Dva vynechané a dve 5-setové porážky v zápasoch, kde ani jeden do 5 setov nemal ísť.
Reagovat
Pe3k
Takže vlastně tvrdíš, že tím Nadal padl v totální zapomnění...
Reagovat
steve79
Murray opět ukázal jaký je primitiv. Doufám, že už žadný Grandslam nevyhraje.
Reagovat
smazaný uživatel
fuj
Reagovat
Pe3k
tak je to kk-t, ale kdyby všecky gs měli vyhrávat jen sympatáci, bral by vše jen RF a JMDP, možná JWT.
Reagovat
gigin
Nemám rád nějaké sentimentální žvásty, když je píší jiní, ale já sentimentální tak trochu jsem, tak mi dovolte ještě posledních pár slov prostřednictvím gigina.

Nechci, aby vypadalo, že odcházím z frustrace, už dříve jsem si dal víc pauz a o odchodu jsem uvažoval neustále. Včera jsem se akorát rozhodl, protože jsem začal být zbytečně agresivní a jak jsem psal, svou existenci na TP jsem prakticky omezil jen na live komentování (nadávání) během zápasů Andyho. To stejně nemá cenu, nikoho to nezajímá, a pokud jo, má z toho jenom prdel nebo ho to sere. Takže asi tak.

Zažil jsem tady toho leccos, ještě, když většina TP nicků chcala do plenek, asi nemůžu říct, že jen dobrého, ale vracel jsem se sem rád, po dlouhou dobu tu byla komunita lidí, kterou i když jsem neznal osobně, jsem uznával a myslím, že můžu říct, že jsem je měl rád. Samozřejmě blbci byli, jsou a budou vždycky, ale rok od roku to bylo horší a horší, odcházeli další a další z těch lidí, ztrácelo to pro mě smysl. I proto jsem se rozhodl to zde skončit, věřím, že budu mít větší klid.

Těm, kteří mě aspoň trošku měli třeba rádi nebo respektovali, děkuju a přeju jim, ať se jim daří a ať se nenechají otrávit těmi blbečky tady. Asi nemusím jmenovat, oni ví. Jsem rád, že některým budu chybět, jak jsem včera pochopil, ale není třeba smutnit, vážně ne. Kdyby někdo měl zájem se se mnou jakkoliv spojit, stačí říct třeba giginovi.

Těm, které jsem sral, se omlouvám, jiný být prostě neumím, jsem emotivní a vždycky budu. Klidně můj odchod oslavte, to je jedno.

Hlavně si užívejte si tenis, fanděte svým oblíbencům. Oni to sice tady nevidí, ale každá podpora se počítá. Co se týče Andyho fanklubu jinak mnou řečeného FMF (Fucking Murray Fans), tak je s nimi zde nejspíš ámen, ale co už, fandit nepřestanu a to je hlavní.

Takže se mějte a moc si nežerte nervy .

Váš (ne)milovaný Tom
Reagovat
smazaný uživatel
at se ti dari, Tome!
Reagovat
tito
Měj se. Škoda.
Reagovat
Pe3k
omg, už jsem myslel, že končí gigin :D
Prakticky jsem rád, že skočí a pokud by odešel i trolhand a kozoroh, bylo by to super...
Na druhou stranu, Můra tu má minimum fandů a když odejde ten největší, je to špatné...
Podle mě by to nikdo neměl brát zbytečně moc vážně...výsledky svých idolů a hlavně veškeré kecy tady na tp. Vždyť o nic nejde.
Chápu frustraci Můryho fandy, sám nevím jak bych se choval kdybych mu fandil, asi bych to ani nedokázal...
Nějaké teatrální odcházení z tp je dmnce. Můra je kk_t, to snad všeci víme. Tomas to prožívá, to chápu, ale po tom všem odejít z tp? Hloupost, zbytečnost, přehnaná reakce. Kdo ví jaký cyp tu příde po tobě...takže nebud cyp
Reagovat
smazaný uživatel
On se určo vrátí, ti, kteří se už nevrátili po takovém odchodu by se dali spočítat na prstech jedné ruky, vlastně mě napadá jen Mutademus a JM. JMho je šílená škoda, o Mutademovi se aspoň jakž takž ví (skrz Toma atd), ale JMho neznal beztak nikdo a teď už se těžko dopátrá.
Reagovat
spaniel
Sonia...
Reagovat
Pe3k
Olympiáda
toho jsem měl nejrači :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ta se pak vrátila po tom, co ohlásila konec. Pak už zmizla bez jediného písmene.
Reagovat
Kozoroh
Koncem roku 2014 mi napsala vzkaz, pak zmizela :-(
Reagovat
tito
Chazy
Reagovat
Pe3k
o tobě si myslím, že tu taky nejsi...a jsi tu. Asi si pletu Matti a tito a Cico :D
Reagovat
smazaný uživatel
Zase si pletieš hrušky s jabĺčkami, záhradníček Petríček.
Reagovat
Pe3k
Dospělí se baví, tady nemáš co dělat...už si jak fandina.
Reagovat
Fandina
Ty někomu vykládej, že je nesnášenlivý.
Reagovat
Kozoroh
Jedině že by pánové Zabloudil a Pokorný měli seznam všech účtů s e-mailovými adresami, mezi nimi najít tu od uživatele JM a kontaktovat ho.
Reagovat
smazaný uživatel
Jezis Mária...Kontaktovat po rokoch uzivatela a (prosit ho na kolenách) pytat sa ho, ci sa nahodou nechce vratit na TP...

Ludia nejsú normálni...:-))
Reagovat
Mayo
:D:D:D:D to rozhodne nejsú
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to je nesmysl, ale kdyby se vrátil, bylo by to super. Asi nikdo z nás neznal tenis tak technicky detailně jak my.
Reagovat
smazaný uživatel
jak on. :D
Reagovat
gigin
Nesmysl. Sojka ví o technice tenisu tady nejvíc.
Reagovat
smazaný uživatel
prdlacky... a co povrchy? :-)
Reagovat
a.magerova
Ano sojka je odborník, jenže svou komunikaci tady často vede v jinotajích, takže člověk, který tady vše nečte, kolikrát nepochopí ani po několikerém přečtení, co má na mysli.... to J.M. uměl popsat problém tak, že to pochopil každý hned na první čtení a v tom byl J.M. jedinečný a nenahraditelný !!!

A že se mu nelíbilo, že ho pipina pronásleduje a votravuje pod každým jeho komentem nesmyslnýma žvástama, bylo zcela v pořádku.
Reagovat
Fandina
jasně pipino
Reagovat
smazaný uživatel
ano, JM byl jedinecny populizator, toto je uplne bezny jev i v jinych oborech lidske cinnosti.. ve vede treba.. ;-)
Reagovat
a.magerova
Tak tak, populizátor, to je to správné slovo... ;-)
Reagovat
gigin
A tak trochu grafoman.
Reagovat
a.magerova
No na Vlka neměl... ;-)
Reagovat
gigin
Jinak jsem ale J.M. uznával, měl ho rád a chybí mu tu samozřejmě.
Reagovat
smazaný uživatel
chybi rozhodne.. :-)
Reagovat
a.magerova
Navíc se nebál veřejně bojovat s temnotou (narozdíl od jiných, kteří jen drželi hubu a krok), tohle jste měli společné... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
jezismarja... :-))) a nebude to asi take trochu o prioritach, vyznamu TP a taaak? :-)
Reagovat
spaniel
Ne. Bojovat se má na všech úrovních...kdo by stanovil, kde je hranice? Jsi alibistka sojko, nejen že to ignoruješ ale ještě v podstatě nakydáš na člověka, který jasně projevil svůj názor.
Reagovat
smazaný uživatel
pokud to vnimas takhle.. necitim absolutne zadnou potrebu se tu obhajovat.. :-)
Reagovat
a.magerova
Tady je několik skupin lidí, kteří se k temnu TP postavili různě:
1. ti, kteří ji zatím neznají
2. ti, co ji mají rádi
3. ti, kterým je ukradená
4. ti, kteří se s ní hádají
5. ti, kterým ona nadávala, ale přesto, než by se s ní špinili, začli vypisovat, že má mít J.M. rozum a nehádat se s ní, přece když on ví, že ona je magor, tak on má být ten rozumný a držet hubu a furt ustupovat do nekonečna i když ona ho furt provokovala těma nicneříkajícíma žvástama, vidíme to pořád, když má záchvat, tak napadá jednoslovnýma urážkama kdekoho a když si na někoho zasedne, tak je to k zblití... :-/

A proto J.M. odešel !!!
Protože tu nebyl rád s tou pátou skupinou... :-/
Reagovat
gigin
Já bych to sojce ale nezazlíval. Přece jenom je to tady anonymní fórum, tak proti čemu chceš bojovat, když nevíš, jestli si Fandina z nás utahuje, nebo je opravdu tak šváclá, nebo jestli je to vůbec žena a tak. Chápeš co myslím. Ale je fakt, že já mám co nejmíň kecat, snažím se tomu zlu vyhýbat a ignorovat ho, vydržím to tak dvě, tři glosky a pak to ve mne bouchne a už jedu :DDDD
Reagovat
a.magerova
Prostě se smiř giginku s tím, že tady v tomto boji stojíte se sojkou na opačných stranách barikády... ale zas jsem tam s Tebou já, co?! ;-)

V době míru vyjdu s každým, ale ve válečném stavu bojuju za lidská práva běžně diskutujících nicků... :-)))
Reagovat
gigin
Magu já se se sojkou rozcházím téměř všem, neli úplně ve všem :)) Jinak jas, ty a já jsme fajny pareček :)))
Reagovat
spaniel
Já jí nic nezazlívám :) Ani netvrdím anepeskuju, že by měla taky bojovat. Vadí mně ale, že když už se teda ydrří stranou temna, proč se naváží do JM.
Reagovat
gigin
Ok, jas.
Reagovat
smazaný uživatel
:-))) dvakrat jsi pouzil slovo navazi.. zvaz to, prosim, jeste jednou. Me JM zklamal, ze se tim vubec zabyval a jen jsem napsala, ze kdo jednou vleze do bahna, nikdy cisty nevyleze. A na tom si trvam. Mne to tu prijde jak s deckama. Kdyz prece nebudu odpovidat, tak mi nikdo nebude psat. Nebo bude hovadsky nudlovat sam se sebou. A to se me dotkne jak asi? Boze, setrete sily, az bude opravdu potreba jit do nejakeho "boje". A diky, giginku, zes pripomnel, ze jsme virtual. Ale na dvojdomek to samozrejme nevidim.. :-)))
Reagovat
spaniel
Neodpovídal jsem jí dlouhou dobu a nebyl příspěvek, kde by na mně nereagovala, nenacpala se do vlákna. Co se týká "naváží", myslím ti jen to, že ho a to co psal, komentuješ stylem, jak kdyby byla chyba u něj a ne na druhé straně.
Reagovat
gigin
Tak jako já jsem to byl dnes zaevidovat na katastru!! Fakt mne už štveš, jak jsi nerozhodná a rozkokošená. Škoda no.
Reagovat
Roger_Federer
Utahuje?, 5 let v kuse, x hodin.
X stovek utoku, X desitek "napadnutych" nicku.
To uz je zivotni postoj, pristup.
Je to stara mochna, ktere dela radost poucovat a obtezovat lidi.
A protoze ma rada tenis, vybrala si nato tenisportal a "nas"..
Za 5let neuhla o milimetr, neuklidnila se, nikdy nikoho nerespektovala.
Ten clovek je takovy dement i v realu.
Reagovat
gigin
To já fakt Dominiku nevím, ale je to prostě zvláštní úkaz.
Reagovat
a.magerova
Jsem celkem překvapena Tvým zdrženlivým postojem teď, zrovna Ty, který jsi i kvůli ní už několikrát odešel.... :-/
Reagovat
gigin
Já nevím, jestli je to dement, nebo si z nás dělá kozičky, nebo prostě co. Že je zlo a mor je jas. Chápeš?
Reagovat
smazaný uživatel
nejde prece srovnavat nesrovnatelne.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
bingo, jeden ze zakladnich predpokladu.. :-)
Reagovat
Roger_Federer
Mam tuseni, ze JM jsem obcas chodi pod jinym nickem, velmi malo.
Ale komety jednoho nicku mi ho dost pripominaji.

JM odesel kvuly Fandine. A protoze administratori odmitaly jakkoliv zakrocit proti tomuto individuu.
Reagovat
smazaný uživatel
ja ted skutecne jenom za sebe. Bez JM samozrejme tapu v priprave Rogera, Doma a primo se tackam na vsech povrsich, ale u me se nesmirne zdiskreditoval svym pristupem, tim zaujetim i vubec celou studii zla na TP. Pripomnelo mi to davnou statecnost nasich spoluobcanu, kteri vstoupili do strany, aby ji mohli skodit zevnitr. Z bahna jeste nikdo nikdy cisty nevylezl.. ;-)
Reagovat
Roger_Federer
Chapu kam tim miris.
Za ty roky se tady vystridalo hodne moc lidi.Par dobrych (znalich veci, jako ty ;) ), mi zustalo v pameti.JM byl jeden znich.Jeho rozbory, nazory k vecem tenisovym, povrchum, materialum..atd.
Ja jsem tenisove technicky cisty laik, mam sice tenisove prozito a nasledovano, miliony;), v tomhle musim verit jinym..;)
Reagovat
smazaný uživatel
Soječko, potrebujem na ťeba slovník cudzích slov. Nemohla bys prosím sestoupit z větve a přeložit ty jinotaje do slovníku prostého lidu? :))
Reagovat
smazaný uživatel
capnul se Fandiny a vypracoval o ni vedecky elaborat a mne zas prijde normalnejsi zavesit svou latku do urcite vysky a mit silu a vuli ji nepodlezat. Pak nikdy nemuzu a taky nebudu niz. No ni? :-)
Reagovat
gigin
Akorát se mnou se někdy sehneš ;-)
Reagovat
Fandina
Dojdi si k nějakému psychiatrovi a nech se vyšetřit, ty idividuum.
Reagovat
FulnekUltras
normální sociologický jev na každém virtuálním fóru, Fandi... ;)
Reagovat
Fandina
Aha, je vidět, že se musím ještě hodně učit. Respektive to neznám, na fora nechodím a v reálu jsem zvyklá na normální lidi.
Reagovat
FulnekUltras
kterým se můžeš podívat do očí...to se pak nějaká ta paranoia přehrává mnohem hůř... ;)
Reagovat
Fandina
Tak samozřejmě, v reálu je to něco jiného. Tam člověk s kým mluví i vizuálně, to je něco jiného.
Reagovat
Roger_Federer
Co resis demente?
Reagovat
Fandina
Dojdi si k psyciatrovi a nech si vysvětlit, jak se chovat na veřejném webu. Nechováš se normálně.
Reagovat
Roger_Federer
Nemas pravdu, nejsi schopna to posoudit realne, zdrave.Zijes v jinem svete nez ostatni.
Reagovat
Fandina
Jsi nemocný.
Reagovat
Roger_Federer
Nevis co pises.
Reagovat
Fandina
nejsem ty
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě nemá jiný nick. Nebo jsem si za poslední rok nevšiml, že by někdo analyzoval hru jako on svého času.
Reagovat
a.magerova
Nemyslím, že sem chodí.
Zdejší vzduch mu nedělal dobře... :-/
Reagovat
Fandina
bojí se pipiny
Reagovat
a.magerova
Každý jsme nějaký.... Tom tu byl od začátku roku 2009, takže "starý" mazák... poslední roky jsem viděla, že si to tu vůbec neužívá, nejdřív ho pronásledovala zdejší pipina, pak se přidalo i to další.... asi ho postihl proces vyhoření... chápu ho a nepřemlouvám, protože vím, co je to, když:

https://www.youtube.com/watch?v=nCFfSmxGhA0&feature=youtu.be&t=4m14s
Reagovat
Fandina
pipina promluvila
Reagovat
Pe3k
:D :D :D
Buď ohlas teatrální odchod, nebo zalez...
Reagovat
Fandina
neotravuj
Reagovat
Pe3k
podle mě tady otravuješ ty, každopádně když tě M nazve pipinou, je to dost slušné, dovedu si představit mnohem barvitější výrazy...
Reagovat
Fandina
znáš to pipina nazývá druhé pipinou, aby od sebe odpoutala pozornost
Reagovat
spaniel
jak se poznala pěkně :D
Reagovat
Fandina
nebylo třeba, pipina o sobě psala sama
Reagovat
spaniel
Magerku měl tomasinho rád, takže těžko to byla ona, kdo ho pronásledoval. Tomu se říká logika. To jě věc, kterou postrádaš.
Reagovat
Fandina
problém je v tom, že jestli se tady někdo chová jako pipina, tak je to ona
Reagovat
Pe3k
no já myslím, že Magerka je v top 5 nejoblíbenějších členů tohoto portálu. Ty budeš na druhém konci žebříčku, popravdě ty budeš dokonce i za mnou :D
Reagovat
Fandina
To ale neznamená, že se jako pipina nechová.
Reagovat
Pe3k
nevím, podle mě se chová vklidu. To, že máte problém mezi sebou nemusí být její chyba, ale spíše toho, kdo tu má problémy s každým...ale já se do toho plést nechci...valím do sauny, čus.
Reagovat
Fandina
já s nikým problém nemá
Reagovat
Fandina
respektive mi nikdo nevadí
Reagovat
Roger_Federer
Musis si uvedomit, ze 99% zbytku zdejsich "starych" uzivatelu, poznalo kdo si.
Nikdo ti to nezere.
Reagovat
Fandina
A kdo jsem?
Reagovat
Kozoroh
Já bych byl pro změnu rád, kdyby odsaď vypadla stupidní osoba Pe3k, ostuda klubu fanoušků Federera!
Reagovat
brixner
A vo co, že ne???
:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Snáď to celé prehodnotíš kamarát.

Podľa mňa si sa zbytočne nechal otráviť a následne zbrklo zareagoval. Ale ak si presvedčený o tomto kroku, tak držím palce.

Je pravda, že TP je žrút času a nebyť jeho, získal by som asi tak 100000 hodín času k dobru, ale tenis máme radi a TP patrí k tomu, treba to brať ako zábavku, sem-tam ostrejšiu, ale aj viacerých oponentov si stále vážim.

Prehodnoť to ;)
Reagovat
smazaný uživatel
JJ, na to konto Tomova odchodu jsem přemýšlel, kolik jsem tady za těch šest let dohromady strávil času. A myslím, že klidně týden života už to bude. :D
Reagovat
Mayo
škoda tomasinha, pre mňa jeden z naj ľudí tuto ale myslím, že sem ešte zavíta po čase, tak teda ahoj, nech sa darí a Andy ešte GS pripíše neboj sa nič, je to predsa pánes (:
Reagovat
Kozoroh
Doufám, že svůj odchod přehodnotíš, byl jsi jednou z výrazných postav tohoto fóra a tvoje příspěvky jsem měl mezi oblíbenými, byť mi nebylo po chuti, jak Andyho častuješ nadávkami. Třeba kdybych já nadával No1emu, tak bych si vyloženě sra1 do huby.
Reagovat
FulnekUltras
Ono to časem zase všechno nabude normální rozměr... ;) Ještě štěstí, že v roce 1978, když naši hokejisti ztratili o jediný gól zlatý hattrick na domácím MS, žádné internety neexistovaly... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
https://scontent.fmad3-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/14237568_1024292174356111_7052430986238362825_n.jpg?oh=6fafd2eb4c42fd295f33db160a21e6f8&oe=583FF665
Reagovat
Roger_Federer
To ruseni uctu moc nechapu, chci ctu, nechci rok sem nevlezu.
Zajimala by me otazka, kterou tam myslim dole zminuje Nola..
Jak se tady pozna (zaskatulkuje), opravdovy fanda tenisu..
Z ceho berete to meritko?
Reagovat
gigin
To pozná každý retard. Opravdový fandové tenisu jsou jen FFF a iqe. Zbytek je trolling, nebo jak se to píše. Prostě dementi.
Reagovat
a.magerova
http://i56.tinypic.com/6f8c4x.jpg
Reagovat
spaniel
Já můžu jen za sebe...
Sleduju všechny turnaje, platím si eurosportplayer a tennistv a dívám se i na zápasy hráčů, kteří mně neberou.
Když nehrají muži, podívám se i na ženy.
Sám hraju, jako často to jde.
Reagovat
smazaný uživatel
stale tady rozpacite zmoulam takovou tkanicku.. Co ze me jen vyroste? Spravny fanda tenisu teda nikdy nebudu! Nic specialniho si neplatim, vsechny turnaje nesleduju, neumim vyjmenovat ani pocitat zebricek, a kdyz me nekdo nezajima, tak se na nej nedivam ani nahodou.. :-)
Reagovat
spaniel
Rikam ze mluvim za sebe :)
Reagovat
smazaný uživatel
ja to jen rozprostiram.. :-) Nebo zuzuju. Na to bouchani do balonu, to me bere silene.. ;-)
Reagovat
spaniel
Tak já jsem fanatik :D
Nemůžu to chtít po každém. Každá z těch věcí stačí sama o sobě. Možná stačí jen to, že sem někdo denně leze.
Reagovat
a.magerova
A tos ještě neuvedla veledůležitou kaňku svého života.... a to, že nazýváš mého ňuňu-tenistu slizounem... a teď už Ti ani tomasinho nepomůže... :-P
Reagovat
Pe3k
já od ženských slýchávám, že Federer je studený čumák...možná jo, já tomu říkám profesionalita.
Reagovat
spaniel
Já myslím, že je řeč o Lopezovi...
Reagovat
Pe3k
taky sem si říkal, že nebude řeč o RF, ale kdo je ňuňu, to jde mimo mě...
Btw. Lopéze ženské z Wta dost nesnáší...
Reagovat
a.magerova
Nějak si nedokážu teď vybavit vztah sojky k Feliciaaaanovi (aaach), ale o tomto říká to fuj výše uvedené... :-/

http://www.puntodebreak.com/files/15.03/foto_1._fabio.jpg
Reagovat
blixa
Ale no táák ! Takhle slintat už v časném odpoledni ! :D
Reagovat
a.magerova
Tak až do teď mě TO nenapadlo, ale od teď.... to bude vnitřní boj... :-P
Reagovat
a.magerova
S jakýma ženskýma se to stýkáš.... :-/

https://www.youtube.com/watch?v=2273QE2O374
Reagovat
Pe3k
Znáš to, většina ženských tomu nerozumí...
Reagovat
a.magerova
A tos ještě neuvedla veledůležitou kaňku svého života.... a to, že nazýváš mého ňuňu-tenistu slizounem... a teď už Ti ani tomasinho nepomůže... :-P
Reagovat
smazaný uživatel
:-) tak to mi jeste nedoslo! Ja si tady mackam slzu a pritom ted budu muset bez jeho klavesnice nevymachane do prvni linie sama. Ale co mam delat, kdyz je Feli slizoun, no co? :-)))
Reagovat
a.magerova
Reagovat
smazaný uživatel
tak za to ale nemuzu, ze je slizounu vic.. ;-)

(Tak co mi rikas, tomasinho, dobre, ze?) :-)))
Reagovat
dappe
Rušení účtu je v pořádku, když už to někoho nebaví, v tichosti. Ale baví mě, jak to někteří strašně řeší, posílají přes někoho zprávy, že končí. Hystericky tady píší, jak končí atd. :D Korunu tomu nasadí vždy poté, co po nějaké době přijdou znovu :) Neuvěřitelný...
Reagovat
gigin
Jj máš pravdu. Já jsem to taky udělal, teatrálně odcházel a pak jsem si připadal jak osel. Pak jsem odešel v tichosti a pak se zase vrátil. Prostě pomalu zraju v lepšího člověka.
Reagovat
smazaný uživatel
:-)))
Reagovat
a.magerova
Fakt sis připadal jako osel?
Nějak jsem si toho nevšimla... :-P
Reagovat
blixa
Vono je to jedno. Já neodcházím a jako osel si připadám často ... :D
Reagovat
rod_laver
Asi tak, hodne to svedci o nevyrovnanosti cloveka. Jsem si vzpomnel, jak Meciar odchazel z politiky "neublizil som, neublizil som, ziadnemu z vas" :)))
Reagovat
gigin
Tomasinho to myslel třeba tak, že když tu člověk stráví skoro 8 let života a jsou tu lidi, které si oblíbil, tak třeba cítí povinnost se rozloučit a říct, proč odchází, než aby pak byly zbytečné dotazy v diskuzi, kde je ten a ten.
Reagovat
janek_da
jj, tomasinho to dobře udělal. SIce rušení účtu nechápu, ale nějakou rozlúčku, třeba detox, ok.
Reagovat
gigin
Tak Vojtiik to vymyslel. A ostatní se toho chytli. Ale proč gej fakt nevím. To ani Gulba podle mne nebude vědět. Možná Roger.
Reagovat
a.magerova
Šak ten je teď v Indonésii... asi na cestách nemá roupama co dělat bo jinak to vysvětlit nedovedu... :-P
Reagovat
gigin
Možná mu TO chybí, tak má různé myšlenkové pochody. To je hned, ani nevíš jak.
Reagovat
a.magerova
Jo takhle... jakože spíš přání než konstatování.... tož to potom joooo... :-P
Reagovat
janek_da
Mut jej tak prý kdysi nazval
Reagovat
gigin
Nn, Honzino, Mut to má od Gejtiika, to vím. On si to přečetl a sa mu to popačovalo, tak to začali s tomasihnem používat.
Reagovat
a.magerova
Mutovi s Tomem se TO zalíbilo ?
Kam jsem se to dostala..... :-P
Reagovat
janek_da
áha, no to sou blbci.
Reagovat
smazaný uživatel
Pozdravoval všechny kromě kaďáka, má to v hlavě srovnané.
Reagovat
janek_da
a to je fanousek andyho
Reagovat
smazaný uživatel
teď myslím Vojtiika. :D
Reagovat
janek_da
adopr :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jak se jmenuje ten borec, co si jel vsadit do Irska?
Reagovat
gigin
Nevím koho myslíš? Toho psýčka v irskej šatlavě?
Reagovat
a.magerova
Nick hluuusa
Reagovat
Fandina
Jestli se nepletu, tak tam nejel vsadit, ale pracuje u vsazených do basy.
Reagovat
gigin
Nicméně mne požádal o posledních pár úkonů. Tohle je první:

za 1. napiš tam moje vyjádření k tomu BB

Nevím, jak vy, koukám na video, ale gong zazněl před úderem Andyho, kterého to vůbec nerozhodilo, tím pádem těžko to mohlo rozhodit Keie pár vteřin po tom. Navíc Andy se sice bránil, ale právě přebíral podle mě iniciativu tím BH po lajně..a jestli to tam bylo fakt víckrát, tak nechápu, že se to řešilo jednou..no co už, toť moje poslední vyjádření k tomu
Reagovat
smazaný uživatel
uz je to pase a primo dvojnasobne, ale zajimalo by me, zda se ten gong ozval vzdycky do vymeny a do uderu...
Reagovat
smazaný uživatel
gigine? :-)
Reagovat
gigin
Co je? :DD Přemýšlím jak tě mám rád teď. Co potřebuješ?
Reagovat
smazaný uživatel
ted uz nic.. :-)))
Reagovat
gigin
:DDD Dobré, už to mám v lebce srovnané. Tak co je potřeba sojči?
Reagovat
smazaný uživatel
niiiic, chtela jsem se jen pokusit o objektivitu a nejak si to teda zasadit, videla jsem az zaver zapasu a predchozi gong neslysela.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
jeeeee, taky jsem se zasnila a buch.. ;-)
Reagovat
gigin
Tobě furt vrtá v hlavně ten dvojdomek že jo. Nechme to raději tak, nebudem se pouštět do nějakých větších akcí jo? Jakože k tobě budu docházet jen jak se říká ambulantně. Myslím, že to bude pro obě strany snesitelné :)))
Reagovat
smazaný uživatel
chybi ti tam jakz takz.. :-)))
Reagovat
gigin
:DDD jj, teď je ta formulace peRFektní.
Reagovat
gigin
Jinak sojči on to netuší, viděl to až od třetí sady.
Reagovat
Krisboy
Nechte to bejt, buďte rádi, že je pryč (teda Kvjeták samozřejmě, ne chudák tomasinho) :D
Reagovat
dappe
Někteří tady jsou vážně směšní. :D
Reagovat
spaniel
Stana mám rád, ale docela to přeháněl s tím ukazováním si na spánek a Come ooon i po chybě Del Potra.
Reagovat
smazaný uživatel
To se v noci děly věci. A já jsem se samozřejmě nevzbudil na budík ve tři ráno. :) Škoda Juana, Niši v semifinále je skoro nejhratelnější los, škoda. Ale i tak parádní leto od DelPa, vůbec bych to nečekal. Snad zdraví vydrží a třeba za rok zaútočí v New Yorku na titul (nikde jinde mu nějak nevěřím, ve Flushing Meadows má přeci jenom nějakou šanci).

I přes vyřazení DelPa zatím dost zajímavé US Open. Hlavní je, že nebude ve finále djokomurárna, takže už teď má tenis jisté, že vyhrál. :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak to snad az po vyrazeni gymnasty.. gumaka nemyslim.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
To je trochu dvojsmysl vzhledem ke složení první semifinálové dvojice, ne? :)
Reagovat
darek.vrana
Teď kterýho z nich myslíš:).
Reagovat
a.magerova
Gymnasta světlejší, gumák tmavší... tak bych si myslela, že to má být... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Vzhledem k tomu, že sojku mám načtenou, tak oboje platí pro Noleho, který pro ní nepředstavuje ten tenis, Gaela má ráda. :) Ale ten popis sedí na oba. :D
Reagovat
smazaný uživatel
ne, to proste nedam, jak jen to, boze Boze, v souvislosti s pohybem a gumou napsat, to o nude a radosti, o tom kontrastu, ktery mi tihle dva uplne bytostne symbolizuji.... aby se toho a.magerova necapla.. :-)))
Reagovat
a.magerova
Jsem se zas zasnila a buch ho... :-P
Reagovat
smazaný uživatel
znam.. :-)))
Reagovat
Marduch
Žádný strachy, tohle všechno zapisuju a v kostce reportuju gymnastovi a můžu už teď s jistotou říct, že neděláš dobře, když dráždíš šelmu ;)
Reagovat
a.magerova
Rozbor... předpokládám, že sojka reagovala na tento kousek věty:
"...už teď má tenis jisté, že vyhrál."

Tímto prohlášením:
"tak to snad az po vyrazeni gymnasty.. gumaka nemyslim.."

A protože znám její vztah k současné No1... no prostě - já mám pravdu a BASTA.

Aspoň doufám... :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
mas vzdycky pravdu.. :-)))
Reagovat
janek_da
Tady je ten gong/sirena, co rozhodil Andyho na celý jeden set. Neviděl jsem to v přímém přenosu, ale Andy by měl asi zajít na léčení. A někdo tady psal, že měl dobře rozehranou výměnu. No, asi v kontextu Andyho dobře rozehraná byla, páč se bránil.

https://www.youtube.com/watch?v=jg9ImFNMNi4&feature=youtu.be&t=226
Reagovat
smazaný uživatel
podle me vyrazne a jednoznacne akusticke naruseni hry, Maria rozhodla uplne spravne, vzapeti po odezneni gongu, umysl nejak ovlivnit vyvoj tam ani byt nemohl, Andy mic teprve odehraval...
Reagovat
janek_da
Souhlas. Nechápu, že si Andy stěžoval, že ten gong už tam zazněl asi 3x předtím a výměnu nepřerušila.
I když v zápase je každý vyhecovaný v jiné úrovni a Andy je ten horkokrevnější.
Reagovat
Stan_Borowitz
vždyť je to o několik úrovní akustického tlaku níž než když řve Šarapová (Sharapova), Azarenka (Azarenka) nebo jiné hráčky, tak by ta rozhodčí mohla být po zkušenostech z WTA víc nad věcí...
Reagovat
Mayo
No tým BH po čiare bol vo výhode. Nečudujem sa mu, bola to smola ale aj taký je šport.
Reagovat
janek_da
V takové "výhodě" byl v zápase xkrát. Nebyl to žádný ultimátní míč. A naopak tím, jak to zahrál, ustoupil pod tlakem od krosových bh. A vlastně mohl nahrát Nišimu, protože fh výměny Andy s Kejem zvládal ještě hůř než bh výměny.

Za mě standardní přerušení. Objevila se "nová věc" ve hře, i když nijak nenarušila hráče. Ale mohla!

Podobné to bylo s Andyho čapkou, jak hrál kdysi na USO s Berďou. Dal sice dropšot těžký pro Berďu, ale spadla mu čepka při tom. Tedy, nový úder.

Kdyby aspoň Niši byl servisman jako Karlovič, tak chápu jeho nasrání, protože se dostal konečně do výměny.
Reagovat
smazaný uživatel
mic dopadl az po preruseni hry, o zadne vyhode nelze teda ani mluvit. A predevsim si myslim, ze pokud by hra nebyla prerusena a ten BH sel mimo, bude se Andy zase rozcilovat, ze Maria hru nezastavila.. ;-)
Reagovat
Mantra
by mohl sáhnout na titul, měl by krom wimblu gs v serii jako Ivan Hrozný
Reagovat
Pe3k
Reagovat
Pe3k
Reagovat
Mayo
Tak nakoniec to Stan dal, grats. DelPo aj tak super, je na dobrej ceste. Stanoví fandim vo zvyšku turnaju.
Reagovat
babolat.cz
ten už má...co takhle Gael!
Reagovat
Mayo
Gael dostane 0-3 , môj názor, ze nemá nato
Reagovat
Krisboy
Taky mu moc nevěřím. Fandím, přeju ale nevěřím :)
Reagovat
pockerface
Andy venku, paráda. Tak ještě by to chtělo, aby Gael porazil Novaka, pak Kei Wawrinku a budu s letošním USO spokojený. Pak už mi bude jedno kdo to vyhraje.
Reagovat
babolat.cz
koukám jak péro z gauče...to jsem tedy nečekal
Reagovat
SubOptikT
Myslím, že všechno šlape, vyvrcholení turnaje bude maso :-)
Reagovat
Krisboy
Že by Standa v God Mode? Bohužel jsem to neviděl. Pokud by se povedlo finále Stan vs. Gael, bude to pro mě nejatraktivnější finálové obsazení za iks let. Alléz Gael, C´mon Stan !!!
Reagovat
Vojtiik
Kezby stani mal udržel a připadne ještě zvedl tenhle level az do finále, aktuálně nejatraktivnější tenis na okruhu :)
Reagovat
Stan_Borowitz
vede samotný velký kapitán Pickard z Hvězdné flotily, to je něco...
Reagovat
gigin
tomasinho, tady máš třešničku na narozeninovém dortu. Staník ti jede.
Reagovat
smazaný uživatel
no ja doufam, ze to Standa doserviruje, tomasinha to jen posili. Uz jsem davno prestala te poze rozumet, jak jsou afekty obtizne snad dostatecne demonstruje sam Andy.. ;-)
Reagovat
gigin
:DDDD

Zlatý já, že?
Reagovat
smazaný uživatel
ale dvojdomek bych s tebou nechtela.. :-)))

(Uza BH Stanika na zaver!)
Reagovat
gigin
:DDD Ani já s tebú.
Reagovat
PetaM
Nevíš, proč mu říká Gaywrinka? To kvůli tomu jeho růžovém kostýmku, co teď nosí?
Reagovat
gigin
Vůbec nevím Peťo. Zeptáme se Vekičky. Nebo Gyrosa. Nebo Kokkiho. Já fakt nevím.
Reagovat
PetaM
Nikoho se neptej, ještě ti dají přes hubu ti gejoškové. Já jen tak, kdybys to náhodou věděl :D :D On mi na to asi neodpoví :D
Reagovat
smazaný uživatel
ty hadry jsou fakt priserny.. :-)
Reagovat
PetaM
Já dneska Stana viděl poprvé .... :D :D Nevím, co si o tom mám myslet :D Má koule, že si vzal růžovou. A jestli v tom vyhraje USO, no to bude gól :D
Reagovat
pockerface
Vždycky když má divný hadry, tak vyhraje GS :-), tak třeba i letos, i když Stan už GS má, tak bych ho přál Gaelovi nebo Nishimu.
Reagovat
PetaM
Jo, ať to klidně vyhraje Stan. Když je Murray venku (a to je jen dobře), už mi nezáleží, kdo vyhraje. Hlavně, že to není on :D

Jo, GS má, ale USO ještě ne :D
Reagovat
SubOptikT
A přitom včera každou chvíli umpire hlásil Gay Murray ...
Reagovat
rod_laver
:D Začali hrát až ve 4? Stan dle toho, co hrál na konci, se zdá, že má formu, to je od něho pěkný dárek. Ale vidím, že ho tady ani Kozoroh nešetří, když udělal Noldovi loupež století s RG :D
Reagovat
gigin
:DDDD Já jsem si z toho aj cvrkl do textilu.
Reagovat
rod_laver
O to vic loupeznikovi Stanikovi fandim. No kada.tom hadam, az vstane a zjisti, ze je Stanik v semicku, asi taky nezacne pect srnci hrbet s zalivat ho sampanem.
Reagovat
gigin
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Reagovat
Krisboy
Staník s semi, Kvjěták v pr..li = Kaďákův černý čtvrtek :)
Reagovat
PetaM
Pozor, postoupila mu Serena a stále bojuje o trůn. Stana překousne, Serenu by nedal :)
Reagovat
Krisboy
Pravda pravda, Serena ho spasí :)
Reagovat
kada.tom
přesně tak, Wawrinku překousnu, neboť Serena jde dál :-)
Reagovat
smazaný uživatel
krome ted prvniho prohraneho gemu, co se divam, naprosto skvostne, ale jeste bych chtela, aby mu to sluselo.. :-))
Reagovat
SubOptikT
Delpo už nevypadá ...
Reagovat
Krisboy
No jo, Stan je nějak v laufu. Zápas nevidím, sleduju jenom skóre. Ale Stana mám taky rád, tak mi to tolik nevadí. DelPo si nějakej GS ještě v budoucnosti vyhraje.
Reagovat
Krisboy
aby nedostal ještě na rozloučenou kanára...
Reagovat
SubOptikT
No obě semifinále budou dobrá, i finále. V jakémkoli už složení ;)
Reagovat
Krisboy
Kanárek zaplašen! Jo, obsazení SF se mi taky líbí. Tři sympaťáci + No3e.
Reagovat
Krisboy
Výborně Kei, seš borec!!! To zas muselo bejt květátovskej ksichtů, ještě, že jsem to neviděl. I když na druhou stranu to mohlo bejt docela zábavný :)))
Reagovat
SubOptikT
Dobře Kájoš!!!
Reagovat
vrabejka
Vamos DelPo ještě 2!
Reagovat
Stan_Borowitz
pořád ještě dva...
Reagovat
Kozoroh
Chápu, že to pro tebe musí být hořká porážka, ale i ta přebolí. Já jsem byl před rokem a víc moc nasraný, když Stan Novakovi ukradl RG a přesto mě to nepoložilo. Navíc po této loupeži jsem si užíval No1eho šňůru Djoker Slam, kterou jsem tady bouřlivě oslavoval.
Dny, kdy Andy opět vyhraje velký turnaj opět přijdou.
Reagovat
janek_da
O jakém ukradnutí hovoríš? Stan se dostal k MP a proměnil ho.
Reagovat
Pe3k
není jak srovnávat úspěch Noleho a Můry...dmnce
Reagovat
Kozoroh
O srovnávání úspěchů nejde trulo :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tvl, tu je to samý oheň a síra..:)..A to vsetko pre jeden malý upset..

Vlastne vidím, že ja tie 5-setové prehry beriem celkom s gráciou a k tomu ešte nejaké obligátne vynechané GS pre zranenia :)

Zajtra ale bude nový deň a horúca hlava vychladne. To mám overené Tome :)...Nie je dovod na hystériu, Andy mal super sezónu....
Reagovat
Kozoroh
Teda vyřazení Andyho je pro mě šok, vůbec bych nečekal, že ztratí zápas ze stavu 2:1 na sety...
Pro mě jako fanouška Djokera to je dobrá zpráva, to nezastírám - na 90% je jisté, že sezónu 2016 ukončí na 1. místě (pokud vyhraje US Open tak na 100%) a vypadl mu největší protivník s Ivanem Hrozným za zády.
Teď musím fandit Delpovi, aby vyřadil Stana.
Reagovat
janek_da
tvl, šok!

no aby pro tebe nebyl šok, až Nole vyhučí s Gaelem, Wawraou/Nišim. Dyk naoapk pro Noleho je to ta nejhorší věc. S Můrou by pustil tak akorát set.
Reagovat
Vojtiik
to je krasa, kdyz si takhle v 9:30 vstanes, sviti slunicko, more ti sploucha pred dverma, zjistis, ze Keisuke vyradil kvetaka a jeste si prectes infantilniho prskajiciho toma :-D a jako bonus za chvili zacne stanimal a delpo, papirove nejatraktivnejsi ČF aspon pro me... kezby vitez tohoto mače vyhral cely turnaj!
vsem preji nadherny den (krom kaďáka, tenhle zkurv si ho nezaslouzi)
Reagovat
Stan_Borowitz
To jsi někde na Filipínách?
Reagovat
Vojtiik
V Indonésii..
Reagovat
Stan_Borowitz
Jj, tam je hezky, užívej si to!
Reagovat
smazaný uživatel
"When we stopped the point at break point at the beginning of the fourth set, it was the fourth time it had happened in the match and the first time we had stopped the point," Murray said of the loud noise that halted play.
Reagovat
rod_laver
Kei!!! Ani nevim, jestli ma na portalu skalniho fanouska. Ten jeho nevyzpytatelny backhand je uzasny :) Ac bych rad, nocni podivanou dneska nedam, a i kdyz je Juan obrovsky sympatak a udelal osobne na me velky dojem, budu doufat ve Stana, mel by v dalsich kolech vetsi sance. Andyho je mi lito jenom kvuli Ivana, jinak je neskutecne, jak se nervuje, odporne hecuje a je afektivany.. Ale beru, kazdemu se clovek nezavdeci.
Reagovat
Stan_Borowitz
Nemyslím, že by měl Juan proti Keiovi/Novakovi/Gaelovi menší šance než Stan. Lepší se zápas od zápasu.
Reagovat
Krisboy
Taky si myslím, že DelPo má větší šanci vyhrát to třeba i celý než Stan...
Reagovat
rod_laver
Juanovi na tři vítězné celý turnaj nevěřím. Může povolit zápěstí, nezažil ještě takovou fyzickou zátěž atd. V SF si myslím, že je větší favorit Kei - i když je US o něco pomalejší, než bývalo, pořád je to na něho celkem rychlý povrch, kde nemá tolik časů na své údery.
Reagovat
kada.tom
Zítra má po 39 letech služby derniéru, pohřeb, zkrátka zítra bude otevřen pro fanoušky, kteří si na něm budou moci zahrat. Hned příští týden se stadion začne bourat a nová aréna pro 15 000 diváků se zatahovací střechou bude k dispozici pro US Open 2018.
Reagovat
Dobry-den
Svět se zase začíná obracet k lepšímu. Jenom škoda, že jsem to neviděl v přímém přenosu ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
A abych se nezapomněl připomenout a zajistit si aspoň pár přání od lidí, od kterých mi to je u prdele povětšinou. Díky za krásný dárek k narozeninám Andy. Stejně jako loni jsi to stihl tak, že jsi vypadl v den mých narozenin a narozenin své matky. V USA je sice ještě sedmého, ale mně si narozeninový den odstartoval náramně.
Reagovat
a.magerova
No vlastně, ty slavíš narozky měsíc po Rogerovi... tak vše nej nej, hlavně zdraví a štěstí... :-))

Dnes slaví také Pink.
Reagovat
smazaný uživatel
Vidiš to. A ty zrovna patříš k té malé skupinky, od které mě to potěší a kdo by mi chyběl, i když tady nejsem dennodenně jak kdysi.
Reagovat
a.magerova
Tohoto se drž, funguje to... mám odzkoušeno... ;-)

http://kazdydenscitatem.cz/wp-content/uploads/2014/04/cit%C3%A1ty-%C5%A0t%C4%9Bst%C3%AD-p%C5%99ijde-kdy%C5%BE-si-p%C5%99estaneme-605x605.jpg
Reagovat
janek_da
Taky přeju, hlavně to zdraví.

Neboj Andy zase Stanovi odskočí.
Reagovat
smazaný uživatel
Jee, tak to me mrzi, mne taky nepotesil :-( a to mam narozky az za mesic. Vsechno nejlepsi, hodne stesi, zdravi! :-)
Reagovat
Davor1
Všetko najlepšie, hlavne pevné nervy :))
Reagovat
smazaný uživatel
Dík. Ty hlavně. Na prohry s Nolem jsem zvyklý, tohle prostě neskousnu nikdy.
Reagovat
Marduch
Když jsi teda zmínil ten preferovanej okruh lidí, tak teda všechno nej, stálý zdravíčko, a ještě další obrovský porce kvalitního adrenalinu po boku Andyho a nevěš hlavu, ani Andy nemůže vyhrávat všecho, dnes je to prohra po velkém boji po krásných šestadvaceti vyhraných špílech!
Reagovat
smazaný uživatel
Nezapomněls na porážku od Čiliče? :D

A ano, jak píšu Davorovi, prohry na GS s někým jiným než s těmi z big 4 prostě bolí vždycky hodně. Že dostane od Noleho, ok, jsem zvyklý, tohle prostě ne a ještě po takovém průběhu.
Reagovat
Marduch
No jo zapomněl, tak to sorry za fail v blahopřání;) Ale i tak, 26 ze 27, to je taky na klobouček. Každopádně odehrál toho v poslední době fakt dost, i to nejspíš mělo dneska vliv...
Reagovat
smazaný uživatel
Spravedlnost existuje!
Reagovat
VlS
bohužel jeden musel prohrát.
Reagovat
Davor1
Síce výkon kupa sraček a vyhral len vďaka tomu, že Murray je kretén, blbec, labil a keby chcel, tak ho sfúkne 3-0 aj s ľavou rukou atď... ale ja som šťastný tak či tak :-))
Vyzerá to tak, že Kei potrebuje proti Andymu indoor podmienky, dvakrát ho pod strechou porazil, všetky ostatné zápasy vonku prehral. Len pripomeniem, že tohto roku zohrali spolu už druhý päťseťák, ten prvý vyhral v DC Murray.

Vyzerá to podobne, ako 2 roky dozadu, finále je blízko a je celkom reálne, že k postupu do neho bude opäť potrebné poraziť Stana ako vtedy, každopádne hocijaké semifinálové zloženie mi urobí veľkú radosť a sľubuje skvelý zápas... Či už to bude so Stanom alebo Delpom, šance budú minimálne vyrovnané. Cmon Kei !
Reagovat
smazaný uživatel
Takéto protirečenie v pocitoch clovek len tak nevidí..

Keby chcel, tak ho sfukne 3:0...Murray labil, kretén...Atd, atd..Skor prevazuje nasratost z vypadnutie Murrayho, ze áno?...
Reagovat
Davor1
Čo to zase trepeš? :DD
Písal som to s vysokou dávkou irónie, keďže tu skoro všetci Keiovu výhru považuju za výsledok Andyho "kupy sraček výkonu" a nikto neocenil tú výhru aj z druhej strany...
Reagovat
Davor1
Nehovorím, že Kei hral nejakú hitparádu a je jasné, že Andy nemal svoj deň ako s Dimitrovom, ale napriek tomu má aj Kei veľký podiel na tomto výsledku, nemyslím, žeby to bolo celé len o Murrayovi... a s výsledkom som maximálne spokojný, semifinále Nishi-Stan je pre mňa najlepšie možné zloženie:-))
Reagovat
janek_da
Co blbneš? Skoro všichni fandili Kejovi.
Se podívej na winery a je jasné, že Andyho "momenta" vyplývaly akorát ze serie UE Keje. Jak se Kejovi začalo zase dařit Andy šel do kopru.
Reagovat
Fandina
Niši super, doufala jsem pořád, dala si tě do Fantasy i do finále. Super!!!
Reagovat
Roger_Federer
6 treidu tam a zpatky..
87% plus..
Famozni zapas.
Reagovat
svetova.dvojka
Monfils to má ložené na titul, to jsou věci...
Reagovat
janek_da
pokud Monfils postoupí do finále, tak je jasné, že je gej
Reagovat
a.magerova
Zeptej se Cibulkové.... :-P
Reagovat
janek_da
tak dokonce rafinovaný gej
Reagovat
a.magerova
Tak tak... :-P
Reagovat
gigin
:-DDDD
Reagovat
Roger_Federer
To bude Wawrinkovo..3titul..z tretiho turnsje.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli vyhraje Wawrinka tento turnaj, tak slibuju, že už se tady v životě neukážu a asi začnu pochybovat o spravedlnosti v tenise.
Reagovat
a.magerova
Šak spravedlnost v tenise není... to je stará pravda.... :-P
Reagovat
Roger_Federer
Furt je to vitez 2turnaju..Na Djokovice umi hrat.
Reagovat
smazaný uživatel
I tak, další výhru Wawrinky neunesu prostě. A i když jsem ted pod emocema, svoje sliby plním. Jakmile vyhraje Wawrinka, končím a máte ode mě klid.
Reagovat
a.magerova
Nevyhrožuj.... dej si slivovicu !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Nevyhrožuju, slibuju, plno lidem se oddechne a mně taky.
Reagovat
spaniel
Pokud vyhraje 7 zápasů, proč ne? Bude to spravedlivé. Horší bude, když vyhraje někdo po 4 zápasech.
Reagovat
a.magerova
Jj pravdu říkáš !!!
Reagovat
Marduch
Všechno, co ti přijde do cesty, je karmický, i Noleho skrečující soupeři, tudíž zasloužené to je. Nicméně jestli to bude karma opravdu dobrá jakože (ne?)adekvátní příprava na poslední náročná kola, se teprve uvidí.
Reagovat
Stan_Borowitz
Ty bláho, ještě že jsi mi to připomněl s tou karmou, už je půlka září a já ještě nenechal vyčistit kotel...
Reagovat
gigin
:-DDDD
Reagovat
Marduch
To bys před zimou sakra měl, s karmou nejsou žerty.
Reagovat
a.magerova
Tak tak a měl by přijat toto poučení:
"Karma označuje etický přírodní zákon příčiny a následku, čin vykonaný se záměrem nebo vědomým motivem a odpovídající následek tohoto činu, postihující zpětně aktéra samotného. Zjednodušeně řečeno podle této doktríny egoistické jednání způsobuje utrpení, zatímco nesobecké jednání přináší štěstí."

Takže, chce-li být Stan šťastný, měl by zajistit vyčištění kotlů i svým okolním sousedům.... ;-)
Reagovat
Marduch
Wawrinkovi prostě mají dobrou karmu, páč jsou to dobrodruzi, dělaji hodně pro ostatní, zaměstnávají postižené osoby.
Reagovat
Davor1
V tom prípade si potom korunovaný blb, nehnevaj sa :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem, ale nesnesu, aby ten ocas měl zas stejně GS jak Andy. Stejně tady lezu jen proto, abych mohl nadávat na Andyho, k ničemu jinemu mi to tady neslouží, někde se vybít musím a lepší tady než jinde. Tady jsou všichni zvyklí. O tenise se tu až na výjimky už x let nepobavíš a řeším tady jen Andyho a nic jiného. Stejně tady je 80% pošuků, co považují ženský tenis za lepší jak mužský. A aspoň budu mít větší klid, ještě odstřihnout Eurofotbal a můžu začít novou etapu.
Reagovat
FulnekUltras
palec vzhůru ;)))
Reagovat
Nola
ty si fakt blb.... mne je osobne je celkom fuk, kto to vyhra cele, investuj svoje bubaky a skus si uzit atmosferu GS a zistis, ze tvoj zivot nestoji na vitazstve Murrayho na USO.....
Reagovat
Kozoroh
" . mne je osobne je celkom fuk, kto to vyhra cele"

To si říkáš fanynka No1eho? :-P
Reagovat
Davor1
Stan sám povedal, že aj keď má rovnaký počet GS ako Andy, tak v kontexte celej kariéry sa mu nemôže zďaleka rovnať a Andy je jednoznačne inde. S tým úplne súhlasím a myslím, že to tak vidí každý súdny tenisový fanúšik. Nechápem tvoju averziu voči Stanovi, je to sympaťák a hrá krásny tenis. Aj Kuerten má 3 GS ako Andy a nikomu by ho ani nenapadlo stavať ho na jeho úroveň...
Bola by ťa škoda a mne osobne by si tu určite chýbal...
Reagovat
smazaný uživatel
Celou kariéru sere pes, stejně Andyho pořádně 90% lidí neocení, protože prostě hrál v době 3 nejlepších hráčů historie. A je jedno, že kariérně je jinde, pro mě jako fanouška Andyho je urážka, že někdo jako Wawrinka má stejně GS. Nedokážu popsat proč, ale je to tak.

I pro Nolu, já si tenis stejně neužívám jak kdysi, proto ani setrvání tady nemá moc cenu. Kdysi jsem seděl a čuměl celé dny na tenis při GS, při masters, letos jsem na US Open popravdě viděl asi jeden zápas od začátku do konce a to Andyho s Grigorem, nedonutím se k tomu a po takovýchhle porážkách ho stejně nechci pár dní vidět, na tohle si nezvyknu. Minimálně do dalších Masters ho vypouštím (možná krom DC).

Ale jak jsem psal, škoda mě nebude, v poslední době tady stejně jen nadávám Andymu a nic jiného nedělám, tak proč neušetřit čas a nevyužít ho efektivněji, než vysedáváním na anonymním fóru, kde většinu považuju stejně za blbečky (čest výjimkám, těm dejme tomu 10%). TP pro mě není to, co dřív, jsem tady ze setrvačnosti stejně.

A je pozdě, už jsem o zrušení požádal.
Reagovat
Nola
tomasinho prosim neodchadzaj, skutocnych fans tenisu je tu v poslednej dobe velmi malo, Andy si to fakt nezasluzi, a sracov ignoruj, Noleho tu haijtuju jedna radost, takze zostan, dakujem
Reagovat
Davor1
Tiež sa pripájam k Nole. Tvojim odchodom zas len znížiš zdejší úroveň a aj tak ťa to tu bude ťahať :) premyslí si to...
Reagovat
smazaný uživatel
Bude, ale časem to přejde. Odzkoušel jsem si, když jsem bez TP vydržel 2x víc než 2 měsíce a šlo to. Přijdu občas počíst, ale přispívat už nebudu, jakmile Zabloudil deaktivuje můj účet.
Reagovat
Davor1
Tak snáď k tej deaktivácii Zadloudil nezabloudi ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Neblbni s kym tu bude sranda, az bude hrat Andy?
Oslav narozky, a pak zaloz novy nick...my s giginem jsme na to machri, kdyz tak poradime:)))

Good Luck, a vse nej k narozkam...!
Reagovat
smazaný uživatel
Za přání dík. Sranda bude vždycky, se neboj. I beze mě.
Reagovat
smazaný uživatel
Každopádně to není pominutí nervů po tomhle zápase, jak by tebou zmíněný Mutademus mohl potvrdit, uvažoval jsem o tom déle a tohle byla třešnička prostě. Takže díky a čau, ráno už budu deaktivovanej nejspíš.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ja myslel, ze se to deaktivuje tak, ze se sam odstrelis...asi se neco zmenilo.... No jeste si to promysli...ikdyz je fakt, ze s jankem doufame, ze v tenisovemsvete, na nove web strance udelaji forum, pak tam prejdeme...a tam se jednou vsichni ztraceni setkame:)
Reagovat
a.magerova
Njn... tak hodně štěstí mimo TP.... ;-)
Reagovat
vrabejka
Zlatý Murray ten by se arogance od tebe mohl učit. Vypadni už.
Reagovat
vrabejka
OMG a já vůl po 4.setu usnul :D No odpoledne snad bude zaznat.
Murray prohraje s hráčem mimo top 5 a arogantní tomasinho hned na všechny krom Murrayho prská.

Taky k nezaplacení:D

Ale omg nechapu komunitu odpůrců můry.
Kei má set, Murray stěně vyhraje ve 4. Key má v 5.setu brejk- stejně se složí, Kei má 3 mb- stejně to Murray uhaluzili.

Já vás prostě nechapem :D

Je to GS musíte věřit.

Jo a všichni dávejte GS nerozehranemu Nolemu, když ještě není ani ve finále :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak hlavne je skoda Mutadema...ten me tady opravdu doooost chybi, to je proste chyba....a dost slusna dira v TP....
... no, ale primluvim se i za Thomasina...to by tu zmizel posledni poradny fanda Mury...to by potom bylo o nicem...

Ale toho Kuertena si jeste promyslim:) Stavim ho vys nez Nadala...:)
Reagovat
Davor1
Chýba aj mne. Chudák Andy, zachvíľu tu budem jeho najväčší fanda asi ja, ktorý ho mám v jednej kope s ďalšími desiatimi :/
Reagovat
a.magerova
Jj.... kéžby, ale PŠŠŠŠT, nezakřiknout !!!
Reagovat
FulnekUltras
Petru v trenkách rázně podporujeme... ;)
Reagovat
FulnekUltras
i když se již notně odulý Hroznýš snažil do poslední chvíle místní lajnové slepýše kurizovat co to šlo... ;)
Reagovat
Romario
Gratuluji Kei, Nole má k 13 GS umetenou cestičku.
Reagovat
Marduch
tvl on to Nishi nakonec dal, i na tomhle žužu tartanu...
Reagovat
janek_da
byla zatažená střecha
Reagovat
Marduch
jaký to má vlastně na podmínky na kurtu vliv?
Reagovat
a.magerova
Zatažená střecha zpomaluje kurt, prý.
Reagovat
VlS
To ne, ale Pánbu na něj nevidí :-)
Reagovat
Fandina
:-)))
Reagovat
a.magerova
V televizi říkali, že jo... :-P
Reagovat
dappe
Zázrak, vyhrál ten, co tvořil hru :) To už se v současném tenise moc často nestává...
Reagovat
Fandina
joooooooooo
Reagovat
smazaný uživatel
Keiovi gratulace, i když tohle v podstatě znamená jeho konec, po tomhle se dokupy nedá. A to ani nemusel hrát dneska dobře.

Tady máte ten GS, jedničku a kdo ví co ještě. Má na raketě labilního Keie, dvakrát ho Kei vrátí do zápasu, pak vede 5:4 a úplně to posere. I ten poslední game, omg, Kei dá DF a Andy odpoví tak, že vyhodí slajz a zase ho nakopne, tohle fakt není normální. Dneska to byl totální blackout a první prohra v 5 setech od kohokoliv jiného než Djokoviče asi od roku 2009, kdy prohrál s Verdaskem na Australian Open.
Reagovat
smazaný uživatel
A každopádně gratulace Nolemu k 13. GS a k tomu, že si může dát klidně leháro, protože takový kretén jako Murray ho nepředběhne nikdy na žebříčku.

Užijte si zbytek turnaje a přemýšlejte o tom, zda jsem měl s tím nejhorším GS pravdu. Já myslím, že jo, letos zas pár hrozných zápasů, zase předčasný konec, zase tragédie. Loni to aspoň bylo díky skvělému výkonu soupeře a únavě, dneska to prohrál hlavou.
Reagovat
janek_da
Našel soupeře, no. Byl asi zmatený, páč taktika "do bh" nefungovala.
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska žádnou ani neměl mi to přišlo, hrál fakt otřesně, na svoje poměry extra pasivně, navíc s chybama, bez servisu 3 sety skoro.
Reagovat
janek_da
asi ho ukolébal ten 1.set, moc ýzy
Reagovat
smazaný uživatel
Ale i ten 4. úplně podělal, v pátém se dobře vrátil, teda spíš využil zkrat Keie, ale pak místo, aby ho dodělal, když se Kei klepal pomalu, tak se vyhází na returnu a pak mu daruje i servis.
Reagovat
janek_da
Z toho 4.setu být Ivanem, mu udělám 5hodinové video a přivážu ho před něj ať se na toho debiIa kouká.
Reagovat
smazaný uživatel
+1000000000000000000000000000000000000
Reagovat
smazaný uživatel
ja byl ve vetsim soku, nez Ivan na tribune, asi...
...dlouho jsem nevidel u nej takovy sileny blackout...
...ale porad si nemyslim, ze to je jeho nejhorsi GS, ikdyz ten blackout tady mel asi jeden z nej...co jsem kdy videl...:)
Reagovat
Davor1
Práveže mal podobných a ešte horších kopec. S Čoričom napríklad minulý rok v Dubaji, musel byť sfetovaný alebo neviem... to bolo najhoršie, čo som od neho kedy videl
Reagovat
smazaný uživatel
Aha tak to jsem nevidel:) Mozna proto...
...ale pocitam spis jen obdobi od chvile kdy si ho vzal Ivan! Pred Ivanem, tak tam jooo, tam jsem videl veci:)))
Reagovat
Davor1
Koniec to ešte neznamená. Semifinále ešte môže kľudne dať. Pred dvoma rokmi hral dokonca 2 päťseťáky po sebe s Raoničom a Wawrinkom a potom v semi rozobral Djokoviča.
Reagovat
smazaný uživatel
Před 2 roky to byla ale docela výjimka, od té doby nikdy po dlouhém zápase nedokázal něco uhrát mi přijde. Ale ať uhraje, cokoliv lepší než ten uhrovitý buzík.
Reagovat
Nola
Andy vs strecha....ak zastresia kurt je vo velkej nevyhode, skontroluj jeho zapasy na TM, prehral s Fedexom na Wimby pod strechou, proste Andy ma rad veterno, dazd... ini hraci ako Fedex, Nole, Nishi nezvladaju nepohodu....
Reagovat
spaniel
:D tohle ne
Reagovat
Nola
:D preco nedokazes pochopit, ze Fedex je neurochirurg a Murray iba chirurg....
Reagovat
spaniel
Jak píše magerka. Pod střechou byl nej, ale jinde jen o chlup horší. S podmínkami do vždy poradil dobře.
Reagovat
a.magerova
Tak tak, zvláště vítr Rogerovi nevadí vůbec...
Reagovat
a.magerova
Fedex nepohodu zvládá, ale střecha je střecha... :-))
Reagovat
a.magerova
Né, že bych TO Nishimu nepřála, ale po prvním setu jsem ho odepsala... a celkově jsem myslela, že Andy & Ivan neprohrají....
Reagovat
janek_da
tak, musel jsem se snažit :)
Reagovat
Mayo
Andy je blb fakt. Vamos DelPo si posledná nádej aj ked len asi 1%
Reagovat
Marduch
kuš, nepřivolávej to.
Reagovat
Mayo
Co ako?
Reagovat
svetova.dvojka
Tak Andy už asi nezakončí rok jako světová jednička...
Reagovat
kada.tom
Kei po zásluze, protože Andy to totálně po*ral, a to zejména tím, jak totálně vypadl z koncentrace ve 4. setu, pak už byl Kei lepší. I dle statistik lepší Kei, budiž mu vítězství přáno :-)

Každopádně pětiseťák je voda na mlýn soupeři, a to ať to bude Wawrinka nebo Del Potro.
Reagovat
janek_da
fantastický zápas, Kei hrál skvěle. Kromě 1.setu, 3.gemu v 2.setu, 8.gemu v pátém super
Reagovat
janek_da
oprava, 3.gem ve 4.setu, ne v 2.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja bych vypichl, ze
...dokoncil zapas na vlastnim servu, ikdyz zacal DFkem. Ja to videl uz v tajbrejku.
Reagovat
janek_da
Bez DF ani ránu. Viděls jak to předtím podcenil a nechal si dát vedení 40:0
Reagovat
Nola
Kei hlboka poklona, odpisala som ta, klobucik
Reagovat
MarcelPersch
Keiovi to přeju, ale takhle už to má Novak ložené podle mě :(
Reagovat
ArcusII
Pěkně Myšivkoši dal si to!
Reagovat
PetaM
Keeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeei!!!!!!!
Reagovat
janek_da
no sláva. Kei byl zesraný ještě i při zatínání pěsti
Reagovat
smazaný uživatel
;D)))
Reagovat
smazaný uživatel
JOO :D
Reagovat
Fandina
dva fiftýny
Reagovat
Fandina
dva MB
Reagovat
Fandina
Jupíííííííííííííííííí
Reagovat
spaniel
Viděl už někdo Můru zatleskat soupeři? Já ne. Vždy jen fuckuje jak vyšinutý.
Reagovat
smazaný uživatel
A tebe jsem dneska neviděl napsat nic kloudného, jen tady rozjíždíš nějaký nesmyslný hate na každičké Murrayho detail. Se vracíš do svých let minulých, kdy jsem tě měl za kreténa.
Reagovat
spaniel
Sorry...fakt ho nemusím, když hraje s někým, kdo mě nezajímá, tak to spolknu. Dnes jsem se nechal unést. Ale nemyslím, že bych si něco vymyslel.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, vůbec ne, jenom si přikresluješ věci tak, jak se ti to hodí do krámu.

Ale co, že to řeším. Jsem nasranej, ještě bych tady poslal všechny do piči, což mám chuť stejně udělat. Hlavně bych chtěl mít po ruce Andyho a raketu mu zlomit o hlavu.
Reagovat
spaniel
Každý z nás ten pocit zná. Odezní to do snesitelného normálu až druhý den. Ale to fandění Můře ti nedělá dobře! Vždy jsem to považoval za úchylku (vždyť mu fandí i kaďák).
Reagovat
Davor1
Už to doklepni
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo, Kei je úplně na odpadnutí, on mu přenechá servis vyhozenými returny a pak na vlastním servisu netrefí 6 servisů ze 6 výměna. Zahraje 2 UE a DF, co jako chce? Hrát tam se silnějším hráčem psychicky, dávno je na hotelu.
Reagovat
janek_da
nééé, von proměnil haluzácky hned 1.BP

To bude ještě komedie
Reagovat
smazaný uživatel
;D)))
myslis ten TB...
Reagovat
janek_da
vypadá, že už tenhle gem
Reagovat
smazaný uživatel
DeFko;D)
dobry zacatek podavani na vyhru v zapase...
Reagovat
kada.tom
LOL ...

... ale stejně jsem zvědav, jestli to Kei doservíruje
Reagovat
janek_da
on už si ten debi1 obíhá bh na returnu. No tak to nedopadne dobře. Andy ho uběhá
Reagovat
spaniel
FH winnery 24-7. Pane bože :D
Reagovat
janek_da
6 z těch 7 měl Andy momentum
Reagovat
smazaný uživatel
:-)))
Reagovat
spaniel
:D já myslel, že to byly prasátka.
Reagovat
Davor1
:DDD
Reagovat
a.magerova
Musím férově přiznat, žes měl dnes ve 20:38 pravdu... a je celkem jedno jak TO nakonec dopadne.... ;-)
Reagovat
Fandina
Niši super, podání čistou hrou. Tak jedem ještě.
Reagovat
spaniel
Můra jen litá jak hadr a vzdychá ah-ah.
Reagovat
PetaM
To holky v sukních dělají no.
Reagovat
Fandina
na kurtu :-)))
Reagovat
PetaM
No mně je jedno, kde to dělají :D :D
Reagovat
Fandina
:-)) nakonec je to každého věc
Reagovat
PetaM
Tak tak ...
Reagovat
kada.tom
pokud mu to postačí k vítězství, proč ne :-)
Reagovat
Fandina
To je škody, to je škody. Niši má mnéhem víc winerů a nakonec to snad nedá.
Reagovat
Ereinion
To je drama :)
Reagovat
marsden
Samuraj vede 40:0 a je z toho 4:4, britska bitch na koni:((
Reagovat
Davor1
Panebože to je labil. Tak primitívny volej do sita a potom klasicky tragické servy. Zo 40-0. Škoda slov.
Reagovat
smazaný uživatel
...co se divis, ze to tak vore, kdyz hraje proti hraci, ktery na USO neumi hrat, a ten deco-turf je pro nej uplne zaklety a je to jeho nejhorsi GS, bo jak tu jednou vyhral, tak vsichni byli naprani jak hovada, foukal vitr, a mel kliku jak od blazince;D))) jinak tu hraje jen sracku...
A ted se musi s takovym jelitem tahat v patem setu o vitezstvi, to musi byt na mrtvicu, normalne takove jelita dava ve trech...
se pak nediv no, ze je z toho cely nesvuj...;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Muj boze, to jsou nervy...Andy poooojd!!!!
Reagovat
kada.tom
Tak snad Andy potvrdí rebreak.
Reagovat
smazaný uživatel
COME ON! Prosím, udrž ted servis, Kei je nervozní jak pes tedka.
Reagovat
Mayo
Andy ma sklamal, doebal to, nečakal som to. No možte predať trofej srbskemu hráčovi.
Reagovat
PetaM
To můžeme už před turnajem. Jde tady jen o body za finále.
Reagovat
a.magerova
Body za prohrané finále nejsou... jsou body za vyhrané SF...
Reagovat
PetaM
Nepsal jsem nic o prohraném finále :D Psal jsem jen o body za finále a za finále je 1 200 bodů (tuším) :D :D
Reagovat
Fandina
my mu rozumíme
Reagovat
spaniel
To je utrpení dívat se Murrayho tenis. Jak hraje s někým, kdo tvoří hru, tak jen reaguje... zaslouží si prohrát.
Reagovat
Roger_Federer
Proto snim Federer vymeta kurt.
Reagovat
smazaný uživatel
A pak se ještě hádejte, že US Open není nejhorší Andyho GS...jasně, že jsem měl pravdu.
Reagovat
smazaný uživatel
;D)))
Reagovat
smazaný uživatel
Teď to chce konečně brejk a pak taky potvrdit, ne jak za stavu 2:2, taková promarněná šance, tam byl Kei úplně mimo a Andy ho vrátil na koně. Jako obvykle tenhle zápas, nejenže hraje hrozně, ale je i mentálně mimo dneska. Jestli tohle nějak uhaluzí, bude to zázrak.
Reagovat
smazaný uživatel
Hotovo, zas 0:30 a ho.no z toho. Využívání momenta jak pí.a fakt.
Reagovat
janek_da
Zas na druhou stranu, jde spíš o to jestli Niši udělá chybu nebo winer. Andy tam běhá relativně stejně.
Ale neboj ted jdu nakládat vidlema na Andyho, to Kej nedá.
Reagovat
smazaný uživatel
;D) Jako ted famozne Samuraj na servru podelal co mohl pri vedeni 40:15...a zakoncil volejem do site...nakladej;D)
Reagovat
janek_da
no jo momentum jak prase, Niši zase 3 UE za sebou
Reagovat
janek_da
píšu si, konečně jedno normální podání od Keje, na výhodu
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Reagovat
Roger_Federer
Ten borec je labil.;)
Reagovat
janek_da
Kej totálně vynervovaný
Reagovat
smazaný uživatel
Ja taky;D)
Reagovat
Fandina
Nějaký gong se ozval i v zápase Aga s Konjuh, když podávala na vítězství.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tohle je vrchol všeho. Nišikori hraje prd, získá momentum, začne otáčet a pak ty vole prohraje 4 míče v řadě.
Reagovat
janek_da
neboj, Nišikori servis(službu) si vezme kdykoliv bude chtít
Reagovat
paddy
ahoj, kdo nyní hraje či dříve hrál a bude hrát, tak hlasujte pro systém Fantasy v r. 2017 - předem díky
chcete omezeni ano/ne

https://onedrive.live.com/view.aspx?resid=FF83F66FD90B0331!120&ithint=file%2cxlsx&app=Excel&authkey=!AK9wTQwlA23FPSE

vpravo nahore je tlacitko upravit, které umozni editaci

chat ligy:
http://www.grandslamfantasytennis.com/league-profile/?league=624#comment42645
Reagovat
kada.tom
tak on srovná a pak si zase naprosto tupě prohraje servis ze slušnýho vedení v gamu ...
Reagovat
kada.tom
jůůů, Karol se asi nudí a zašla na zápas Andyho s Keiem :-))
Reagovat
janek_da
noo, tak se Niší zesere z té šance, a bude konec
Reagovat
janek_da
jakobych nepsal na začátku, ať mu radši nechá hladce ve 3
Reagovat
smazaný uživatel
si myslim, ze to bude jeste sileny dramo...Andy to urcite jeste dostane a usmoula do TB...a tam to nejak usmouli k vyhre...v SF to usmouli taky v peti setech, a jak bude finale, tak nez si poradne ohrejem vecu, tak Nole s poharem bude mit dekovacku s tim, ze vypichne jak to byl narocny GS a tezke dva tydny, hlavne s manzelkou..;)
Reagovat
janek_da
:)) a Kozoroh pak bude ještě týden evidovat všechny rekordy
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavne pocet ziskanych gemu s kteryma GS vyhral, myslim, ze o to se to bude dost opirat...;)
Reagovat
Ereinion
Neuvěřitelný, jak se to od toho momentu s gongem otočilo...
Reagovat
PetaM
A s jakým gongem prosím? Nesleduju to úplně pořád, jestli se teda můžu zeptat :)
Reagovat
Ereinion
Murray měl break point na vedení ve čtvrtém setu a během dobře rozehrané výměny zazněl jakejsi gong, takže se výměna přerušila...Andyho to dost rozhodilo a od tý doby prohrál snad sedm her v řadě, ale teď to vypadá, že se zkoncentroval zpátky...
Reagovat
PetaM
Děkuji :)
Reagovat
janek_da
nevedl 0:40 ?
Reagovat
smazaný uživatel
15:40 v game, ale gong byl za stavu 30:40 až.
Reagovat
janek_da
aha, to byl jiný gem a obrátil to z 40*:0 Niši
Reagovat
panzer.dragon
Jj, totalni obrat
Reagovat
smazaný uživatel
jeste neni konec...
Reagovat
kada.tom
co umí udělat jeden pitomej zvuk (gong) ...
Reagovat
smazaný uživatel
By mě zajímalo, co to jako bylo. Pak to tam bylo ještě jednou nebo dvakrát.

A zajímavé, že gongy výměny ukončují a pozdní jestřáby paní na empajru nevadí.
Reagovat
kada.tom
taky by mě zajímalo, co to jako bylo ... a ten jestřáb byl hraniční, ale byl to zjevnej aut, takže v rámci spravedlivosti OK (dle mě)
Reagovat
PetaM
Už jsi jako Iqe :D :D
Reagovat
Fandina
:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Ale fakt je, ze Kei toho nejen dobre vyuziva a opravdu hraje skvele, ted ty voleje, opet paradni...no nakopnul ho mimoradne;)))
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDDDDDDDDDDD

Víš co, běž do píče, nalešti radši pohár Nolemu a jeď se domů válet na prdel.
Reagovat
kada.tom
Andy, Andy ...
Reagovat
Fandina
Tak koukám, že Niši tak nerychlíkuje, jako jindy a hraje celkem lážo plážo a má brejk Andyho v pátém. Tak dopodávej Niši, go!
Reagovat
mahycek
Tak uvidíme, rozhodne servis a to má Andy lepší. i když to dneska přeji Nishimu. Tak jdem na to, dámy a pánové.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak se může do prdele nechat top hráč rozhodit takhle z koncentrace? Přitom jeho soupeř hraje taky úplné ho.no. Ale neprohrává si gamy ze 40:0 nebo 40:15 no. Totální demence. Teď ať zmizí na 10 minut a použije Keiovu unfair medicínu.
Reagovat
fera
...totální demence?

Protože je to totální dement a chová se tak pořád :(
Reagovat
kada.tom
Come on Andy!
Nahoď koncentraci a první servis!!
Reagovat
kada.tom
absolutní katastrofa od Andyho, Kei zkrátka využil toho, že Andy neumí udržet koncentraci po jakémkoliv netradičním vyrušení ...

snad Kei dopodává a Andy bude 5. set začínat na servise a uhraje to tak
Reagovat
mahycek
Jasně vynikájící míč na 4 - 1, ale pořád ten 1 servis Nishiho je špatný, bolí od toho oči. Tak Keey do do toho. A to nemám vsazeno, jen se bavím.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně vole, daruj mu třeba celý zápas blbečku. Kretén, mohl to mít 3:0, při nejhorším 3:1 a ještě z toho bude 5 setů s hráčem, který je z něho posraný a vyhrál s ním jednou. Tak krásně ho neustále vrací a vrací do zápasu, že to ani není možné.
Reagovat
Fandina
Niši pojď!!! mám tě ve Fantasy
Reagovat
kada.tom
jak Andy ztratí koncentraci, jde to s ním do kopru ... snad se nahecuje a vyhraje
Reagovat
Davor1
Piaty set bude lotéria, len to tam dopodávať...
Reagovat
janek_da
hraje kupu sraček, nakonec to projede
Reagovat
Davor1
Videl som už vyhrať veľké zápasy aj s väčšou kupou sraček.
Reagovat
janek_da
to jo, ale jak píše tomashino. Nebýt Murryho, tak je to pro Keje 0:3. Ten bídný serv ...
Reagovat
smazaný uživatel
Hrozi nam finalova apokalypsa;) Utahany Andy proti odpocatemu No1emu...
Jsi jako Andy normalni? To dej jeste na pet dneska, a SF nejlepe taky...
Ty brdo, to abych jeste dneska prehodnotil...a tlacil kvuli tomu Wawrinku, tam by byla asi vetsi sance ve finale s No1em...i s Andym...
...jedine, zeby fakt jeste sokoval ten Gael...nebo Juan celkove nejak se do finale proforhendoval a proslajsoval na BH...ale uz jak to pisu, tak mam pocit, ze stvarim sci-fi...tak snad to zakriknu, a neco se stane, bo se skotem to vypada otresne...;D)
...Kdyby se hralo na 4 vitezne, tak on bude hrat 7 setu proste;D)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ježiši, cokoliv jiného, než ne další GS Gaywrinky...
Reagovat
kada.tom
+1
Reagovat
Buldozer88
Co mas proti Stanovi??
Reagovat
janek_da
naopak, to by byla nejlepší varianta
Reagovat
smazaný uživatel
podle me asi jedina varianta, aby to bylo jeste zajimave finale...pokud bude v nim No1e
...pak uz jenom Janku verit v neco jako v Gael x Juan(Nishi);D)
Ale predpokladam, ze Noleho uz ruka neboli, co mu jeho zena odpustila...sakra, taky s tim nemohla pockat az po NY...fakt...proc ty holky musi mit vsechno tak hrrrr vyresny;D) Rekni mi proc? Proc to delaji?;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jezis cokoliv jineho, nez se divat na finale, kde Andy taha nohy, a Djokovic vychlamany, bo zatim na GS jen trenoval, a to mu jeste ty dva treningy odpadly a jeden ani nedokoncil...
...jako diky za takovy finalovy zazitek;)
Reagovat
Mayo
Andy z toho urobí krásny 5 setak :D
Reagovat
mahycek
No jo, ale co je to platné, když Nishi nepodrží servis . Takto šampion nikdy nebude, i když mu to přeji, jako Tomášovi.
Reagovat
smazaný uživatel
Ježiš, co za čubku to sedí na umpiru? Fakt úžasné, takhle vstoupit do výměny, která byla tak dobře rozehraná. A Andy pak blbec, 2 returny po 2. servisu netrefí a zakončí to tím, že na jasnou DF si nevezme challenge.
Reagovat
kada.tom
Cicak je jedna z nejlepších rozhodčí ... zasáhnout asi musela, bylo to výrazný narušení výměny
Reagovat
smazaný uživatel
Ale prd musela, nesmí býtr tak cimprlich. Ale Andy je dement, to každopádně, nechal se rozhodit a měl pak 2. servis proti sobě. A místo toho pak ztratí sám servis.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty vole, tam je sluníčko v NY a hrajeme pod zataženou střechou, proč ne jako.
Reagovat
kada.tom
v Londýně taky roztahují střechu až poté, co se dohraje zápas ...
Reagovat
smazaný uživatel
Přitom to je blbost, je to outdoorový turnaj, za každé situace by se mělo využívat toho, že neprší a hrát bez střechy. Po setu to mohli odtáhnout.
Reagovat
kada.tom
Dneska to Andy asi zvládne, sice hrajou oba tragicky, ale Nishi o něco hůř mi přijde ... každopádně k SF a případnému F se bude Andy hodně modlit, aby nepršelo, protože ta newyorská střecha mu vůbec nesvědčí ... respektive hra pod ní.
Reagovat
Mayo
Je to tak. Neviem čím to je ale odkedy je strecha zavretá, tak to neni ono.
Reagovat
Marduch
jj, tehdá proti Berdychovi mu outdoor značně pomohl, dneska mu byl odepřen..
Reagovat
smazaný uživatel
VAMOOOOS! Napočtvrté potvrdit brejk.

Ale jako vidím to od 3. setu a ani nelituju, že jsem první dva neviděl. Mohly být lepší, ale tohle je fakt tragédie od obou, člověk by nevěřil, že sleduje zápas dvou hráčů z top 6.
Reagovat
Fandina
Niši mě navnadil, ale teď už moc nevěřím.
Reagovat
vrabejka
Murray teď výbuch no tak Nishi teď je to hratelné
Reagovat
smazaný uživatel
To je pičuuuuuuuus fakt
Reagovat
smazaný uživatel
Ze 40:0 ztratit servis a potřetí v řadě neptovrdit brejk, to je turboko.ot.
Reagovat
spaniel
Špinavá noha no...ale ze 40:0...
Reagovat
kada.tom
Andymu se pod střechou fakt nehraje dobře ..
Reagovat
mahycek
Tak samozřejmě, že když jsem napsal před hodinou, že Nishi je na ručník, tak to byl první set. A vidíte, jak se to může zamotat. Mám dojem že Andy není v pořádku. U vidíme jestli je to fígl a nebo únava se projevuje. Měl toho fakt dost, za posledních 45 dnů.
Reagovat
janek_da
Andy má dost po 1.setu s kýmkoliv. Tohle vůůůbec není směroplatné.
Reagovat
janek_da
tak Kei zabojoval. Return na 15:30 byl lahůdkový. Ale to je stejně jedno, bo to projede. Nevěřím, že prorazí Murryho zeď ještě v dalších 2 setech.
Reagovat
janek_da
a je to tu. Blbec musí odvrátit 3BP
Reagovat
janek_da
je to jelito
Reagovat
dappe
Třeba zase jednou pro změnu vyhraje tenis :)
Reagovat
SubOptikT
Superfly Kei!!!!
Reagovat
Fandina
Niši má set, tak ještě dva!!!
Reagovat
vrabejka
C'Mon Nishi! Teď ho zkus nalomit!
Reagovat
Fandina
Ivan Lendl teď nějak přibral. Když trénoval Andyho před časem, tak mi tak mohutný jako teď nepřipadal.
Reagovat
mahycek
Fakt, Nishi je opravdu hroznej. Co už chce, Čilič si taky poradil, Wawrinka také na G S. A 2009 i Delpo. To snad nikdo už jiný nevyhraje GS, kromě těchto tří, když neberu v potaz silnou čtyřku ????
Reagovat
Mayo
Nisi ešte zabojuje
Reagovat
a.magerova
Dneska?
Reagovat
Mayo
Dneska
Reagovat
a.magerova
Teda já nejsem žádný excelentní prorok, ale troufám si tvrdit, že dnes to nebude.... :-/
Reagovat
marsden
Samuraj si dneska savli moc nenabrousil :( mura si jede svou:(((
Reagovat
spaniel
Snad katanu...
Reagovat
Mayo
To bol BH cross ou
Reagovat
kada.tom
Andy nedává Nishimu šanci ..
Reagovat
Nola
Kei od finale USO hra proti favoritom velke ho..., 3 BP v rade na zaciatku zapasu.... Andy si ho vodi ako maleho chlapca, on uz nastupuje na kurt s prehrou v satni, nieco ako Tom, ale ten urcite nedostaval taku cocku.....
Reagovat
janek_da
to nemá cenu. Kei se tam uvaří ve vlastní šťavě, dobře že to zabalil
Reagovat
Mayo
Andy dva kanoóny z BH returnu a je brejk
Reagovat
janek_da
A Niši bejknutý. Co to tam hraje za kopu sraček? Tak jo, radši expresně prohrát, než až v 5.setu
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist