Boserup Julia

Boserup Julia

32
žena
USA
Datum nar.:
9. 9. 1991
Výška:
181 cm
Váha:
66 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 80.
čtyřhra: - / 218.

Kvitová se po vážném zranění vrátila výhrou! V prvním kole French Open přehrála Boserupovou

FRENCH OPEN - Petra Kvitová se poprvé od prosincového přepadení a operaci pořezané ruky postavila k soutěžnímu zápasu, který zvládla nad očekávání dobře. Na úvod Roland Garros porazila na centrálním kurtu hladce ve dvou setech bez ztráty podání Američanku Julii Boserupovou a jako první postoupila do 2. kola.

1. den na French Open: Kvitová zahájí druhý grandslam sezony

V pořadí 116. ročník druhého grandslamového turnaje sezony French Open začíná již dnes. Čest jako první vstoupit na největší dvorec areálu Rolanda Garrose bude mít dvojnásobná wimbledonská vítězka Petra Kvitová, která se letos divákům představí vůbec poprvé. V prvním utkání letošní sezony vyzve Julii Boserupovou ze Spojených států. Do bojů jdou dnes i další nasazení včetně světové jedničky Angelique Kerberové.

Suárezová je po půl roce v semifinále, vyzve v něm Kerberovou

WTA MONTERREY - Překvapení se nekonala, do semifinále turnaje v Monterrey postoupily všechny čtyři nejvýše nasazené hráčky. Poprvé od loňského října je mezi kvartem nejlepších po zranění se vracející Carla Suárezová, která smetla Francouzku Cornetovou a dosud neztratila set. O finále si zahraje se světovou jedničkou Angelique Kerberovou.

Martincová v Mexiku další výhru nevydřela, v boji o čtvrtfinále podlehla Boserupové

WTA MONTERREY - Tereza Martincová v mexickém Monterrey pátý zápas během pěti dnů nevyhrála. V boji o čtvrtfinále dvaadvacetiletá Češka podlehla ve třech setech Američance Julii Boserupové, proti které nedokázala dokonat obrat.

Martincová v Québecu na finále nedosáhla, v semifinále padla s Davisovou

Tereza Martincová si na turnaji v kanadském Québecu o svůj premiérový titul nezahraje. Jednadvacetiletá Češka nestačila v semifinále na Američanku Lauren Davisovou, s níž prohrála 3-6 7-6 6-2. Davisová si o titul zahraje s Francouzkou Dodinovou.

Martincová v Québecu postoupila poprvé do semifinále turnaje WTA

WTA QUÉBEC - Tereza Martincová v hale v Québecu porazila Američanku Jessicu Pegulovou, vyhrála pátý zápas v řadě a poprvé v kariéře postoupila do semifinále turnaje WTA. V něm se jednadvacetiletá Češka střetne s další soupeřkou ze Spojených států Lauren Davisovou.

Venus ve Stanfordu začala třísetovou výhrou

WTA STANFORD - Venus Williamsová vstoupila do oblíbeného domácího turnaje ve Stanfordu očekávanou výhrou. Nejvýše nasazené Američanka zdolala 6-3 6-7 6-2 Polku Magdu Linetteovou a postoupila do čtvrtfinále.

Siniaková a Kristýna Plíšková v Indian Wells prošly kvalifikací

WTA INDIAN WELLS - Kvalifikací prestižního turnaje v Indian Wells prošly dvě ze tří českých tenistek. Dvě kola v Kalifornii zvládly Kristýna Plíšková i Kateřina Siniaková, která ve dvou zápasech ztratila dokonce pouze šest gamů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist