Blanch Darwin

Blanch Darwin

muž
USA
Datum nar.:
-
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 1028. / 1028.
čtyřhra: - / 1642.

Nadal suverénně začal poslední účast v Madridu, s 16letým teenagerem ztratil jednu hru

ATP MADRID - Rafael Nadal (37) nejlepším možným způsobem odstartoval své poslední vystoupení na domácím podniku série Masters v Madridu. Pětinásobný šampion, který nejspíše absolvuje svou poslední sezonu v kariéře, deklasoval 6:1, 6:0 nezkušeného teenagera Darwina Blanche (16). Ve druhém kole se antukový král pokusí oplatit porážku Alexovi de Minaurovi, s nímž ve stejné fázi prohrál před týdnem v Barceloně.

Macháč v Miami proti domácímu teenagerovi nezaváhal, Kopřiva premiéru na Masters nezvládl

Tomáš Macháč (23) měl v úvodním kole v Miami potíže jen na začátku utkání a domácího teenagera Darwina Blanche (16) startujícího na divokou kartu nakonec přehrál snadno 6:4, 6:2. O své premiérové třetí kolo na akcích Masters se utká s nasazenou pětkou Andrejem Rubljovem. Vít Kopřiva (26) ve svém prvním zápase v hlavních soutěžích turnajů Masters neuspěl, český kvalifikant nestačil 2:6, 4:6 na favorizovaného Christophera O'Connella (29).

Preview: Pět Čechů odehraje první kolo v Miami. Do akce jdou Plíšková, Bouzková či Macháč

V rámci středečního programu letošního ročníku Miami Open se v utkáních prvního kola hlavní soutěže představí pět Čechů. Jako první nastoupí Marie Bouzková proti Lin Zhu a poté budou v akci Linda Fruhvirtová proti Shelby Rogersové, Karolína Plíšková v souboji s Donnou Vekičovou, kvalifikant Vít Kopřiva proti Christopherovi O'Connellovi a favorizovaný Tomáš Macháč, kterého čeká domácí teenager Darwin Blanch.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist