Akugue Noha Noma

Akugue Noha Noma

žena
Německo
Datum nar.:
-
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
-
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / -
čtyřhra: - / -

Famózní premiéra! 19letá Nohaová Akugueová si v Hamburku zahraje o titul, poprvé je ve finále i Rusová

Noma Nohaová Akugueová (19) pokračuje v Hamburku ve snovém debutu v hlavních soutěžích na nejvyšším okruhu. Němka, která už ve druhém kole likvidovala dva mečboly a ve čtvrtfinále returnovala na setrvání v zápase, přehrála v semifinále náctiletých talentů 6:3, 6:3 svou vrstevnici Dianu Šnajderovou (19). O titul si zahraje s Arantxou Rusovou (32), jež je ve finále na této úrovni rovněž poprvé.

20. výhra v řadě a ve finále stále neporažená! Brenda Fruhvirtová má v 15 letech už 6 titulů

ITF BRAUNSCHWEIG - Brenda Fruhvirtová má v 15 letech na kontě už 6 titulů z turnajů ITF. Také pošesté zvítězila na antukovém podniku s dotací 25.000 dolarů, v dnešním finále v německém Braunschweigu smetla 6-3 6-1 domácí Nomu Nohaovou Akugueovou, udržela svou finálovou neporazitelnost a vítěznou šňůru natáhla na 20 zápasů.

Linda Fruhvirtová v Hamburku postoupila do svého největšího finále a zahraje si o první titul

ITF HAMBURK - Linda Fruhvirtová na halovém turnaji ITF W25 v Hamburku porazila 7-6 6-2 o rok a půl starší Němku Nomu Nohaovou Akugeovou a postoupila do svého druhého a dosud největšího finále. O premiérový titul si 15letá Češka zahraje s Číňankou Qinwen Zheng, jež v semifinále udolala Jesiku Malečkovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist