Atawo Raquel

Atawo Raquel

41
žena
USA
Datum nar.:
8. 12. 1982
Výška:
168 cm
Váha:
64 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 162.
čtyřhra: - / 10.

Duo Bucie prolétlo do semifinále. Hlaváčková poprvé porazila neoblíbené Rusky

AUSTRALIAN OPEN - Lucie Šafářová a Bethanie Matteková-Sandsová se na kurtu během čtvrtfinálového utkání čtyřhry příliš neohřály. Pár Raquel Atawová/Yi-Fan Xu smetly dvakrát 6-1 a po 54 minutách postoupily do semifinále. Mezi nejlepší čtyři páry se dostala i Andrea Hlaváčková. Se Shuai Peng poprvé v kariéře přehrála Jekatěrinu Makarovovou s Jelenou Vesninovou.

Ve druhém setu už jsme měly postup jistý? To jsem nevěděla, přiznala Hlaváčková

Nejdřív zklamání, pak nadšení. Tak prožívala dnešní porážku na Turnaji mistryň Andrea Hlaváčková, které se spolu s Lucií Hradeckou podařilo v Singapuru projít do semifinále. Českým tenistkám dnes stačilo uhrát pět gamů, což však Hlaváčková nevěděla a po prohře s Američankami Kopsovou-Jonesovou a Spearsovou si myslela, že pro ně turnaj skončil. Až poté jí parťačka řekla, že postupují ze skupiny.

H+H v Singapuru prohrály, o semifinále ale nepřišly

Tři české tenistky si na Turnaji mistryň zahrají o finále. Krátce po Petře Kvitové postoupily v Singapuru ze základní skupiny také Andrea Hlaváčková a Lucie Hradecká v deblové soutěži. České tenistky dnes sice prohrály s párem Kopsová-Jonesová/Spearsová, stačilo jim ale získat pět gamů, což se jim podařilo.

Hlaváčková s Hradeckou světové jedničky nepřekvapily a semifinále si nezajistily

TURNAJ MISTRYŇ - Andrea Hlaváčková a Lucie Hradecká se dnes mohly stát prvními semifinalistkami Turnaje mistryň, nepovedlo se jim však porazit světové jedničky Martinu Hingisovou se Saniou Hingisovou. O postup ze skupiny budou hrát v pátek proti Američankám Raquel Kopsové-Jonesová a Abigail Spearsové.

Sestry Hao-Ching Chan a Yung-Jan Chan i jedničky Hingisová s Mirzaovou začaly Turnaj mistryň výhrou

TURNAJ MISTRYŇ - Sestry Hao-Ching Chan a Yung-Jan Chan z Tchaj-wanu odstartovaly společnou premiéru na Turnaji mistryň vítězstvím. Ve svém úvodním zápase v Bílé skupině si poradily s Francouzkou Caroline Garciaovou a Slovinkou Katarinou Srebotnikovou.

Hlaváčková s Hradeckou nezískaly první letošní titul ani v Linci

WTA LINEC - Andrea Hlaváčková a Lucie Hradecká neukončily čekání na první společný titul v letošní sezoně ani v Linci. Ve finále české tenistky prohrály s nejvýše nasazenými Američankami Raquel Kopsovou-Jonesovou a Abigail Spearsovou, kterým podlehly poprvé až ve čtvrtém vzájemném střetnutí.

Osmička pro Turnaj mistryň ve čtyřhře je zkompletována. Duo H+H skončilo deváté

Andrea Hlaváčková a Lucie Hradecká se mezi osm nejlepších párů letošní sezony těsně nevejdou. Jako poslední se na Turnaj mistryň ve čtyřhře kvalifikovaly Američanky Raquel Kopsová-Jonesová a Abigail Spearsová, se kterými si dnes české tenistky zahrají finále v Linci. Dvojici H+H bude pro Singapur nabídnuta alespoň role prvních náhradnic.

Šafářová s Mattekovou v Londýně třetí grandslam neovládnou. Američanka vyhořela na servisu

WIMBLEDON - Až v 16. zápase na grandslamových turnajích našly Lucie Šafářová a Bethanie Matteková-Sandsová své první přemožitelky. Vítězky letošního Australian Open a Roland Garros končí ve Wimbledonu ve čtvrtfinále, v němž prohrály 3-6 2-6 s pátými nasazenými Američankami Raquel Kopsovou-Jonesovou a Abigail Spearsovou.

Siniaková s Polkou Kaniaovou postoupily ve Stanfordu do finále čtyřhry

WTA STANFORD - Teprve tento týden si Kateřina Siniaková připsala svou premiérovou výhru na turnaji WTA ve čtyřhře, ve Stanfordu ji však dělí už jen jedna výhra od nečekaného titulu. S Polkou Paulou Kaniaovou totiž vyřadily i domácí nasazené jedničky Raquel Kopsovou-Jonesovou a Abigail Spearsovou a postoupily do finále.

Ruský pár Kirilenková s Petrovovou si vydřel start na Turnaji mistryň

Už za tři dny startuje Turnaj mistryň, ale až dnes se zkompletovalo kvarteto deblových dvojic. Do Istanbulu po zítřejším finále v Moskvě odletí také Rusky Maria Kirilenková s Naďou Petrovovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist