Baker Jamie

Baker Jamie

37
muž
Velká Británie
Datum nar.:
5. 8. 1986
Výška:
183 cm
Váha:
81 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 186.
čtyřhra: - / 306.

Rosol je v Melbourne poprvé ve 2. kole, vyzve Hájkova přemožitele Raonice

AUSTRALIAN OPEN muži - Velmi solidní úspěšnost v prvním kole Australian Open mají i čeští tenisté. Na Berdycha a Štěpánka dnes navázal také Lukáš Rosol, který si ve třech setech poradil s Britem Jamiem Bakerem. V dalším zápase se utká s Milosem Raonicem, na kterém ztroskotal Jan Hájek.

Pořadatelé Wimbledonu rozdávali divoké karty. Dostali je i Hewitt a Haas

Šampion z roku 2002 Lleyton Hewitt z Austrálie či Němec Tommy Haas jsou mezi vyvolenými tenisty, jimž se organizátoři Wimbledonu rozhodli přidělit divokou kartu. Díky ní se na slavném grandslamovém turnaji představí i Belgičan David Goffin, jenž dokázal na French Open výrazně potrápit Rogera Federera.

Martens: Britské talenty brzdí i jejich přítelkyně

Britové jsou v Davis Cupu krok od pořádné ostudy. Čelí hrozbě sestupu do nejnižší světové skupiny a i proto už našli nového trenéra. Člen vedení britské tenisové federace Steven Martens však hledá chybu i v samotných hráčích. Jsou líní. Chtějí být v teple domova nikam necestovat, myslí si.

Britové rozdali divoké karty na Wimbledon

Organizátoři grandslamového Wimbledonu oznámili jména prvních jedenácti tenistů a tenistek, kteří si na slavném turnaji zahrají díky divoké kartě. Mezi nimi je například Belgičan Malisse, bývalý semifinalista Wimbledonu, nebo Francouz Chardy, který na French Open vyřadil Davida Nalbandiana.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist