Tie-breakový mág Berdych porazil Almagra a byl vybučen! Za nastřelení soupeři nepodal ruku

22. 1. 2012, 08:31
Aktuality 455
AUSTRALIAN OPEN muži - Tomáš Berdych na letošním Australian Open vyhrál všech šest tie-breaků. Dnes v Melbourne zdolal 4-6 7-6 7-6 7-6 Španěla Nicólase Almagra a po roce postoupil opět do čtvrtfinále proti Nadalovi. Kaňkou na vítězství byl závěr zápasu, kdy Španěl českého tenistu na síti napálil míčkem a Berdych mu po zápase nepodal ruku. Publikum za to rodáka z Valašského Meziříčí mohutně vybučelo.
Tomáš Berdych
Neděle na Australian Open:

Clijstersová se zranila, odvrátila čtyři mečboly a zdolala Na Li!

Benešová Azarenkovou nepotrápila, po roce končí opět ve 4. kole





Tomáš Berdych v dnešním osmifinále porazil Španěla Nicoláse Almagra 4-6 7-6 7-6 7-6 a letos tak Melbourně vyhrál už šest tie-breaků bez jedinémo zaváhání.

Vyrovnaný souboj s Almagrem rozhodl Berdych pevnými nervy ve zkrácených hrách. Po prohrané úvodní sadě dokázal vyhrát tiebreaky následných tří setů. Ve čtvrtém za stavu 5-5 a 0-30 Almagro Berdycha ostře nastřelil na síti do pravé ruky, ale českého tenistu to nerozhodilo a všechny tři brejkboly bezpečně odvrátil.



Berdych během celého utkání výborně podával, pomohl si 28 esy a 70 vítěznými údery. Nevynucených chyb udělal 41, stejně jako Almagro, který ale trefil o 16 winnerů méně. Z postupu se český tenista radoval po třech hodinách a pětapadesáti minutách.

"Jsem hodně spokojený, vyhrál jsem těžký duel a těším se na další zápas," řekl v rozhovoru na kurtu Berdych, který na konci zápasu nepodal Almagrovi ruku, diváci za to na něj hodně bučeli. "Bylo to moje rozhodnutí (nepodat mu ruku) a nemám z toho hezký pocit, ale když vás někdo chce nastřelit do obličeje, tak to není hezký," reagoval Berdych.



"Neumím si to vysvětlit, nikdy jsem nic takového nezažil. Každý hráč se snaží míček trefit do odkryté části kurtu, nevím, proč se trefoval do mě. Nemá to být boj, má to být tenis a férový souboj," vysvětloval.

Almagro se Berdychovi okamžitě omlouval zvednutím ruky, český tenista ale o omluvu očividně nestál. Zvedl se a nasupeně se šel soustředit na udržení důležitého servisu. Už včera Murray podobně nastřelil Llodru, to se však zápas hrál v mnohem uvolněnější atmosféře a Francouz to přijal s humorem.

Šestadvacetiletý rodák z Valašského Meziříčí tak postoupil stejně jako před rokem do čtvrtfinále grandslamového Australian Open. V boji o první melbournské semifinále Berdycha čeká v utkání s Rafaelem Nadalem ze Španělska, druhým nasazeným tenistou a vítězem turnaje z roku 2009, jenž dnes porazil hladce krajana Feliciana Lópeze a ještě neztratil ani set. V žádném navíc neprohrál víc jak 4 gamy.

"Myslím, že moje hra se tu zlepšuje v každém zápase. Dostal jsem se do čtvrtfinále, teď si pokusím co nejlépe odpočinout a připravit se na zápas proti Nadalovi," těší se Berdych, který o rok mladšího Španěla neporazil už 10 zápasů v řadě.

Ve čtvrtfinále je také Radek Štěpánek. Třiatřicetiletému rodáku z Karivné se daří va čtyřhře, ve které s Leandrem Paesem startují na prvním společném grandslamu. Česko-indický pár dnes porazil 7-5 7-6 třetí nasazené francouzsko-srbské duo Michael Llodra a Nenad Zimonjič.

- GRANDSLAM AUSTRALIAN OPEN 2012 -
(Austrálie, tv. povrch Plexicushion, 26.000.000 austr. dolarů)
nedělní výsledky mužů (22. 01. 2012)

Dvouhra - osmifinále:
Berdych (7-ČR) - Almagro (10-Šp) 4-6 7-6(5) 7-6(3) 7-6(2)
Nadal (2-Šp.) - López (18-Šp.) 6-4 6-4 6-2

Čtyřhra - 3. kolo:
Štěpánek/Paes (ČR/Indie) - Llodra/Zimonjič (3-Fr./Srb.) 7-5 7-6(2)

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

455
Přidat komentář
smazaný uživatel
Tak já k tomu řeknu jediné. Za to co Berdych udělal bych ho vyhodil z turnaje a dal mu stop na několik turnajů, ať si uvědomí jak se máchovat slušný člověk. Stydím se za něj. Doufám, že ho diváci v příštím zápase vypískají.
Reagovat
Pesek12
vzdálenost
Jen pro úplnost připomínám, co řekl TB v rozhovoru - odhadl vzdálenost protihráče v době úderu na 3-4 metry. Podotýkám, že skutečná vzdálenost byla zhruba kolem 11 metrů. Almagro odehrával míč za servis čárou v pravé uličce a TB stál u sítě zhruba ve 2/3 vzdálenosti servis čáry od sítě. Dráha míče byla šikmá. Na tom je vidět jak dojem TB o vzdálenosti Almagra se velice liší od skutečnosti, ale chápu jeho "emoce při zápase" bez videa. Po zápase si však měl v klidu vše prohlédnout na videu a prodiskutovat se svým týmem. Ale stejně mu měl podat ruku po zápase i kdyby to byly ty zmíněné 4 metry. Na tělo se někdy u sítě hraje. Jedině snad bych chápal TB kdyby se to stalo při jasné nahrávce protihráči, který je blízko u sítě a kdyby se otočil a přestal hrát - což on neudělal.
odkaz na rozhovor: http://isport.blesk.cz/clanek/tenis/116222/berdych-to-gesto-je-minulost-jestli-me-trefil-schvalne-muze-byt.html
Proč vás tak rozlítil jeho nástřel do lokte?
"Asi každý, kdo hrál někdy tenis, ví, že kurt je pěkně velký a vždycky máte prostor, kam uklidit balónek. A ne, že se člověka, který je od vás tři čtyři metry, pokusíte trefit do tváře. Naštěstí jsem stihnul trochu uhnout a trefil mě jen do ruky. Tohle by se přeci nemělo stávat."
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych je namyšlený hovado jaký rozdíl oproti např Kvitový který to každý přeje já mám jiné favoritky, ale nemám problém uspěch si zaslouží, ale Berdych to je frajer zralej na profackování opravdu hlupák, takový jako on nikdy nic velkýho nevhyhrají. Tak Rafa ho zejtra sundá a panáček pujde bulet jinam.
Reagovat
ArcusII
Nemyslím si že tohle je zrovna důvod aby nikdy nic velkýho nevyhrál ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Klobúk dole, nečakal som, že Češi budú natoľko objektívni pri posudzovaní vlastného krajana.Nedivil by som sa, ak by bol pomer opačný, veď pri hodnotení "vlastného" sa vždy hľadajú argumetačné barličky, o ktoré možno oprieť labilné tvrdenia..Tu sa to vo všeobecnosti nedialo...

Berdych spravil samozrejme hlúposť nepodaním ruky, ešte väčšiu hlúposť obhajovaním svojho správania na tlačovke a v podobnom tóne pokračoval aj na FB..Tomáš bohužiaľ potvrdil svoju povesť, nestalo sa mu to prvýkrát, Rochus zrejme vedel, čo hovorí..Osobne si na podobné teátro pamätám len v Madride, kde bol poškodený opäť Španiel..Zrejme to však bude iba náhoda...+ V ďalšom kole opäť česko-španielsky súboj, až to vyzerá tak, že si Almagro zavolal na Tomáša svojho kamaráta :)
Reagovat
kmotr
No to nemyslíte vážně s tím příkazem pro Almagra, ikdyž ve světě sportu se dělají různé špinavosti Tomáš to přehnal - je to jeho vizitka,a nebylo to poprvé Chtělo by to víc myslet
Reagovat
Jan
Napadlo mě, jestli ten Almagro to nedostal příkazem od španělské výpravy, zranit Berdycha před Nadalem, pokud s ním bude prohrávat. Zní to šíleně, ale dělají se všelijaké věci i ve sportu.
Reagovat
smazaný uživatel
nedovedu si predstavit ze tva nemoc je nakazliva po internetu, svet by se velmi rychle zdementnil jeste vice
Reagovat
Stan_Borowitz
Jasně, a protože se ukázalo, že nastřelování míčku do ruky není dost účinná metoda, bude mít napříště každý Španěl pro tyto případy v raketě zabudovaný kalašnikov...
Reagovat
Padme
Nadal se rozhodně Berdycha nebojí :D
Reagovat
Frick
Je nesmrtelnou zásluhou Vladimíra Iljiča Lenina, že očistil revolučné učenie robotníckej triedy od bahna oportunizmu a obhájil životaschopnosť ideí marxizmu. Vďaka tvorivému rozvoju a upľatňovania leninských ideí v teórii praxi Komunistickej strany Sovietskeho zväzu a celého medzinárodného revolučného a komunistického hnutia sa marxisticko-leninské idei stali dnes silou, ktoré nadchýňajú miliónové masy na všetkých kontinentoch a rozhodujúcim spôsobom ovplyvňujú vývoj súčasného sveta. Stará múdrosť nám pripomína, že vlk zostane vlkom aj keď sa zahalí do sebakrajšej beranej kože. Heslo socializmus s ľudskou tvárou, bolo ve skutečnosti maskou ktorá mala zakryť pravú tvár kontrarevolúcie u nás. Československý experiment sa mal stať novým argumentom pravicových oportunistov pre revíziu a deformáciu marxisticko-leninských princípov budovania socialistickej spoločnosti. Vďaka marxisticko-leninským silám v našej strane a spoločnosti i bratskej internacionálnej pomoci boli zmarené všetky ich plány a nádeje. Predstavme si súdružky a súdruhovia takýto obraz. Začína horeť dom, ale hospodár je natoľko omámený alkoholom alebo hašišom, že požiar nehasí, ani nevolá iných na pomoc. O pomoc nakoniec požiadajú synovia. Pomoc príde a po uhasení požiaru hospodár a jeho pochybní priatelia kričia do sveta, že pri hasení sa postríkala perina
Reagovat
smazaný uživatel
ty vole co to sem chodi za magory :O
Reagovat
smazaný uživatel
Pojdme radši řešit něco vtipného a to "koučing" Tomáše Krupy. :D Málo sem se rozhodčímu smála :D
Reagovat
smazaný uživatel
Snad to tady nějak dojedete, abych ráno otevřel stránku a viděl nový oficiální rekord v počtu komentářů pod článkem! :-))) Už zbývá jen 43. Tak mě nezklamte. :-)) Dobrou.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to hňup. V Paříži je už odepsaný a teď další GS. Ještě poštvat Londýňany a amíky a může jít do důchodu.
Reagovat
smazaný uživatel
Aspoň se má Béďa na co vymluvit až dostane od Rafy nářez.
Bude tam modřinka.
Reagovat
Jan
Hodně lidí, co tady nadává na Berdycha, i ti diváci, co bučeli... Kdyby kdokoliv z nich dostal takovou pecku, tak bude taky bučet. Ale na Almagra. A nejsem si jistý, jestli by mu podali ruku. Ono to muselo dost bolet. A mluvit o něm jako o ufňukánkovi má právo jen ten, kdo něco takového zažil a vyrovnal se s tím líp.
Reagovat
Jabadu
Rytíři nevymřeli!
Reagovat
smazaný uživatel
Se už musím vykecat - Tomáš se zachoval jak děcko...
v každém sportu se mám chovat fair play a když něco poseru, nebo mě někdo sundá, tak si na konci podáme ruce, v rugby se řežou, v bojových sportech, ve fotbale..., pak si podají ruce. a v téměř bezkontaktních sportech jako je tenis by to po jedné modřině nemělo fungovat? když ujede Ronaldo a Puyol ho sundá, jinak by byl gól, tak si na konci taky podají ruku. Je to jen sport, v prvé řadě jsme lidi.
Reagovat
smazaný uživatel
co to kecas barca vs real tam uz se stalo hodnekrat ze si nepodal nekdo s nekym ruku jeste se k tomu porvali tak tady nemel hovna ... bylo to jeho rozhodnuti a vy tady z toho delate strasny divadlo
Reagovat
smazaný uživatel
Divadlo máš v trenkách a hovna možná taky...Ruku mu měl podat i kdyby ho trefil do řiti...
Reagovat
carolyn
Jinak si ještě pamatuju jak se Nole trefil do sběrače/ky míčků, a pak se šel omluvit pusou na čelíčko, ale už nevím na jakým turnaji to bylo
Reagovat
rib
ale prosím tě, Nole je šašek, takže to by mu tak odpovídlo. To, co zmiňuješ, je asi dost jiná situace, že?
Reagovat
Padme
Už tu dokonce dával někdo odkaz :D
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
carolyn
Reagovat
smazaný uživatel
Drsne...ovsem je to paradni hit.:)
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.youtube.com/watch?v=fi-CgSO9Evw

Tady nemusel Almagro ani zasahovat :D Youzhny se sejmul sam:) Drsnak:)
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.youtube.com/watch?v=RBn5TGRTG_0&feature=related

Agassi v akci a jeho hit, nekdo to komentuje tak, ze ball boy je Tomas Berdych, hned prvni koment pod videem, 2 mesice zpatky:)
Reagovat
Stan_Borowitz
To víš, doktor (nebo magistr?) filosofie, ten ví, že chyba je vždycky v hlavě...
Reagovat
Stan_Borowitz
teď jsem si pustil to video, na které odkazuje výše carolyn a přitom pod ním zahlédl komentář, po kterém jsem málem spadl ze židle: "Vitas looks like a 70's german? porn actor". Vřele doporučuju.
Reagovat
carolyn
Tak jsem koukla hodně dozpátku až na začátky TP tady na první strany článků a koukám naše komentáře a i obrázky u článků jsou pryč. A to že zezačátku se tady vedli sáhodlouhé debaty......
Reagovat
smazaný uživatel
nevíte prosim nekdo jestli eurosport bude vysilat ten nocní zápas petry???Dekuji
Reagovat
Karolko2
v jednu ráno
Reagovat
Jabadu
Já přijdu. Máme přehlídku. Cože máme? ...
Reagovat
smazaný uživatel
To u toho zk..venyho ES nikdy neni jisty. Zaplatil jsem si na mesic ES player (4 EUR) a tam to bude nebo www.fromsport.com , ale to je občas problematicky
Reagovat
smazaný uživatel
Ufnukanek, nikdy jsem ho v lasce nemel, ale pral jsem mu vzdycky uspech, jsme prece cesi, ale jestli se chce chovat takhle tak at jde do prd.ele. Nikdy bych nerek, ze budu nekdy fandit Nadalovi, ale doufam ze Berdycha smazne, za to co dneska predved....
Reagovat
Padme
Stejně si myslím, že nemá šanci. Každpádně by to mohl být dlouhý vyčerpávající zápas:)
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím.
Reagovat
smazaný uživatel
Takhle si Berdych představoval omluvu :-D
Reagovat
gigin
bych se jí omlouval klidně celou noc.. :-))
Reagovat
Padme
Zajímalo by mě, jestli by objal i ošklivého chlapa :D
Reagovat
Stan_Borowitz
nedivil bych se, kdyby ta omluva měla noční pokračování. Spíš by bylo divné, kdyby to Djokovič nechal jen při tom jednom objetí...
Reagovat
gigin
že on ju trefil schválně !! :-))
Reagovat
Stan_Borowitz
jako Almagro Berdycha. A ten si to vyložil úplně blbě :-).
Reagovat
gigin
ty jsi pořád ve formě !! Normálně jsi to rozklíčoval !! Tím pádem se vše vysvětluje, jsi fakt formát :-))
Reagovat
Padme
Nějaké tipy na zítra? :)
Reagovat
tito
Murray, Tsonga, Ferrer, Djokovič
Kvitová, Zheng, Wiliams, Lisicki / přání/
Reagovat
tito
Williams
Reagovat
Padme
A kolik uhraje Hewitt gemů? :)
Reagovat
tito
Reálně? 7. Přání je jeden set.......
Reagovat
VlS
\Mám 2 odchylky - Ríša vyřadí Davida, Sabina Marii neporazí, jinak souhlas.
Reagovat
smazaný uživatel
S tím Ríšou to zní zajímavě..i bych si to přál..ale na panenku to zase není :-)).
Reagovat
Padme
Hewitt má šanci jen pokud bude dobře servírovat. Pak by pár gamů uhrát mohl:)
Reagovat
smazaný uživatel
odchylka 1 se nepripousti, dal jde David. :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ajejejej..jakmile nám odchylku zamítla generální sojka, tak to je zlé..:-(...;-)).
Reagovat
VlS
Rozkaz madam :-))
Reagovat
VlS
Kdo dá vědět Davídkovi, že holt musí?
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že k Davídkovi už letí spěšná depeše z Krakonošova :-).
Reagovat
smazaný uživatel
(A já jdu potají motat panenku jednoho bojovného tenisty menšího vzrůstu..) :-))))))
Reagovat
gigin
Tomík, ať mu cinkne, on je s něma jedna ruka, Almagro by mu dal určitě číslo.
Reagovat
smazaný uživatel
"Chybovat je lidske, odpoustet je bozske"! Feliciano mu uz jiste davno odpustil a Spanele jsou semknuti......... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
A ještě půjdu s kuží na trh!

Djok ve třech, Murray ve třech, Ferrer v pěti, Tsonga v pěti.

:-)
Reagovat
smazaný uživatel
je mi to jedno, dej se vule psi.... ale nemohl by to David stihnout ve ctyrech? Cooo??? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli se budou hrát jen čtyři sety, tak vyhraje Ríša..to se to zamotává, cooo? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
a na tri tam ani nema smysl chodit, no dobre, noooooo.... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
I když tři sety Davidova monotónního tenisu by mi bohatě stačily :-)))...(žďuchnutí) :-)

A musíš v noci fandit Petře i za mě..víš o tom?! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
nezduchej, vis dobre, proc David .... :-)) a Petru asi nezvladnu. Mame prehlidku. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Když já to nechápu :-(((
Reagovat
smazaný uživatel
takova bl.. hlaska od konkurence..... :-)
Reagovat
Jabadu
Já přijdu! Zítra máme přehlídku.
Reagovat
smazaný uživatel
Co máme?
Reagovat
a.magerova
Mám ten dojem, že od té doby tady Saskia nechodí, ano byla tělesně postižená - za to nemohla, a to jí asi poznamenalo duševně :-((
Reagovat
a.magerova
kdy omluva nestačí, sice se omlouvám, ale taky slíbím, že už budu psát do správných vláken, tak přísahám !!!
Reagovat
Jabadu
Ehm ... nic ve zlém, ale zdá se mi, že "nedůchodců" (invalidních či starobních) je zde asi tak 10%. A já si furt říkal, jak to ti lidé všechno mohou sledovat, stíhat, kde na to berou čas? Omlouvám se za upřímnost. Zítra musím do "háku".
Reagovat
a.magerova
Ehm ... nic ve zlém, ale připomínáš mi lidi z mého okolí, kteří mi každou chvíli řeknou, čerstvé jahody a borůvky v lednu?! No to my si dovolit nemůžeme, na to nemáme peníze!!! Ale na cigarety a alkohol a každodenní vysedávání po hospodách mají peněz dost. Takže i když se to někdy zdá těžko pochopitelné, jahody+borůvky+tenis je pro mne menší finanční i časová zátěž než pro většinu jiných. I já zítra musííím :-))
Reagovat
Karolko2
no zkusíme 400 :-)
přiznejte se,nastřelili jste někdy protihráče?
Reagovat
smazaný uživatel
No já osobně jsem ještě nikoho nenastřelil ale jednou jsem hrál debla a můj kamarád jendou trefil prothráče ze smeče... Málem to dostal mezi nohy ale naštěstí byl v pohodě. :D
Reagovat
Andrew89
Nenastrelil, ale byl jsem nastrelen:D
Reagovat
Karolko2
my hodně hrajeme mixy,tak že určitě hraju chlapům do těla,ale není to do hlavy ani tam ,kde by to hodně bolelo :-),většinou mířím k nohám.Když hrajeme ženskýho debla,tak se hře do těla hodně vyhýbám,my se totiž umíme pěkně urazit :-),ale ruku si podáme vždy.Ale i v deblu jsem nastřelila,ne schválně,prostě mi to ulítlo...
Reagovat
smazaný uživatel
dalsi (na)strelena, zde! Hodilo mi to (krome RTG a CT) i parfem a pusu od agresora. :-))
Reagovat
Karolko2
mně obrovskej zeleninovo ovocnej koš,pan je totiž zelinář :-)
Reagovat
tito
Protihráče nevím, spoluhráče podáním do zad ve čtyřhře. Jo a jednou jsem dostal do hlavy od podávajícího soupeře když jsem byl na síti. Což je asi rarita daná tím, že hraji většinou s amatéry....Proto se nemůžu vyjadřovat k úmyslu či neúmyslu Almagra, sám jsem kolikrát překvapen, kam mi to letí.:-)
Reagovat
Karolko2
moje kamarádka dostala od svého spoluhráče jednou takovou do zad,že měla jelito...
Reagovat
tito
od podávajícího soupeře ve čtyřhře, když jsem byl na síti. Původní věta zněla fakt blbě.:-)
Reagovat
gigin
nás se na ukončení sezony hraje turnaj 4her, zvaný Burčák cup. Dle názvu jistě chápete, že problém nastřelit, být nastřelen je v odpoledních hodinách řešen každou chvíli :-D Nikdy ale k ničemu vážnému nedošlo, páč jsme většinou amatéři(nemáme takové prdy), a ti co to hrajou závodně, ti jsou na "kašičku" :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Nastřelil i byl nastřelen ;-)
Reagovat
Fandina
v přímém přenosu?
Reagovat
VlS
viděl jsem to. Dokázat úmysl je samozřejmě nemožné, myslím si, že to po něm Nico opravdu vysolil naschvál, kdyby ho netrefil, tak by to byl aut až do Sydney. Tomáš to s reakcí přehnal, ale dělat z toho tragédii je blbost. Oni se kluci domluví.
Reagovat
Fandina
situace byla úplně jiná, než jak byla popisovaná. Když Tomáš ležel na zemi tak se chvilku vůbec nevědělo, jestli mu něco není a pak ještě Almagro sobecky přehodil míček aby si udělal vedle ležíciho fiftýn. Přitom to bylo pro něj 30:0 o nic nešlo, moch to pustit před sebe. Charakter. Ale to nastřelení chvilku vypadalo blbě. Nepochopitelné bylo to bučení..... zajímalo by mě kdybych se zeptala jednotlivých lidí proč to dělali co by mi řekli..... davová psychoza. A pokud někomu nepodám ruku, je to moje věc, když ho neurazím, nenapadnu, nezostudím což se tu nestalo. Takže mnoho povyku pro co????????
Reagovat
Stan_Borowitz
a co by mu tak asi mohlo být? Infarkt z leknutí? Na TM Berdych taky odehrál míč (dokonce matchball), když Tipsarevič ležel na zemi a nevědělo se, jestli nemá zlomenou nohu. Ze záznamu je jasně vidět, že Almagro běží směrem k Berdychovi, kouká na něj a přitom odehrál ten míč. A je taky jasně vidět, že do obličeje míč nesměřoval ani náhodou.
Reagovat
Matti
o nic nešlo :-))
Reagovat
Andrew89
Tak cooo? Bude 400?:D
Reagovat
smazaný uživatel
Když jsme u toho podání ruky, tak si třeba vzpomínám na zápse Blake s Gonzalezem na OH v Pekingu, kdy od Gonzalezovi rakety šel míč do autu, viděl to Blake, Gonzalez i diváci jen rozhodčí to neviděl a Gonzalez to nepřiznal. Z mého pohledu mnohem větší nesportovní chování než už Almagra, kde se můžeme jen dohadovat zda to bylo úmyslný nebo ne. Nicméně po prohranym zápase Blake na tu siť došel a tu ruku Gonzalezovi podal. Blake byl (a stále je) velký tenista a Berdych jen ukázal svojí nekončící aroganci na kurtu.
Reagovat
smazaný uživatel
James je pašák..pro mě vzor gentlemanství na okruhu :-). V tomhle se s ním ani Tom, ani Almagro měřit nemůžou ani zdaleka.
Reagovat
smazaný uživatel
Už asi nikdo neví co psát... :D
Reagovat
Jabadu
Za svitu Měsíce,
tančili tři zajíce - a koroptev!
Ten tančil nejvíce!
Reagovat
a.magerova
Jj máš pravdu, jsem šla jenom po čísle a do příspěvků jsem se nedívala. No jo to byla Saskia, která měla heslo Rafa a někdo jí na to přišel, a oni tam pomlouvali o 106, a někdo to překopíroval :-)) si jen tak namátkou vzpomínám, že o mně tam bylo (protože na Rafu nenadávám, takže mi to nemohli vyčíst), že jsem nadržená pubertální pipina - mně Ti to tenkrát tak pobavilo :-)))
Reagovat
a.magerova
Jsem si tak zavzpomínala, že jsem To nedala do vlákna, tak sorry (doufám, že v tomhle případě omluva stačí) :-))
Reagovat
Stan_Borowitz
Čím takové neprůstřelné heslo prolomili? Kvantovým počítačem??
Reagovat
smazaný uživatel
Na druhou stranu se však v pravém světle ukázala ubohost zdejších Nadalovců, kteří ani po celém incidentu, kdy vyplavaly na povrch jejich blitky, nedokázali najít odvahu se za své dětinské chování omluvit a dokonce vyhrožovali žalobou.
Reagovat
smazaný uživatel
Přišlo mi to docela úsměvné, jelikož ono asi nebylo těžké rozluštit heslo fanatické stoupenkyně Nadala a nejen tělesné, ale i duševní mrzačky Saskie.
Reagovat
smazaný uživatel
To nebylo ani naschvál v zápalu hry,Berdych mě zklamal chudáček.
Reagovat
Heather_Fedex
http://m.youtube.com/#/watch?v=k2Qea_uBBAU
Reagovat
smazaný uživatel
Neví náhodou někdo jaký je rekord v komentářích na TP? :-D :-))
Reagovat
a.magerova
Reagovat
smazaný uživatel
Pamatuju i přes 500 :-).
Reagovat
smazaný uživatel
Jo Tomas berdych asi nejen tady rozviril klidnejsi tenisove vody:) To ani Nouni nedokazal, co Tom:) Proste ho prekonal:D
Reagovat
smazaný uživatel
No to byla tenkrát diskuze. :-)))) Pamatuju si, jak se tam Nadalovci rozčilovali, že se jim někdo naboural do schránek a kopíroval pod článek jejich soukromé blitky, ve kterých pomlouvali ostatní. Velká škoda, že to administátor smazal, takhle si to pamatujeme jen my, pamětníci.
Reagovat
majjkaa
Chudak Almagro, musel sa citit dost blbo, ved jasne je vsetkym ze to neurobil zamerne iba Berdychovi nie! Ja by som Tomasovi nabuduce tiez nedala ruku len tak pre nic zanic. Co nabuduce, uz nikdy by som mu ju nepodala!
Reagovat
VlS
Majkaa - mluv za sebe, ne za všetky. Myslím, že Almagro přežije, že mu Tom nepodal v afektu ruku (Tomáš už přiznal, že to byla blbost) a Tom nepochybně přežije, že mu nepodáš ruku ty.:-)).
Reagovat
majjkaa
Ja som to nemyslela vazne ze by som nu nepodala ruku, napisala som to len z rozhorčenia, ale to je jedno. Si to zobral vazne, podobne ako Tomas zobral ten "plánovaný útok" od Almagra :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak spise zname hity z hokeje, ale kdyz uz se tu diskutuje o tom, jestli trefil schvalne, netrefil...tak jsem si dal mensi praci a nasel trosku jinou situaci, peknej hit Berdycha do Llodry :D :D :D Taky si to Tome mohl hrat vic cross, kdyz si videl, ze se llodra riti na sit :D :D :D

http://www.youtube.com/watch?v=cw-2vvmdHog&feature=related

Berdych pobavil:) :) Moralizovat ho nebudu...Sutry po nem urcite hazet taky nebudu. Kdyz mu Nadal v pristim zapase nepoda ruku, nemuze se potom ale divit. A vzhledem k tomu, ze Almagro je Spanel, a Tom ma za sebou ten Madrit...tak bych si tipl, ze se to klidne muze stat:) No bude aspon veselo:) Ten zapas jsem si neplanoval, ale ted se urcite na nej kouknu, tusim, ze bude fakt veselo :D
Reagovat
carolyn
To sis tu práci dával zbytečně, pač už to sem někdo dávno dal, ale taky se Berdych jen omluvil, že? Nevím co by chtěl víc? :-)
Reagovat
carolyn
Ale to si nemyslí, jen kůli tomu že je španěl (co je Rafanovi do sporu berdycha s almagrem) a to že by mu kůli tomu nepodal Rafa ruku, tak k tomu se nesníží, můj názor
Reagovat
gigin
Madrid :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem sem dával to video Berdycha s Llodrou. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Samozrejme nevim, co Rafa, jen pisi, ze se potom nemuze divit, kdyz by to udelal, a nemusi to tak byt samozrejme v pripade Rafy, muze to byt kdokoliv jiny.
Podani ruky pravidla nevyzaduji - pokud vim-, ale je tu snad nejaka eticka zasada a tradice. Pokud ji Tomas cilene neuzil a Almagra tim poslal nekde..., musi pocitat se vsim.:) Kdyz teda sorry nestaci:D Proto nema asi smysl podle mne ho moralizovat, proste sam si zadelal na problemy, at se to nakonec projevi jakkoliv...
Reagovat
smazaný uživatel
Promin, ale tolik prispevku tu nebyva casto:)
Reagovat
smazaný uživatel
Omluva, mene a mene uziva cestinu...ztracim uplne cit.
Reagovat
VlS
Vlku, mám docela rád tvoje příspěvky, takže k objektivitě - podívej se na to video ještě pořádně, a uvidíš, že ten míč šel do Llodry od pásky, ne z úderu od rakety.
Párkrát jsem míčkem dostal a párkrát jsem taky někoho trefil - nejlepšího kámoše přímo do k---í, nebylo to naschvál, bylo to při deblu na síti, kde se to prostě stává, nikdo nikam vlastně nemíří, nastavíš raketu a někam se to odrazí. Myslím, že tohle byla jiná situace, ale hlavně, když někoho trefím, tak se dívám prvně jestli jsem mu neublížil, nebudu se starat o to, jestli mám bod a to je ten rozdíl.
Reagovat
smazaný uživatel
Moc dobre o te pasce vim. Evidentne to bylo nechtene.

Ale take si myslim, ze snad to nemuze uplne Tom myslet vazne, ze to bude o nem rikat drive nez se ho treba zepta, treba po zapase si to kluci mohli vyrikat v satne... Jestli to zahral schvalne nebo ne atd.. Jako mit apriori postoj, ze to bylo schvalne a za to ho trestat na kurtu nepodanim ruky, to podle mne neni uplne ok.
Ale bylo to jeho rozhodnuti..., podle mne ho to bude nakonec i mrzet.
Reagovat
Stan_Borowitz
No tak on se koukal na Berdycha, co s ním je, a běžel k němu, ten míček odehrál víceméně automaticky.
Reagovat
smazaný uživatel
Nic, musim bezet za hodinu dohravam zapas v balone na antuce, tak doufam, ze mi to dnes bude padat a zase neprojedu jak predminule.
Doresime to nekdy pozdeji, pokud by jeste nebylo neco clear:)
Zatim.
Reagovat
Jabadu
Myslíte jako Lendla? O kterém si, zejména západní novináři, vymýšleli celé romány? Tom má jednu nevýhodu. Je postavou, hrou, podáním, soustředěním ... atd. trochu Lendlovi podobný. No a při cílené úrovni školství v západních zemích ( nyní i u nás )...
Reagovat
Jabadu
"Sám vidíte, Jasnosti, jaká je to rodina! Peklo se nikdy nemýlí! ... Navrhuji zavřít ho na doživotí!" ... "To jako do konce života?" ... "Ano, do konce života. A ztráta majetku - Spravedlnost je spravedlnost!"
Reagovat
a.magerova
pro výstrahu ostatním!!!
Souhlasím :-))
Reagovat
Stan_Borowitz
No, jestli to má být pro výstrahu, tak veřejně setnout hlavu v Rod Laver Areně a tu pak vystavit napíchnutou na kůlu u vstupu do areálu. Naši moudří předkové to tak praktikovali a fungovalo to.
Reagovat
Stan_Borowitz
a rovnou oběma, aby byl odstrašující účinek dokonalý.
Reagovat
gigin
je vždycky pro radikální (hodně účinné) řešení !! Jsem tady kvůli noci ze 14 na 15 (nebo kterého)!! ?? :-)))))
Reagovat
Jabadu
Nebo tak!
Reagovat
a.magerova
Jj ten návrh nemá chybu :-)))))
Reagovat
Stan_Borowitz
To víš, staré zvyky. Když jsem ještě coby divizní komisař v Nice proháněl ty lumpy Reye a Massarda, tak taky nebyl čas řešit, kdo je kdo... :-)
Reagovat
gigin
to je prostě luxusní film. Pro mne až kultovní !! :-D
Reagovat
Stan_Borowitz
Jj, zlatá éra francouzské kinematografie.
Reagovat
Jabadu
Fantomas: "Zesměšnils mě!"
Fandor: "Ne, to bych si nikdy nedovolil ..." ... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
dáme přes 300 komentářů? :D
Reagovat
gigin
už ale s lopatou flákne !! On byl zmatený už při 200 !!! :-D
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
carolyn
Ale za začátku to tu bylo normální že u každého článku bylo přes 200 komentů - než se sem narvali trotli a lidi co to tu komentovali radši všichni utekli :-/
Reagovat
a.magerova
hlasovalo v anketě :-))
Reagovat
Andrew89
na Idnes jich hlasovalo daleko vic:D
Reagovat
carolyn
a přes 300 komentů tady u článku :-)
Reagovat
Heather_Fedex
...jeste spolu nehrali tomas s rafou- to teprv bude matros. Tam prekoname i 500vku :D :D
Reagovat
a.magerova
na idnes hlasovalo 11 tisíc :-((
Ale zato tady jsme samí odborníci :-))
Reagovat
carolyn
záleží, co Tomáš vyvede Rafanovi :-D
Reagovat
gigin
počkej, tak to bych nerad něco kazil. Jsem tu nový a neznám ještě pravidla, přesná pravidla :-)
Reagovat
carolyn
co kazil? ted nevím o čem je řeč?
Reagovat
gigin
No psala jsi o pár řádků výš, že přes 200 komentů byl dřív standart, do té doby, než se sem nahrnuli další lidi a komentovali to, tak ostatní utekli :-)
Reagovat
tito
No myslím, že Carolyn psala o tom, co se začíná rozjíždět o pár vláken výše.....
Reagovat
Heather_Fedex
Je to videt. nemyslim si, ze almagro to udelal s umyslem tomasovi ublizit. pri deblech se takove udery vyskytuji celkem bezne, ze to hrac pri siti napali na protihrace. dobra, tohle sice debl neni, ale tomas to nemel brat osobne a mel si s nim tu ruku podat. tomic mi prijde mnohem vyspelejsi kluk nez je tom. co uz
Reagovat
a.magerova
sem hodit nějakou odpověď na dané téma od Almagra z tiskovky!!!
Reagovat
Stan_Borowitz
Giving his side of the argument, Almagro added: "I played to win the point and I leave with my head held high.

"The support of the public showed what happened. They were aware of what happened on the court.

"It was an important point as it was for a 0-40 but these things happen in the game of tennis."
Reagovat
a.magerova
To je oč tu taky běží. Podpora veřejnosti a tu Tomáš mít nebude i kdyby měl 100x pravdu :-((
Reagovat
smazaný uživatel
Berdycha jsem nikdy moc neměl rád. Ale teď se mi zhnusil ještě víc
Reagovat
smazaný uživatel
No slovo zhnusil jsem nevybral moc dobře... Spíš zprotivil nebo něco takového :D
Reagovat
carolyn
Já ho taky nemusím a ani ALmagra, takže je mi ta situace v celku jedno.
Jen pořád nechápu proč si tu lidi myslí že něco vyřeší? Podle mě to už vyřešený je, prostě to Berdych udělal tak jak chtěl a jak to zrovna cítil, na tom už nikdo nic nezmění
Reagovat
smazaný uživatel
A hned je o čem psát a diskutovat. Většina se shoduje v tom, že ruku mu podat měl. Ale Tomáš je Tomáš, kapku umíněný, což ho koneckonců pozvedlo tam, kde teď je. Málokdo mu věřil, že se v TOP 10 udrží více než pár měsíců. Jeho rozhodnutí respektuji a kupodivu s ním i souhlasím, je to čistě jeho věc, nemá smysl říkat, já bych ruku podal a podobně, od TV či klávesnice se to říká jednoduše. Na tom kurtu byl on, navíc na kurtech obecně strávil málem více času než my všichni dohromady a vi nejlépe, zdali to Almagro napálil do něj úmyslně či ne.
Představme si v této situaci TOP 3:
Djoko - hodil by po Almagrovi raketu, zároveň by směrem ke kamerám ukázal své skvělé boty.
Rafa - nechal by se dalšich 40 min ošetřovat , dva měsíce by přes svého anglického mluvčího informoval o stavu léčby.
Roger - gentlemensky by se usmál, na Almagrovo omluvné gesto by se spokojeně zazubil, perfektní angličtinou by všem vysvětlil, že to se může stát a postříkal by Almagra Old Spicem.
Držím pěsti na Rafu, Tome!
Reagovat
a.magerova
A co by udělal Murray ?!!
Reagovat
carolyn
šel by plakat k mamince
Reagovat
Matti
to se ti povedlo. Hlavně to postříkání Old Spicem je perlička. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mne sa práveže lúbilo to o Nadalovi, dva mesiace bude informovať o priebehu liečby, ajajaaaj :) Ako vystrihnuté z reality.
Reagovat
gigin
Djoko by to odehrál volejem, který by dopadl na čáru :-)) v horším případě by uhnul, protože to stejně letělo do autu a i kdyby ne, tak by to bylo jedno protože by to bylo 6:0, 6:0, 5:1 a 30:30, víš?? :-))))))))))
Reagovat
Padme
Proč zrovna Old Spice? On jim dělal reklamu? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak bylo by divný kdyby ho tam oholil pomocí gillette...
Reagovat
carolyn
A to si vemte, že Rafa dělal reklamu na ColaCao :-D
Reagovat
Padme
To by bylo :D Mohl mu dát hodinky nebo založit bankovní účet:D
Reagovat
Stan_Borowitz
byl v podobné situaci při setballu ve druhém setu. Llodra mu zahrál "tweener" skutečně přímo do obličeje (ne půl metru pod). Murray uhnul, zahrál vítězný volej a teprve potom se překulil na zemi. Je to tady na webu. Samozřejmě to asi nebyla taková pecka.
Reagovat
carolyn
S něčím u tebe souhlasím, beru to tak že pokud to Berdych cítil jako úmysl, chápu že nějakým g*estem měl potřebu dát najevo veřejně nesouhlas, udělal to docela šetrně, horší by bylo kdyby oplácel stejnou mincí.

Ale vy všichni, odsuzujete jen to co jste viděli přes kamery, měl mu snad pro váš klid podat ruku a v šatně mu dát do huby mimo kamery, nebo hodit po něm láhev s vodou? Byli by všichni spokojenější? A publikum by nemuselo bučet?
Reagovat
Heather_Fedex
Rafa by ho zato prejel autem KIA xDD
Reagovat
a.magerova
Až teď jsem si toho Murrayho přehrála a nejenže na něj Llodra zaútočil tenisákem ve hře, ale dokonce mimo hru po něm "zlostně" vrhl ručnííík !!! A jak to Andy vyřešil.... :-))))
http://www.tenisportal.cz/zpravy/video-what-a-game-skvela-hra-murrayho-s-llodrou-9409/
Reagovat
carolyn
nepřekrucuj, podle mě ten ručníck hodil z legrace
Reagovat
carolyn
:-)))))
Reagovat
carolyn
Berdycha nemusím, ale nechápu co řešíte, prostě to bylo tak jak chtěl on, až se ta situace stane vám, tak se taky zachovejte podle svého a né tady psát coby / kdyby. Stejně se už nic nevyřeší, prostě se to stalo tak a tak to je. Už se na tom nic nezmění.
Jen mě udivuje že říká "že mu omluva nestačí" když trefil on Llodru do obličeje, pokud vím, taky se mu pouze omluvil. Tak co by chtěl? Aby Almagro mu šel foukat bebí?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tohle berdych posral,v tomhle nebyl od Almagra zadnej umysl ho narvat,fandim Berdychovi,ale za tohle bych ho vypiskal taky,je to namachrovanej frajirek
Reagovat
smazaný uživatel
Nerad nadavam na cechov ale po tychto videach je jasne ze Berdych je len namachrovana egoisticka pixa ktora aj tak vyleti v dalsom kole dufam ze Nadal za to nepoda ruku jemu.. K.ktovi vypatlanemu
Reagovat
gigin
tak se Tomík trochu urazil no. Když si myslel, že to Almagor udělal schválně, budiž. A místo podání ruky mu pěkně zamával náhodou. A my jsme měli krásnou nedělní debatu. Díky Tome !! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Ty vydrbaný slováku tupý, drž tlamu a táhni na vaše slovenské stránky, pokud vůbec nějaké máte, o berdycha se nestarej, do něho je ti hov*no, radši běž foukat prde* hantuchové
Reagovat
smazaný uživatel
tak tady máš dalšího čecha, na kterýho můžeš nadávat :-D
Reagovat
smazaný uživatel
omg Berdych. pry "tenis nema byt boj". tenis JE BOJ! kdyby ho chtel strefit, tak co? je chlap ne? a ne skorapka od vajicka...
Reagovat
Jabadu
Nemá cenu se hádat. Samozřejmě i mě přijde šílené, že by ho Alma chtěl trefit do obličeje - ovšem moc nechybělo. Horší je, že se Tomáš díky médiím dostává do pozice, kterou zažil Ivan Lendl. Pro západ je Tom pořád jen "ten nepřítel z východu". Západní veřejnost na to stále slyší a noviny si proto koupí. Tom kdysi udělal jednu velkou "chybu" - dovolil si před mnoha lety ve Španělsku porazit Nadala. Howgh!
Reagovat
Stan_Borowitz
Chybělo tak půl metru, a to je v tenisu docela dost. Byla to normální herní situace. Berdych to trochu zbytečně zdramatizoval a diváci zase zbytečně zdramatizovali Berdychovu reakci. A tady se to taky zbytečně dramatizuje. Prostě stalo se a svět se točí dál...
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych je profesionál a měl by se umět chovat. Navíc je to reprezentant a tady se vůbec nedivím publiku,že na něj bučí. Berdych je výborný tenista,ale chová se arogantně,možná ho to naučili na mítincích ODS.
Reagovat
Padme
:D
Reagovat
smazaný uživatel
a mne se zdalo, ze tomu stale jeste neco chybi......
Reagovat
Stan_Borowitz
konečně do toho někdo zatáhl politiku. To už je opravdu ujetý.
Reagovat
smazaný uživatel
Copak, zabloudil s sem z novinek? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ne. Jen se mi nelíbí, že někteří čeští sportovci-a netýká se to jen Berdycha, mají sklony se veřejně politicky vymezovat. V zahraničí to není obvyklé,protože sportovec-reprezentant,by měl chtít mít fanoušky všude, bez ohledu na politické názory. A tím, že to veřejně prezentuje,si dělá zbytečně odpůrce. Každý má právo na názor,ale známé osobnosti kultury a sportu by se neměly takto veřejně politicky vyhran'ovat. A navíc,at' už jde např. o Baroše,Jágra,či Berdycha,mnoho lidí,včetně mě,si myslí,že to nedělají jen tak,ale,že jim z toho plynou urč. prebendy a výhody (viz.kauza Baroš). Každopádně je to nechutné a v záp. zemích ne zcela běžné.
Reagovat
Stan_Borowitz
Nějak moc to někteří hráči začívají prožívat. Nejdřív Nalbandjan, teď Berdych. Úplně zbytečné excesy, kterými si sympatie rozhodně nezískají. Těžko soudit, jestli jej Almagro trefil schválně, Berdych mu zahrál ten volej do protipohybu, Almagro hrál v běhu, kromě toho v tu chvíli mohl čekat, že se Berdych síti pohne na jednu nebo druhou stranu. Ten pád byl podle mne dost komediální, ale mám mám asi o dost výš posazený práh bolesti. Ale s tím obličejem si Berdych dělá asi legraci, to by musel měřit tak metr padesát, aby mu na něj Almagro mířil. To už je trapná výmluva.
Reagovat
Stan_Borowitz
Jinak ale bych to nepodání ruky nedramatizoval. Almagro kvůli tomu určitě v šatně ručník neproplakal...
Reagovat
a.magerova
a navíc si pokecal na dané téma s Rafou a ostatními Španěly (a že jich je dost), takže úspěšně vzrůstá základna Tomových "nepřátel".

Nechápu, proč tady hodně lidí dává do roviny činy Berdycha a Nalbandiana, je to jako sčítat "hrušky s jabkama" :-((
Reagovat
smazaný uživatel
Jen tak bych chtěl vědet se kterými ostatními španěly? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, je to úplně něco jiného!
Reagovat
Stan_Borowitz
Samozřejmě, to Nabandjanovo chování mimo kurt, za něž dostal pokutu 8000 dolarů, je daleko horší.
Reagovat
a.magerova
Ano David se znemožnil mimo kurty, Tomáš na nich !!!
David ač musí platit, přesto vydělal, Tomáš platit nemusí, přesto prodělal :-((
Reagovat
Stan_Borowitz
No, nevím jak vydělal, v mých očích hodně ztratil. Možná jsem velký optimista, ale mám tendenci považovat tenisty za inteligentnější sportovce než třeba fotbalisty či hokejisty. Tímto incidentem (mimo kurt) se DN podle mne zařadil někam po bok Tomáše Řepky nebo Dominika Haška.
Reagovat
smazaný uživatel
Do prkýnka, Stane, vždyť Nalbandian kvůli tomu prohrál zápas.
Reagovat
Heather_Fedex
Teniste sou MNOHEM inteligentnejsi nez fotbaliste nebo hokejiste
Reagovat
Stan_Borowitz
možná jo, možná ne, ale pokutu dostal za chování dávno po zápase, kdy měl údajně hodit flaškou po dopingovém kontrolorovi. Ten snad jeho porážku nezpůsobil.
Reagovat
smazaný uživatel
hezky řečeno
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím že nám Tomáš odpovědel všem sám...na diskuzi před 5 dny....

http://www.tenisportal.cz/zpravy/oslavenec-rochus-berdych-mezi-sympataky-nepatri-darek-necekam-9369/
Reagovat
smazaný uživatel
Všeobecně se ví,že Berdycha nemájí někteří tenisté a je jich dost,(soupeři)opravdu rádi jako člověka.Je to jeho povahou,až arogantním chováním a informacemi které prosákli ven z tenisového prostředí...
Reagovat
steve79
No Berdych se rozhodně nezachoval sportovně, to vííme všichni. Proti Nadalovi to bude hodně těžké a ještšě proti němu bude pravděpodobně i publikum. Jinak dneska hrál Federer úžasně, zejména backhandu hrál dobře. Ted ho čeká Del Potro-to bude jiná káva.
Reagovat
Karolko2
jednou jsem dostala při mixu do oka přímo,bylo to od chlapa a pěkně z forhandu,vypadala jsem jako po domácím násílí :-)
Neumím si představit,že bych protihráči nepodala ruku.Když na síti neumíš nebo se tam bojíš,tak tam nelez.A to mé nastřelení nebyl úmysl a myslím,že ani to dnešní nastřelení nebyl úmysl
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, souhlasím s tebou! Jsem rád, že naprostá většina lidí odsuzuje Berdychovo chování, které dneska předvedl a rozumí i tomu, co se na kurtu stalo. Pouze lidi, kteří nehrají tenis, anebo jsou zaslepeni fandovstvím k Berdychovi, nechtějí vidět realitu. Obávám se, že to nepodání ruky se s Berdychem poveze hodně dlouho, tohle hned tak nevyšumí a uškodí to jenom výkonům Tomáše.
Reagovat
smazaný uživatel
Nezbývá nic jiného než s váma souhlasit... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale nepoveze. V tomhle má zase pravdu VIS, opravdu to není něco zas tak dramatickýho, ruce se prostě občas nepodaj.
Reagovat
smazaný uživatel
No snad budete mít pravdu. Já Tomášovi budu tenisově fandit pořád, tohle mě v tomhle ohledu nerozhodí, ale tohle byl docela trapas, tak nevím, jak na něho budou reagovat diváci atd.. Ale třeba to fakt vyšumí a ve 1/4 finále o tom nebude už řeč..
Reagovat
Jabadu
Hra na tělo je sice nesportovní, ale OK. Jenomže tohle byl úder mířený na hlavu! Tom mohl mít vyražené zuby, nedejbože přijít o oko ... A pak by asi nějaké nepodání ruky málokdo řešil.
Reagovat
smazaný uživatel
Hehe, s míčkem, kterej vyráží zuby a ničí oči, se hraje baseball, ne tenis. Abysme zas nedramatizovali.
Reagovat
smazaný uživatel
I když moh se vrámci úhybnýho manévru trefit raketou do zubů, to by byla jiná :))...
Reagovat
Jabadu
Wetten dass ...?
Reagovat
smazaný uživatel
..a o zranění oka Thomase Johanssona, kterého trefil Ančič jsi neslyšel? :-))
Reagovat
smazaný uživatel
No neslyšel, je fakt, že u toho oka to asi reálný je :))
Reagovat
smazaný uživatel
Neznám detaily toho případu..ale stalo se to. I když je to samozřejmě velká náhoda. Zuby teda nevim :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Skutečně si někdo myslí, že Almagro měl záměr trefit Berdycha do obličeje???? Nevím, ale kdo hraje tenis, tak to, co se stalo dneska, nemůže považovat za nic tragickýho a záměrnýho
Reagovat
smazaný uživatel
No právě zuby mě rozesmály, formulace "přijít o oko" mi přišla dost šílená, tak už jsem to dál nezamyslel. Ale určitě to z tohodle pohledu mohlo bejt nebezpečný.

Loni se to právě stalo v přípravě na MLB (baseball), kdy doopravdy míček trefil trenéra do oka a ten o něj regulérně přišel. I tam je to ale velmi výjimečný, a to je ten míček skutečnej kámen.
Reagovat
smazaný uživatel
To víš, dal do toho prostě velkou sílu, tak se to řeší víc. Ale ani to není žádnej usvědčující důkaz, že v tom byl úmysl.
Reagovat
gigin
a nezapomínejme na koule !!
Reagovat
smazaný uživatel
Dostat při baseballu na oko, to si radši ani nechci představovat..

gigin: :-)
Reagovat
Stan_Borowitz
viděl(a) jsi to video? Je to tam i zpomaleně. K hlavě tam chybělo dobrého půl metru vertikálním směrem.
Reagovat
smazaný uživatel
Takhle jsem v deblu párkrát dostal a prostě i tohle je tenisový život.. Jednou jsem takhle dostal i od mýho vlastního spoluhráče, který podával pěknou kouličku do zad ;-)) Trochu groteska, ale taky nic příjemnýho
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.youtube.com/watch?v=bfL4GMFrRGI Když už se tu bavíme o tom nastřelování... :) :D
Reagovat
spaniel
Reagovat
Vojtaakk
Naprosto zbytečné a trapné. Almagro se mu omlouval, míč hrál v běhu... Příště by mu mohl Bedrdych dát schéma kurtu, kam nesmí soupeř hrát, aby mu podal ruku... Ačkoli je teprve leden, Tomáš si hlasitě řekl o titul blbce roku.
Reagovat
Padme
Tak tak :) Příští zápas bude Nadal menším ufňukánkem, to je jen ak nestává :D
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.youtube.com/watch?v=cw-2vvmdHog Tady video jak Berdych trefil Llodru do tváře. Nico se Berdychovi omlouval víc než Berdych Llodrovi...
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, tohle video je opravdu příhodný - úmysl ze strany Berdycha nezpochybnitelnej :)))..
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo šlo dobře vidět že to Berdych míří přesně na Llodru.
Reagovat
smazaný uživatel
Někam do oblasti břicha a to se přece taky nedělá že? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale tak jasně, jenže na tělo se prostě hraje, i když je soupeř u sítě. Berdych řeší razanci úderu a údajný nasměrování na obličej.
Reagovat
smazaný uživatel
Z toho záznamu se mi vůbec nezdá že to jde na obličej. Podle mě to jde na oblast hrudníku.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím ze záznamu Berdych - Almagro
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pro mě za mě, klidně to úmysl bejt moh, i když já ho tam prostě nevidím. Ale ať mi už nikdo nepíše, že když soupeř leží na zemi, má se v profesionálním tenise zahrát míček do autu :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Naprosto příhodné video! Berdych klasicky "prohazuje na střed" ;-)))
Reagovat
smazaný uživatel
od něj výborná reklama, každý bude zvědavý, co provede v dalším zápase, měl by toho u sponzorů využít, rozhodně mu budu proti rafovi fandit, i když to bych fandil i kdyby na almagra vystrčil řiť
Reagovat
a.magerova
Já mu taky budu fandit, protože bude-li v SF čekat Roger, tak je lépe mít na druhé straně Toma a né Rafu :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Namyšlený Berdych se zase ukázal. Podle mě, to určitě Almagro naschvál do Berdycha nenapálil. Je to sport a prostě takové věci se stávají. Tu ruku mu klidně podat mohl, nic by se mu nestalo a v hlavě si mohl myslet co chtěl...
Reagovat
Padme
Přesně tak. To nebylo naschvál, vždyť dobíhal míček a hlavně, Berdych má raketu a mít postřeh, tak mu to volejem mohl vrátit. Netrefil ho z metru do obličeje, tak co vyvádí... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že je to ironie a nemyslíš si, že opravdu mohl stihnout zareagovat takovým způsobem, aby zahrál volej :-D...
Reagovat
Padme
Nevidím důvod, proč by nemohl. Když běží na síť tak musí čekat, že to poletí rychle zpátky.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.youtube.com/watch?v=-1xV8G-aag8

doporučuji speciálně pro vás, co se dělá, když Tipsarevič leží na zemi a Berďa dá v pohodě vítězný match ball:-)

jinak rozhodně nesouhlasím s tím, co Berďa udělal, mám ho jako hráče rád, ale asi se opět potvrdilo, že mezi hráči není moc oblíbený, ale myslím, že jemu to je vcelku jednu... tu ruku mu měl prostě podat, i kdyby si o Almagrovi myslel, co chce... Almagrovi nikdo nedokáže, zda to udělal schválně nebo ne, ale Berďovi všichni teď dokážou, že se nezachoval jako chlap, bohužel
Reagovat
smazaný uživatel
:))))
Reagovat
smazaný uživatel
Na druhou stranu Tipsarevič se zhroutil zcela sám, aniž by ho někdo atakoval :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Ale tak z dnešní diskuze vychází najevo, že když jeden hráč je na zemi, soupeř má míček odpálit mezi diváky a běžet mu dát první pomoc.
Reagovat
a.magerova
To by mohl zranit ještě i diváka :-))
Prostě někam, kde nikdo nenííííí......nejlépe ze stadionu ven !!!
Reagovat
gigin
já se divím, že se Jankela nezhroutil už dávno, jak je tady atakovaný :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Po tolika umotaných panenkách se taky divím :-))
Reagovat
smazaný uživatel
ano, jak říká chazy, z dnešní diskuze vyplývá to, že když hráč leží na zemi, tak se má zahrát míč do autu, proto jsem na to chtěl poukázat... to je prostě úplná blbost...
jinak opravdu nevím, proč se tu dělá z komára somára, že Almagro ten druhý úder poslal kus od Berdycha, přitom ho dal dobrý 2 metry od něj... Berďovo reakce se mi nelíbí, jako hráče ho mám rád a nedělá mi problém ho prostě zkritizovat na rozdíl od jiných lidí... Berďovi budu nadále fandit, s tím problém nemám...
Reagovat
Chandler
Když vidim tu skvělou atmosféru, kterou dokázali vytvořit Murray s Llodrou, tak se za Berdycha docela stydím. Almagro se hned omlouval, takže si ten nosánek nahoru měl zase schovat, už mu dávno není 15. Todle chování letí fakt jenom na střední.
Reagovat
smazaný uživatel
je vyjadrenim urciteho vzajemneho vztahu - pratelstvi, respektu, ci ucty. Pokud nic takoveho k souperi necitil, bylo by pokrytecke mu tu ruku podavat. Bohuzel vsak duvody byly tak trochu detinske, Tomas se proste urazil. Kdyz zvazime, ze zakladem dobrych mezilidskych vztahu je, chovat se k druhemu, tak jak by bylo prijemne, ze se on bude chovat k nam, tak k dojdeme k zaveru, ze Tomas by v opacnem pripade podani ruky rovnez ocekaval. Takze prestrelil. Ale kdo z nas, rychlosoudcu, ma pravo ho soudit? Kazdy delame chyby...
Reagovat
smazaný uživatel
Podání ruky je určitá úcta a respekt k soupeři.

Nepovažuji to za poktrytectví, ale za slušnost.

Tomáš takhle napáli soupeře v deblu v DC. Dělá to sám, toto je pokrytectví.
Reagovat
dessperadoss
http://www.facebook.com/#!/pages/TOM%C3%81%C5%A0-BERDYCH-JE-LEP%C5%A0%C3%8D-NE%C5%BD-%C5%A0T%C4%9AP%C3%81NEK/104391949606639 Nový rozjíždějcí web Berdycha
Reagovat
smazaný uživatel
200 příspěvků? za 4 hodiny to si snad děláte kozy? jste vadní?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Berdych trochu zkratoval. Po tolika hodinách hry toho asi měl dost, tak si asi myslel, že všichni jsou proti němu. Pustil si záznam, zjistil, že se zachoval neadekvátně, teď toho asi lituje, ale médiím to nepřizná. Kdyby to bylo opakovaně, tak neřeknu, ale někteří tu z něj děláte exemplární případ!
Reagovat
a.magerova
Litujete teď s chladnější hlavou, že jste soupeři nepodal ruku?

?To, co udělal Nico, by se nemělo na tenise stávat. Nesouhlasím s tím. Jestli se na to chcete dívat takhle, tak jsme oba dva asi udělali chybu, jsme si teď rovni. Ale nedělal bych z toho velkou story, už je to minulost.?
Reagovat
newman
Přeji mu tu výhru, vžďyť je to Čech. Ale právě tohle chování dělá v očích světa z nás Čechů nesympatický burany! Tím sympatie nezískal a nezíská (ani moje). Mnohem víc rozumím chování Baghdatise, kterého Tomáš tak kritizoval nebo poškozeného Nalbandiana. Emoce při hře jsou něco jiného, než promyšlená a chladnokrevná neslušnost. Navíc vůbec není jasný, že by to Almagro udělal schválně - hrál to z pravý nohy v časové nouzi o trochu později křížem a Tomáš byl na prostředku...
Reagovat
smazaný uživatel
JÁ MYSLÍM, ŽE ZE SLUŠNOSTI TO TOMÁŠ MĚL UDĚLAT, MYSLÍM I NALBANDIAN ROZHODČÍMU MĚL PODAT RUKU. PUBLIKUM A FANDOVÉ JE ZBYTEČNÉ SI ZNEPŘÁTELIT. LIDI TO PAK UMĚJ OSOLIT HRÁČŮM I V DÁLŠÍCH KOLECH A NEZAPOMENOU ANI PŘÍŠTÍ ROK, PAK JE NEPŘÍJEMNÉ POSLOUCHAT BUČENÍ A JINÉ VÝJEVY Z HLEDIŠTĚ.
Reagovat
a.magerova
To jestli David rozhodčímu podal ruku kamery na Eurosportu neukázly, ale pokud ne, tak je to pochopitelné a u fanoušků si spíše polepšil.
U Toma je to přesně naopak (nepochopitelné a u fanoušků nepolepšil) :-((
Reagovat
smazaný uživatel
gratuluju federerovi ale myslím si že tomiče drželi v jiných zápas fanoušci víc a nevíte co je se Soderlingem vůbec?
Reagovat
smazaný uživatel
Zotavuje se po mononukleoze..
Reagovat
smazaný uživatel
No, teď jsem viděl video, a Berdych to fakt nějak nezvládl, to nebylo tak hrozný. Trochu víc nadhledu chlape! On je přesně takovej typ, kterej v autě troubí na každýho, kdo nejede tak, jak by si on přál.
Reagovat
smazaný uživatel
Uvědomujete si vůbec, že se v podstatě nic nestalo, nebýt toho že se Berdych neumí chovat? Almagro je pro mě dost nesympatický hráč, nemám ho rád. Ale jak si tady někdo může myslet, že ho nastřelil naschvál, to nechápu. Vždyt si to video můžete pustit několikrát. Pod pojmem volný kurt si taky představuju něco trochu jinýho, navíc míč hraný v běhu, rychle po dopadu. Almagro v tomhle případě naprosto nic špatně neudělal, takový věci se v tenise stávají docela často a nic se z toho nedělá. Jsem si jistej, že kdyby se něco takovýho stalo například včera v zápase Mur - Llo, tak se tomu Llodra akorát zasměje a jelo by se dál. Každopádně tohle byla jiná situace, zápas vyrovnaný a vyhrocený a určitě je nepříjemný dostat takhle míčem, to beru.
Reagovat
smazaný uživatel
přesně tak!
Reagovat
smazaný uživatel
Taky souhlas! Otevřený kurt si představuji taky jinak a ne 9m volna, jak už jsem přepisoval část rozhovoru níže, jak tvrdí Berdych. Stala se naprosto běžná věc, která není nijak výjimečná. Berdych toho podle mě lituje teďka, ale ne z důvodu, že udělal chybu on, ale že to nebylo moc politické.. Jinak tou větou v rozhovoru na otázku, že se Almagro omluvil "A vy si myslíte, že omluva stačí?" hovoří sama za vše.. A to již bylo s odstupem času, ne v afektu na kurtě..
Reagovat
Jan
Berdychovi se nedivím, že mu nepodal ruku, zvlášť pokud ho Almagro nastřelil úmyslně. Zápas jsem neviděl, ale jestli se Almagro choval i jinak nesportovně, že oslavoval Berdychovy chyby, vzal si timeout na namasírování krku, křičel na rozhodčí, tak to mluví za vše. Ti co kritizují Berdycha, podívejte se na chování Almagra. Kdyby nastřelil Nadala, Federera, Djokoviče, jak by jste mluvili ?
Reagovat
smazaný uživatel
Jane

jedna špatnost neomlouvá druhou...
Reagovat
smazaný uživatel
Bez první není druhá :)
Reagovat
VlS
Většina diskutujících má obrovskou kliku, že neviděla v akci
Mc Enroa nebo Connorse a jejich chování, to by se asi museli zbláznit. Tomáš udělal politickou a mediální chybu a určitě to ví i sám. Škoda, že nestihl uhnout ještě o 5 cm víc, míček by šel do autu a bylo by. Hrál dobře, některý míče zbytečně hlavně při brejcích vyházel a prodloužil si zápas. Mohl to ukončit 6:3, což by bylo hezčí.
Hodně štěstí do QF.
Reagovat
smazaný uživatel
Bylo to od Tomáše zbytečný.. Na druhou stranu ono se to stalo chvíli před koncem zápasu, takže toho byl ještě plný.. Je možný, že kdyby se to stalo na konci prvního setu, tak vše vybublá a zachoval by se jinak. Každému z nás se jistě stalo, že jednal pod vlivem emocí a už půl hodiny po té situaci si říkal.."jsem vůl, proč jsem do toho nedal víc nadhlehu.." :-)
Reagovat
VlS
No, asi tak, zvlášť když tím Almagro šel do vedení 40:0, to se pak blbě vstřebává.
Reagovat
smazaný uživatel
Urážlivý nesportovní pokrytec....

Takhle Tomáš napálil taky soupeře lonoi v daviscupu ve čtyřhre... Ve čtyřhře s eto dělá běžně, tak co teď řeší. Výsledek je pro hráče stejný--nepříjemný bolestivý úder, který vede snadno k fifteenu. A i kdyby se to nedělalo, Almagro se omluvil.

Tahle urážlivá primadona si fandit nezaslouží...
Reagovat
smazaný uživatel
To je povyku :-))
Reagovat
mac.hall
Berdych opět ukázal, proč je hráči na okruhu považován za jednoho z nejméně sympatických kolegů. Byť by měl, třeba oprávněný pocit , že ho Almagro u sítě nastřelil úmyslně, měl se na to povznést a ruku mu podat. To , že tak neučinil , bylo projevem trapné arogance a civilizovaní australští diváci mu to dali jasně najevo. U nich, a myslím , že i dalších fanoušků u televizních obrazovek, se tím asi definitivně odepsal. Jinak pokud jde o vlastní tenis , tak ten jsem neviděl, ale ve čtvrtfinále s Nadalem to tipuji tak , že to bude hodně rychlý proces a Rafa s ním slušně zamete.
Reagovat
dorons
Arogantni hovado ten Berdych...nesnasim Nadala,ale doufam ze mu za tohleto da cocku,hajzlovi z Moravy.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli ty nemáš nějaký menší problém, člověče. :-)
Reagovat
dorons
Muj problem je,ze nesnasim arogantni hovado Berdycha. Tot vse.
Reagovat
gigin
Já jsem si to myslel, že za to může ta naše Moravěnka !!! :-)) Jenomže jak jsme tu blbí, tak mi to hned necvaklo..
Reagovat
dorons
Nic proti Morave,jen kdyz vidim Berdycha,tak mam rude pred ocima.
Reagovat
smazaný uživatel
:-)))
Reagovat
gigin
nápodobně, ale raději to tu neříkám :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Otázka: Ale on se na kurtě omluvil

TOMAS BERDYCH: Vy si myslíte, že to stačí, se omluvit?


Otázka: To je obvyklé v tenise, omluvit se. Možná, že neměl v úmyslu to tak udělat. Nevím. Jenom otázka.

TOMAS BERDYCH: Yeah, ale víte, měli byste nejdříve myslet, pak něco dělat. Tak si myslím, že to je. Ale nedělal bych z toho velkou vědu.

Otázka: Pokud omluva nestačí, co by měl ještě udělat kromě omluvy?

TOMAS BERDYCH: Měl by hrát míč jinak. To je to. To je to, co jsem říkal před tím. Když kurt není velký 2 metry, ale máme tam tak 9 metrů, myslím si, že je tam docela dost místa, kam můžete jednoduše umístit míč.
Jo, ale tak to je, víte. Tak se to stalo a nechme to tak..

NO myslím, že tento rozhovor hovoří sám za vše! Když si s určitým odstupem po zápase řekne: "A vy si myslíte, že stačí se omluvit?" Tak nevím, co bych k tomu řekl víc.. Na Almagrovi bylo hned vidět, jak ho to mrzí, že Berďu takhle trefil.. Prostě v tenise se tohle občas stává, sice spíše v deblu, ale někdy i v singlu.. Berdychova reakce byla naprosto neadekvátní a možná bych řekl, že i skandální.. Berdychovi fandím jako tenistovi, ale jako z člověka si z něj příklad brát určitě nebudu.
Reagovat
smazaný uživatel
Hrajes vypjaty zapas, zrovna se Ti moc nedari, ted toto, je to tezke soustredit se odvratit 3 breaky a mu se to povedlo, ale nejaka krivda v Tobe urcite zustane. Kazdy neni tak uvedomely. aby mel emoce stale pod kontrolou. Je to krute, tolik hodin makas, super vymeny, s vitezstvim na konci, ale vsichni budou komentovat jen tento moment a jinak vse je zapomenuto. Fanousci a divaci jsou taky kolikrat neobjektivni a pamatuji si hlavne tento moment. Mam obavy, aby to opravdu nedali najevo v pristim zapase, jak v Madridu 2006,ale to byl herne i psychicky jiny Tomas.Mohl to prekousnout, ale tak jednoznacne negativni soudy zde se mi zdaji prehnane. Proste Tome at se dari a zkus zabojovat i nadale s Nadalem.
Reagovat
spaniel
Nemyslim ze ho chtel trefit schvalne... Pad vrchol trapnosti, tak se napada ani po KO. A jelikoz vyhral, tak to mohl prejit.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě ty věci na ochranu Berdycha říkáte jenom proto že je čech. Kdyby to byl třeba např. španěl tak je pro vás největší h*jzl.Ale je to jenom můj názor neberte si to nějak moc osobně. :) Ale musíte uznat že kvůli tomuto nepodat soupeři ruku je docela nesportovní.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to REBEL!!!
Reagovat
Jabadu
Výsosti! Ať jde na vojnu. Já ho zkrotím!
Reagovat
smazaný uživatel
Jak asi nato reagovala BERDYCH ARMY :-)
Reagovat
smazaný uživatel
doufám, že to těm bučícím fanouškům pořádně natřou, chlápci na to jsou dost velcí :)
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych už u mě skončil... Už mu nikdy nebudu fandit. Jeho hra se mi docela líbí ale to chování je hrozné. Vždycky jsem na tvoje zápasy ráno vstával ale dnes to bylo naposled. Rafu sice nějak extra nemusím ale doufám že dostane co proto. Z toho záznamu mi vůbec nepřijde že ho Nico chtěl trefit a jak tu nekteří píšete proč odehrál ten míč tak chci vidět kdo z vás by to nechal nebo zahrál do autu jenom proto že ten českej ufňukánek byl trefen a spadl na zem a navíc Nico vůbec nevěděl jestli se to odrazilo od něho nebo od jeho rakety...
Reagovat
smazaný uživatel
forma, dikce i zamer prispevku jsou mi velmi, ale opravdu velmi povedome....... :-(
Reagovat
Karolko2
souhlas a když se rozdávají pokuty za rozbité rakety....a včera Andy nastřelil francouze a zasmáli se tomu...kdo hraje tenis,ví,že se to může stát,ale nepodat ruku po zápase je hloupé
Reagovat
smazaný uživatel
Jako s čím ti jsou povědomé?
Reagovat
fazil
proste rozmazlenej chlapecek.. jinak hra celkem usla. uvidime dal
Reagovat
smazaný uživatel
mnohem vic nez nektere vylevy tady prekvapuje,.............. ze........... ten vybuceny Tom zvladl tri TB za sebou. A ze vypadli Kveta s Bryanem. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, z tohodle pohledu to bylo naprosto vynikající. Servis fungoval, forhend taky a celkově Berdychův přístup k zápasu byl perfektní. Prakticky všechny náročnější situace ustál, ani v těch TB neměl problémy.

Proti Nadalovi určitě bude mít naději. Jako favorit tam nepůjde, ale asi není důvod si myslet, že nemůže vyhrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Vybučený byl až v posledním setu!!
Reagovat
smazaný uživatel
a?

Chazy: omluva, ja uz jsem te odepsala... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak vždyť mně se jen nelíbila jeho dvě gesta a reakce na situaci, nepřeju mu kvůli tomu smrt.

Moje reakce zde je hlavně kvůli zdejším diskutérům. Některý věci, co tu zazněly, mi připadaj opravdu neuvěřitelný.
Reagovat
gigin
jak má lepší náladu, když ten její cyp jasně vede !! :-)))))
Reagovat
smazaný uživatel
;-)
Reagovat
smazaný uživatel
a v suchem tricku dohrano! :-)
Reagovat
gigin
gratulka!! čekal jsem to zamotanější.. :-)
Reagovat
tito
Předpokládám, že bude "tradiční" semifinále. Nějak jsem nesledoval čas a když jsem se šel podívat na zápas Rogera s Bernardem, bylo již prakticky po něm... Nečekal jsem drama ale pěkný tenis- tak nebylo asi ani jedno ani druhé a Roger se pravděpodobně nějakými kompromisy nezabýval.
Reagovat
smazaný uživatel
nezabyval, normalne ho prejel...
A gigine, tohle mi nedelej, vis jak mi je pri (pripadnem!!!) oplaceni gratulek!!!!????? :-))
Reagovat
gigin
proč myslíš, že to dělám !! :-D
Reagovat
gigin
tak jak praví sojka. Prostě rychlý proces. A teď se musím chvilku soustředit, sleduju dámu. A fakt se i utírá do toho ručníku tak distingovaně :-)
Reagovat
tito
Bohužel dáma to elegantně projíždí.... Jinak se již těším na SF. Čtyřka zatím bez problémů a jako celkového vítěze přes skvělou formu Tvého favorita si dokážu představit kohokoliv.
Reagovat
gigin
už se trošku chytla !! Neboj jsem pološílený fanoušek, ale trošku soudnosti mi zůstalo :-) Je mi to jasné a plně si to uvědomuju.
Reagovat
smazaný uživatel
mnohem vic nez nektere vylevy tady prekvapuje,.............. ze........... ten vybuceny Tom zvladl tri TB za sebou. A ze vypadli Kveta s Bryanem. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tohle uz je trochu moc... to svet nevidel!!!
Takova arogance: http://www.youtube.com/watch?v=VX4Q04SUu-I
:) :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
:-D
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
tito
zdá se, že to není nic neobvyklého :-)
http://www.youtube.com/watch?v=nXCR-u9xA20&feature=related
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych ume si skocil,asi to udelal naschval ty magore ze?zacni se chovat jako normalni clovek ne jak deb*l!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
rib
no řekla bych, že to je tak 50/50. Almagro chtěl vyhrát, bil se, křičel, prudil rozhodčí, prostě tak on to dělá. A v tom laufu možná i chtěl do Tomáše trefit. Tomáš chtěl vyhrát, bojoval, trápil se, byl naštvaný na celý svět a v té chvíli a za toho stavu se možná příliš lekl. A tak ten úlek Almagrovi vrátil, že nepřijal omluvu. Bohužel to nedokázal ze sebe setřást až do konce... I tak mu budu fandit, je to jen člověk
Reagovat
smazaný uživatel
Taky mu fandím dál, to je jasné. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Pro mě se taky nic nemění, tohle od něj očekávám. Po sportovní stránce mu fandím dál, jeho hra se mi líbí, ale stejně tak budu dál očekávat od něj podobný momenty, za který ho nehodlám ani v budoucnu opěvovat. Tohle je klasickej Berdych.
Reagovat
rib
ještě stojí za to kouknout na reakce Almagra v zápase s Wawrinkou, to taky o něčem svědčí....
Reagovat
smazaný uživatel
Ano,naprosto souhlasím - je to opravdu jeho rozhodnutí.Pokud to tak cítil,je dobře,že udělal to,co udělal.Proč ho za to odsuzovat,když my jsme na tom kurtu nebyli? Není třeb az něho hne dělat zloducha.Naopak si vážím těch,co dokáží vyslovit nebo vyjádřit svůj názor a postoj.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že to nebyla otázka jen jednoho nástřelu, Tomáš se celý zápas choval vrcholně slušně, zatímco Almagro občas ryčel jako smyslu zbavený, dokonce i při chybách soupeře, pro mě byl například vrchol, když si vyžádal timeout, aby si nechal namasírovat krk:) No a pak přijde okamžik, kdy bouchnou saźe a to bylo právě to nastřelení.. Mimochodem úmyslné, možná nemířil do hlavy, ale do těla určitě.. Když tohle všechno vezmeme v úvahu, k tomu přidáme vypjatý zápas, dá se pochopit, proč se Tomáš zachoval tak jak se zachoval, i když to nebylo správné a tu ruku mu podat měl, pak by byl naopak hrdina..

A teď to hlavní, hra byla výborná Tome, jen tak dál:)
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych je vůl!! Nic jiného k tomu dodat nejde!! Každý rozumný člověk není-li zaslepen národní trikolorou musí uznat že si to Berdych posral zbytečnou reakcí a proti Nadalovi s fanoušky v zádech nemá sebemenší šanci!! Asshole!!
Reagovat
smazaný uživatel
:) Berdych proti Nadalovi nema sanci tak jako tak, at uz s divakama nebo bez nich.
Reagovat
SubOptikT
Mnoho povyku pro nic. Kdyby takhle někdo napálil Federera nebo Nadala, tak by to tady někteří fanatici brali jako pokus o vraždu. Co se stalo, stalo se.

btw ... doufám, že porazí Nadala a pak Federera.
Reagovat
smazaný uživatel
bereš mi slova z úst :D
Reagovat
SubOptikT
... nejlíp ve 3 setech ;)
Reagovat
smazaný uživatel
A jak by to vypadalo, kdyby takhle někoho trefil Berdych?

Bylo by to naprosto v pořádku a hráč, kterej by mu nepodal ruku, by byl nesportovní hovado, co brečí.
Reagovat
SubOptikT
... mě tady nic nepodsouvej. Já jsem rád, že vyhrál. Já na tom kurtu nebyl. Pokud to tak Berdych vnímal, že mu nemá podat ruku, je to jeho věc ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, a ještě porazí ve finále Djokoviče ne?
Reagovat
SubOptikT
Djokovičovi fandím - takže budu spokojen, ať to dopadne jakkoliv ;)
Reagovat
smazaný uživatel
přesně ve 3 setech a čau Španěláku :D
Reagovat
dorons
Ty vole,uz nefetuj! Hned Nadal ho prejede 3:0.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to jeho rozhodnutí,ale zbytečně si proti sobě poslal diváky,Rafa bude mít výhodu
Reagovat
Fandina
Nadal bude mít výhodu že to diváci za něj odehrají? ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
tomáše plně respektuji zachoval bych se stejně
Reagovat
smazaný uživatel
palec nahoru!
Reagovat
smazaný uživatel
vy ste tu fakt blázni někteří.Tomás udělal to co v tu chvíli cítil a to bylo naštvání, potom si uvědomil že by bylo lepší mu ji podat. Ale nepořete že to bylo naschvál no nebo je tak levý almagro ale to pochybuju. A to že ten míček zahrál kolem ležícího Toma taky myslím vypovídá něco a jeho charakteru. cvachův příklad je dobrý. Stejně je dobré jak češi porád všechny kritizují a hlavně i své hráče. V ostatních zemích se za hráči stojí. Asi bych se zachoval stejně ale ted se to mluví když sem to tam nehrál já. Vy jste tam byli? Už ste to někdy zažily ve v OF GS?
Reagovat
smazaný uživatel
Musím uznat, že mě příjemně překvapuje, že většina diskuterů je v tomto momentu PROTI Berdychovi. Očekával jsem opak, takže palec nahoru za objektivitu.

Samozřejmě je tu obvyklá parta "nacionalistů", kteří nevědí, kdy vznikla naše republika, ale vědí, že co je český, to musí bejt dobrý a tak když je v kontrovérzní situaci "náš" Berdych, zákonitě se za něj postavíme.
Reagovat
smazaný uživatel
Nehovoř tady o českém nacionalismu, v drtivé většině zemí by fanoušci byli JEDNOZNACNĚ na straně svého hráče. Trefit někdo takhle třeba Noleho, bych chtěl vidět tu diskuzi ve velké Srbii.
Reagovat
smazaný uživatel
Však já vím, že je to tak všude a často daleko hůř.
Reagovat
smazaný uživatel
Tomášův tenis jsem měl vždycky rád a fandím mu. Nicméně jeho chování a vystupování je pro mě obrovským zklamáním!!! Sice vypadá jako velmi sympatický, hodný chlapec, ale už několikrát jsem kroutil hlavou, co na kurtu předvádí!

Zde několik příkladů, co jsem s ním viděl:

1. Berdych sedí mezi střídáním stran, dojde mu voda. Malý klučina, co mu má být k ruce se zrovna věnoval jiné činnosti (tuším tam něco podával) a to jste měli vidět Berdycha, jak tam začal vyvádět! Strašně mě tím tenkrát naštval, jak tam prudil na toho malýho caparta.

2. Tenkrát v Madridu, jak po výhře nad Nadalem "utišil" diváky! Dobře, diváci nebyli až tak féroví vůči Berdychovi a dá se říct, že Berdycha trochu rušili.. no a Berďa to prostě zase nekous a nemohl si to gesto odpustit.. však taky v následujícím kole mu to dali sežrat a šel do háje.. Nečekám ale něco podobného tady v Austrálii od místního publika po tom nepodání ruky Almagrovi..

3. Berdychovy kolikrát nesmyslné reakce s rozhodčími, jak mu bylo ublíženo.. Tuším že to bylo v Halle před Wimbledonem minulý rok (nejsem si ale jist kde to bylo), Berdych dobíhal míč, 2x mu jasně spadnul (podle mě to musel sám vědět, protože nejlíp to ví hráč sám a když to viděl i rozhodčí...) a Berďa se tam zase začal hádat, že míč odehrál po prvním dopadu.. no kašpar prostě! Pamatujete si taky Miami předminulý rok, kdy porazil Rogera v závěrečném tie-breaku? Těsný míč od Tomáše do autu, vzal si challenge, která nakonec prokázala opravdu těsný aut - ALE TA JEHO REAKCE?!?! To mávání rukama ihned po oznámení autu, no hrůza! Vemte si, jak to rozhodčí má stížené, ten míč byl opravdu těsný, navíc to byl opravdu aut a ještě má hráč možnost jestřábího oko, tak proč taková reakce??? No zkrátka se v těchto momentech, bezprostředních, pozná charakter člověka.
Reagovat
smazaný uživatel
A bylo by toho určitě víc. No, asi by měl v první řadě zapracovat na sobě, co se týká chování. Věřím, že by se to projevilo i na hře a byl by pak schopen i něco velkého vyhrát, nevím.. Jak se říká, žádný strom neroste do nebe, světská sláva polní tráva! Tomáš je úspěšný, pohledný, bohatý člověk a možná si myslí, že mu patří celý svět, nevím.. Možná by stačilo se kouknout vedle sebe a nemusel by chodit až tak daleko - Petru Kvitovou má docela blízko vedle sebe.

Nicméně tenisově mu fandím dál!
Reagovat
smazaný uživatel
Jenom dodám, že Tvoje komentáře, tohle není první, se mi strašně moc líbí. Má to vždycky hlavu i patu, naprosto souhlasím.
Reagovat
smazaný uživatel
Ta tvoje poslední věta je teda perla! Napíšu to stručně. Pokud si myslíš, že podle jednání a rozhodování v AFEKTU se pozná charakter člověka, tak to si pěkný blbec.
Reagovat
hatatytla
to je legrace tenhle příspěvek ne. Rekni mě jedinýho hráče, kterej se nehádal o míček nebo jestřába.
Na kurty musí betj elitní tenista trochu egojista.
Tomáš mimo kurt naprosto pohodovej neskaženej člověk, který si uvědomuje co se mu dostalo a jaký je život obyčejných lidí. Hlavně díky rodině.
Reagovat
smazaný uživatel
Naprosto souhlasím a je směšné tvrzení od Petra79, že podle vystupování na dvorci se pozná charakter člověka. Tenista musí mít svojí image a nemůže na kurtech působit stylem " všichni mi serte na hlavu, je mi to jedno, rozhodčí má vždycky pravdu". Takhle by to nešlo...
Reagovat
smazaný uživatel
Nebudu se tady chytat za slovíčka.. Význam toho, co jsem chtěl, jsem napsal. Elitní tenista nemusí být rozhodně egoista, nevím proč by musel být?? Chtít vyhrát a být nejlepší neznamená, že se bude chovat jako fracek.. viz. reakce na toho malýho kluka, co tam podává míčky.. Jinak ten závěrečný tie-break je na youtube (alespoň tam byl, tak se můžete podívat sami.. ale tento moment byl jako jeden z mnoha případů, pokud by to byla výjimka, rozhodně bych se nad tímto momentem nijak nepozastavoval a dávno bych na něj zapomněl..
Reagovat
hatatytla
Berdychova reakce mě mrzí, myslím že by ji vzal hned zpátky, ale to již nejde. Na druhou stranu na to měl právo, osobně některé Almagrovi reakce nesnáším, hecování se při dvojchybě, trapné oslavy výher atd. Reakce publika byla přehnaná, vyloženě si to chtěli užít. A když se podíváme kdo bučel, obtloustlé australské paničky, které v něděli místo do kina vyrazili na tenis, o kterém neví a ani b. Ostatní ovce se přidali.Já stojím za berdychem.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby se tato situace odehrála v ALL ENGLAND CLUBU, fanoušci by určitě nereagovali tak jednotvárně, neboť fanoušci v Anglii se dosti liší od těch australských, hlavně přehled, znalosti a cit ke sledování tenisu je na mnohem vyšší úrovni na Wimbledonu. V Melbourne 1/3 diváků bučí, ale bohužel nevědí proč...
Reagovat
smazaný uživatel
Chtel bych videt kdo z vas by ten mic neodehral a dal bod tomu ceskemu ufnukankovi jenom proto ze byl trefen a spadl na zem.
Reagovat
fazil
dalsi dukaz toho jakej je berdych buran. ubozak
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Tady je to vážně fantastický. Drtivá většina lidí má hned jasno.
Odsoudíme Berdycha, protože tohle se přece nedělá, že.

Almagro se přece omluvil... Sice ho napřed napálil, ale pak se omluvil.
Já tě schválně trefím například ohryzkem od jablíčka z pár metrů do těla, no a kdyby se od tebe náhodou odrazilo, tak ho ještě s klidem jednou hodím k tobě, ale pak se ti teatrálně omluvím, jakože jsem asi nechtěl, že mě to určitě strašně mrzí, no a po tobě chci, abys mi podal ruku, protože bys měl bejt přece nad věcí.
Cože, ty nejsi? Tak to jsi gauner a neumíš se chovat... Fuj, vybučím(e) tě, ...

Chtěl bych vidět vás, takhle od pece je to totiž strašně snadný.
Reagovat
Matti
ještě fantastičtější je, jak tvrdíš, že ho napálil schválně.
Reagovat
smazaný uživatel
A kde si vzal, že ho trefil schválně?
Reagovat
smazaný uživatel
Jo jasně, tohle byla asi náhoda, Almagro chtěl trefit odkrytý dvorec, ale on není tak dobrej tenista, aby se mu to vždycky povedlo, rozumím ti...
Reagovat
smazaný uživatel
Naprosto s tebou souhlasím. "Češi" se bez jakéhokoliv opodstatnění a pádného důvodu staví na stranu Španěla. Taková to situace přece nemůže odstartovat tvrzení typu " dalsi dukaz toho jakej je berdych buran.ubozak - viz OD: fazil.
Reagovat
smazaný uživatel
No ano, to se totiž v historii tenisu nikdy nestalo, že by se nastřelil protihráč a když ano, vždycky to byl umysl. A ne jen ho trefit, ale zranit, popřípadě zabít úderem do hlavy.

Kdyby se Almagro zachoval podle svejch standardů, tak mu ještě po (naprosto šokujícím) odehrání míče rozmlátí hlavu na kaši.
Reagovat
smazaný uživatel
To je úplně mimo příspěvek. Takže když dá Karlovič jednou za zápas dvojchybu, tak to taky udělal schválně, protože jindy se skoro vždycky trefí?

Jinak tvůj sarkasmus je vyloženě nechutnej.
Reagovat
smazaný uživatel
Můžeš(te, všichni) klidně zobecňovat, přehánět, domýšlet kvazivtipné doušky o hlavách na kaši, ale jelikož jsem ten záznam viděl několikrát, tak jsou to jen zbytečné řeči, které podporují sílící dojem, že tahle naše maločeská zaprděná kotlina skýtá neskutečně plodné podhoubí pro mindráky, příp. neskutečnou závist...
Není mi dobře, když vidím, kolik měl Berdych rádoby "fanoušků", které po tomto utkání "ztratil". :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Já si myslím, že umět něco objektivně zhodnotit, to není známka mindráku, ale zdravé mysli. Naopak fanaticky obhajovat cokoliv, na čem je česká vlajka, to je takovej ten nepříjemnej fanatizmus, kterej se u nás bohudík moc neobjevuje.
Reagovat
smazaný uživatel
ale ve, si že ten nápal byl příliš krutý do toho úderu ani takovou razanci nepotřeboval ..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo jo, ted' ještě si zkusit uvědomit, že ten tvůj pohled nemusí být vždy ten jediný správný, ten objektivní, že.. :-)
Viděli jsme oba stejné video a já jsem přitom podle tebe ten fanatik...
Bomba. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To máš tak, když vidíš určitý skupinky, který se zastávjí všeho u českých hráčů, ať se děje, co se děje. A pak si uvědomíš, že když jednou jdeš proti tomu českýmu a vidíš, že ta skupinka je proti tobě, je ti jasný, že jsi na tý objektivní straně.
Reagovat
smazaný uživatel
Jen jednu malou vadu to má - a sice tu, že tohle jaksi není ten případ.
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Ono netrefit téměř prázdný dvorec z midlajny (Almagro dnes) a nebo se netrefit do výseče pro servis (Karlovič jindy) je přece jen malinko rozdíl, jestli sis teda toho ráčil všimnout. :-)))

Můj sarkasmus? Spíš tvá "logika" je nechutná. :-)
Reagovat
Andrew89
Tady je po ranu docela rusno:DDD
Reagovat
a.magerova
No nevím tady řešíte jaký je Almagro zákeřňák, že ještě kolem padlého Toma ten míč odehrál, aby získal bod, ale v pravidlech je, že pokud se míč dotkne hráče - ten zasažený hráč ztrácí bod, nebo se mýlím?!
Reagovat
misoSK
na prvy pohlad ani nebolo vidno ci ho naozaj trafil, alebo to bol ram rakety, neviem, ci si bol Almagro isty tym, ze mu trafil ruku, ale myslim, ze uz je to zbytocne riesit
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, samozřejmě, ale to rozhodčí neoznámil a Almagro samozřjmě v tý rychlosti nemoh tušit, jestli se to odrazilo od rakety, nebo ne, případně to tušil, ale nevěděl, jestli to viděl rozhodčí. Logickej krok výměnu zakončit.
Reagovat
smazaný uživatel
Berdychovi fandím, ale jeho gesto je pro mne hlubokým zklamáním. Zachoval se hystericky a uboze.Uražená primadona. Myslím, že nastřelení soupeře se při tenise občas přihodí, jestli toto bylo skutečně úmyslné či ne těžko posoudit. Sympatičtější by bylo soupeři podat ruku a eventuálně si to po skončení vyříkat přímo se soupeřem. Nečekal jsem , že je to až takovej labil.
Reagovat
smazaný uživatel
No tak si tady mnozí do Tomáše kopněte, když už Vám dal tuhle příležitost. Akorát mi chybí i trocha úměrné kritiky vůči Almagrovi.
To že to pak Tomáš podělal je jasné i bez Vašich komentářů.
Reagovat
Fandina
Nemyslím si že Tomáš něco podělal. Vyjádřil svůj postoj. Byla to jeho volba a tak to beru. Ostatně měl k tomu důvod. Nejen nastřelení ale ještě Almagrova nenažranost zabodovat kolem ležícího protihráče. Zvolil nepodání ruky. Já bych na něj ještě plivla.
Reagovat
smazaný uživatel
:-D... Bojuješ tady za férovost a udělala bys hned dvě nesportovní gesta? Z mýho pohledu prostě jde jen o to, že Berdychovi fandíš - zaslepenost.
Reagovat
smazaný uživatel
Noooo, to snad ne!!! Manýry pana Řepky v bílém sportu? :-)))
Já chápu, že je to vypjatá situace, ale zápas nekončil v tom okamžiku.
Reagovat
Fandina
jsi magor .....
Reagovat
smazaný uživatel
Pro mě za mě ať jsem, v týhle diskuzi je to irelevantní a ty evidentně už nevíš, co říct.
Reagovat
Fandina
máš pravdu už nemám co říct ......
Reagovat
smazaný uživatel
Skvělý výkon od Tomáše, užásný zápas a tie-breaky jsou v jeho podání skvělé. Takže ohromná gratulace. Co se týče toho nástřelu, tak Almagro měl spoustu místa ve dvorci, kam svůj úder umístit. Mohl to hrát po čáře nebo mohl hrát více cross, navíc míček letěl téměř v ůrovni hlavy, takhle se údery běžně nehrají(míček by možná skončil v autu). To, že se Almagro Tomášovi omluvil, to polehčující okolnost rozhodně není. Bylo to prostě Tomášovo rozhodnutí nepodat Almagrovi ruku, v ten danný moment to tak nejlépe cítil a považoval to za správné. Nelze stroze soudit a vykřikovat věty typu "já bych to nikdy neudělal, bylo to trapné od Tomáše" pokud jste se v té situaci nikdy neocitli.Díky Tome za super zápas a už se těším na match s Nadalem. Tomáš se musí snažit rychle ukončovat výměny, neboť jestli výměny budou dlouhé, troufnu si říct, že budou v režii šestinásobného vítěze French Open.
Reagovat
smazaný uživatel
Tomas Berdych (official site) Mužete mě kritizovat, můžete říct svůj názor, ale 5:5, 0:30 volnej celej kurt a chtěl mě trefit do obličeje ze 3 metrů. Když máš celý kurt volný tak se to nedělá...stejně jak by se měla podávat ruka...ale co je moc to je moc! Jsem tenista a ne ragbista...tak ...díky

Stojím za ním.
Reagovat
smazaný uživatel
Snad je to fake a nepsal to on :-D...
Reagovat
Karolko2
on má hlavu níže než rameno nebo spíš paži?ufňukánek byl,je a bude!Rafo do něj,setři ho.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč?
Reagovat
smazaný uživatel
no do hlavy by to asi nebylo to jo, bylo by to někam do úrovně krku nebo hrudi, ale na to zvlášť nezáleží
Reagovat
smazaný uživatel
ty seš blbec...letělo to někam do úrovně hlavy, ale Tomáš stačil ještě udělat takový " úhybný manévr" , který stejně moc nepomohl.
Reagovat
smazaný uživatel
Protože jsou směšný jeho věty i jejich stavba.
Reagovat
smazaný uživatel
tady se řeší jeho pohled na věc ne jak to napsal ježiši :D
Reagovat
smazaný uživatel
Právě, to já radši neřeším vůbec, protože je to opravdu kouzelný.
Reagovat
Karolko2
je to těsně nad loket :-)
zkusme se neurážet :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano,souhlasím také....je to opravdu jen o jeho pocitu.On na tom kurtě byl,my ne.
Reagovat
Fandina
http://sport.idnes.cz/souper-jej-nastrelil-divaci-vypiskali-berdychova-vyhra-mela-trpky-konec-14r-/tenis.aspx?c=A120122_084539_tenis_ma
Reagovat
smazaný uživatel
1. Tu ruku podat mel, uskodil akorat sobe.

2. Ten nastrel byl rozhodne umyslny! Almagro mel spoustu casu rozmyslet si kam mu to posle. Berdych uz tam jen tak stal a cekal az ho Almagro prohodi. Ale ten sel na jistotu. A pecka to byla solidni.

3. To ze se Almagro omlouval? Messimu slapnul Peppe na ruku a pak taky delal, ze to nechtel :)

4. Z Berdycha asi diplomat nebude, ale aspon se neboji vyjadrit svuj nazor :)

5. Akce vyvola reakci :)
Reagovat
smazaný uživatel
Palec hore
Reagovat
Fandina
je tam ještě jeden moment, když Tomáš ležel na zemi, tak Almagro ještě odehrál jeden fiftýn okolo něj ....... místo toho, aby to zahodil mimo kurt..........
Reagovat
smazaný uživatel
....na to samozrejme upozornuji nize, ale ostri a nekompromisni hosi me jiz dodstrelili. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jen doufám, že to není myšlený vážně.
Reagovat
smazaný uživatel
odtrelili :-)
Reagovat
smazaný uživatel
odstrelili, ja to nenapisu - fakt me mastvali!!! :-)))
Reagovat
Fandina
asi to nepochopili nebo nejsou také fér hráči ..... lidi
Reagovat
Fandina
a co jako není myšleno vážně? že když někdo leží na zemi tak se nehraje?
Reagovat
smazaný uživatel
No jistě. Takový nesmysly možná na amatérský úrovni, na profesionální jsem to nikdy neviděl a doufám, že ani nikdy neuvidím.
Reagovat
gigin
klííííd !! :-D Jinak k tomu: Já si myslím, že Almagro je trošku Almagor, tak to z toho malinko vyplynulo. Ale Tomík to zesral taky a mi se to zase trošku potvrdilo, a jsem i trošku rád, že mi to usnadnil.
Reagovat
Fandina
Přečti si pár knížek o profi tenistech a pak se už nebudeš tak divit.
Reagovat
smazaný uživatel
A ty si třeba všimni toho, že Berdych ani náznakem nenaznačil, že mu vadilo, že Almagro ten úder zahrál (protože by to udělal každej a udělat se to má), ale že mu vadilo, jak to zahrál.
Reagovat
Fandina
Proč by to Tomáš říkal? Přece nebude říkat že je kolega ve hře bezcharaktru? Z té situace to vyplynulo.
Reagovat
smazaný uživatel
Vzhledem k tomu, že se nebojí vyjádřit názor, tak by to řek. Ale neřek, protože si to (kvuli týhle situaci) nemyslí. A nemůže si to myslet nikdo, kdo má všech pět pohromadě (což není tvůj případ).
Reagovat
Pe3k
Tomáše se asi dotlo, že se ho ten míč dotknul...Nebudu z toho dělat žádne drama. Gratulace k výhře a k postupu. V příštím kole čekám výsledek 0:3.
Reagovat
SwissMaestro
Tak zase tolik prostoru trefit to jinam Almagro nemel. Rekl bych, ze se to bal zahrat po lajne tak to proste napalil co nejprudsi ranou krizem.......rozhodne nic za co by se mel Tomas takto urazit a nepodavat podavat ruku.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas.
Reagovat
smazaný uživatel
Ode dneska se mi teda Berdych hodne zhnusil. Uz mu nikdy nebudu fandit. Arogant.
Reagovat
pauloX
Nadal tu pred rokmy nepodal ruku za vecsiu blbost,vtedy nikdo z toho nič nerobil lebo sa to stalo v Spanielsku.
Reagovat
pauloX
mu
Reagovat
smazaný uživatel
protože španělé za Rafou stojí, to není jak u nás.. ale každý má právo na názor a to i Tomáš, jak napsal Dave on se ho prostě nebojí říct
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal mu nepodal ruku? Zrejme myslíš tento incident ale tam mu rafa ruku podal: http://www.youtube.com/watch?v=FPUFTajFu1g ale tam išlo o niečo úplne iné a tiež sa tam vyfarbil skôr Berdych ako Nadal...alebo sa mýlim a myslíš nejaký iný zápas?
Reagovat
pauloX
potom sa omluvam ked Bedu čakal Gonza tak by to mal byt ten zapas,ale aj tak nič nemeni na tom že keby sa to stane neopak,tak by určite Spaniely nanadavali na Almagra ako tu na Bedu.
Reagovat
smazaný uživatel
Kvuli tomuto souperi nepodat ruku... V muzskem tenise jsem toto jeste nevidel.
Reagovat
smazaný uživatel
To jsi teda borec.Ostudo!!!
Reagovat
smazaný uživatel
http://youtu.be/EZTTONssuiw

Naprosto zbytečný a v příštím kole tak má proti sobě nejen Nadala, ale komplet celé publikum snad vyjma 15 lidí z Berdych Army. Nic moc vyhlídka :)
Reagovat
smazaný uživatel
přesně
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych ze sebe dela chudacka. Navic vubec mi neprislo ze ho Nico chtel trefit schvalne. Berdych je arogantni hovado presne jak pise Mutademus.
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych se zachoval jako id*ot, ale to už prostě k němu patří. Postup získal, sympatie ne - poměrně klasickej výsledek.
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle je presne to, proc Berdycha nemam rada. A proto na okruhu neni oblibeny. Skoda, clovek by Cechovi v tenisovy spicce rad fandil, ale proste to nejde. Tohle bylo nesportovni a divaci mu to daji priste pekne sezrat - a pravem. To, co zahral Almagro se stava bezne, ale reakce byla naprosto spatna.
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš byl vždycky tak trochu rebel :D a sám řekla tohle: ?Bylo to moje rozhodnutí (nepodat mu ruku) a nemám z toho hezký pocit." sám ví že to nebylo hezký, ale co už :)
Reagovat
smazaný uživatel
Naprosto zbytečná aféra, almagro to neudělal nijak schválně a na tý síti s omluvou stál hodně dlouho.
Reagovat
smazaný uživatel
ruku si podat meli, protoze je to stale jen sport, ale maji to u me 1:1, jeste odehrat mic, kdyz sestrelim soupere (je "jedno", jestli umyslne ci ne), to chce taky hodne otrlosti....
Reagovat
smazaný uživatel
A co měl jako dělat? Darovat mu bod tím, že ho nechá spadnotu na vlastní půlku nebo odstřelí do autu?
Reagovat
smazaný uživatel
chce se mi rict, ze ja bych uz balon nechala byt a sla k nemu zjistit, jak je na tom, ale ja nikdy nehrala na GS, ze.......
Reagovat
misoSK
a co mal Almagro urobit? dobrovolne sa vzdat fiftinu len preto, ze Berdych sa zlozil k zemi? to by neurobil ziadny hrac, a bolo by to absolutne nezmyselne, Almagro to proste prehodil na druhu stranu a potom tam dost dlho cakal, ci je Berdych v poriadku, zachoval sa spravne
Reagovat
smazaný uživatel
:-DDDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím, každý hráč by to dohrál.. A kdo ne, tak by musel být magor.
Reagovat
smazaný uživatel
posluz si, ale normu lidskych ohledu to nikam neposouva, ta zustava stale stejna.
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám pocit, že jsi spíš nikdy nehrála žádnej sport a ne jen GS.
Reagovat
smazaný uživatel
petkrat )
Reagovat
Fandina
když kdokoli leží na kurtu, navíc úplně jako placka po ráně míčkem bezbranně tak se prostě dává do autu, tedy fér hráč. Almagro si ještě musel kolem ležícího spoluhráče udělat fiftýn.... je to hezký obrázek na charakter hráče....
Reagovat
smazaný uživatel
tak tak, navíc sem četla že Almagra na okruhu nemá moc lidí rádo a pokud jste si všimli, tak i během zápasu na něj dělal ksichty, ale nebyly to ty přirozeně plynoucí ze hry jestli mě chápete :D
Reagovat
smazaný uživatel
Demence. Vybojoval jsi bod a je jedno, že je to díky tomu, že je hráč na zemi. Zahrání vítěznýho úderu zabere asi tak dvě vteřiny, takže smrt hráče nehrozí a nic tim nezpůsobíš.

A dávat hráči fiftýn za to, že se zranil? Proč něudělat to, že když hráč skrečuje zápas, tak vyhraje?
Reagovat
misoSK
co to pisete za blaboly, ze sa dava lopticka do autu? takisto sa dohrava vymena ked si hrac podvrtne clenok atd., je absurdne aby Almagro daroval Berdychovi ten fiftin, on bol rad, ze to pred tym dobehol tak to proste napelil na druhu stranu, zrovna trafil Berdycha do ruky, ale dohrat by to dohral kazdy!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tak :-DDDD... Čekal jsem, že se tu dočtu, že se ho Almagro pokoušel zabít. Ale tohle mě poslalo do kolen.
Reagovat
smazaný uživatel
to je hovadina, dávat míč do autu...tomu se musím smát... si to pletete s fotbalem :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Takovej parádní výkon...3 tb v jednom zápase vyhraný...a ty si to takhle pokazíš...achjo...
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tohle se dalo čekat, že tady budou kecy, jak ho napálil Almagro schválně. Já ho moc nemusím, ale schválně to nebylo, to na tom videu tady jde vidět. Ale tak bylo mi to jasné, když jsou naši hráči téměř nedotknutelní. Jinak trošku kaňka na tak výborném zápase, který Berdych odehrál výborně, hlavně tiebreaky, po dvou s Andersonem zvládl i tři dneska.
Reagovat
smazaný uživatel
Na jakej příspěvek reaguješ?
Reagovat
smazaný uživatel
Na ty z předešlého článku, když tady tenhle ještě nebyl.
Reagovat
misoSK
Nemyslim, ze to bolo od Berdycha spravne konanie, ano, Almagro ho neprijemne nastrelil, ale nehladal by som za tym nic zakerne, bol to dolezity moment zapasu, Almagro bol v plnom behu a proste do toho isiel na 100%, takychto nastreleni je v zapasoch plno, Almagro sa mu hned ospravedlnil, takze mi Berdychovo konanie prislo trochu hlupe, keby to rovno aj bol umysel od Almagra tak mal Berdych ukazat svoju velkost a proste mu podat ruku
Reagovat
Karolko2
Nikdy nebude šampion,tohle přece nebylo nic zákeřného a navíc,jak koukám na záznam,on nepřijal ani omluvu u sítě od Almagra.Nemám ráda Nadalův upracovaný tenis,ale budu mu fandit a doufám,že toho našeho ufňukánka rozseká ve třech setech.A to už to vypadalo,že ten Berdych se zlepšuje nejen hrou,ale i chováním...škoda
Reagovat
misoSK
Nezmyselne si postval proti sebe publikum, mohol ho mat v dalsom zapase na svojej strane...
Reagovat
smazaný uživatel
Nepřišlo mi, že ho trefil schválně. Berdych se zachoval jako arogantní hovado a diváci mu to pěkně osladili. Hlavně tu zas někdo někdy pište jak je Murray strašně arogantní. Se podívejte co předvádí Berdych.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to fajnova primadona, dela tim ostudu nejen sobe! Snad vyzdvihnout jen paradni herecky vykon pri tom strasnym zasahu mickem.
Reagovat
smazaný uživatel
To ji jako dělá tobě? Herecký výkon? Přál bych ti takovou ránu dostat. Bohužel to Tomáš vážně nezvládl. Ze záznamu je jasně vidět, že to nebyl úplně jasný vítězný míč, i když Tomáš si to asi myslel a z toho pak pramení to jeho chování. Snad se aspoň dodatečně omluví.
Reagovat
vendulkabendulka
Reagovat
smazaný uživatel
Prostě mu měl podat ruku i kdyby ho trefil třeba do řiti...
Reagovat
smazaný uživatel
souhlasím, zbytečně poskytnul rafovi výhodu už před zápasem, i když si myslím, že to za dva dny skoro přejde
Reagovat
smazaný uživatel
Naprosto s Vámi souhlasím. Je to škoda. Berdych byl a je můj nejoblíbenější hráč, moc mu přeju a jeho zápasy prožívám. Nechápu proč se takto chová. Akorát si to kazí a hráči ho nebudou mít rádi. Můj kolega jezdí vyplétat rakety na Prostějovský challenger a když mi vypráví o Berdychovi jaká je to primadonka, manekýnek a frajírek, tak mi je z toho smutno. Proti Rafovi nemá šanci, navíc diváci mu přít nebudou a vypískají ho hned jak vleze na kurt. A to si myslím, že do tedka byl v Austrálii docela populární.
Reagovat
smazaný uživatel
někdy tě fanoušci rozhodí i když fandí tobě:)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist